Ficha disposicion

Ficha disposicion





LLEI 17/2010, de 30 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2011.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 6429 de 31.12.2010
Número identificador:  2010/14188
Referència Base de Dades:  013863/2010
 
  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Presidència de la Generalitat
    Grup temàtic: Legislació
    Matèries: Pressupostos i política pressupostària
    Descriptors:
      Temàtics: llei pressupostària, exercici pressupostari, pressupost , monografies



LLEI 17/2010, de 30 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2011. [2010/14188]

Sia notori i manifest a tots els ciutadans que Les Corts han aprovat i jo, d'acord amb el que establixen la Constitució i l'Estatut d'Autonomia, en nom del rei, promulgue la Llei següent:

PREÀMBUL

Els pressupostos de la Generalitat per al 2011, s'emmarquen entorn de tres eixos fonamentals:

1. La situació econòmica del país, el principal reflex de la qual són els mateixos pressupostos generals de l'Estat, que inclouen en el seu quadre macroeconòmic previsions per al 2011, pel que fa al producte interior brut, la taxa de desocupació i el nivell d'endeutament de l'administració central de l'Estat, que ens allunyen de les mitjanes europees a nivells superiors dels d'inici de la legislatura.

2. La necessitat d'ajustar-se als requisits i límits que recull el Programa d'Estabilitat 2009-2013, presentat davant de la Unió Europea pel Govern de la Nació, i que per al present any inclouen una previsió màxima de dèficit per a tot el sector públic valencià de l'1,3% del PIB.

3. Quant al vigent marc de relacions financeres entre l'administració central i les comunitats autònomes, cal destacar que el present exercici es caracteritza:

- Per una important reducció del nivell d'inversions públiques de l'Estat.

- Per la plasmació efectiva de les insuficiències apuntades des de l'inici del nou model de finançament. Insuficiències que, pel que fa a la nostra Comunitat, es concreten per al 2011 en una disminució superior al 6% dels ingressos procedents d'este, respecte dels percebuts en el 2010.

Partint d'esta situació, els pressupostos de la Generalitat per al 2011 reflectixen l'esforç del Consell per incorporar polítiques d'austeritat i d'optimització en l'assignació de recursos, amb vista a assegurar tant l'equilibri dels comptes públics, com que el nivell de prestació dels servicis públics fonamentals per als ciutadans de la nostra Comunitat aconseguix uns paràmetres acords a les seues necessitats.

En este sentit, les principals característiques dels pressupostos de la Generalitat per al 2011 són:

- Incloure una reducció del 4,7% en la seua dotació inicial, reducció que s'ordena entorn de la senda d'austeritat iniciada en els pressupostos dels dos últims exercicis, i que s'ha materialitzat en la incorporació de dos plans específics.

- Una aposta decidida pel manteniment de la despesa social, que per a este any representa un 83% del total de la despesa pressupostada.

- Una reducció ponderada del nivell d'inversió inicial, el descens de la qual es fixa en l'11,9% enfront del 37,7% de l'administració central, que en tot cas es veu compensada, fins a quasi igualar xifres inicials d'inversió en l'any 2010, amb els fons del Pla Confiança destinats a la inversió productiva.

Des d'esta situació de partida, els pressupostos de la Generalitat per al 2011 s'han elaborat sobre la base dels criteris següents:

- Continuar destinant recursos a les polítiques de despesa social, especialment en els servicis bàsics de sanitat, educació i atenció social, de tal forma que les persones amb majors dificultats no es vegen desfavorides.

- Incidir en les polítiques que potencien la competitivitat i productivitat de la nostra economia, principalment les dirigides al foment de la innovació empresarial i capital tecnològic, la formació del capital humà i la millora en la dotació de les infraestructures.

- Impulsar polítiques actives en el mercat de treball que minimitzen l'impacte de la crisi econòmica en l'ocupació i faciliten la formació i adaptació dels desocupats als nous requeriments del sector productiu.

- Continuar amb el compliment del Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana (PIP), el qual pretén millorar la xarxa d'infraestructures i equipaments bàsics d'àmbit local per mitjà d'un important paquet d'ajudes econòmiques dirigides a l'obra pública.

- Continuar amb la política de racionalització i optimització dels recursos públics i el seu impacte pluriennal per a una major eficiència i eficàcia en la seua utilització, desplegant i ampliant les mesures contingudes en el Pla d'Austeritat de la Generalitat, aplicat ja en el pressupost 2010.

Desplegament que per a l'any 2011 es materialitza en un segon Pla, les característiques principals del qual, quant a la seua incidència en els estats de despeses i ingressos del pressupost per al 2011, serien:

- Reducció d'un 6% en el capítol destinat a les despeses de personal, minoració que té el seu origen immediat en el Reial Decret Llei 8/2010 i en la mateixa Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per al present any.

- Reducció d'un 3,3% en les despeses de funcionament de l'administració, minoració que una vegada excloses les despeses d'esta naturalesa vinculades a les partides destinades a la cobertura de la despesa social, suporta en realitat un descens del 15% sobre el pressupostat en el 2010.

- Reducció d'un 30% en les partides destinades a la cobertura de les transferències corrents, una vegada excloses les necessàries per a l'atenció de la despesa social.

- La inclusió d'un Pla d'Optimització del Patrimoni, l'execució del qual permetrà ingressar a la hisenda de la Generalitat més de 390 milions d'euros.

El Pla, que afectarà tant béns patrimonials com béns de domini públic, se sustenta fonamentalment en la pròxima finalització del Complex Administratiu 9 d'octubre.

Respecte al contingut concret de l'articulat, cal destacar que d'acord amb el que preveu el nostre Estatut, i la legislació financera bàsica, els Pressupostos de la Generalitat estan subjectes als mateixos límits materials que els Generals de l'Estat, i en este sentit, la Llei de Pressupostos de la Generalitat per al 2011 un any més, i d'acord amb la jurisprudència del Tribunal Constitucional, distingix dos tipus de preceptes: en primer lloc els que responen al que podríem considerar el contingut mínim, necessari i indisponible de la llei i, per un altre, els que conformen el que la jurisprudència mencionada ha denominat com el contingut eventual, en la mesura que es tracta de matèries que guarden relació directa amb les previsions d'ingressos o habilitacions de despeses.

Partint d'això, la Llei de Pressupostos de la Generalitat per al 2011 consta de quaranta-tres articles, agrupats en set títols, vint-i-dos disposicions addicionals, una transitòria i tres finals, del contingut concret dels quals es poden ressaltar els aspectes següents:

El títol I, «De l'aprovació dels pressupostos», conforma la part principal del contingut qualificat com essencial, en la mesura que hi inclou els imports relatius a la totalitat de les despeses i ingressos de la Generalitat, distingint a este efecte els relatius al sector administració general dels vinculats a l'administració institucional, d'acord amb la classificació establida en l'article 5, apartats 1 i 2, del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana. Igualment, es recullen en este títol els imports relatius als beneficis fiscals que afecten els tributs propis i aquells el rendiment dels quals se cedix per l'Estat.

El títol II, «De la gestió pressupostària de les despeses», consta de cinc capítols. El primer d'ells recull les normes generals de gestió, el segon fa referència a les normes per a la gestió dels pressupostos docents no universitaris, i hi inclou, d'una banda, les normes per als centres públics i, per una altra, les que regulen el mòdul econòmic de distribució de fons públics per al sosteniment dels centres concertats. El tercer dels capítols recull les normes fonamentals per al finançament del sistema universitari valencià, i en este sentit inclou tota una sèrie de preceptes dirigits a establir el marc jurídic bàsic aplicable a les actuacions financeres de la Generalitat en el sector de l'educació universitària. El quart dels capítols d'este títol II, consta d'un únic article on es detallen els crèdits del pressupost el reconeixement dels quals té el caràcter de preceptiu, així com el règim juridicopressupostari aplicable a estos. L'últim dels capítols, el V, concreta per a l'exercici 2011 la normativa que en matèria de modificacions pressupostàries recull el text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana.

El títol III, «De les despeses de personal», s'ordena en un capítol únic, i s'hi recullen les normes relatives al règim de les retribucions del personal al servici de la Generalitat, distingint segons siga laboral, funcionari o personal estatutari. El contingut d'este títol, un any més, esta condicionat per la normativa estatal, dotada de caràcter de bàsic en els seus aspectes fonamentals.

En este sentit, en el present any, convé ressaltar l'especial repercussió que la normativa mencionada, en el marc de l'actual situació econòmica i els compromisos que en matèria d'estabilitat ha adquirit el Govern de la Nació, té sobre les retribucions del personal al servici de la Generalitat, incloent-hi a este efecte el seu sector públic. Repercussió que es plasma en el mandat arreplegat en la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat amb l'abast següent: amb caràcter general no hi haurà increment de les retribucions per al personal al servici de les administracions públiques, respecte a les retribucions vigents a 31 de desembre del 2010 resultants de l'aplicació del que disposa, en termes anuals, el Reial Decret Llei 8/2010, de 20 maig, pel qual s'adopten mesures extraordinàries per a la reducció del dèficit públic.

No obstant això, per al personal al servici de l'administració de la Generalitat i les seues entitats autònomes, la llei permet destinar fins a un 0,3% de la massa salarial al finançament d'aportacions a plans de pensions d'ocupació o contractes d'assegurança col·lectiva que incloguen la cobertura de la contingència de jubilació. En concret, i per al present exercici, la quantia de la contribució individual al Pla de Pensions dels Empleats de la Generalitat es fixa en 107,40 euros en termes anuals.

D'altra banda, en el marc del caràcter bàsic de la normativa estatal en esta matèria, es detallen els imports de les retribucions bàsiques i els complements de destinació, segons els grups de titulació i els nivells dels llocs, així com la regulació de l'Oferta d'Ocupació Pública. Pel que fa a esta ultima, la llei inclou les restriccions, que amb el caràcter de bàsic inclou la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat, a la incorporació de personal de nou ingrés que no podrà superar el deu per cent de la taxa de reposició d'efectius i igualment es mantenen les restriccions a la contractació de personal laboral temporal i al nomenament de funcionaris interins, a la qual s'atribuïx un caràcter rigorosament excepcional i vinculant-lo a necessitats urgents i inajornables.

El títol IV, «Gestió de les transferències corrents i de capital», inclou tota una sèrie d'excepcions al règim general de lliurament de les ajudes previst en l'article 47 bis del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana.

El títol V, «De les operacions financeres», s'estructura en un únic capítol, i s'hi recull fonamentalment l'autorització per a l'endeutament anual de la Generalitat, i el límit de les operacions de crèdit a concertar per dos ens públics, l'Institut Valencià de Finances i Radiotelevisió Valenciana. A més, el text recull l'import màxim dels avals que ha de prestar la Generalitat durant l'any 2011.

El títol VI, «De les normes tributàries», es compon de dos capítols. El primer inclou la necessària adaptació anual de la tarifa aplicable al Cànon de Sanejament, que per al present exercici s'ha optat per mantindre-la respecte al passat exercici, i el segon actualitza en un 1 per cent els tipus aplicables a les taxes pròpies i altres ingressos de la Generalitat.

El títol VII, «De la informació a les Corts», inclou un sol article que detalla un conjunt de supòsits, vinculats a l'àmbit economicopressupostari, sobre els quals la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació ha de donar compte periòdicament a les Corts.

