Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Aprovació de les bases específiques que han de regir les convocatòries de les proves selectives per a la selecció d'una plaça d'enginyer industrial



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7791 de 26.05.2016
Número identificador:  2016/3203
Referència Base de Dades:  003633/2016
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1
      Descriptors toponímics: Tavernes de La Valldigna



Aprovació de les bases específiques que han de regir les convocatòries de les proves selectives per a la selecció d'una plaça d'enginyer industrial (grup A1) inclosa en l'oferta d'ocupació pública. [2016/3203]

Mitjançant el present anunci, es posa en coneixement de tots els interessats que per Resolució 236/2016, d'1 de febrer, de la Regidoria Delegació de Personal, s'ha resolt el següent:



Primer. Aprovar les següents bases



1. Objecte

Les presents bases tenen per objecte desenvolupar les previsions fetes a les bases generals que han de regir les convocatòries de les proves selectives per a la selecció de les places incloses en les distintes ofertes d'ocupació pública de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, les qual van ser aprovades mitjançant Decret de data 10 de maig de 2005 i publicades al Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) de data 15 de juny de 2005, així com al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) de data 22 de juny de 2005. Des de la seua aprovació, aquestes bases generals han estat modificades per tal d'ajustar-les a les normes legals posteriors i a la casuística i pràctica administrativa adequada en les següents ocasions:



Data decret

de modificació Publicació al BOPV Publicació al DOGV

25 juny 2007 11 juliol 2007 8 agost 2007

10 maig 2010 27 maig 2010 26 maig 2010

31 octubre 2011 15 novembre 2011 8 novembre 2011

27 gener 2012 27 febrer 2012 24 febrer 2012





Principalment, aquestes bases específiques tenen per objecte regir el procés de selecció de les places d'enginyer industrial (grup A1) incloses en l'oferta d'ocupació pública de l'ajuntament, les quals es detallen a continuació:

Denominació: enginyer industrial.

Naturalesa: funcionari.

Grup: equiparat al grup A (art. 25 Llei 30/1984) o grup A1 (art. 76 Llei 7/2007 EBEP).

Escala: administració especial.

Subescala: tècnica.

Clase: superior.

Nombre de vacants: una.

Torn: promoció interna.

Procediment de selecció: concurs oposició.



En el supòsit de no procedir a cobrir la vacant mitjançant el torn de promoció interna, quedarà anul·lada automàticament la present convocatòria i no es procedirà a cobrir aquesta plaça mitjançant el torn lliure.





2. Legislació aplicable

En tot allò no previst en les bases, es d'aplicació el que s'estableix a les bases generals que han de regir les convocatòries de les proves selectives per a la selecció de les places incloses en les distintes ofertes d'ocupació pública de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, així com el que estableixen les disposicions esmentades a les referides bases generals.



3. Requisits dels aspirants

Els aspirants han de tenir els següents requisits:

– Haver prestat serveis efectius, com a funcionari en propietat, durant almenys dos anys en l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe mitjana, denominació enginyer tècnic industrial, classificades en el grup A2 (antic grup B Llei 30/1984), com a empleat de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

– Estar en possessió del títol d'enginyer industrial o equivalent, o haver complit les condicions per a obtindre'l en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies. En tot cas, l'equivalència haurà de ser aportada per l'aspirant mitjançant un certificat expedit a aquest efecte per l'administració competent en cada cas.

– Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que s'estableix a l'article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, per la qual s'aprova l'Estatut Bàsic de l'Empletat Públic.

En el termini de presentació de documents, l'aspirant estranger caldrà que aporte específicament:

– Els títols homologats.

– Fotocòpia compulsada del passaport en vigor.

– Fotocòpia compulsada, si escau, del permís de treball en vigor.



– No patir malaltia ni estar afectat per limitació física o psíquica incompatible amb l'exercici de les funcions pròpies de les places convocades, o que les impossibilite.

– No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap administració pública, ni estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.



4. Instància d'admissió a les proves selectives

Qui vulga participar en les corresponents proves d'accés haurà de sol·licitar-ho mitjançant la instància corresponent, a la qual adjuntarà, si escau, el justificant acreditatiu d'haver efectuat el pagament dels drets d'examen, de conformitat amb l'ordenança fiscal vigent reguladora de la taxa per a la realització de proves selectives d'accés a la funció pública en aquest ajuntament.



