Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xàbia. Licitació del Programa d'Actuació Integrada de les Unitats d'Execució Atzúvia Cap Martí-2 i 42.b del Pla General d'Ordenació Urbana.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 6460 de 15.02.2011
Número identificador:  2011/1626
Referència Base de Dades:  001978/2011
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Contractació administrativa, Plans d'Urbanisme
    Descriptors:
      Temàtics: contracte d'obres , Adjudicació
      Descriptors toponímics: Xàbia



Licitació del Programa d'Actuació Integrada de les Unitats d'Execució Atzúvia Cap Martí-2 i 42.b del Pla General d'Ordenació Urbana. [2011/1626]

I. Poder adjudicador

I.1) Nom, adreces i punts de contacte

(I) Nom oficial: Ajuntament de Xàbia.

(II) Adreça postal: plaça de l'Església, 4.

(III) Localitat: Xàbia.

(IV) Codi postal: 03730.

(V) País: Espanya.

(VI) Unitat administrativa responsable de la tramitació: Ordenació i Gestió Territorial Urbanística.

(VII) Telèfon de contacte: 965 790 500.

(VIII) Fax de contacte: 965 790 268.

(IX) Adreça de correu electrònic de contacte: <regidoria.urbanisme@ajxabia.org>.

Adreces Internet: <www.ajxabia.com>.

Es pot obtindre més informació en: vegeu els punts de contacte indicats més amunt.

Les bases generals i les bases particulars reguladores del programa d'actuació integrada poden obtindre's en: vegeu els punts de contacte indicats més amunt.

Las bases generales estan publicades en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant: BOP núm. 270, de 24 de novembre de 2006.

Les ofertes o sol·licituds de participació s'han d'enviar a: vegeu els punts de contacte indicats més amunt.

I.2) Tipus de poder adjudicador i principal activitat

Institució regional local.

II. Objecte del contracte

II.1) Descripció

II.1.1) Denominació del contracte establida pel poder adjudicador: Programa d'Actuació Integrada de les Unitats d'Execució Atzúvia Cap Martí-2 i 42.b.

II.1.2) Tipus de contracte i emplaçament de les obres, lloc d'entrega o d'execució:

- Obres.

- Projecte i execució.

- Emplaçament principal de les obres: unitats d'execució Atzúvia Cap Martí-2 i 42.b.

- Codi NUTS: ES521.

II.I.3) L'anunci es referix a: un contracte públic.

II.1.4) Breu descripció del contracte o adquisició: concurs per a la selecció d'agent urbanitzador per al desenvolupament del Programa d'Actuació Integrada de les Unitats d'Execució Atzúvia Cap Martí-2 i 42.b.

II.1.5) Classificació CPV: 45211360.

II.1.6) Contracte cobert per l'acord sobre contractació pública (ACP): no.

II.1.7) Divisió en lots: no.

II.1.8) ¿S'acceptaran variants? Sí, s'admeten variants en l'ordenació detallada. Les variants hauran de contemplar preceptivament l'agrupació de les zones verdes de les dos unitats d'execució acumulant-les damunt del traçat del barranc que discorre pel límit est de la unitat d'execució ACM-42.b. La realització de dites variants comportarà la tramitació de la corresponent modificació puntual de planejament, així com els documents associats a esta en funció de la normativa sectorial d'aplicació (estudi de integració paisatgística i estudi acústic).

II.2) Quantitat o extensió del contracte

II.2.1) Extensió o quantitat total del contracte: 1.468.027,47 € (IVA exclòs).

II.2.2) Opcions: no.

II.3) Duració del contracte o termini d'execució: 12 mesos des de la seua subscripció i, en qualsevol cas, des de la fermesa en via administrativa del projecte de reparcel·lació corresponent.

III. Informació de caràcter jurídic, econòmic, financer i tècnic

III.1) Condicions relatives al contracte

III.1.1) Dipòsits i garanties exigides:

- Garantia provisional, equivalent al 2% del pressupost estimat de les càrregues de programa, en els termes i condicions exigits en la normativa que resulte aplicable, per un import de 34.645,45 €.