El contingut de la Llei de Pressupostos es completa amb diverses disposicions addicionals, transitòries i finals, en les quals es recullen preceptes d'indole variada.

TÍTOL I

De l'aprovació dels pressupostos

CAPÍTOL I

Contingut, crèdits inicials

Article 1. Contingut

1. Els pressupostos de la Generalitat per a l'exercici de l'any 2011 constituïxen l'expressió xifrada, conjunta i sistemàtica de:

a) Les obligacions que, com a màxim, poden reconéixer la Generalitat i les seues entitats autònomes, així com els drets que es preveu liquidar durant l'exercici.

b) Les estimacions de despeses i d'ingressos que han de realitzar les societats mercantils de la Generalitat.

c) La totalitat de les despeses i dels ingressos de les entitats de dret públic de la Generalitat.

2. En conseqüència, els pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2011 són el resultat de la integració dels pressupostos següents:

a) El del sector administració general de la Generalitat.

b) Els de les entitats autònomes de la Generalitat.

c) Els de les societats mercantils de la Generalitat.

d) Els de les entitats de dret públic de la Generalitat.

Article 2. Crèdits inicials

1. Per a l'execució dels programes integrats en l'estat de despeses del pressupost del sector administració general, s'aproven crèdits per import de 13.713.637.270,00 euros, la distribució dels quals per grups funcionals és la següent:

euros

0. Deute Públic 678.011.960,00

1. Servicis de caràcter general 447.281.110,00

2. Defensa, Protecció Civil i Seguretat Ciutadana 85.648.090,00

3. Seguretat, Protecció i Promoció Social 930.130.630,00

4. Producció de béns públics de

caràcter social 10.420.990.250,00

5. Producció de béns públics de

caràcter econòmic 488.545.170,00

6. Regulació econòmica de caràcter general 186.637.000,00

7. Regulació econòmica dels

sectors productius 476.393.060,00

2. Les dotacions de despeses aprovades per al compliment dels fins de les distintes entitats autònomes, consignen crèdits per import de 772.842,61 milers d'euros, que es distribuïxen de la forma següent:

Milers d'euros

Institut Valencià de la Joventut 12.325,05

Institut Valencià d'Investigacions Agràries 21.409,99

Institut Valencià d'Estadística 2.876,03

Servici Valencià d'Ocupació i Formació 494.228,43

Institut Cartogràfic Valencià 2.405,36

Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball 9.659,92

Tribunal de Defensa de la Competència

de la Comunitat Valenciana 622,88

Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària 229.314,95

3. S'aproven les estimacions de despeses de les societats mercantils de la Generalitat per un import de 1.441.070,90 milers d'euros, distribuïdes de la forma següent:

Milers d'euros

Televisió Autonòmica Valenciana, SA. 150.413,04

Radio Autonomia Valenciana, SA. 9.426,58

Institut Valencià d'Habitatge, SA. 183.282,00

Valenciana d'Aprofitament

Energètic de Residus, SA 128.604,78

Ciutat de les Arts i de les Ciències, SA. 408.901,87

Seguretat i Promoció Industrial Valenciana, SA. 32.751,71

Institut Valencià de l'Exportació, SA. 13.872,93

Societat Projectes Temàtics de la

Comunitat Valenciana, SA 163.410,73

Projecte Cultural de Castelló, SA 15.404,43

Circuit del Motor i Promoció Esportiva, SA. 16.190,54

Construccions i Infraestructures Educatives

de la Generalitat, SA. 225.384,20

Ciutat de la Llum, SA.U. 19.738,35

Institut per a l'Acreditació i Avaluació

de les Pràctiques Sanitàries, SA. 399,43

Aeroport de Castelló, SL. 65.012,49

Agencia Valenciana de Prestacions Socials, SAU 8.277,82

4. Per a les entitats de dret públic de la Generalitat, l'estimació de despeses aprovada assolix un import de 1.354.879,80 milers d'euros, la distribució de les quals és la següent:

Milers d'euros

Radiotelevisió Valenciana 18.358,75

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana 197.360,56

Teatres de la Generalitat Valenciana 12.217,30

Institut Valencià d'Art Modern 9.007,62

Institut de la Petita i Mitjana Indústria de la GV 116.314,71

Institut Valencià de Finances 267.168,96

Agència Valenciana del Turisme 58.332,33

Entitat Pública de Sanejament d'Aigües

Residuals de la CV 430.203,98

Institut Valencià de l'Audiovisual

i de la Cinematografia «Ricardo Muñoz Suay» 6.828,30

Institut Valencià de la Música 7.214,91

Institut Valencià d'Atenció als

Discapacitats i Acció Social 22.698,71

Agència Valenciana de Mobilitat Metropolitana 18.388,38

Agencia Valenciana de l'Energia 50.948,19

Institut Valencià de Conservació i

Restauració de Béns Culturals 2.992,33

Ens Gestor de la Xarxa de Transport

i Ports de la Generalitat Valenciana 118.485,10

Agència de Tecnologiai Certificació Electrònica 482,88

Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva 823,13

Consell Valencià de l'Esport 15.566,78

Centre Superior d'Investigació en Salut Pública 1.486,88

5. Com a resultat de les consignacions de crèdits aprovats, que es detallen en els apartats anteriors, el pressupost consolidat de la Generalitat, per a l'exercici 2011 ascendix a 16.015.009.930 euros.

Article 3. Finançament dels crèdits inicials

1. Els crèdits aprovats en l'apartat 1 de l'article anterior, es finançaran:

a) Amb els drets econòmics que es preveuen liquidar durant l'exercici, l'import estimat dels quals és de 12.385.319.600 euros.

b) Amb l'endeutament brut resultant de les operacions regulades en l'article 35 d'esta llei.

2. Els crèdits aprovats per a dotar les despeses de les entitats autònomes, societats mercantils i entitats de dret públic, a què fan referència els apartats 2, 3 i 4 de l'article anterior, es finançaran amb els crèdits consignats a estos fins en l'estat de despeses del pressupost del sector administració general de la Generalitat i amb les respectives previsions d'ingressos per operacions pròpies de l'activitat de cada un d'estos organismes.

CAPÍTOL II

Beneficis fiscals

Article 4. Beneficis fiscals

Els beneficis fiscals que afecten els tributs propis i aquells el rendiment dels quals és cedit per l'Estat a la Generalitat, s'estimen en 1.567.064.180 euros, d'acord amb el detall següent:

Euros

Impost sobre Successions 744.610.231

Impost sobre Donacions 192.375.387

Impost sobre Transmissions Patrimonials 65.960.246

Impost sobre Renda de les Persones Físiques

(Tram Autonòmic) 420.726.952

Actes Jurídics Documentats 140.444.364

Tributs sobre el joc 2.947.000

TÍTOL II

De la gestió pressupostària de les despeses

CAPÍTOL I

Normes generals de la gestió

Article 5. Crèdits en funció d'objectius i programes

Els crèdits de l'estat de despeses dels pressupostos de la Generalitat, sector administració general, de les seues entitats autònomes i empreses de la Generalitat, finançaran l'execució de les actuacions incloses en els programes pressupostaris. La contracció d'obligacions a càrrec d'aquells es realitzarà amb la finalitat d'aconseguir el compliment dels objectius assenyalats en els programes esmentats.

Article 6. Principis de gestió

La gestió i l'execució dels pressupostos de despeses de la Generalitat s'hauran de subjectar als principis següents:

a) La gestió comptable i pressupostària estarà condicionada al fet que s'hagen produït les actuacions administratives prèvies, que reglamentàriament es determinen i que garantisquen la immediata disposició de despeses i/o contracció d'obligacions.

b) No podran adquirir-se compromisos de despesa en quantia superior a l'import dels crèdits autoritzats, i seran nuls de ple dret els acords, les resolucions i qualsevol altre acte administratiu, així com les disposicions generals amb rang inferior a llei, que infringisquen esta norma, sense perjudici de la responsabilitat que pertoque.

c) El compliment de les limitacions expressades en la lletra anterior s'haurà de verificar al nivell que esta llei establix per als distints casos.

d) Els crèdits no executats podran ser objecte de redistribució per la persona que tinga assignada la titularitat de la conselleria amb competències en l'àrea d'hisenda, a través del programa «Despeses Diverses», amb la finalitat de maximitzar el compliment de la programació prevista i optimitzar la utilització dels recursos.

Article 7. Caràcter limitador dels crèdits

1. Els crèdits per a despeses es destinaran, exclusivament, a la finalitat específica per a la qual hagen sigut autoritzats per esta llei o per les modificacions pressupostàries autoritzades d'acord amb la legislació vigent.

2. El crèdit pressupostari es determina, considerant la classificació orgànica, d'acord amb la seua naturalesa econòmica i funcional, de la forma següent:

a) Per a les despeses de personal: consignació per article econòmic i programa pressupostari.

b) Per a les despeses de funcionament: consignació per capítol econòmic i programa pressupostari.

c) Per a les despeses financeres: consignació per capítol econòmic i programa pressupostari.

d) Per a les despeses de transferències corrents i transferències de capital: consignació per línia de subvenció, capítol econòmic i programa pressupostari.

e) Per a les despeses d'inversions reals i passius financers: consignació per capítol econòmic i programa pressupostari.

f) Per a les despeses en actius financers: consignació per projecte financer, capítol econòmic i programa pressupostari.

3. No obstant això, el Consell, en aquells supòsits que estime necessaris, podrà establir vinculacions amb un major nivell de desagregació.

Article 8. Gestió integrada i la seua comptabilització

1. La vinculació dels crèdits i el seu caràcter limitador que disposa la present llei no excusa, en cap supòsit, la comptabilització de la despesa al nivell que es determina per a cada cas:

a) Per a les despeses de personal, de funcionament i financeres: subconcepte econòmic.

b) Per a les transferències corrents i transferències de capital: subconcepte econòmic i sublínia de subvenció.

c) Per a les inversions reals, actius i passius financers: subconcepte econòmic i subprojecte.

2. Addicionalment al que disposa l'apartat anterior, les despeses relatives als programes 412.10 «Centres Integrats de Salut Pública» i 412.2 «Assistència Sanitària», de la Conselleria de Sanitat, es comptabilitzaran per «centres de gestió». Això s'aplicarà en cada un dels «subprogrames» en què es desagrega el programa 412.2 «Assistència Sanitària».

En conseqüència, i a fi de possibilitar el grau de desagregació comptable mencionat, el pressupost es determinarà per «centre de gestió» en el programa 412.10, i per «subprograma» i «centre de gestió» en el programa 412.2. En este sentit, els ajusts pressupostaris derivats del nivell de desagregació mencionat seran realitzats per la conselleria que tinga assignades les competències en matèria de sanitat, a través de la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda.

3. Els crèdits per a despeses del Servici Valencià d'Ocupació i Formació constituiran funcionalment un únic programa, el 322.50 «Servici Valencià d'Ocupació i Formació», i es consignaran desagregats en subprogrames pressupostaris en el pressupost de la mateixa entitat.

Article 9. Execució anticipada de projectes d'inversió

1. El Consell, a proposta conjunta de la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda i de la conselleria competent per raó de la matèria, podrà autoritzar la formalització de convenis de col·laboració amb les entitats locals l'objecte dels quals siga l'execució anticipada de projectes d'inversió en obres d'urbanització, jardins, equipaments esportius i socials, així com construccions de caràcter cultural i educatiu.