5. Proves selectives

A) Oposició.

La fase d'oposició serà prèvia a la valoració de la fase de concurs.





Els exercicis de la fase d'oposició són els següents:



Primer exercici. De caràcter obligatori i eliminatori.

Aquest exercici consistirà en la superació de 2 proves, una de caràcter teòric i l'altra de caràcter pràctic.

La puntuació màxima a obtenir en aquest exercici serà de 35 punts, i serà necessari per a superar-lo una puntuació igual o superior a 17,5 punts així com haver obingut la puntuació mínima per a superar cadascuna de les proves en que consisteix l'exercici.

1.A) Prova teòrica: obligatòria i eliminatòria. Prova tipus test.

Consistirà en la realització d'una prova de coneixements referida als continguts del programa temari de les presents bases, a través d'un qüestionari de 75 preguntes. Del programa de temes comuns sols es formularan, com a màxim, una cinquena part de les preguntes d'aquest exercici (màxim 15 preguntes).

El temps de duració de l'exercici serà determinat pel tribunal immediatament abans de començar l'exercici segons la dificultat de la prova plantejada.

Les respostes incorrectes penalitzaran a raó del valor de 3 respostes incorrectes descomptaran el valor d'una resposta correcta o la proporció que corresponga.

La qualificació d'aquest exercici serà de 0 a 15 punts, i caldrà obtenir un mínim de 4,5 punts per superar-lo. Si no se supera aquesta prova no es podrà realitzar la prova pràctica.



1.B) Prova pràctica: obligatòria i eliminatòria.

Consistirà a resoldre per escrit o mitjançant treballs pràctics un o diversos supòsits que plantejarà el tribunal immediatament abans del començament de l'exercici, relatius a les tasques pròpies de la plaça que es convoca.

En el cas de resoldre per escrit algun dels supòsits, s'utilitzarà l'ordinador i els programes d'ofimàtica que siguen necessaris. En eixe cas, no es valorarà cap exercici si no està resolt en suport informàtic.



Si així ho estima lliurement el tribunal qualificador a la vista de les característiques de l'exercici proposat, els aspirants podran servir-se en aquesta prova dels textos legals, comentaris doctrinals o llibres de consulta o altres publicacions que puguen utilitzar normalment en l'exercici del seu treball.

Aquest exercici serà avaluat entre 0 i 20 punts, i seran eliminats del procés selectiu els aspirants que no obtinguen una puntuació mínima de 10 punts en aquesta prova.



Segon exercici (valencià). De caràcter obligatori i no eliminatori.



Consistirà en la valoració pel tribunal dels coneixements de valencià dels aspirants, relacionats amb les funcions pròpies de la plaça convocada.

La duració serà establida pel tribunal en vista de la dificultat de l'exercici proposat; la dificultat s'adequarà a la categoria i nivell del perfil lingüístic de la plaça que es convoca.

Aquest exercici es qualificarà de 0 a 5 punts.

– Els exercicis escrits de redacció es valoraran mitjançant els següents criteris:

Valoració gramatical (crèdit de punts: 3,75).

Descomptaran 0,125 punts: errors en accents, dièresis, apostrofacions, contraccions, majúscules, errors de puntuació greus (que afecten la comprensió) o repetitius, etc.

Descomptaran 0,165 punts: faltes d'ortografia (excepte les valorades en l'apartat anterior), de morfosintaxi i de lèxic.

– Com que hi ha limitació de text, la repetició d'un error comptarà tantes vegades com s'haja produït.

Adequació (crèdit de punts: 1,25).

– Es valorarà que la redacció s'ajuste al que es demana.

– Es valoraran els recursos lingüístics emprats.

– Si en la primera part es perden tots els crèdits, la segona no es valorarà.

– Es penalitzarà superar el màxim de paraules escrites. Es descomptaran 0,01 punts per cada paraula que supere el màxim establit.



B) Concurs

Una vegada acabada la fase d'oposició, tindrà lloc la valoració de la fase de concurs, entre aquells aspirants que hagen superat la fase d'oposició.

