Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 16 de setembre de 2016, del president de CulturArts Generalitat, per la qual es convoquen subvencions destinades a l'adquisició i reposició d'instruments musicals per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana, per a l'exercici 2016.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7878 de 21.09.2016
Número identificador:  2016/7183
Referència Base de Dades:  007079/2016
 



RESOLUCIÓ de 16 de setembre de 2016, del president de CulturArts Generalitat, per la qual es convoquen subvencions destinades a l'adquisició i reposició d'instruments musicals per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana, per a l'exercici 2016. [2016/7183]

Per mitjà de l'Ordre 33/2016, de 18 de juliol, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport (DOCV 7832, 20.07.2016), s'han establit les bases reguladores per a la concessió de subvencions públiques en règim de concurrència competitiva de les diferents matèries culturals integrades en CulturArts Generalitat (d'ara en avant ordre de bases reguladores).

Per la seua banda, el Pla estratègic de subvencions 2016-2019 de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, aprovat per Resolució de 30 d'agost de 2016, del conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport (DOCV 7865, 05.09.2016), estableix en el seu annex únic com a objectiu estratègic 3 de CulturArts Generalitat: la investigació i difusió de les diferents manifestacions artístiques competència de CulturArts, amb la línia de subvenció per a l'adquisició i millora d'instruments musicals.

De conformitat amb el que estableix l'article 160.4.b de la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'Hisenda Pública, del Sector Públic Instrumental i de Subvencions, que estableix que les persones que tenen la presidència dels organismes públics i entitats de dret públic seran les competents per a realitzar la convocatòria de les subvencions, resolc:



Primer. Finalitat, objecte i condicions de les ajudes

1. Convocar per a l'exercici 2016 les subvencions destinades a l'adquisició i la reposició d'instruments musicals a fi de millorar la seua dotació i afavorir-ne la reposició en l'àmbit de les associacions musicals sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana, amb l'objecte de contribuir a millorar l'oferta musical i la formació de qualitat dels músics valencians.

2. Les ajudes es concediran d'acord amb els principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat i no discriminació, i per mitjà del règim de concurrència competitiva per a adquisicions que tinguen lloc entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2016, ambdós inclosos.



3. Per a obtindre la condició de beneficiàries d'aquestes ajudes, les societats musicals de la Comunitat Valenciana hauran d'ajustar-se al que preveu l'article 2, punts 2.1 i 2.4.3, de l'ordre bases reguladores.



4. Les subvencions contribuiran al finançament parcial de l'adquisició i reposició d'instruments musicals, fins al màxim del cinquanta per cent (50 %), sense comptar l'import de l'Impost sobre el Valor Afegit aplicable, de les despeses subvencionables. I, en cap cas, en concurrència amb altres subvencions, ajudes, ingressos o altres recursos, podran comportar que superen el cost de l'adquisició subvencionada.



5. De conformitat amb el que preveu l'article 9.4 de l'ordre de bases reguladores, les persones sol·licitants hauran de justificar que disposen dels recursos corresponents al 50 % de l'adquisició que es pretén realitzar.



Segon. Finançament de les ajudes i import

1. D'acord amb la Llei 11/2015, de 29 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat per a 2016, les ajudes convocades s'imputaran al crèdit previst en la secció 09, entitat 00025, línia de subvenció S7274000 «Ajudes per a l'adquisició i millora dels instruments musicals», per un import global màxim de 215.000 €, inclòs en el capítol VII del pressupost de CulturArts Generalitat.

El referit import podrà ser minorat quan en el marc de les polítiques d'estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera, s'adopten mesures de no disponibilitat que afecten els crèdits de la línia de subvenció que ho finança.

2. L'import màxim de qualsevol de les ajudes no serà superior a 10.000 €, sense comptar l'import de l'Impost sobre el Valor Afegit aplicable, de conformitat amb el màxim establit en l'article 9, punt 9.3.3, de l'ordre de bases reguladores.