2. Les obres a què fa referència l'apartat anterior hauran de ser finançades i, si és el cas, adjudicades, segons la normativa vigent, per les mateixes entitats locals. L'import d'estes obres serà reintegrat per la Generalitat, en tot o en part, mitjançant transferències, d'acord amb els crèdits habilitats a l'efecte en cada exercici pressupostari per tal d'atendre el finançament dels plans d'inversió definits conjuntament per la conselleria competent per raó de la matèria i la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda.

El règim de cofinançament es regularà en els diferents convenis firmats amb cada entitat local.

CAPÍTOL II

Gestió dels pressupostos docents no universitaris

Article 10. Gestió econòmica en els centres docents públics no universitaris

1. Els centres docents públics no universitaris disposaran d'autonomia en la seua gestió econòmica, en els termes que s'establixen en els punts següents:

a) Constituiran ingressos d'estos centres, que hauran de ser aplicats a despeses de funcionament:

1.r Els fons que, amb esta finalitat, els siguen lliurats, a proposta de la conselleria que tinga assignades les competències en matèria d'educació, mitjançant ordres de pagament en ferm i a càrrec del seu pressupost anual.

2.n Els derivats de la venda de béns i prestació de servicis distints dels gravats per les taxes i els preus públics.

3.r Els produïts per llegats, donacions o qualsevol altra forma admissible en dret.

b) Les despeses de funcionament que tinguen el seu origen en els ingressos esmentats en el punt anterior, es justificaran mitjançant la rendició d'un únic compte de gestió anual per la persona titular de la direcció del centre, amb l'aprovació prèvia d'este pel consell escolar respectiu.

Els centres posaran a disposició de l'administració educativa els comptes de gestió anual que els siguen requerits.

c) La documentació que corresponga elaborar al centre, relativa al seu pressupost i als seus comptes de gestió, s'haurà d'ajustar, en qualsevol dels conceptes de despesa a què faça referència, a la classificació econòmica de l'estat de despeses que s'aplica en la present llei de pressupostos de la Generalitat.

A este efecte, les despeses de funcionament inclouran, a més de les contingudes en el capítol II de la vigent classificació econòmica de despeses de la Generalitat, les destinades a l'adquisició de mobiliari i equips didàctics del mateix centre, que es corresponen amb els articles de despesa següents, d'acord amb la mencionada classificació econòmica de l'estat de despeses de la Generalitat:

1.r 6.2 Inversió nova associada al funcionament operatiu dels servicis.

2.n 6.3 Inversió de reposició associada al funcionament operatiu dels servicis.

2. Les despeses destinades a reparacions, que excedisquen del mer manteniment dels centres i les destinades a l'adquisició de mobiliari i equips didàctics del mateix centre, podran efectuar-se sempre que estes i aquelles no ultrapassen la quantitat resultant de multiplicar 619 euros pel nombre d'unitats escolars de cada centre, fins a un màxim de 9.285 euros, i que quede suficientment acreditat que es cobrixen prèviament la resta de les obligacions ordinàries del centre.

No obstant això, en el cas de centres docents en què el nombre de persones matriculades supere les 1.500, o en el supòsit de centres que impartixen ensenyaments de règim especial, les despeses de funcionament dedicades anualment a reparacions, que excedisquen del mer manteniment dels centres, i a l'adquisició de mobiliari i equips didàctics, podran ultrapassar la quantitat indicada en el paràgraf anterior fins al límit màxim de 12.380 euros per ambdós conceptes.

3. Sense perjudici del que disposa el paràgraf anterior, la gestió econòmica dels centres integrats públics de formació professional, es regirà per una normativa específica.

Article 11. Mòduls econòmics de distribució de fons públics per al sosteniment de centres concertats

1. D'acord amb el que establixen els apartats primer i segon de l'article 117 de la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació, l'import del mòdul econòmic per unitat escolar, a l'efecte de distribució de la quantia global dels fons públics destinats al sosteniment dels centres concertats per a l'any 2011, és el fixat en l'annex I d'esta llei.

2. Les retribucions del personal docent tindran efectivitat l'1 de gener de 2011, sense perjudici de la data en què es firmen els respectius convenis col·lectius de l'ensenyament privat, aplicables a cada nivell educatiu en els centres concertats; l'administració podrà acceptar pagaments a compte, amb sol·licitud prèvia expressa i coincident de totes les organitzacions empresarials i sindicals negociadores dels convenis col·lectius esmentats, fins al moment de la firma del conveni corresponent. En cap cas podrà l'administració acceptar el pagament de retribucions al professorat dels centres concertats que supere en còmput anual la quantia que s'ha de pagar al professorat homòleg de centres públics, prenent en consideració el salari base, el complement de destinació i el complement específic.

El component del mòdul destinat a «Altres Despeses» tindrà efecte a partir de l'1 de gener de 2011.

A més d'això, en els centres el concert educatiu dels quals estiga per davall de les quatre unitats i el dit concert faça referència tant a educació primària com al primer i segon curs de l'educació secundària obligatòria, es mantindrà la dotació del professorat necessari amb la titulació adequada, de manera que això permeta la correcta impartició de l'ensenyament, fins a l'extinció total de les unitats objecte de concert. En el supòsit que algun centre d'educació primària compte amb menys de tres unitats en el conjunt de nivells concertats, la dotació en concepte d'«Altres Despeses» serà l'equivalent a tres unitats d'educació primària, amb sol·licitud prèvia sobre això de la persona titular del centre.

3. Les quantitats que han de percebre de les persones matriculades en concepte de finançament complementari al provinent dels fons públics que s'assignen al règim de concerts singulars, subscrits per a ensenyaments de nivells no obligatoris, i en concepte exclusiu d'ensenyament reglat, a l'empara de les Lleis Orgàniques 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del Dret a l'Educació, i 2/2006, de 3 de maig, d'Educació, són les que s'establixen a continuació:

a) Batxillerat: 25,70 euros per persona matriculada/mes, durant deu mesos, en el període comprés entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2011.

b) Cicles formatius de grau mitjà i cicles formatius de grau superior:

1.r En els primers cursos de cada cicle: 25,70 euros per persona matriculada/mes, durant deu mesos, en el període comprés entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2011.

2.n En els segons cursos de cada cicle:

- Cap quantitat en els cicles en el segon curs dels quals sols es realitza la formació en centres de treball.

- 25,70 euros per persona matriculada/mes, en els mesos de gener, febrer, març, setembre, octubre, novembre i desembre de 2011, en els cicles el segon curs dels quals consta de 21 setmanes d'ensenyament presencial en el centre.

- 25,70 euros per persona matriculada/mes, en els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre de 2011, en els cicles el segon curs dels quals consta d'11 setmanes d'ensenyament presencial en el centre.

No es podrà percebre l'import de cada mensualitat abans del dia 1 del mes a què corresponga el cobrament, ni es podrà requerir cap mensualitat en els mesos de juliol i agost.

El finançament obtingut pels centres, com a conseqüència del cobrament a l'alumnat d'estes quantitats, tindrà el caràcter de complementari del percebut directament de l'administració, de tal manera que el finançament total del dit component per unitat concertada no supere, en cap cas, allò establit en el mòdul econòmic fixat en la present llei per als respectius nivells d'ensenyament.

4. Es faculta la conselleria que tinga assignades les competències en matèria d'educació per a fixar les relacions professorat/unitat concertada, suficients per a impartir el pla d'estudis vigent en cada nivell objecte de concert, calculades prenent com a base jornades de 25 hores lectives setmanals per al professorat; la conselleria mencionada no podrà assumir els increments retributius, les reduccions horàries o qualsevol altra circumstància que conduïsca a superar allò previst en els mòduls econòmics de l'annex I d'esta llei. Sobre això, en els cicles formatius que es troben concertats, el nombre d'hores de professora o professor en els primers cursos serà d'un màxim de 30 setmanals i, en els segons cursos, de 35 o de 5, segons si el cicle formatiu és de 2.000 hores o inferior.

L'excés d'hores computat en els mòduls, i que obeïx a la possibilitat que es produïsquen desdoblaments, sols podrà ser consumit pel centre quan este acredite que el cicle formatiu té matriculades un mínim de 20 persones amb assistència efectiva en el mòdul en qüestió, i en els supòsits en què estiga previst desdoblament en els mòduls corresponents.

En el cas que un centre tinga concertades diverses unitats del mateix cicle, en un mateix curs, el desdoblament serà possible si la distribució de l'alumnat en les unitats és equitativa i té matriculades un mínim de 20 persones amb assistència efectiva en el mòdul en qüestió, i en els supòsits en què estiga previst desdoblament en els mòduls corresponents.

5. Els centres que impartisquen l'educació secundària obligatòria completa comptaran amb una persona que preste els servicis d'orientació, que s'inclourà en la nòmina de pagament delegat del centre. Els costos corresponents a les hores d'orientació estan recollits en els mòduls econòmics per unitat escolar de l'Educació Secundària Obligatòria.

6. Els centres concertats que compten amb un projecte de compensació educativa aprovat o programa d'acollida al sistema educatiu (aules PASE), disposaran del professorat que es determine en l'aprovació del projecte, professorat que serà objecte d'inclusió en la nòmina de pagament delegat del centre respectiu.

7. Els centres concertats que hagen obtingut autorització per a dur a terme un programa de diversificació curricular, comptaran amb:

a) 26 hores addicionals de professorat d'educació secundària obligatòria, si disposen d'un sol curs del programa de diversificació curricular.

b) 46 hores addicionals de professorat d'educació secundària obligatòria, si disposen dels dos cursos del programa de diversificació curricular.

8. Els centres concertats als quals se'ls haja autoritzat a implantar un programa d'adaptació curricular en grup, comptaran amb 41 hores addicionals de professorat d'educació secundària obligatòria.

9. Als centres concertats en l'etapa de batxillerat que tinguen concertada alguna unitat mixta els correspondran 58 hores per cada unitat del primer curs i 56 hores per cada unitat de segon curs. S'entendrà per unitat mixta aquella que agrupe alumnat de més d'una modalitat de batxillerat en les assignatures troncals i que es podrà desdoblar en les assignatures corresponents de cada modalitat.

Article 12. Indemnitzacions del professorat afectat per la modificació de concerts

S'autoritza la conselleria que tinga assignades les competències en matèria d'educació a assumir, dins de les línies de subvenció previstes per a executar les obligacions derivades dels concerts educatius, el pagament, per mitjà de pagament delegat, de les indemnitzacions del professorat afectat per la modificació de concerts o per la no renovació total o parcial d'estos, que renuncie expressament a la recol·locació en un altre centre.

Article 13. Control financer dels centres docents públics no universitaris

1. La direcció de cada centre retrà a la Intervenció General de la Generalitat, per mediació de la Intervenció Delegada en la conselleria amb competències en matèria d'educació, còpia del compte anual on conste la diligència d'aprovació pel consell escolar, abans del 31 de març de l'exercici següent.

2. Els centres se subjectaran al control financer que s'establix en l'apartat 3 de l'article 64 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell.