Els mèrits que es valoren en la fase de concurs són els següents:

a) Antiguitat: temps de prestació de serveis professionals com a funcionari o contractat laboral en qualsevol administració pública en qualsevol categoria.

b) Experiència en el lloc d'origen: s'entén per aquesta la prestació de serveis professionals com a funcionari o contractat laboral de la categoria i denominació des de la qual es participa en el procés selectiu.



c) Experiència en llocs superiors als de la plaça des de la qual es promociona: temps de prestació de serveis en places de superior categoria a la categoria des de la qual es promociona, siga com a interí, comissió de serveis, millora d'ocupació o qualsevol altra forma de provisió.



d) Participació en altres proves selectives a places a les quals es promociona: per la superació de tot o part de processos selectius anteriors, siga en propietat o per a formació d'una borsa de treball de places de la mateixa categoria i naturalesa a la convocada.

e) Titulacions complementàries: es valorarà estar en possessió dels títols que es detallen seguidament.

f) Coneixements de valencià: únicament seran avaluables els certificats expedits per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.



g) Altres mèrits: es valorarà de forma separada aquest apartat atenent als següents criteris:

1. Per una banda es valorarà estar en possessió dels títols de superació de cursos de l'escola oficial d'idiomes que s'assenyalen. Aquests mèrits es poden acumular fins a un màxim d'1 punt.

2. Igualment es valorarà estar en possessió dels carnets d'instal·lador detallats. Aquests mèrits es poden acumular fins a un màxim de 0,50 punts.

3. Per una altra banda es valorarà estar en possessió de determinats títols en matèria de prevenció de riscos laborals. Es valorarà únicament el títol que supose major puntuació fins un màxim d'1 punt.

h) Cursos: es valorarà l'assistència i/o aprofitament a cursos amb certificat acreditatiu exprés, sempre que tinguen una relació estreta amb les activitats, coneixements i/o experiència pròpies de la plaça convocada, i estiga reflectida de manera expressa la seua duració en hores lectives.

Acreditacions: per a la valoració dels mèrits referits aquests hauran d'acreditar-se en la forma que a continuació es detalla:

Els apartats a) antiguitat; b) experiència en el lloc d'origen; i c) experiència en llocs superiors als de la de la plaça des de la qual es promociona, s'acreditarà mitjançant certificat expedit per l'òrgan competent de l'administració on s'hagen prestat els serveis, que es detallarà per mesos complets de serveis prestats.

d) Participació en altres proves selectives en places a les que es promociona: mitjançant certificat expedit per l'òrgan competent de l'Administració en el qual es faça constar el detall de l'apartat de les bases que regulen els exercicis de la convocatòria, i si escau, el concurs de mèrits, proves selectives realitzades per l'aspirant i puntuació en cada exercici realitzat, així com la naturalesa de les proves selectives per tal d'acreditar si es tracta de proves selectives per a la provisió en propietat o contractació laboral indefinida, o si pel contrari es tracta de proves selectives per tal de formar borses de treball.

e) Titulacions complementàries: mitjançant l'original o còpia degudament compulsada del títol expedit per la universitat competent o equivalència acreditada per l'aspirant.

f) Coneixements de valencià: mitjançant l'original o còpia degudament compulsada del títol expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià o, si escau, original o còpia compulsada del títol equivalent, sempre que per part de l'aspirant s'acredite l'equivalència per organisme competent.

g) Altres mèrits:

– Cursos de l'escola oficial d'idiomes: mitjançant la fotocòpia compulsada del títol corresponent expedit per l'escola oficial d'idiomes o document equivalent.

– Carnet d'instal·lador: mitjançant la fotocòpia compulsada del títol corresponent expedit per centre homologat pel ministeri i/o conselleria d'indústria.

– Títols de prevenció de riscos laborals: mitjançant la fotocòpia compulsada del títol corresponent expedit per l'autoritat acadèmica competent o document equivalent.

h) Cursos: la realització de cursos s'acreditarà a través de certificats o diplomes, i es valorarà únicament si van ser organitzats o convocats per universitats, instituts o escoles oficials de formació de funcionaris, i altres entitats o centres docents públics o privats dels prevists en la Llei Orgànica 8/1985, de 13 de juliol, reguladora del dret a l'educació, quan hagen sigut homologats pels instituts o escoles oficials de formació de funcionaris o per la universitat. No es podran valorar ni es tindran en compte aquells cursos en què no s'expresse la duració en hores lectives.