Tercer. Supòsits exclosos

Queden exclosos d'aquesta convocatòria els supòsits següents:

1. Aquelles adquisicions que no oferisquen o comprometen amb recursos propis o diferents dels que s'ofereixen en aquesta convocatòria, un percentatge mínim del cinquanta per cent (50 %) del pressupost de les despeses previstes per a aquestes.

2. Adquisició d'accessoris, que no formen part de l'instrument sol·licitat, excepte en el supòsit dels instruments de percussió.



Quart. Presentació de les sol·licituds

1. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

2. Les sol·licituds dirigides a CulturArts Generalitat podran presentar-se en la seu d'aquesta entitat en la plaça de Viriat, s/n, 46001 València, en la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, avinguda de Campanar, 32, 46015 València i en les direccions territorials d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de: Alacant (c/ Carratalà, 47, 03007 Alacant), Castelló de la Plana (av. del Mar, 23, 12003 Castelló de la Plana) i València (c/ Gregori Gea, núm. 14, 46009 València).



Igualment, utilitzant qualsevol dels mitjans previstos en la legislació del procediment administratiu comú, les persones sol·licitants hauran de justificar la data d'imposició de l'enviament en l'oficina de correus o presentació en el Registre i anunciar la tramesa de la sol·licitud, per mitjà de fax (al número 961 206 535) o telegrama en el mateix dia, només als efectes organitzatius.

Així mateix, la sol·licitud podrà presentar-se per via telemàtica a través de la seu electrònica de la Generalitat, PROP, en la URL següent: https://sede.gva.org. En aquest cas, la sol·licitud s'omplirà amb l'aplicació informàtica establida a aquest efecte i les persones sol·licitants hauran de disposar de firma electrònica d'entitats emesa per l'Institut Valencià de Finances: http://www.accv.es/empresas/ o de ciutadà, igualment emesa per l'Institut Valencià de Finances: http://www.accv.es/ciudadano/, o DNI electrònic.

3. Les sol·licituds hauran d'omplir-se necessàriament de conformitat amb el model de sol·licitud que s'adjunta com a annex I a aquesta convocatòria, degudament subscrit per la persona que ostente la representació legal de l'associació musical, i haurà d'acompanyar-se dels documents o els certificats, originals o fotocòpies compulsades, a què es fa referència a continuació i haurà de comprendre els punts següents:



a) Projecte detallat de l'adquisició per a la qual se sol·licita la subvenció, amb especificació de les marques, els models i les altres característiques tècniques rellevants de l'instrument o instruments que s'han adquirit o es pretenen adquirir durant 2016.

b) Pressupost detallat de despeses de l'adquisició. De conformitat amb l'article 31.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, i tenint en compte el que estableix la disposició addicional segona de la Llei 5/2013, de 26 de desembre, de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera, i d'Organització de la Generalitat, en el cas que el pressupost supere la suma de 6.000 € (sis mil euros), sense comptar l'import de l'Impost sobre el Valor Afegit aplicable, s'hauran d'adjuntar, com a mínim, tres propostes de pressupost diferents pel total dels instruments, de tres empreses subministradores.



c) Declaració responsable de la persona que té la representació legal de l'associació musical, relativa a les subvencions o ajudes rebudes de les administracions i d'ens, tant públics com privats, durant els dos exercicis anteriors i durant l'exercici fiscal en curs.



d) Declaració responsable de la persona que té la representació legal de l'associació musical, concernent als recursos econòmics, propis o diferents dels que s'ofereixen en aquesta convocatòria, destinats a l'adquisició que, com a mínim, representen el 50 % (cinquanta per cent) de la despesa total.

e) Una memòria d'activitats pedagògiques i musicals realitzades en els dos cursos acadèmics immediatament anteriors al de l'adquisició dels instruments.

f) Justificació de la necessitat d'adquirir els instruments amb indicació de l'ús a què seran destinats.

g) Un inventari actualitzat d'instruments de l'associació musical.