CAPÍTOL III

Gestió dels pressupostos universitaris

Article 14. Règim de les subvencions de caràcter genèric a les universitats públiques dependents de la Generalitat

1. La gestió dels crèdits consignats per al finançament de les activitats de les universitats públiques dependents de la Generalitat per a l'exercici 2011, es regirà pel que establix el present article.

2. A este efecte, la subvenció que per a les despeses vinculades a la realització de les seues activitats correspon a cada universitat serà l'establida en l'annex II de la present llei, i es farà efectiva a les universitats en pagaments mensuals. Per acord del Consell, es podrà modificar l'import de la subvenció que corresponga a cada universitat.

3. D'acord amb el que disposa l'article 81.4 de la Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats, per a l'exercici 2011, el cost autoritzat per tots els conceptes retributitius del personal docent funcionari i contractat, i del personal no docent serà fixat, per a cada una de les universitats públiques dependents de la Generalitat, pel Consell, una vegada coneguts els crèdits matriculats en cada un dels ensenyaments oficials de les universitats mencionades, en data 31 de desembre de 2010.

4. La dotació que cada universitat fixe en els seus pressupostos 2011 per a la cobertura de les places i llocs del personal funcionari i contractat docent i investigador i del personal d'administració i servicis, no podrà superar el cost autoritzat que establisca el Consell.

5. El control financer de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana s'efectuarà mitjançant auditories anuals sota la direcció de la Intervenció General de la Generalitat. Així mateix, les universitats trametran a la conselleria que tinga assignades les competències en matèria d'educació, abans del 30 d'abril de 2011, els pressupostos d'ingressos i despeses corresponents a l'exercici 2011, aprovats pel seu Consell Social, així com la liquidació dels pressupostos de l'exercici anterior, degudament aprovada pels òrgans de la universitat a què estatutàriament pertoque.

6. Sense perjudici del que establix l'apartat anterior, i a proposta de la conselleria que tinga assignades les competències en matèria d'universitats, es podran realitzar durant 2011, a través de la Intervenció General, les auditories que s'estimen necessàries per al seguiment de l'aplicació per les universitats de la subvenció per al finançament de les seues activitats, així com dels fons provinents del finançament del Pla d'Inversions.

Article 15. Finançament d'inversions de les universitats

1. El finançament de la inversió material aprovada pel Consell, en les universitats públiques de la Comunitat Valenciana, pot realitzar-se mitjançant la inversió directa de l'administració o de les seues entitats o empreses públiques, transferències de capital a favor de les universitats, operacions de crèdit de les universitats, autoritzades per l'òrgan competent i qualsevol altra fórmula financera de cooperació publicoprivada.

2. Les operacions de crèdit de les universitats, a què fa referència l'apartat anterior, seran subvencionades pel pressupost de la Generalitat, que inclourà l'import de la càrrega financera corresponent, l'amortització del capital i les despeses de les operacions de crèdit que, si és el cas, meritaran en l'anualitat 2011.

3. El Consell, a proposta de les persones que tinguen assignada la titularitat de les conselleries amb competències en l'àrea d'hisenda i en matèria d'universitats, pot determinar la modificació, el nou finançament i la substitució de les operacions de crèdit de les universitats, autoritzades per a finançar inversions.

CAPÍTOL IV

Gestió dels crèdits per a despeses de reconeixement preceptiu

Article 16. Dels crèdits per a despeses de reconeixement preceptiu

1. Correspon a la persona que tinga assignada la titularitat de la conselleria amb competències en l'àrea d'hisenda, adoptar les mesures pressupostàries necessàries per a dotar, fins a una suma igual a les obligacions el reconeixement de les quals siga preceptiu, els conceptes de despesa que es detallen en l'apartat següent.

En tot cas, la gestió dels crèdits a què fa referència el present article haurà de tindre la seua contrapartida pressupostària corresponent abans del 31 de desembre de l'exercici en què s'hagen originat.

2. Relació de crèdits per a despeses de reconeixement preceptiu:

a) Les quotes de la Seguretat Social i les prestacions familiars, d'acord amb els preceptes en vigor, així com les aportacions de la Generalitat al règim de previsió social del funcionariat i altres prestacions socials.

b) Els triennis derivats del còmput del temps de servici realment prestat en l'administració.

c) Els crèdits destinats al pagament del personal, quan necessiten ser incrementats com a conseqüència d'elevacions salarials disposades durant l'exercici o en exercicis anteriors, per modificació del salari mínim interprofessional, o que es deriven de la normativa vigent.

d) Els que es destinen al pagament d'interessos o a l'amortització del principal i les despeses derivades de les operacions financeres, així com les obligacions derivades de fallides en operacions de crèdit avalades per la Generalitat.

e) Les destinades a satisfer el pagament de les pensions per vellesa o malaltia i les ajudes a persones amb minusvalidesa, en la mesura que augmenten les persones que reunisquen els requisits establits en la normativa vigent.

f) Les derivades d'aquelles obligacions generades pels interessos de demora previstos en l'article 43 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell.

g) Les derivades de la reprogramació pluriennal en les despeses de capital.

h) Els derivats, si és el cas, de la devolució d'ingressos indeguts.

i) Les ajudes destinades a la gratuïtat dels llibres de text.

j) Els derivats de sentències judicials fermes.

k) Els destinats al pagament de productes farmacèutics procedents de receptes mèdiques.

l) Els crèdits destinats a donar cobertura al suport a la subscripció d'assegurances agràries, que es recullen en la línia de subvenció T3092000 «Suport a la subscripció d'assegurances agràries», inclosa en l'annex de transferències corrents del programa pressupostari 714.20.

m) Els crèdits destinats a la cobertura i reparació dels danys en explotacions agràries i ramaderes, derivats d'inclemències meteorològiques, en els termes que el Consell establisca per a cada supòsit, i que es recullen en les línies de subvenció T1698000 «Protecció de la renda dels agricultors davant de danys no coberts per l'assegurança agrària» i T1957000 «Ajudes reposició béns capital afectats per adversitats», incloses en els annexos de transferències corrents i de capital, respectivament, del programa pressupostari 714.20.

CAPÍTOL V

Normes per a la modificació dels pressupostos

Article 17. Principis generals

1. Els límits establits per a la modificació dels crèdits, en els articles 32 i següents del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell, s'aplicaran als pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2011, amb les especificacions contingudes en els articles del present capítol.

2. Tota modificació pressupostària haurà d'indicar expressament els programes, els servicis i els crèdits pressupostaris afectats per esta, i serà publicada en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

3. Constituïxen modificacions pressupostàries:

a) Les de les consignacions dels crèdits dels respectius programes del pressupost.

b) Les produïdes en la relació d'objectius dels programes aprovats en el pressupost.

c) Les modificacions en la destinació expressa dels crèdits per a transferències, que suposen afectació o desafectació del caràcter nominatiu.

d) La inclusió o la supressió de projectes en l'annex d'inversions reals i la inclusió o la supressió d'operacions financeres.

e) La inclusió o la supressió de línies de subvenció, així com la variació dels imports previstos i de les dades descriptives essencials.

f) La variació dels imports previstos en els projectes d'actius financers.

Article 18. Competències del Consell per a autoritzar modificacions pressupostàries

Correspon al Consell, a proposta de la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda, l'autorització de les modificacions pressupostàries següents:

a) Les transferències i les habilitacions entre crèdits de diferents programes amb les limitacions que recullen els articles 32 i 33 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell.

b) La inclusió de línies de subvenció, projectes d'inversió i operacions financeres no recollides en plans o programes sectorials prèviament aprovats pel Consell.

c) Les modificacions en la relació d'objectius dels programes.

d) L'afectació o la desafectació del caràcter nominatiu dels crèdits per a transferències, sense perjudici del que disposen els articles 45 i 46 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell.

e) La supressió de línies de subvenció, així com la variació dels imports previstos en les de caràcter nominatiu.

f) La variació dels imports previstos en les línies de subvenció que financen les operacions corrents i de capital de les empreses de la Generalitat, així com la variació dels de les entitats autònomes que es deriven del que preveu l'article 34 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell.

g) La variació dels imports previstos en els projectes d'actius financers.

Article 19. Competències de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació per a autoritzar modificacions pressupostàries

Correspon a la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda, a proposta, si és el cas, de les conselleries interessades, l'autorització de les modificacions pressupostàries següents:

a) Les habilitacions i les transferències de crèdit, amb les limitacions que recullen els articles 32 i 33 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell, sempre que els crèdits afectats pertanguen a un mateix programa.

b) Les generacions, les anul·lacions i les no disponibilitats de crèdit en l'estat de despeses, d'acord amb el que preveu l'article 37 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell.

c) Les habilitacions i les transferències, fins i tot entre diferents programes pressupostaris, que tinguen per finalitat reajustar els crèdits vinculats al Fons de Compensació Interterritorial i als Fons Estructurals de la Unió Europea.

d) Les habilitacions i les transferències de crèdit que es deriven de reorganitzacions administratives o de competències, i aquelles que resulten necessàries per a obtindre una adequada imputació comptable.

e) La incorporació de romanents i resultes dels crèdits de l'exercici anterior, siga quina siga la seua naturalesa econòmica, que garantisquen compromisos de despeses contrets fins a l'últim dia de l'exercici pressupostari i que, per motius justificats, no s'hagen pogut realitzar durant este, tant si corresponen al pressupost del sector administració general de la Generalitat, com al de les seues entitats autònomes.

Amb la incorporació de romanents es podran determinar les condicions i els terminis de gestió d'estos dins, en qualsevol cas, de l'exercici en què s'acorde la incorporació.

f) La variació en els imports previstos en les línies de subvenció que no tinguen caràcter nominatiu, així com aquelles que finançant operacions corrents i de capital de les entitats autònomes es deriven del que preveu l'article 34 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell.

g) La inclusió de línies de subvenció, projectes d'inversió i operacions financeres derivats de l'execució de plans o programes sectorials, prèviament aprovats pel Consell, així com la d'aquells projectes que tinguen per objecte obres de reparacions menors o la dotació de mitjans materials necessaris per al manteniment del nivell de prestació dels servicis. Així mateix, podrà autoritzar la modificació en la relació d'objectius i accions i la inclusió o la supressió de línies de subvenció, projectes d'inversió i operacions financeres, que es deriven exclusivament de generacions i anul·lacions de crèdit de caràcter finalista.

h) La inclusió de línies de subvenció que, en virtut del que disposen els articles 45.b i 46.1 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell, tinguen per objecte donar cobertura pressupostària a la subscripció de convenis, així com les previstes en l'article 45.c del mateix text refós.

i) Les transferències derivades de la distribució dels fons que es consignen en el programa «Despeses Diverses».

j) Les que siguen necessàries per a dotar els crèdits dels conceptes de despeses detallats en l'article 29.4 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell, fins a una suma igual a les obligacions el reconeixement de les quals siga preceptiu.

Article 20. Competències de les conselleries per a autoritzar modificacions pressupostàries

1. Correspon a les persones que tinguen assignada la titularitat de les conselleries respectives autoritzar, amb l'informe favorable previ de la Intervenció Delegada corresponent, les modificacions pressupostàries següents:

a) Transferències de crèdit entre els capítols II del pressupost de despeses dels diferents programes adscrits a la conselleria de la qual siguen titulars, fins i tot entre programes pertanyents a grups funcionals distints.

b) Ajusts en la dotació de les línies de subvenció, ja siguen de naturalesa corrent o de capital, sempre que hi concórreguen les circumstàncies següents:

1.r Que es tracte de línies de subvenció de caràcter genèric.