- Garantia definitiva, que haurà de dipositar l'adjudicatari del programa, amb expressió dels termes i requisits exigits per l'ordenament jurídic d'eixe moment, equivalent al 10% del pressupost de càrregues d'urbanització. S'ingressarà en el termini màxim de 15 dies a comptar des de la notificació de l'acord d'aprovació i adjudicació del programa.

III.1.2) Principals condicions de finançament i de pagament i/o referència a les disposicions que les regulen: no es preveuen.

III.1.3) Forma jurídica que haurà d'adoptar l'agrupació d'operadors econòmics adjudicatària del contracte: no s'exigixen.

III.1.4) Altres condicions particulars a què està subjecta l'execució del contracte: vegeu les bases generales i particulars de programació del programa d'actuació integrada.

III.2) Condicions de participació

III.2.1) Situació personal dels operadors econòmics, inclosos els requisits relatius a la inscripció en un registre professional o mercantil: base particular XIII del programa.

III.2.2) Capacitat econòmica i financera: base particular XIV del programa.

III.2.3) Capacitat tècnica: base particular XV del programa.

IV. Procediment

IV.1) Tipus de procediment

IV.1.1) Tipus de procediment: obert.

IV.2) Criteris d'adjudicació

IV.2.1) Criteris d'adjudicació:



IV.2.2) ¿Es realitzarà una subhasta electrònica?: no.

IV.3) Informació administrativa

IV.3.1) Número de referència que el poder adjudicador assigna a l'expedient: PA-05/09.

IV.3.2) Publicacions anteriors referents al mateix contracte: no.

IV.3.3) Condicions per a l'obtenció de les bases generals i particulars de programació: es podran aconseguir a les dependències de l'Oficina Tècnica Municipal de l'Ajuntament de Xàbia, en horari de 09.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres, amb la sol·licitud prèvia d'estos, així com en els punts de contacte esmentats anteriorment. El cost es determinarà en el moment de l'expedició de les còpies sol·licitades, amb un import de 0,12 € per còpia.

IV.3.4) Termini de recepció d'ofertes i sol·licituds de participació: les proposicions dels interessats hauran de presentar-se en el termini de tres mesos a partir de la data d'enviament de l'anunci al Diari Oficial de la Unió Europea: 4 de febrer de 2011.

IV.3.5) Llengües en què es pot redactar l'oferta o sol·licitud de participació:

- ES (espanyol) i/o valencià.

IV.3.6) Termini durant el qual el licitador estarà obligat a mantindre la seua oferta: el licitador estarà obligat a mantindre la seua oferta fins que es produïsca l'adjudicació definitiva del programa. En cas que no es produïsca l'adjudicació en el termini establert a este efecte, els concursants tindran dret a retirar les seues proposicions i a la devolució de la garantia provisional.

IV.3.7) Condicions per a l'obertura de les ofertes: dins dels 10 dies següents a la resolució indicada en l'article 314.5 (resolució d'Alcaldia relativa a la determinació de les alternatives tècniques que han rebut una puntuació superior a la mínima fixada per les bases particulars del programa), es procedirà a l'obertura de les proposicions juridicoeconòmiques en acte públic, on podran estar presents les persones interessades, presidit pel secretari, que alçarà acta. La data, el lloc i l'hora de l'acte d'obertura de pliques es notificarà als aspirants a urbanitzador i s'exposarà al tauler d'edictes municipal i en l'adreça d'Internet: <www.ajxabia.com>.

VI. Informació complementària

VI.1) ¿Es tracta de contractes periòdics?

No.

VI.2) ¿Es relaciona el contracte amb un projecte o programa finançat mitjançant fons comunitaris?

No.