h) Declaració responsable de la persona que té la representació legal de l'associació musical, en la qual declare sota la seua responsabilitat que:

h.1. L'òrgan competent de l'entitat, segons els seus estatuts, ha acordat formular la sol·licitud de la subvenció, amb indicació de la data de l'esmentat acord.

h.2. L'entitat es compromet a complir les obligacions que es deriven de la concessió de la subvenció en el cas de resultar beneficiària.



h.3. L'òrgan competent de l'entitat ha acordat facultar la persona que ostenta la representació legal d'aquesta per a subscriure la sol·licitud de subvenció i realitzar tots els tràmits relacionats amb l'esmentada sol·licitud.

h.4. En el moment de presentació de la sol·licitud, l'entitat figura inscrita en el registre que legalment corresponga, com a associació o fundació, sense ànim de lucre, la finalitat de la qual és la divulgació i promoció cultural de la música.

h.5. El domicili social està radicat en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana i que així s'arreplega en els seus estatuts.

h.6. L'entitat sol·licitant està associada a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

i) Declaració responsable de no incórrer en cap de les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiària especificades en els punts 2 i 3 de l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, en els termes que preveu l'article 13.7 de l'esmentat cos legal (apartat J del model de sol·licitud).

En la declaració responsable a què es refereix aquest apartat es farà constar que l'entitat disposa de tota la documentació acreditativa del que s'hi declara.

j) Dades bancàries on es desitja rebre l'import de l'ajuda sol·licitada, en cas de resultar beneficiària, omplint el model de domiciliació bancària que s'adjunta com a annex II a la present convocatòria.



4. Les entitats interessades hauran d'acreditar que es troben al corrent en el compliment de les obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social. Respecte d'això, i de conformitat amb allò que disposa l'article 5 del Decret 165/2010, de 8 d'octubre, del Consell, en el model de sol·licitud (apartat I) es farà constar l'autorització perquè l'òrgan instructor obtinga de forma directa, a través de certificats electrònics, l'acreditació del compliment de les obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social, de conformitat amb l'article 22.4 del Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.



En el supòsit de no conferir la mencionada autorització, l'associació musical sol·licitant haurà d'aportar els certificats següents:

a) Certificat de l'Agència Estatal d'Administració Tributària, que acredite que es troba al corrent de les seues obligacions.

b) Certificat de la Tresoreria General de la Seguretat Social, acreditatiu que es troba al corrent en el compliment de les seues obligacions davant de la Seguretat Social.

c) Certificat de la direcció territorial corresponent de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, acreditatiu que no té deutes de naturalesa tributària amb la Generalitat.

5. Si la sol·licitud d'iniciació no inclou totes les dades exigides o falta documentació, s'aplicarà el que disposa l'article 5.4 de l'ordre de bases reguladores.

L'esmena de la documentació haurà de presentar-se preferentment en la seu de CulturArts Generalitat, en la plaça de Viriat, s/n, 46001 València. En el cas de presentar-se per qualsevol altre mitjà o lloc previst en la legislació de procediment administratiu comú podrà comunicar-se a aquesta, per mitjà de fax (al número 961 206 535) o telegrama, en el mateix dia de la seua presentació, als mers efectes organitzatius.



En tot cas, l'òrgan instructor podrà requerir les persones que hagen sol·licitat l'ajuda perquè proporcionen qualsevol informació aclaridora que resulte necessària per a la seua gestió.

6. Les dades de caràcter personal contingudes en l'imprés de sol·licitud podran ser incloses en un fitxer per al seu tractament per CulturArts Generalitat com a titular responsable del fitxer, en l'ús de les funcions pròpies que té atribuïdes i en l'àmbit de les seues competències. Igualment, les persones que sol·liciten l'ajuda podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, tot això de conformitat amb el que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (BOE 298, 14.12.99).