6. Programa de temes



A) Matèries comunes

Tema 1. La Constitució Espanyola de 1978. Estructura i principis fonamentals, drets i deures. La Corona. Les Corts Generals. El poder judicial. El poder executiu: govern i administració pública. El Tribunal Constitucional i la reforma de la Constitució. Organització territorial de l'Estat.

Tema 2. L'Administració de la Generalitat Valenciana: principis generals i organització. Competències, especial referència al règim local. Les Corts. El president de la Generalitat. El Govern Valencià o Consell.

Tema 3. El règim local espanyol: l'Administració local en la Constitució de 1978. El principi d'autonomia, el seu significat i abast. Règim jurídic: especial referència a la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local.

Tema 4. El procediment administratiu: concepte. Legislació de procediment administratiu i régim jurídic de les administracions públiques. Els subjectes. Les fases del procediment administratiu. Procediments especials. Recursos administratius. Revisió d'ofici.

Tema 5. Hisenda pública: principis constitucionals. Recursos, classes i elements. Gestió. Recaptació i inspecció de tributs.

Tema 6. Les entitats locals: classes i potestats. El municipi: organització i competències. La província: organització i competències. Les mancomunitats i altres entitats locals: règims especials de funcionament de les entitats locals: el Consell Obert. El mapa de les entitats locals de la Comunitat Valenciana i la tipologia municipal.



Tema 7. El municipi. El terme municipal. La població. L'empadronament. La potestat d'autoorganització de les entitats locals. El Reglament orgànic municipal. Òrgans necessaris i complementaris.



Tema 8. Règim de funcionament dels òrgans de govern del municipi. Règim de sessions i de votació. Informació i participació ciutadana. L'estatut dels membres de les corporacions Locals.



Tema 9. Potestat reglamentària. Les ordenances municipals: concepte i classes. Procediment d'aprovació. Els bans d'Alcaldia. La publicació de les normes locals. Límits de la potestat reglamentària local.



Tema 10. Intervenció dels ens locals en l'activitat dels particulars. Les llicències. La potestat sancionadora i el procediment sancionador. Les subvencions.

Tema 11. Principis generals de la contractació administrativa local. Règim jurídic dels béns de domini públic i dels béns patrimonials. Serveis públics locals: formes de gestió.

Tema 12. Règim jurídic del personal al servei de l'Administració local. Oferta pública d'ocupació. Els plans d'ocupació. Selecció. Els funcionaris de les entitats locals. Drets i deures dels funcionaris d'Administració local. Retribucions. La Seguretat Social. Règim disciplinari. Personal laboral, interí i eventual.

Tema 13. Recursos de les hisendes locals: enumeració i concepte. Principis generals. Imposició i ordenació de tributs locals. Ordenances fiscals: contingut i aprovació.

Tema 14. El pressupost municipal: contingut, aprovació, execució i liquidació. Modificacions de crèdit.

Tema 15. El planejament urbanístic. Instruments de planejament i gestió en la legislació urbanística valenciana. Classificació del sòl. Règim jurídic primari del sòl urbà, urbanitzable i no urbanitzable.



Tema 16. Responsabilitat patrimonial de les administracions públiques y la potestat sancionadora. Normativa reguladora. Procediment de responsabilitat patrimonial i procediment sancionador.

Tema 17. Protecció de dades de caràcter personal. La Guia de Bones Pràctiques de l'ajuntament. Manual de procediments i protocols en matèria de protecció de dades de caràcter personal; protocols generals i de seguretat (PR-1 al PR-23); protocol de procediments i tractament de la informació obtinguda a través de les càmeres de vídeovigilància (PR-27).

Tema 18. L'organització municipal de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. L'organigrama dels seus òrgans unipersonals i col·legiats. El Reglament orgànic municipal. Reglament de participació ciutadana de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. El Reglament D'actuació preferencial del valencià en l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.





B) Matèries específiques

Tema 19. La Llei d'ordenació del territori, urbanisme i paisatge de la Comunitat Valenciana. Llicències. Protecció de la legalitat urbanística.

Tema 20. La Llei d'ordenació del territori, urbanisme i paisatge de la Comunitat Valenciana. Instruments i disposicions de l'ordenació urbanística.

Tema 21. La Llei d'ordenació del territori, urbanisme i paisatge de la Comunitat Valenciana. Règim del sòl no urbanitzable i del sòl urbanitzable sense programa d'actuació. Categories. Drets i deures dels propietaris. Execució d'obres públiques. Autoritzacions prèvies. Declaració d'interès comunitari.