2.n Que els ajusts es produïsquen dins d'un mateix capítol i programa pressupostari.

3.r Que no disminuïsquen línies de subvenció que recullen obligacions que, per la seua naturalesa o per les característiques de les persones que resulten beneficiàries, siguen d'ineludible compliment per a la Generalitat.

4.t Que no suposen la supressió o la inclusió de línies de subvenció.

5.é Que no alterant la distribució de fons finalistes i propis associats en el conjunt del capítol, permeten complir les actuacions objecte de cofinançament.

6.é Que no suposen desviació o alteració dels objectius del programa.

c) Reobertura de línies de subvenció i projectes d'inversió existents en exercicis anteriors derivada de l'existència de compromisos pendents degudament adquirits, sempre que esta es realitze mitjançant ajust dins del mateix capítol i programa pressupostari.

2. En cas de discrepància de la Intervenció Delegada, l'òrgan competent per a resoldre serà la persona que tinga assignada la titularitat de la conselleria amb competències en l'àrea d'hisenda.

3. Una vegada autoritzades les modificacions pressupostàries a què fa referència el present article, es trametran a l'òrgan de nivell directiu que tinga assignades les competències en matèria de política pressupostària i de despesa pública de la Generalitat, a l'efecte d'instrumentar-ne l'execució.

Article 21. Instrumentació i execució de les modificacions pressupostàries

1. Totes les modificacions pressupostàries hauran de dur l'informe de les intervencions delegades i, si és el cas, de la Intervenció General.

2. L'execució de les modificacions pressupostàries correspondrà, en tot cas, a la conselleria que tinga assignades competències en matèria d'hisenda.

TÍTOL III

De les despeses de personal

CAPÍTOL ÚNIC

Delimitació del sector públic valencià i règim

retributiu d'aplicació a este

Article 22. Delimitació del sector públic valencià

Als efectes del que disposa el present títol es considerarà sector públic valencià:

a) Les institucions a què fa referència l'article 20 de la Llei Orgànica 5/1982, d'1 de juliol, d'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana, reformat per la Llei Orgànica 1/2006, de 10 d'abril.

b) El sector administració general de la Generalitat i les seues entitats autònomes.

c) Les societats mercantils i les entitats de dret públic a què fa referència l'article 5.2 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell.

Article 23. Increment de les despeses del personal al servici del sector públic valencià

1. En l'any 2011, les retribucions del personal al servici del sector públic valencià, no podran experimentar cap increment respecte a les vigents a 31 de desembre de 2010, resultants de l'aplicació, en termes anuals, de la reducció de retribucions prevista en l'article 23.1.B) de la Llei 13/2009, de 29 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2010, en termes d'homogeneïtat per als dos períodes de la comparació, tant pel que fa a efectius de personal com a la seua antiguitat.

2. Per al personal al servici de l'administració de la Generalitat i les seues entitats autònomes, es destinarà un 0,3 per cent de la massa salarial per a finançar aportacions a plans de pensions d'ocupació o contractes d'assegurança col·lectiva que incloguen la contingència de jubilació d'acord amb el que establix la disposició final segona del text refós de la Llei de Regulació dels Plans i Fons de Pensions.

Les quantitats destinades a finançar aportacions a plans de pensions o contractes d'assegurança, d'acord amb el que preveu este apartat, tindran a tots els efectes la consideració de retribució diferida.

3. Per al càlcul dels límits a què fa referència l'apartat anterior, s'aplicarà el percentatge sobre la despesa corresponent al conjunt de les retribucions meritades pel personal funcionari en els conceptes retributius següents: retribucions bàsiques, complement de destinació, complement específic i complement de productivitat o conceptes anàlegs; i per al personal sotmés a la legislació laboral el percentatge s'aplicarà sobre la massa salarial definida en l'article 30 d'esta llei, sense computar a estos efectes les despeses d'acció social.

4. El que disposen els apartats anteriors s'ha d'entendre sense perjudici de les adequacions retributives que, amb caràcter singular i excepcional, resulten imprescindibles pel contingut dels llocs de treball, per la variació del nombre d'efectius assignats a cada programa o pel grau de consecució dels objectius fixats a este, sempre amb compliment estricte del que disposa la normativa vigent.

5. Els acords, els convenis o els pactes que impliquen creixements retributius hauran d'experimentar l'adequació oportuna, i esdevindran inaplicables les clàusules que establisquen qualsevol tipus d'increment.

6. Els complements personals i transitoris i altres retribucions que tinguen caràcter anàleg, entenent per elles les que no siguen de caràcter general i que obeïsquen a situacions concretes d'una o més persones al servici del sector públic valencià, així com les indemnitzacions per raó de servici i gratificacions per servicis extraordinaris, es regiran per la seua normativa específica i pel que disposa la present llei.

7. Les referències relatives a retribucions contingudes en esta llei, s'entenen sempre fetes a retribucions íntegres.

8. El personal al servici del sector públic valencià, comprés dins de l'àmbit d'aplicació de la present llei, a excepció d'aquell sotmés al règim d'aranzel, no podrà percebre cap participació dels tributs, de les comissions i d'altres ingressos com a contraprestació de qualsevol servici o jurisdicció, ni participació o premi en multes imposades, encara que els siguen atribuïdes normativament; únicament hauran de percebre les remuneracions del règim retributiu corresponent, sense perjudici de les que resulten de l'aplicació del règim d'incompatibilitats.

9. Tots els acords, convenis, pactes o instruments similars adoptats en l'àmbit del sector públic valencià, definit en els termes establits en l'article 22 de la present llei, dels quals deriven increments, directament o indirectament, de despesa pública en matèria de costos de personal requeriran amb caràcter preceptiu informe previ i favorable de la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda, i seran nuls de ple drets els que se subscriguen sense l'informe mencionat.

El que disposa el paràgraf anterior no s'aplicarà a les Corts ni a cap de les institucions de la Generalitat mencionades en l'article 20.3 de la Llei Orgànica 5/1982, d'1 de juliol.

Article 24. Règim retributiu del personal del sector públic valencià sotmés a règim administratiu i estatutari

Amb efectes d'1 de gener de 2011, les quanties dels components de les retribucions del personal del sector públic valencià sotmés a règim administratiu i estatutari seran les derivades de l'aplicació de les normes següents:

a) El sou i els triennis del dit personal ni podran experimentar cap increment respecte dels vigents a 31 desembre de 2010, en els termes previstos en l'article 23.1, i per les quanties reflectides en l'article 27.1.a d'esta llei.

b) Les retribucions complementàries de caràcter fix i periòdic assignades als llocs de treball que ocupen, seran les vigents a 31 desembre de 2010, sense perjudici de la seua adequació quan siga necessària per assegurar que les assignades cada lloc guarden la relació procedent amb el contingut d'especial dificultat tècnica, dedicació, responsabilitat, perillositat o penositat del lloc.

c) Les pagues extraordinàries del personal inclòs en l'àmbit d'aplicació d'este article seran dos a l'any, una en el mes de juny i una altra en el de desembre. Cada una de les dites pagues inclourà les quanties de sou i triennis fixades en l'article 27.1.b d'esta llei i del complement de destinació o concepte retributiu equivalent mensual que es perceba.

d) El conjunt de la resta de retribucions complementàries seran les vigents a 31 de desembre de 2010, sense perjudici de les modificacions que es deriven de la variació del nombre d'efectius assignats a cada programa, del grau de consecució dels objectius fixats per a este, i del resultat individual de la seua aplicació.

e) Els complements personals i transitoris i altres retribucions que tinguen caràcter anàleg, així com les indemnitzacions per raons de servici i gratificacions per servicis extraordinaris, es regiran per la seua normativa específica i pel que disposa la present llei.

f) Per a l'any 2011, la quantia de la contribució individual al Pla de Pensions dels Empleats de la Generalitat, d'acord amb el que preveu l'article 23.2 d'esta llei, serà de 107,40 euros en termes anuals.

g) No obstant el que disposa este article, les retribucions per al 2011 del personal que realitza la seua activitat en el marc de l'estructura orgànica i funcional de la Conselleria de Sanitat i de les persones jurídiques que conformen el sector públic autonòmic que depén d'esta, s'ajustaran necessàriament, pel que fa als conceptes de complements de carrera professional o desenvolupament professional, al que preveu la disposició addicional dissetena d'esta llei.

Article 25. Retribucions de les persones que ocupen llocs d'alts càrrecs del Consell, de l'administració de la Generalitat i del sector públic valencià

1. Durant l'exercici 2011 les retribucions del personal a què fa referència el present article no experimentaran cap increment respecte de les vigents a 31 de desembre de 2010, com a conseqüència de l'aplicació, en termes anuals, de les reduccions previstes en la disposició addicional primera del Decret Llei 3/2010, de 4 de juny, del Consell, de mesures urgents en matèria de retribucions en l'àmbit del sector públic valencià.

2. D'acord amb el que disposa l'anterior apartat, una vegada aplicades en l'any 2010 les reduccions del 15% en les retribucions del president, vicepresidents i consellers o conselleres, i del 10% en les de les secretàries i secretaris autonòmics, les seues retribucions per a l'any 2011 es fixen en les quanties següents, referides a dotze mensualitats, sense dret a pagues extraordinàries:

Presidenta o president de la Generalitat 67.615,92 euros

Vicepresidenta o vicepresident 57.599,76 euros

consellera o conseller 57.599,76 euros

Secretària autonòmica o secretari autonòmic 57.586,56 euros

3. D'acord amb el que disposa l'apartat 1, una vegada aplicades durant l'any 2010 les reduccions del 9% en les retribucions de les sotssecretàries i sotssecretaris i del 8% en les de les directores i directors generals i assimilats, les seues retribucions per a l'any 2011 es fixen en les quanties següents de sou base, complement de destinació i valor mínim de complement específic, referides a dotze mensualitats:



Les pagues extraordinàries seran dos a l'any, una en el mes de juny i una altra en el de desembre, per un import cada una d'elles d'una mensualitat del sou base indicat en el quadre anterior i els triennis que, si és el cas, li corresponguen.

Els complements específics dels llocs a que fa referència el present apartat, així com els corresponents als llocs assimilats, seran fixats pel Consell en la relació de llocs d'alts càrrecs corresponent, a fi d'assegurar la transparència administrativa i que les retribucions guarden la relació adequada amb l'especial dedicació i responsabilitat de cada un dels llocs esmentats.

4. Als efectes de la present llei, i en relació amb les retribucions, el mandat contingut en l'apartat primer s'aplicarà igualment al personal directiu, que no tinga la consideració d'alt càrrec o assimilat, de les persones jurídiques que conformen el sector públic valencià, entenent com a tal, als efectes del present article, les incloses en l'article 5 del Text Refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat, sina quina siga la seua naturalesa jurídica, tal com queda reflectit en la disposició addicional primera mencionada en l'apartat primer.