7. El contingut d'informació falsa o que no es corresponga amb la realitat en la sol·licitud suposarà la no-valoració per part de la Comissió Tècnica de Valoració prevista en l'article 6, punt 3.3, de l'ordre de bases reguladores i serà motiu de la seua desestimació en la resolució dictada per l'òrgan competent. Igualment, podrà ser motiu de revocació de la subvenció concedida en el cas que haguera sigut ja adjudicada.





Cinqué. Comissió tècnica de valoració

1. La comissió tècnica de valoració s'ajustara al que estableix l'article 6, punt 3.3, de l'ordre de bases reguladores.

2. La comissió tècnica de valoració, atenent les sol·licituds presentades i el seu interés, emetrà un informe d'avaluació d'acord amb els criteris de valoració que s'enumeren en el punt sisé de la present resolució.

El dit informe quedarà incorporat en les actes de la comissió i en aquest es deixarà constància succinta dels motius de la valoració i ponderació de les sol·licituds, així com la seua prelació de major a menor puntuació. Així mateix, contindrà la proposta de subvencions i la seua quantia, de conformitat amb els límits establits en l'apartat 2 del punt segon de la present resolució, així com els motius de denegació, si és el cas.



Sisé. Criteris de valoració

1. Amb caràcter general el projecte presentat es valorarà fins a un màxim de 100 punts, i a aquests efectes, la comissió tècnica de valoració avaluarà les sol·licituds admeses a tràmit i formularà la proposta d'assignació de l'import de les subvencions previstes en aquesta resolució, tenint en compte els criteris següents, arreplegats en l'article 3, punt 3.3.3, de l'ordre de bases reguladores:

a) Projecte d'adquisició de l'instrument o instruments per a 2016. Es valorarà fins a un màxim de 75 punts i tindrà en compte els aspectes següents:

a.1. Característiques tècniques dels instruments a adquirir i la seua adequació a l'inventari existent en l'entitat i necessitats d'ús. Fins a un màxim de 35 punts.

a.2. Capacitat organitzativa de l'entitat peticionària, segons la memòria d'activitats musicals i pedagògiques dels dos cursos immediatament anteriors. Fins a un màxim de 20 punts.

a.3. Nivell de participació federal, segons els criteris establits per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. Fins a un màxim de 10 punts.

Amb aquesta finalitat, i perquè siga considerat per la comissió avaluadora, se sol·licitarà a l'esmentada federació un certificat on consten les valoracions realitzades pels òrgans competents d'aquesta respecte de les societats musicals que hagen presentat sol·licitud d'ajuda.

a.4. Impacte social del projecte d'adquisició o reposició, que es justificarà en l'escrit de necessitat de l'adquisició i ús a què es destinarà l'instrument. Fins a un màxim de 10 punts.

b) Interés cultural del projecte d'adquisició. Fins a un màxim de 25 punts.

En aquest apartat es podrà valorar la seua adequació a la realitat sociocultural i situació econòmica del territori on s'ubique l'associació musical que realitze l'adquisició proposada, sempre que aquesta puga tindre un impacte generador de noves iniciatives que contribuïsquen a l'impuls i la promoció social, econòmica i cultural de les bandes de música i de les associacions musicals, i a la difusió i protecció de la música, i es tindrà en compte el criteri de població referit al padró d'habitants, d'acord amb l'escala següent:

– Municipis fins a 1.000 habitants, 25 punts.

– Municipis entre 1.001 i 5.500 habitants, 24 punts.

– Municipis entre 5.501 i 10.000 habitants, 23 punts.

– Municipis entre 10.001 i 49.000 habitants, 22 punts.

– Municipis entre 49.001 i 100.000 habitants, 21 punts.

– Municipis de més de 100.000 habitants, 20 punts.

2. Per a la determinació de la quantia de les subvencions, que serà variable, es tindrà en compte la puntuació total obtinguda per cada projecte en funció dels criteris que antecedeixen i la seua ponderació.

3. La proposta que eleve la comissió tècnica avaluadora no podrà incloure cap projecte que no haja aconseguit una puntuació mínima de 80 punts, de conformitat amb allò disposat a l'article 3 punt 3.3.3.2. de l'ordre de bases reguladores.