Tema 22. Projectes d'urbanització. Contingut mínim. Execució de la xarxa de sanejament i encreuament de carrers.

Tema 23. Normativa sobre eliminació de barreres arquitectòniques a la Comunitat Valenciana.

Tema 24. Document bàsic SUA seguretat d'utilització i accessibilitat. Codi tècnic de l'edificació.

Tema 25. Normes d'accessibilitat en el mitjà urbà. Generalitats. Itineraris per als vianants i mobiliari urbà. Pla municipal de mobilitat sostenible.

Tema 26. Condicions de protecció del domini públic radioelèctric, mesures de protecció sanitària davant de les emissions radioelèctriques.

Tema 27. Autorització i inspecció de les instal·lacions radioelèctriques en relació amb els límits d'exposició.

Tema 28. Ordenança municipal de sanejament d'aigües residuals.

Tema 29. Xarxes de sanejament.

Tema 30. Tecnologies sostenibles de tractament d'aigües residuals.



Tema 31. Sistemes urbans de drenatge sostenible. Tancs de tempesta.

Tema 32. Legislació de sanejament d'aigües residuals a la Comunitat Valenciana. L'EPSAR. Cànon de sanejament.

Tema 33. Descripció d'una EDAR. La depuració d'aigües residuals urbanes. Tractament i valorització de fangs. Gestió, control i explotació de les EDAR. Eficiència energètica en una EDAR.

Tema 34. Estacions de bombament d'aigües residuals en instal·lacions urbanes. Aspectes elèctrics de les estacions de bombament d'aigües residuals. Peculiaritats i característiques. Motors, bombes i equips de seguretat.

Tema 35. La reutilització de les aigües urbanes, usos i autoritzacions. Tècniques i tractaments de regeneració d'aigües residuals.

Tema 36. Llei de Residus i Sòls Contaminats. Principis de la política de residus i competències administratives.

Tema 37. Llei de Residus i Sòls Contaminats. Producció, possessió i gestió dels residus. Operacions de valorització. Operacions d'eliminació. Residus perillosos.

Tema 38. Criteris higiènics i sanitaris per a la prevenció i control de la legionel·losis. Àmbit d'aplicació. Responsabilitats. Mesures preventives específiques de les instal·lacions. Actuacions. Mètodes de tractament. Infraccions.

Tema 39. Instal·lacions esportives d'alt risc amb legionel·la, disseny i control de les instal·lacions.

Tema 40. Piscines d'ús col·lectiu. Normativa vigent. Tramitació de les llicències. Infraccions i sancions. Reglamentació tècnica i sanitària.



Tema 41. Disseny i funcionament d'una piscina municipal. Dimensionament de maquinària. Sistemes de filtració i tractament d'aigua d'una piscina municipal. Avantatges i inconvenients.

Tema 42. Manipulació i ús d'artificis en la realització d'espectacles públics de focs artificials. Normativa, procediment d'obtenció de permisos.

Tema 43. Els projectes d'obres municipals. Elaboració. Contingut. Normes de presentació dels projectes. El contracte d'obres. Actuacions preparatòries. Formes d'adjudicació. La subhasta. Els plecs de condicions administratives generals. Els plecs de prescripcions tècniques particulars.

Tema 44. La seguretat i salut en les obres. La coordinació de seguretat i salut en les obres. Mesures de seguretat i salut en les obres de construcció. La coordinació d'activitats. El recurs preventiu.



Tema 45. Seguretat i salut en els treballs amb risc elèctric.

Tema 46. Semàfors. Concepte i elements integrants. Càlcul de fases. Situació en la via publica. Reguladors de sistemes de tràfic.

Tema 47. Manteniment de xarxes de clavegueram. Seguretat i salut en treballs en espais confinats.

Tema 48. Procediment per a la posada en funcionament d'indústries i instal·lacions industrials. Normativa vigent.

Tema 49. Manteniment tècnic legal d'instal·lacions elèctriques. Normativa d'aplicació.

Tema 50. Instal·lacions d'enllumenat exterior. Eficiència energètica. Resplendor lluminosa, llum intrusa o molesta. Manteniment de l'eficiència energètica de les instal·lacions.

Tema 51. Instal·lacions d'enllumenat exterior. Components de les instal·lacions. Documentació tècnica, verificacions i inspeccions.

