Ficha disposicion

Ficha disposicion





CORRECCIÓ d'errades del Decret 38/2007, de 13 d'abril, del Consell, pel qual es regula el complement de productivitat variable del personal al servici de les institucions sanitàries de la conselleria de Sanitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 5635 de 08.11.2007
Número identificador:  2007/13286
Referència Base de Dades:  013891/2007
 



CORRECCIÓ d'errades del Decret 38/2007, de 13 d'abril, del Consell, pel qual es regula el complement de productivitat variable del personal al servici de les institucions sanitàries de la conselleria de Sanitat. [2007/13286]

S'ha observat una errada en la publicació de l'annex II del decret esmentat (DOCV núm. 5493, de 19.04.2007), que apareix correctament tot seguit.

ANNEX II

Metodologia per a l'avaluació d'objectius

D'acord amb els principis establits en l'article 2 d'este decret, l'avaluació del compliment d'objectius ha de ser proporcional al grau d'èxit dels objectius. Excepte en objectius que no admeten un altre tipus de formulació, l'objectiu no s'avalua com a complit o no complit, sinó amb un grau de compliment entre 0 i 1. En general, la mesura en què, partint del valor de referència, el resultat obtingut s'aproxima al valor objectiu en determina el grau de compliment. L'expressió per al càlcul de la proporció d'objectiu complit és la següent:

Resultat – Referència

compliment = ––––––––––––––––––––

Objectiu – Referència

El compliment mai ha d'estar per davall de 0 ni per damunt d'1, per la qual cosa, si es dóna el primer cas, es pren 0 com a grau de compliment i, si es dóna el segon, es pren 1.

No obstant això, este procediment pot generar valoracions injustes en els casos en què la situació de partida d'una unitat funcional, el valor de referència, siga molt bo en relació amb el de la resta d'unitats del mateix grup. Per exemple, si el conjunt de servicis semblants tenen una estada mitjana entre 6 i 8 dies, amb una mediana de 7, podem posar a un servici la situació de partida del qual és EM=6.2 un objectiu d'EM=5.8. Si finalment el resultat obtingut per este servici és 6.2, la valoració que torna l'expressió (1) com a grau de compliment és 0. Pareix injust avaluar amb un 0 a un servici que, a pesar de no haver millorat, es manté en valors molt bons respecte a la resta.

Amb la finalitat de millorar el procediment d'avaluació en els casos en què hi haja diverses unitats els resultats dels quals respecte a un indicador siguen comparables, es fa de la manera següent:

1. Si el resultat és millor que la mediana

1.1. Si l'objectiu coincidix amb la mediana o és menys exigent

Compliment = 1

1.2. Si l'objectiu és més exigent que la mediana:

1 Resultat – Mediana

compliment = ­––– (1 + –––––––––––––––––––)

2 Objectiu – Mediana

2. Si el resultat és pitjor que la mediana

2.1. Si l'objectiu coincidix amb la referència

1 si Resultat és millor que Referència

compliment = { 0 si Resultat és pitjor que Referència

2.2. Si l'objectiu és més exigent que la referència

Resultat – Referència

compliment = –––––––––––––––––––––

Objectiu – Referència

2.3. Si l'objectiu és menys exigent que la referència

1 si Resultat és millor que Objectiu

cumpliment = { 0 si Resultat és pitjor que Objectiu

Cada objectiu té un pes, de manera que la suma dels pesos de tots els objectius que s'apliquen a un departament de salut, unitat o professional és igual a 100. Si no és així, cal utilitzar el procediment descrit en l'article 3.5.3 per a reajustar els pesos de manera que la suma en siga 100. El nombre de punts obtingut per un departament de salut, centre, unitat o professional és:

Punts = (compliment de l'Objectiu i) (pes de l'Objectiu i)

Mapa web