5. Conforme al que establix l'article 124 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana, el personal funcionari declarat en servicis especials per ser membre del Consell, o alt càrrec de l'administració de la Generalitat, tindrà dret a la percepció, referida a catorze mensualitats, dels triennis que puga tindre reconegut com personal funcionari, els quals es pagaran a càrrec dels crèdits que s'inclouen a este efecte en els estats de despeses.

Article 26. Indemnització per cessament a les persones que ocupen llocs d'alts càrrecs del Consell i de l'administració de la Generalitat



Les persones que ocupen llocs d'alts càrrecs del Consell i de l'administració de la Generalitat que cessen en l'exercici de les seues funcions, sempre que no accedisquen de forma immediata a un lloc de treball en qualsevol sector d'activitat pública o privada, tindran dret a una indemnització màxima de tres mensualitats, cada una d'elles d'igual import de les que percebien com a alts càrrecs. El dret a estes percepcions, que se satisfarà mensualment, decaurà en el moment en què, dins del període de tres mesos, ocupen un altre lloc de treball en el sector privat o en la data en què adquirisca efectes econòmics el reingrés a un lloc de treball en el sector públic.

Article 27. Retribucions dels funcionaris de la Generalitat inclosos en l'àmbit d'aplicació de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana

1. De conformitat amb el que establix l'article 23 d'esta llei i d'acord amb el que preveu la disposició final tercera de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana, les retribucions que han de percebre en l'any 2011 els funcionaris inclosos en l'àmbit d'aplicació del present article, seran les següents:

a) El sou i els triennis que corresponguen al grup o subgrup de classificació professional de pertinença del personal al qual fa referència el present article, d'acord amb les quanties següents referides a dotze mensualitats, a percebre en les nòmines ordinàries de gener a desembre de 2011:

Grup/Subgrup Grup Sou Triennis

Llei 30/1984 (euros) (euros)



A1 A 13.308,60 511,80

A2 B 11.507,76 417,24

B - 10.059,24 366,24

C1 C 8.640,24 315,72

C2 D 7.191,00 214,80

Agrupacions Professionals E 6.581,64 161,64

b) Les pagues extraordinàries, que es percebran d'acord amb el que disposa l'article 24.c d'esta llei, s'ajustaran cada una d'elles a les quanties següents:

- En concepte de sous i triennis:

Grup/Subgrup Grup Sou Triennis

Llei 30/1984 (euros) (euros)



A1 A 684,36 26,31

A2 B 699,38 25,35

B - 724,50 26,38

C1 C 622,30 22,73

C2 D 593,79 17,73

Agrupacions professionals E 548,47 13,47

- En concepte de complement de destinació o concepte retributiu equivalent, la corresponent a una mensualitat.

c) El complement de destinació serà el corresponent al nivell del lloc de treball ocupat, d'acord amb les quanties següents referides a dotze mensualitats:

Nivell Import en euros

30 11.625,00

29 10.427,16

28 9.988,80

27 9.550,20

26 8.378,40

25 7.433,64

24 6.995,04

23 6.556,92

22 6.118,08

21 5.680,20

20 5.276,40

19 5.007,00

18 4.737,48

17 4.467,96

16 4.199,16

15 3.929,28

14 3.660,12

13 3.390,36

12 3.120,84

11 2.851,44

10 2.582,28

9 2.447,64

8 2.312,52

7 2.178,00

6 2.043,24

5 1.908,48

4 1.706,52

3 1.505,04

2 1.302,84

1 1.101,00

d) Els complements específics o conceptes anàlegs assignats als llocs de treball ocupats pel personal a què fa referència el present article, la quantia dels quals no experimentarà increment respecte de la vigent a 31 de desembre de 2010, com a conseqüència de l'aplicació, en termes anuals, de les reduccions previstes en l'article 27.1.B) de la Llei 13/2009, de 29 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2010.

El complement específic anual es percebrà en catorze pagues iguals, de les quals dotze seran de percepció mensual i dues addicionals, del mateix import que una mensual, una en el mes de juny i l'altra en desembre, respectivament.

e) Per a l'any 2011, la quantia de la contribució individual al Pla de Pensions dels Empleats de la Generalitat, d'acord amb el que preveu l'article 23.2 d'esta llei, serà de 107,40 euros en termes anuals.

f) Durant l'exercici 2011, la quantia destinada al complement de productivitat, dins de cada programa pressupostari, no experimentarà increment respecte de la vigent a 31 de desembre de 2010, com a conseqüència de l'aplicació, en termes anuals, de les reduccions previstes en l'article 27.1.B de la Llei 13/2009, de 29 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2010

En el marc del que ha previst abans, el complement de productivitat s'aplicarà, si és el cas, amb els criteris que establisca el Consell, a proposta de la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda, i per a aplicar-lo es tindrà en compte, en tot cas, el que preveu l'article 55.2.b del text refós de la Llei de la Funció Pública Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 24 d'octubre de 1995, del Consell. A este efecte, s'autoritza la conselleria esmentada per a dotar, si és el cas, els crèdits globals destinats a atendre el complement mencionat, una vegada que el Consell haja fixat els criteris.

En cap cas, les quanties assignades per complement de productivitat durant un període de temps originaran cap dret individual respecte a les valoracions o apreciacions corresponents a períodes successius.

g) La concessió de gratificacions per servicis extraordinaris serà competència del Consell, a proposta de la conselleria que resulte afectada, amb informe previ favorable de la conselleria que tinga assignades les competències en matèria d'hisenda.

h) Els complements personals de garantia i els transitoris es mantindran en les mateixes quanties que a 31 de desembre de 2010 i seran absorbits per les millores que es puguen derivar del canvi de grup o subgrup, nivell, lloc de treball, la promoció professional, el reconeixement o progressió del grau de carrera professional o desenvolupament professional o qualsevol altre increment retributiu que afecte el lloc de treball o grup o subgrup de pertinença.

En cap cas es consideraran els triennis, el complement de productivitat, les gratificacions extraordinàries ni les indemnitzacions per raó de servici.

Únicament es procedirà al reconeixement de nous complements personals, que en tot cas tindran el caràcter de transitoris, per al manteniment de les retribucions calculades en còmput anual, en els supòsits de classificació inicial en la Generalitat com a conseqüència de transferències, així com els que es puguen reconéixer com a conseqüència d'un Pla d'ordenació de recursos humans.

i) El que disposen els apartats anteriors s'haurà d'entendre sense perjudici de l'adequació de les retribucions complementàries, de caràcter fix i periòdic, quan siga necessari, per a assegurar que les assignades a cada lloc de treball guarden la relació procedent amb el contingut d'especial dificultat tècnica, dedicació, responsabilitat, perillositat o penositat del lloc.

j) No obstant el que disposen els apartats anteriors, i pel que fa als complements de destinació i específic, es mantenen a títol personal les retribucions del personal del grup E/agrupacions professionals de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, d'acord amb el que disposa l'article 24.1.B.d de la Llei 13/2009, de 29 de desembre.

2. Als afectes del que disposa l'article 23.9 d'esta llei, amb caràcter previ a qualsevol negociació que implique modificació de condicions retributives, i independentment que implique o no creixement real del capítol I, i de la naturalesa consolidable o no de la despesa afectada per esta, s'haurà de sol·licitar de la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda l'autorització oportuna, que haurà de tindre en compte, en tot cas, les disponibilitats pressupostàries existents en el programa pressupostari al qual es trobe adscrit el lloc o els llocs de treball les retribucions dels quals es pretén modificar.

3. Els crèdits de personal, pressupostàriament consignats, no implicaran necessàriament reconeixement de drets ni modificacions de plantilles pressupostàries.

Article 28. Retribucions del personal al servici de les institucions sanitàries

1. El personal inclòs en l'àmbit d'aplicació de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'Estatut Marc del personal estatutari dels servicis de salut, percebrà les retribucions bàsiques i el complement de destinació en les quanties assenyalades als dits conceptes en els articles 24 i 27 d'esta llei.

2. La quantia anual de les retribucions corresponents als complements específics que estiguen assignats al dit personal, no experimentà increment respecte a la vigent a 31 de desembre de 2010, com a conseqüència de l'aplicació, en termes anuals, de les reduccions previstes en els articles 24.1.B.d i 28.1.B de la Llei 13/2009, de 29 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2010, sense perjudici, si és el cas, del que preveu l'article 27.1.i d'esta llei.

3. La quantia anual de les retribucions corresponents als complements de carrera professional i desenvolupament professional que tinguen reconeguts el personal que té la condició de personal sanitari d'acord amb el que disposa el Decret 71/1989, de 30 de maig del Consell de la Generalitat, no experimentarà increment respecte a la vigent a 31 de desembre de 2010, com a conseqüència de l'aplicació, en termes anuals, de les reduccions previstes en l'article 28.1.B de la Llei 13/2009, de 29 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2010.

4. La resta de retribucions complementàries que, si és el cas, puga percebre el personal a què fa referència el present article, tampoc experimentaran cap increment respecte a les vigents a 31 de desembre de 2010.

5. D'acord amb les dotacions pressupostàries que es prevegen anualment, el personal sanitari a què fa referència l'apartat 1, i que preste servicis en els centres i institucions sanitàries dependents de la conselleria que tinga assignades les competències en matèria de sanitat, podrà percebre una productivitat variable, que respondrà a la ponderació dels paràmetres següents: ús eficient dels recursos, qualitat assistencial, accessibilitat i grau d'implicació en activitats pròpies de l'organització.

En tot cas, les quantitats que perceba cada persona per este concepte seran de coneixement públic del personal de la institució sanitària on preste servicis, així com dels qui tinguen la representació sindical del personal mencionat. La quantificació dels paràmetres, la fixació dels criteris de distribució i, si és el cas, la seua modificació, s'establirà mitjançant acord del Consell. La quantia individual del complement de productivitat es fixarà mitjançant resolució de la persona que tinga assignada la titularitat de la conselleria amb competències en matèria de sanitat.

El crèdit total assignat a este concepte retributiu no experimentarà cap increment, en termes anuals, respecte a l'establit a 31 de desembre de 2010, com a conseqüència del que disposa, amb efectes d'1 de juny de 2010, l'article 28.1.B de la Llei 13/2009, de 29 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2010.

6. Els complements personals de garantia, els transitoris i tots aquells complements que no obeïsquen a retribucions de caràcter general, inclòs el complement de productivitat compensatòria, que puga tindre reconeguts el personal sanitari a què fa referència l'apartat 3 d'este article, es regularan quant a l'increment anual aplicable pel que preveuen els articles 23.6 i 24.e d'esta llei, i quant al règim d'absorció pel que preveu l'article 27.1.h d'esta llei. A este efecte, el complement de productivitat compensatòria serà absorbit en còmput anual, per un import equivalent al 100 per cent de l'increment retributiu, quan siga com a conseqüència del canvi de grup o subgrup, nivell, lloc de treball, carrera professional, desenvolupament professional o qualsevol altre increment retributiu que afecte el lloc de treball, grup o subgrup de pertinença, o el grau de carrera o desenvolupament professional.