Tema 52. L'eficiència energètica en instal·lacions d'enllumenat interior. DB HE estalvi d'energia – Codi tècnic de l'edificació.

Tema 53. Instal·lacions elèctriques en baixa tensió en locals de pública concurrència.

Tema 54. Instal·lacions d'enllaç (instal·lacions elèctriques en baixa tensió).

Tema 55. Protecció contra contactes indirectes. Esquemes de connexió a terra. Enllumenat d'emergència; tipus classificació lluminàries; instal·lació.

Tema 56. Tarifes elèctriques. Tipus compensació de l'energia reactiva.

Tema 57. La legislació del sector elèctric. Xarxa elèctrica de transport espanyola. Empreses distribuïdores. Descripció general d'un sistema elèctric (transport i distribució).

Tema 58. La legislació del sector elèctric. Autoritzacions, expropiacions i servituds.

Tema 59. Codi tècnic de l'edificació. Disposicions generals, àmbit d'aplicació i contingut. Documents reconeguts. Condicions tècniques i administratives.

Tema 60. Codi tècnic de l'edificació. Exigències bàsiques. Condicions de protecció contra incendis dels edificis.

Tema 61. Seguretat contra incendis en els estableciments industrials. Caracterització dels establiments industrials pel seu nivell de risc intrínsec.

Tema 62. Seguretat contra incendis en els establiments industrials. Requisits constructius dels establiments industrials segons la seua configuració, ubicació i nivell de risc intrínsec.

Tema 63. Seguretat contra incendis en els establiments industrials. Requisits de les instal·lacions de protecció contra incendis dels establiments industrials.

Tema 64. La gestió dels serveis públics municipals. Modalitats de contractació. Actuacions preparatòries. Execució, modificació i extinció dels contractes de gestió dels serveis públics. La gestió dels serveis públics municipals per mitjà de concessió.

Tema 65. El contracte de concessió de serveis. Procediments. Intervenció del tècnic municipal.

Tema 66. Instal·lacions tèrmiques en els edificis. Exigència de qualitat tèrmica de l'ambient.

Tema 67. Instal·lacions tèrmiques en els edificis. Exigència de la qualitat de l'aire interior.

Tema 68. Instal·lacions tèrmiques en els edificis. Instal·lacions de climatització i aigua calenta sanitària. Normativa, reglaments i instruccions tècniques. Procediment de legalització d'instal·lacions.

Tema 69. Reglament de seguretat d'instal·lacions frigorífiques. Disposicions generals. Classificació dels refrigerants, fluids secundaris, sistemes de refrigeració, locals d'emplaçament i dels sistemes de refrigeració.

Tema 70. Manteniment tècnic legal i verificacions per a les instal·lacions d'aigua calenta sanitària i climatització.

Tema 71. Energia solar tèrmica. Funcionament, avantatges, inconvenients i incorporació en instal·lació esportiva d'alt risc amb legionel·la.

Tema 72. instal·lacions fixes per a distribució al detall de carburants i combustibles petrolífers en instal·lacions de venta al públic. Tancs d'emmagatzemament i equips auxiliars. Instal·lacions soterrades i de superfície.

Tema 73. Instal·lacions fixes per a distribució al detall de carburants i combustibles petrolífers en instal·lacions de venta al públic. Instal·lació elèctrica. Protecció contra incendis. Protecció ambiental.



Tema 74. Normativa reguladora del domini públic hidràulic. Dels vessaments. Autoritzacions. Suspensió i revocació de les autoritzacions. De la reutilització d'aigües depurades. Cànon de vessament.

Tema 75. Règim jurídic de la reutilització de les aigües depurades. Condicions bàsiques per a la reutilització. Contractes de cessió de drets i procediment.

Tema 76. Ordenança reguladora del servei municipal d'abastiment domiciliari d'aigua potable.

Tema 77. Criteris sanitaris de la qualitat de l'aigua de consum humà



Tema 78. Explotació, gestió i tarificació del servei d'aigües potables.

Tema 79. Parts i elements bàsics d'un sistema de distribució d'aigües

Tema 80. Estacions de bombament d'aigües potables en instal·lacions urbanes.

Tema 81. Aspectes elèctrics de les estacions de bombament d'aigües potables. Peculiaritats i característiques. Motors, bombes i equips de seguretat.