Taula resum de criteris de valoració

a) Projecte d'adquisició d'instruments 75 punts

a.1 Característiques tècniques i adequació a inventari

a.2 Capacitat organitzativa

a.3 Nivell de participació federal

a.4 Impacte social del projecte 35 punts

20 punts

10 punts

10 punts

b) Interés cultural del projecte 25 punts

Total puntuació màxima 100 punts





Seté. Resolució de la convocatòria. Terminis

Haurà d'ajustar-se al contingut de l'article 7 de l'ordre de bases reguladores, i el termini de resolució i notificació o publicació serà de sis mesos des de la publicació de la convocatòria. En tot cas, l'esmentada resolució haurà de publicar-se en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, d'acord amb el que disposa l'article 18 de la Llei General de Subvencions, i en la pàgina web de CulturArts Generalitat (www.culturartsgeneralitat.es).

La resolució de concessió posarà fi a la via administrativa i contra aquesta es podrà interposar, potestativament, el recurs de reposició, davant del president de CulturArts Generalitat, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seua publicació, o, bé directament, recurs contenciós administratiu, davant dels jutjats contenciosos administratius de València, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seua publicació, sense perjuí de qualsevol altre que s'estime pertinent.



En el cas que la convocatòria no siga resolta en el termini previst anteriorment, s'entendran desestimades totes les sol·licituds, sense perjuí de l'obligació de l'Administració de resoldre expressament, continguda en la legislació del procediment administratiu comú.



No obstant això, s'informarà les persones beneficiàries del caràcter de minimis de les ajudes concedides i de la seua subjecció al Reglament número 1407/2013, de la Comissió, de 18 de desembre de 2013 (DOUE L 352, 24.12.2013).



Huité. Obligacions de les persones beneficiàries

1. Les associacions musicals que obtinguen aquestes subvencions estan obligades a:

a) Comunicar per escrit a CulturArts Generalitat l'acceptació de l'ajuda en el termini dels 10 dies naturals següents al dia de la publicació de la resolució de concessió en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, segons el model d'acceptació que s'acompanya a la present convocatòria com a annex III. Transcorregut el dit termini sense rebre's l'acceptació expressa, perdrà el seu dret a la subvenció concedida.



b) Realitzar l'adquisició d'acord amb el projecte presentat i comunicar, si és el cas, qualsevol canvi o modificació que es produïsca abans de la seua realització, per mitjà d'un informe en el qual s'indicaran les seues causes. La modificació haurà de ser aprovada expressament pel president de CulturArts Generalitat.

c) Justificar l'ocupació de la subvenció i sotmetre's a les actuacions de comprovació i control financer que corresponen a la Intervenció General, en relació amb les ajudes concedides, i a la resta d'obligacions a què es refereix l'article 113 de la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'Hisenda Pública, del Sector Públic Instrumental i de Subvencions (DOCV 7464, 12.02.2015) per a les persones beneficiàries de subvencions a càrrec dels Pressupostos de la Generalitat.



d) Fer constar el patrocini de CulturArts Generalitat en les publicacions periòdiques que edite l'associació musical, segons les normes d'identitat corporativa incloses en la pàgina web de CulturArts Generalitat (www.culturartsgeneralitat.es). Aquesta obligació s'aplicarà a partir de la publicació de la concessió de la subvenció.

e) No transmetre a títol onerós ni gratuït, ni cedir els instruments adquirits amb la subvenció, durant la seua vida musical.

f) Presentar una declaració actualitzada sobre subvencions, ajudes, ingressos o recursos sol·licitats, percebuts o concedits i pendents de percepció per altres administracions i ens, tant públics com privats, per a la mateixa finalitat, en què es justifique documentalment la seua quantia, o bé confirmar per mitjà de declaració que la informació facilitada respecte d'això en la sol·licitud no ha patit variacions des de la data de la seua presentació.

g) Trobar-se al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social, de conformitat amb el que preveuen els articles 22 i 23 del Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, aprovat pel Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol, i acreditar-ho amb anterioritat a dictar-se la proposta de resolució de concessió de les ajudes.