7. El personal llicenciat o diplomat en alguna de les titulacions recollides en els articles 6 i 7 de la Llei 44/2003, de 21 de novembre, d'Ordenació de les professions sanitàries, que ocupen llocs en l'administració al servici de la Generalitat, ja siga en la conselleria que tinga assignades les competències en matèria de sanitat o en alguna de les seues entitats autònomes, per als quals s'incloga com a requisit estar en possessió d'alguna de les dites titulacions, tindrà la consideració de personal sanitari conforme al que disposa el Decret 71/1989, de 30 de maig, del Consell de la Generalitat,

8. Les retribucions del personal en formació, personal de quota i zona i personal de cossos sanitaris locals al servici de les institucions sanitàries, d'acord amb el que disposa l'article 23.1 d'esta llei, no experimentaran cap increment respecte a les quanties vigents a 31 de desembre del 2010.

9. No obstant el que disposa este article, les retribucions per a l'any 2011 del personal estatutari, pel que fa als complements de carrera professional o desenvolupament professional, s'ajustaran necessàriament al que preveu la disposició addicional dissetena.

Article 29. Retribucions del personal eventual

1. Durant l'exercici 2011 les retribucions del personal a què fa referència el present article no experimentaran cap increment respecte a les vigents a 31 de desembre de 2010, com a conseqüència de l'aplicació, en termes anuals, de les reduccions previstes en la disposició addicional primera del Decret Llei 3/2010, de 4 de juny, del Consell, de mesures urgents en matèria de retribucions en l'àmbit del sector públic valencià.

2. D'acord amb el que establix l'article 124 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana, el personal funcionari declarat en servicis especials per ser nomenat en un lloc de naturalesa eventual en la Generalitat tindrà dret a la percepció, referida a catorze mensualitats, dels triennis que puga tindre reconeguts com a personal funcionari, els quals es pagaran a càrrec dels crèdits que s'inclouen a este efecte en els estats de despeses.

Article 30. Règim retributiu del personal laboral del sector públic valencià

1. La massa salarial del personal laboral, que no experimentarà cap increment en 2011, està integrada, a efectes d'esta llei, pel conjunt de les retribucions salarials i extrasalarials i les despeses d'acció social meritades durant l'exercici 2010 pel personal laboral del sector públic valencià, amb el límit de les quanties que compten amb informe favorable de la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda per a eixe exercici pressupostari, i una vegada aplicada en termes anuals la reducció del 5 per cent que fixa l'article 30.2.B de la Llei 13/2009, de 29 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2010, sense perjudici de les normes especials previstes en la disposició addicional setena del Decret Llei 3/2010, de 4 de juny, del Consell, de mesures urgents en matèria de retribucions en l'àmbit del sector públic valencià.

Se n'exceptua en tot cas:

a) Les prestacions i indemnitzacions de la Seguretat Social.

b) Les cotitzacions al sistema de la Seguretat Social a càrrec de l'entitat ocupadora.

c) Les indemnitzacions corresponents a trasllats, suspensions o acomiadaments.

d) Les indemnitzacions o suplits per despeses que haja realitzat la persona empleada.

2. La limitació de l'increment a què fa referència el paràgraf anterior operarà sense perjudici del que disposa l'article 23.2 de la present llei i del que es puga derivar de la consecució dels objectius assignats a cada conselleria, empresa o entitat per mitjà de l'increment de la productivitat o modificació dels sistemes d'organització de treball o classificació professional.

3. Les variacions de la massa salarial bruta es calcularan en termes d'homogeneïtat per als dos períodes objecte de la comparació, tant pel que fa als efectius de personal i la seua antiguitat com al règim privatiu de treball, jornada, hores extraordinàries efectuades i altres condicions laborals, i es computaran per separat les quantitats que corresponguen a les variacions d'estos conceptes.

4. El que preveuen els paràgrafs anteriors representa el límit màxim de massa salarial, la distribució i aplicació individual de la qual es produirà a través de la negociació col·lectiva. L'autorització de la massa salarial serà requisit previ per a l'inici de les negociacions de convenis o acords col·lectius que se subscriguen en l'any 2011 i a càrrec d'ella s'hauran de satisfer la totalitat de les retribucions del personal laboral derivades de l'acord corresponent i totes les que es meriten al llarg de l'any expressat.

5. Abans de l'1 de març de 2011, els distints òrgans de l'administració de la Generalitat amb competències en matèria de personal, les entitats autònomes, les societats mercantils i els ens de dret públic, hauran de sol·licitar a la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda l'autorització corresponent de massa salarial, aportant a l'efecte la certificació de les retribucions salarials satisfetes i meritades en el 2010. La massa salarial autoritzada es tindrà en compte per a determinar, en termes d'homogeneïtat, els crèdits corresponents a les retribucions del personal laboral afectat.

6. Quan es tracte de personal no subjecte a conveni col·lectiu, les retribucions del qual estiguen determinades en tot o en part per mitjà de contracte laboral, s'hauran de comunicar a la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda les retribucions satisfetes i meritades durant 2010.

7. Per a l'any 2011, la quantia de la contribució individual al Pla de Pensions dels Empleats de la Generalitat, d'acord amb el que preveu l'article 23.2 d'esta llei, serà de 107,40 euros en termes anuals.

8. Les indemnitzacions o altres compensacions d'este personal no podran experimentar creixement respecte a 2010.

9. No obstant el que preveuen els articles 23 i 30.1 d'esta llei, i amb efectes 1 de gener de l'any 2011, la massa salarial del personal laboral de les societats mercantils a què fa referència l'article 22.c de la present llei, suportarà una minoració del 5 per cent, respecte de la massa salarial autoritzada per a l'any 2010.

La variació esmentada es calcularà amb subjecció als criteris establits en el present article.

La minoració en la massa salarial a què fa referència el present article determinarà una reducció de les retribucions del personal de les dites societats que s'instrumentarà, si és el cas, a través de la negociació col·lectiva.

Esta reducció no s'aplicarà al personal directiu recollit en l'article 25.4 d'esta llei, al laboral d'alta direcció, al no acollit a conveni col·lectiu i la resta de personal directiu no inclòs en l'article 25.4 mencionat, les retribucions del qual es van veure afectades per les reduccions previstes en el Decret Llei 3/2010, de 4 de juny, del Consell, de mesures urgents en matèria de retribucions en l'àmbit del sector públic valencià.

Així mateix, esta reducció no s'aplicarà al personal laboral les retribucions per jornada completa del qual no arriben a 1,5 vegades el salari mínim interprofessional fixat pel Reial Decret 2030/2009, de 30 de desembre.

Article 31. Requisits per a la determinació o modificació de retribucions del personal laboral i no funcionari

1. Durant l'any 2011, serà preceptiu l'informe favorable de les conselleries que tinguen assignades les competències en l'àrea d'hisenda i en matèria de funció pública per a determinar o modificar les condicions retributives del personal no funcionari i laboral al servici de l'administració de la Generalitat i les seues entitats autònomes.

Les societats mercantils i els ens de dret públic de la Generalitat a què fa referència l'article 5 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991 del Consell, sol·licitaran l'informe preceptiu favorable de la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda.

2. Als efectes d'este article, s'entendrà per determinació o modificació de condicions retributives del personal no funcionari les actuacions següents:

a) Determinació de les retribucions per a llocs de nova creació.

b) Firmes de convenis col·lectius subscrits per les persones jurídiques a què fa referència l'article 5 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991 del Consell, així com les seues revisions, adhesions o extensions d'estos.

c) Aplicació del vigent Conveni Col·lectiu del Personal Laboral al servici de l'administració autonòmica i dels convenis col·lectius d'àmbit sectorial, així com les seues revisions i les adhesions o extensions d'estos.

d) Fixació de les retribucions mitjançant contracte individual, ja es tracte de personal fix o contractat per temps determinat, quan no estiguen reflectides en tot o en part per mitjà de conveni col·lectiu, llevat del personal temporal subjecte a la relació laboral de caràcter especial regulada en l'article 2, apartat 1, lletra a del Reial Decret Legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors. No obstant això, s'haurà de facilitar informació de les retribucions d'este últim personal a la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda.

e) Atorgament de qualsevol classe de millores salarials de tipus unilateral, amb caràcter individual o col·lectiu, encara que es deriven de l'aplicació extensiva del règim retributiu del personal al servici del sector públic valencià sotmés a règim administratiu.

3. L'informe a què fa referència l'apartat anterior serà emés pel procediment i amb l'abast previst en els paràgrafs següents:

a) Amb caràcter previ al seu acord o firma, en el cas de convenis col·lectius o contractes individuals, es trametrà a la conselleria que tinga assignades les competències en matèria d'hisenda, el projecte corresponent, acompanyat de la valoració del seu cost econòmic, així com dels efectes en els estats d'ingressos de les entitats autònomes de caràcter administratiu i en els estats de recursos i dotacions de la resta de persones jurídiques afectades.

b) L'informe mencionat serà evacuat en el termini màxim de 20 dies, comptat des de la data de recepció del projecte i de la seua valoració, i versarà sobre tots aquells aspectes dels quals es deriven conseqüències directes o indirectes en matèria de despesa pública, tant per a l'any 2011 com per a exercicis futurs, i, especialment, pel que fa a la determinació de la massa salarial corresponent i al control del seu creixement. Si no s'emet en el termini assenyalat, s'entendrà que este és desfavorable.

4. Seran nuls de ple dret els acords adoptats en esta matèria amb omissió del tràmit d'informe o en contra d'un informe desfavorable, considerat d'acord amb l'apartat anterior, així com els pactes que impliquen creixements salarials per a exercicis successius contraris al que determinen les futures lleis de pressupostos.

5. En el marc i amb els requisits establits en el present article, les societats mercantils de la Generalitat i les entitats de dret públic que en depenen, podran contractar el personal necessari per al compliment dels objectius i de les funcions que tinguen encarregats, sempre que esta contractació no supose increment en la dotació que, per a despeses de personal, recullen els seus pressupostos.

6. Les societats mercantils en les quals hi haja participació majoritària de la Generalitat o de les seues entitats autònomes, així com les entitats de dret públic dependents de la Generalitat, amb personalitat jurídica pròpia, les activitats de les quals es regisquen per l'ordenament jurídic privat, podran pagar el concepte de productivitat sempre que tinguen un sistema d'objectius que en permeta la correcta avaluació, entre els quals s'inclourà, necessàriament, l'evolució real en l'exercici dels components més importants del seu compte d'explotació i que el seu import total no supere el 7 per cent de la massa salarial corresponent a les retribucions bàsiques i complementàries fixes i periòdiques pagades durant l'exercici 2010, exclòs el concepte mencionat. Les societats i les entitats de dret públic afectades, amb caràcter previ a l'efectiva aplicació i mitjançant proposta motivada, requeriran autorització al Consell de les quanties individualment assignades per este concepte al seu personal. La sol·licitud s'haurà de trametre dins de l'últim trimestre de l'exercici i haurà de dur adjunt informe de la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda sobre l'existència de cobertura pressupostària suficient per al seu pagament, així com un informe comparatiu entre les xifres del seu compte d'explotació previst per a l'exercici i les corresponents dels dos exercicis anteriors.

En cap cas, les quanties assignades pel concepte de productivitat durant un període de temps originaran cap dret individual respecte a les valoracions o apreciacions corresponents a períodes successius. A este efecte, les quanties assignades pel dit concepte no podran ser fixes en l'import ni periòdiques en la meritació.

Durant l'any 2011, l'import a percebre en concepte de productivitat pel personal laboral i no funcionari de les entitats de dret públic dependents de la Generalitat i de les societats mercantils, no podrà experimentar cap increment respecte del percebut a 31 de desembre de 2010.