Tema 82. Processos de dessalatge. Tècniques de potabilització i dessalatge d'aigües.

Tema 83. Instal·lacions de fonts ornamentals. Tractaments i manteniment.

Tema 84. Acústica. Nivells d'avaluació. Contingut d'un estudi d'impacte acústic aplicat a un sector industrial d'un municipi.

Tema 85. Acústica aplicada a l'activitat municipal, nivells sonors, propagació del soroll, instruments i tècniques de mesurament. Mesures correctores contra molèsties per sorolls. Insonorització i aïllament.



Tema 86. Prevenció, qualitat i control ambiental d'activitats. Règim de la llicència ambiental. Objecte i finalitat. Procediment.

Tema 87. Prevenció, qualitat i control ambiental d'activitats. Règim de declaració responsable ambiental i comunicació d'activitats innòcues. Àmbit d'aplicació. Finalitat. Formalització i efectes.



Tema 88. Espectacles, establiments públics i activitats recreatives. Normativa vigent. Catàleg. Procediment d'obertura. Competències autonòmiques i dels ajuntaments. Procediment per a la concessió de llicències.

Tema 89. Espectacles i activitats recreatives en instal·lacions eventuals, portàtils o desmuntables. Normativa reguladora, procediments i memòries tècniques que acompanyen les sol·licituds.

Tema 90. L'estudi d'impacte ambiental: fases de l'estudi. Models d'avaluació. Contingut mínim dels estudis d'impacte ambiental. Procediment d'avaluació d'impacte ambiental. Aspectes legals, jurídics i administratius.



Segon. Publicar les presents bases al Butlletí Oficial de la Província de València, Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i pàgina web de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna www.tavernes.org, així com un extracte de les presents bases al tauler d'edictes municipal.



Tercer. En el supòsit de no procedir a cobrir la plaça vacant d'enginyer industrial (grup A1) mitjançant el torn de promoció interna en el present procés selectiu, quedarà anul·lada automàticament la present convocatòria i no es procedirà a cobrir aquesta plaça mitjançant el torn lliure. Donat aquest cas, s'iniciarà per aquest ajuntament el procediment corresponent per a modificar la plantilla municipal i reclassificar aquesta plaça al grup A2 amb la denominació d'enginyer tècnic industrial, ja que el lloc de treball D205 de tècnic nivell 25/25 de planejament, gestió urbanística, obres i serveis públics és un lloc barrat i pot ser ocupat indistintament per qualsevol de les dos places (enginyer industrial, grup A1 o enginyer tècnic industrial, grup A2); s'adequarà així la plantilla municipal a les necessitats d'aquest ajuntament, si així es determina en eixe moment de forma degudament motivada.





Quart. Igualment, se significa que aquest acte, de conformitat amb el que estableix l'article 52.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, així com l'article 109 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, posa fí a la via administrativa.





Contra aquest es podrà interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició o impugnar-lo directament davant de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En el supòsit que s'interpose el recurs de reposició, es farà davant de l'òrgan municipal que va dictar l'acte i en el termini d'un més comptador des de l'endemà de la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província de València, i es tindrà en compte que la seua interposició impedirà, fins a la seua resolució expressa o presumpta, la utilització de la via contenciosa administrativa de conformitat amb el que disposa la Llei 4/1999, de modificació de la Llei 30/1992. El recurs caldrà que es resolga i es notifique en el termini d'un mes; en cas contrari, s'entendrà desestimat i quedarà oberta la via contenciosa administrativa.

En el supòsit que es decidisca interposar el recurs contenciós administratiu directament, es farà davant del Jutjat Contenciós Administratiu de València, en el terminis següents:

– Dos mesos comptats des de l'endemà de la publicació de l'anunci d'aprovació de les bases al Butlletí Oficial de la Província de València.



– Dos mesos des de la notificació de la resolució del recurs de reposició.

– Sis mesos des del transcurs d'un mes des de la interposició del recurs de reposició sense que es notifique la seua resolució.

Tot això sense perjudici que es pot exercitar qualsevol altra acció o recurs que s'estime convenient a la defensa dels drets dels interessats.



La qual cosa es fa pública per a general coneixement.



Tavernes de la Valldigna, 1 de febrer de 2016.– El cap de l'Activitat de Recursos Humans i Gestió de Personal: Valentín Vercher Manclús.

Mapa web