A aquests efectes, l'òrgan instructor comprovarà respecte de totes les persones beneficiàries el certificat positiu d'estar al corrent de les seus obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social, en la forma establida en l'article 14.1.e de la Llei General de Subvencions i regulada en l'article 22 del Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei General de Subvencions. La persona sol·licitant que no haja autoritzat expressament a la Conselleria, segons allò que s'ha assenyalat en l'apartat 3.4 d'aquesta convocatòria, haurà d'aportar els certificats en els termes que preveu l'article 22 del Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol.

h) Justificar la subvenció obtinguda dins del termini màxim establit en la present resolució i de conformitat amb el que preveu el punt nové.



2. Són també obligacions de les beneficiàries d'aquestes subvencions les que, amb caràcter general, s'estableixen en l'article 14 de la Llei General de Subvencions.



Nové. Justificació i pagament d'aquestes ajudes

El pagament d'aquestes ajudes s'efectuarà per mitjà de transferència bancària segons el model de domiciliació bancària (annex II), presentat junt amb la sol·licitud i es realitzarà amb la justificació prèvia per part de les persones beneficiàries del compliment de les obligacions que a continuació s'indiquen, per mitjà de compte justificatiu, segons estableix l'article 12.2 de l'ordre de bases reguladores, els documents de què s'adjuntaran al model de justificació que s'acompanya a la present convocatòria com a annex IV:

a) Una memòria d'actuació justificativa del compliment de les condicions imposades en la concessió de la subvenció. En l'esmentada memòria es faran constar de forma expressa els instruments realment adquirits i la seua correspondència amb els detallats en el programa d'adquisició presentat junt amb la sol·licitud.

b) Acreditació de la recepció per part de l'entitat beneficiària dels instruments adquirits objecte de la subvenció d'aquesta ordre.

c) Una llista classificada, detallada i comprensiva de la totalitat dels recursos econòmics propis de l'entitat i dels ingressos o subvencions que financen l'adquisició dels instruments objecte de subvenció, amb indicació de l'import i la seua procedència.

d) Una llista classificada, detallada i comprensiva de la totalitat de les despeses i obligacions generades per l'adquisició dels instruments objecte de subvenció, amb identificació del concepte, de la correspondència amb els instruments detallats en el programa d'adquisició i amb la despesa assenyalada en el pressupost de despeses inicialment aportat, de la persona creditora i del document, el seu import, la data d'emissió i, si és el cas, la data de pagament. En el cas que la subvenció s'atorgue d'acord amb un pressupost estimat, s'indicaran les desviacions succeïdes.

3. Al seu torn, s'hauran de presentar totes les factures o documents de valor probatori equivalent en el tràfic mercantil o amb eficàcia administrativa, que figuren en la relació de la lletra d, de l'apartat precedent i, si és el cas, la documentació acreditativa del pagament.

Les factures o els documents que s'aporten hauran de ser originals o fotocòpies compulsades i hauran de complir el que disposa el Reial Decret 1619/2012, de 30 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament pel qual es regulen les obligacions de facturació (BOE 289, 01.12.2012) i la resta de normativa vigent.

En el cas de justificació per mitjà de transferència bancària s'aportaran les còpies dels resguards de les transferències realitzades amb una autentificació explicita de l'entitat bancària, on s'han realitzat aquestes. En el concepte de la transferència haurà de constar el nom del projecte. Igualment, s'aportarà còpia de l'extracte bancari del càrrec en compte corresponent a l'operació justificada, on es reflectisca el saldo anterior i posterior a aquesta. Si una mateixa transferència engloba diverses factures, s'haurà d'aportar la relació detallada d'aquestes.