VI.3) Informació addicional

- Els licitadors estan obligats a sotmetre a informació al públic pel termini d'un mes, en la forma i requisits assenyalats en els següents preceptes, la documentació a què fa referència l'article 134.1 de la LUV i l'article 307 del ROGTU. Abans de la publicació de l'esmentat anunci, els licitadors hauran d'haver remés un avís de l'inici del procediment de gestió indirecta del programa d'actuació integrada al domicili fiscal d'aquells que consten al Cadastre com a titulars de drets afectats per l'actuació proposada, d'acord amb el que disposa l'article 134.4 de la LUV.

- Els licitadors hauran d'efectuar l'ingrés de la taxa per tramitació de programes, per import del 10% de la base imponible = superfície x índex d'aprofitament subjectiu + 412 €.

- L'adjudicatari del programa haurà d'efectuar l'ingrés de la taxa per tramitació de programes, per import del 90% de la base imponible = superfície x índex d'aprofitament subjectiu + 412 €.

- Condicions de programació: s'haurà d'executar prèviament o simultàniament la glorieta de connexió a la carretera provincial CV-742 i la carretera local camí de Cabanes pertanyent a la xarxa primària no adscrita al sector i inclosa en el planejament del pla parcial, i es prolongarà el ramal de connexió amb el camí de Cabanes (inclòs en la UE ACM-2), de manera que s'entronque amb aquest vial de forma adequada i completa, de forma que la glorieta puga entrar en servei amb totes les seues connexions una vegada realitzada.

- Situació de l'actuació respecte a la seqüència del desenvolupament del pla: les unitats d'execució ACM-2 i ACM-42.b es tramitaran simultàniament.

- Condicions d'integració i de connexió de l'actuació: les condicions de connexió seran les previstes pel Pla General.

- El que condiciona que el desenvolupament del Programa d'Actuació Integrada de les Unitats d'Execució ACM-2 i ACM-42.b haja de ser simultani o posterior al del sector Saladar-2, és que ambdós programes comparteixen una glorieta comuna i serà l'obligat quan s'execute el sector Saladar-2. Per aquest motiu, el compromís que s'ha d'exigir a l'adjudicatari del programa condicionat (ACM-2 i ACM-42.b) és el d'executar la glorieta completa en cas d'incompliment de l'urbanitzador principal (el del sector Saladar-2).

- D'altra banda l'urbanitzador principal (el del sector Saladar-2) haurà de tramitar un cànon d'urbanització per a la repercussió dels costos de la glorieta comuna entre el sector Saladar-2 i les unitats d'execució ACM-2 i ACM-42.b. L'urbanitzador de les unitats d'execució ACM-2 i ACM-42.b haurà d'assumir la part corresponent després de l'aprovació d'aquest cànon. En cas que s'executen en primer lloc les unitats d'execució ACM-2 i ACM-42.b, amb la rotonda, aquestes hauran de tramitar el corresponent cànon per a la repercussió al sector Saladar-2 dels costos derivats de l'acord d'aprovació d'este, d'acord amb l'article 189 de la LUV.

- La redelimitació de l'àmbit territorial es permetrà sempre que es produïsquen les següents condicions: ajustar-la als límits de les UE limítrofes aprovades i compliment de l'article 131.g de la LUV.

- Els serveis tècnics municipals hauran de definir les alineacions oficials, sobre plànol topogràfic actualitzat.

- Estendre l'àmbit als terrenys necessaris per a connectar-la a les xarxes de serveis existents o per a dotar les parcel·les de la condició de solar.

VI.4) Procediments de recurs

VI.4.1) Òrgan competent per als procediments de recurs: Ple de l'Ajuntament de Xàbia.

VI.4.2) Presentació de recursos:

- Recurs de reposició potestatiu: 1 mes davant del mateix òrgan que va dictar l'acte.

- Recurs contenciós administratiu: 2 mesos davant del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

VI.5) Data d'enviament del present anunci al DOUE: 4 de febrer de 2011.

Xàbia, 26 de gener de 2011.- L'alcalde president: Eduardo J. Monfort Bolufer.

Mapa web