Si la forma de pagament és un xec o pagaré, el document justificatiu consistirà en un rebut, firmat i segellat pel proveïdor, en el qual ha d'especificar-se la factura o documentació justificativa de la despesa a què correspon el pagament i la seua data, el número i la data del xec o la data del venciment del pagaré, i davall de la firma ha d'aparéixer el nom i NIF de la persona que firma, així com còpia de l'extracte bancari del càrrec en compte corresponent a l'operació justificada, on es reflectisca el saldo anterior i posterior a aquesta.

També s'haurà d'aportar, si és el cas, la carta de pagament de reintegrament en el supòsit de romanents no aplicats, així com dels interessos derivats d'aquests.

4. El compte justificatiu i tots els documents que la conformen hauran de ser firmats per la persona que ostente la representació legal de l'associació musical, qui declararà responsablement la veracitat de tot allò que s'ha declarat, que compleix amb tots els requisits i les obligacions de la present convocatòria de subvencions, que disposa de tota la documentació que així ho acredita i que es compromet al seu compliment.

5. De conformitat amb l'article 31.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, i tenint en compte el que estableix la disposició addicional segona de la Llei 5/2013, de 26 de desembre, de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera, i d'Organització de la Generalitat, en el cas que el pressupost supere la suma de 6.000,00 €, sense comptar l'import de l'Impost sobre el Valor Afegit aplicable, l'entitat beneficiària haurà de sol·licitar, com a mínim, tres propostes de pressupost de tres empreses subministradores. Els tres pressupostos, si no s'han aportat amb anterioritat, hauran de presentar-se junt amb la justificació.

6. El termini per a presentar la justificació de la subvenció en els termes descrits en els apartats anteriors finalitzarà el dia 31 de desembre de 2016.



Deu. Concurrència de fonts de finançament

S'ajustaran al que estableix l'article 15 de l'ordre de bases reguladores, tenint en compte que les ajudes concedides per mitjà d'aquesta convocatòria estan acollides al règim de minimis establit en el Reglament UE número 1407/2013, de la Comissió, de 18 de desembre de 2013 (DOUE L 352, de 24.12.2013), relatiu a l'aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat de Funcionament de la Unió Europea (TFUE) a les ajudes de minimis.



Onze. Incompliments, responsabilitat i règim sancionador

1. CulturArts Generalitat es reserva igualment la possibilitat de modificar o deixar sense efecte la subvenció, en cas d'incompliment d'alguna de les obligacions imposades a les persones beneficiàries en el punt seté, en els terminis i les condicions assenyalades, i s'observarà sempre el principi de proporcionalitat a què es refereix l'article 17.3.n de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.

2. Les resultes que puguen produir-se per les renúncies produïdes i les minoracions que es determinen per l'aplicació d'allò que s'ha indicat, podran disposar-se de conformitat amb allò que disposa l'article 7.3 de l'ordre de bases reguladores.

3. Les infraccions i sancions es resoldran de conformitat amb allò que disposa l'article 19 de l'ordre de bases reguladores.



Dotze. Annexos

La present resolució inclou quatre annexos que s'indiquen a continuació:

Annex I. Sol·licitud.

Annex II. Domiciliació bancària.

Annex III. Acceptació de la subvenció.

Annex IV. Justificació de la subvenció.

Tretze. Entrada en vigor

La present resolució produirà efectes l'endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.



Catorze. Recursos

De conformitat amb el que estableixen els articles 107, 116 i 117 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, i 10, 14 i 46 de la Llei reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, contra el present acte, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar, potestativament, un recurs de reposició o bé plantejar directament un recurs contenciós administratiu, atenent els terminis i davant els òrgans que s'indiquen a continuació:



a) El recurs de reposició ha d'interposar-se davant del conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

b) El recurs contenciós administratiu haurà de plantejar-se davant dels jutjats contenciosos administratius de València, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.



València, 16 de setembre de 2016. El president de CulturArts Generalitat: Vicent Marzà Ibáñez.

Mapa web