7. No es podran autoritzar despeses derivades de la determinació o modificació de les retribucions del personal inclòs en el present article, sense el compliment dels requisits que s'hi establixen.

8. La conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda podrà establir els límits màxims a les retribucions del personal directiu de les empreses de la Generalitat.

9. L'establiment de les retribucions del personal directiu de les empreses de la Generalitat requerirà informe de la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda, en el qual s'haurà d'especificar l'existència de cobertura pressupostària suficient per al seu pagament.

Article 32. De l'Oferta d'Ocupació Pública

1. Durant l'any 2011, les convocatòries per a ingrés de nou personal es concentraran en els sectors, les funcions i els grups que es consideren prioritaris o que afecten el funcionament dels servicis públics essencials. En tot cas, el nombre total de places de nou ingrés serà com a màxim igual al 10 per 100 de la taxa de reposició d'efectius. Dins d'este límit, l'oferta d'ocupació pública inclourà tots els llocs i places ocupats per personal interí per vacant, nomenat o contractat en l'exercici anterior, excepte aquells sobre els quals hi ha una reserva de lloc, estiguen sotmesos a processos de provisió o es decidica amortitzar.

Respectant, en tot cas, les disponibilitats pressupostàries del capítol I dels pressupostos de despeses corresponents, la limitació continguda en el paràgraf anterior no s'aplicarà als sectors o àrees d'actuació administrativa competència de la Generalitat que s'excloguen per l'administració de l'Estat, amb el caràcter de bàsics, en la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2011.

2. Durant l'any 2011, no es procedirà a la contractació de personal laboral temporal, ni al nomenament de personal estatutari temporal o de funcionaris interins, en l'àmbit del sector públic valencià, llevat de casos excepcionals i per a cobrir necessitats urgents i inajornables. En tot cas, les places corresponents als nomenaments a què fa referència la lletra a de l'apartat 1 de l'article 10 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, i l'article 9.2 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'Estatut Marc del personal dels servicis de salut, i les contractacions del personal interí per vacant computaran a efectes de complir el límit màxim de la taxa de reposició d'efectius en l'oferta d'ocupació pública corresponent al mateix any en què aquells es produïsquen i, si no és possible, en l'oferta d'ocupació pública següent, llevat que es decidisca amortitzar-les.

La contractació de personal laboral temporal i el nomenament de personal funcionari interí, en les condicions establides en el paràgraf anterior, requerirà l'autorització prèvia de les conselleries que tinguen assignades les competències en l'àrea d'hisenda i en matèria de funció pública.

No obstant això, no es requerirà l'autorització de la conselleria que tinga assignades les competències en matèria de funció pública i, en conseqüència, només serà necessària l'autorització de la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda, per a la contractació de personal laboral temporal o el nomenament de personal estatutari temporal o funcionari interí en els supòsits següents:

a) En l'àmbit de les empreses de la Generalitat.

b) En l'àmbit d'aplicació de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'Estatut Marc del personal estatutari dels servicis de salut.

c) Per al personal docent.

d) Per al personal al servici de l'administració de justícia, competència de la comunitat autònoma.

En tot cas, reglamentàriament es fixaran les condicions, les característiques i les limitacions de l'autorització a què fa referència el present apartat.

3. El Consell, amb els límits establits en l'apartat 1 del present article, podrà autoritzar, a través de l'Oferta d'Ocupació Pública, amb l'informe previ favorable de la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda, a proposta de la conselleria que tinga assignades les competències en matèria de funció pública, i a iniciativa de les conselleries competents en la matèria, la convocatòria de places vacants de nou ingrés que es referisquen al personal del sector administració general i les seues entitats autònomes, incloent-hi, si és el cas, les relatives al cos d'Inspectors de Tributs de la Generalitat i les dels sectors considerats bàsics, d'acord amb el que preveu l'apartat 1 del present article.

4. En les convocatòries per a l'ingrés com a personal al servici de la Generalitat, bé com a personal funcionari o laboral, s'especificaran els llocs de treball reservats perquè els ocupen persones amb discapacitat de grau igual o superior al 33 per cent en els termes previstos en la legislació vigent.

Article 33. De la contractació de personal laboral a càrrec dels crèdits per a inversions

1. Les distintes conselleries i les entitats autònomes podran formalitzar durant 2011, a càrrec dels respectius crèdits d'inversions, contractes laborals de caràcter temporal per a la realització d'obres o servicis, sempre que hi concórreguen els requisits següents:

a) Que la contractació tinga per objecte l'execució d'obres per administració directa i amb aplicació de la legislació de contractes de l'Estat, o la realització de servicis que tinguen la naturalesa d'inversions.

b) Que estes obres o servicis corresponguen a inversions previstes i aprovades en els pressupostos de la Generalitat vigents.

c) Que les obres o servicis no puguen ser executats amb el personal fix de plantilla i no hi haja disponibilitat suficient en el crèdit pressupostari destinat a la contractació de personal.

2. Els contractes s'hauran de formalitzar seguint les prescripcions dels articles 15 i 17 del text refós de l'Estatut dels Treballadors, i respectant el que disposa la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'Incompatibilitats del Personal al Servici de les Administracions Públiques. En els contractes es farà constar l'obra o el servici per a la realització del qual es formalitza el contracte i el temps de duració, així com la resta de les formalitats que imposa la legislació sobre contractes laborals, eventuals o temporals. Les conselleries i les entitats autònomes seran responsables del fet que es complisquen les obligacions formals esmentades, així com d'evitar l'assignació de personal contractat per a funcions distintes de les determinades en els contractes, de les quals es puguen derivar drets de permanència per al personal contractat. En este sentit, les actuacions irregulars en la present matèria donaran lloc a l'exigència de responsabilitats, d'acord amb el que preveu el text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell.

La informació als representants dels treballadors es realitzarà d'acord amb el que establix el text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors.

3. La contractació podrà excedir de l'exercici pressupostari quan es tracte d'obres o servicis que hagen d'excedir del dit període i corresponguen a projectes d'inversió de caràcter pluriennal que complisquen els requisits que per a estos es preveuen en l'article 29 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell.

4. La realització dels contractes regulats en el present article serà objecte de fiscalització prèvia en tot cas. A estos efectes, els crèdits d'inversions s'entendran adequats per a la formalització de contractes laborals de caràcter temporal si no hi ha crèdit suficient per a això en el concepte pressupostari destinat específicament a la contractació laboral temporal.

TÍTOL IV

Gestió de transferències corrents i de capital

CAPÍTOL ÚNIC

De les transferències

Article 34. Transferències corrents i de capital exceptuades del règim general

Les transferències corrents i de capital següents queden exceptuades del règim general previst en l'article 47 bis del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell:

1. Les transferències corrents que a continuació s'indiquen, en el marc de l'assistència social i dels servicis socials, en els termes següents:

a) Ajudes i subvencions de naturalesa corrent, destinades a pal·liar situacions de primera necessitat, d'emergència, o de subsistència, justificades com cal, de persones individuals o unitats familiars: es podrà lliurar d'immediat, una vegada concedides, fins al 100 per cent del seu import. Així mateix, a les corporacions locals se'ls podrà avançar fins al 100 per cent de la subvenció concedida per a les prestacions econòmiques individualitzades d'acolliments familiars simples i permanents en família extensa o afí, així com per a la renda garantida de ciutadania.

b) Ajudes destinades als servicis socials generals: es podrà lliurar d'immediat, una vegada concedides, fins al 60 per cent del seu import; el 40 per cent restant es lliurarà després de l'aportació i comprovació de la documentació justificativa de l'efectiva i correcta aplicació de l'import inicialment anticipat.

c) Ajudes destinades als servicis socials especialitzats:

1.r Quan vagen dirigides al manteniment dels centres, o a contribuir a sufragar el cost de les places o dels concertes de places que se subscriguen, sempre que es tracte d'entitats públiques, cooperatives o entitats sense fins de lucre, així com a l'execució de les mesures imposades per la Judicatura de Menors per a ser complides en medi obert, que no supose internament, es podran lliurar d'immediat, una vegada concedides, fins al 60 per cent del seu import; el 40 per cent restant es lliurarà després de l'aportació i comprovació de la documentació justificativa de l'efectiva i correcta aplicació d'almenys el 75 per cent de l'import inicialment anticipat.

2.n Quan vagen dirigides al finançament de programes d'actuació i activitats de servicis socials especialitzats: es podrà lliurar d'immediat, una vegada concedides, fins al 60 per cent del seu import; el 40 per cent restant es lliurarà després de l'aportació i comprovació de la documentació justificativa de l'efectiva i correcta aplicació de l'import inicialment anticipat.

En tot cas, les persones que resulten beneficiàries de les transferències corrents recollides en els apartats anteriors, durant el mes de gener de l'exercici següent, hauran de justificar la totalitat de la despesa anual objecte de la subvenció, moment a partir del qual es procedirà a la seua liquidació, de la qual es podrà derivar una regularització, que implicarà l'exigència de reintegrament dels imports indegudament percebuts, en el cas que la justificació siga insuficient.

3.r Quan vagen dirigides al finançament de servicis socials destinats a col·laborar amb el compliment del règim de visites dels menors amb els seus progenitors establits pel jutge en processos de separació, divorci i nul·litat matrimonial, així com aquells que presten atenció a tots aquells ciutadans que són víctimes d'algun delicte, amb especial incidència en les dones víctimes de violència de gènere, es podran lliurar d'immediat, una vegada concedides, fins al 60 per cent del seu import, el 40 per cent restant es lliurarà després de l'aportació i comprovació de la documentació justificativa de l'efectiva i correcta aplicació d'almenys el 75 per cent de l'import inicialment anticipat.

2. Ajudes i subvencions, de naturalesa corrent, concedides per la conselleria que tinga assignades les competències en matèria de medi ambient, en l'àmbit de les activitats del voluntariat ambiental.

a) Les persones que resulten beneficiàries podran sol·licitar una bestreta en un percentatge mai superior al 80 per cent del total de la subvenció, en este cas el pagament de les ajudes s'efectuarà segons el règim següent:

1.r Fins a un 40 per cent de l'import de la subvenció es lliurarà una vegada concedida i aprovada l'ajuda.

2.n La resta, fins al 80 per cent mencionat, es pagarà després de la comprovació de la correcta aplicació de la suma lliurada a l'actuació objecte de subvenció, segons revisió realitzada pels servicis tècnics de la conselleria que tinga assignades les competències en matèria de medi ambient, que expediran certificat en el sentit indicat.

b) La resta es pagarà quan la persona que resulte beneficiària justifique el compliment d'allò convingut, la presentació de la memòria final d'activitat i el pagament de la totalitat de les despeses originades per les activitats subvencionades, així com la devolució de qualsevol material que haguera sigut cedit per la Generalitat per a la realització de l'activitat.

c) Així mateix, les persones que resulten beneficiàries d'estes ajudes i subvencions queden exemptes de la prestació de garanties per bestretes.

3. Les ajudes i subvencions de naturalesa corrent o de capital concedides en el marc d'actuacions vinculades directament a programes i convenis en matèria d'investigació, desenrotllament tecnològic i innovació empresarial, es podran fer efectives en els termes següents:

a) Pagaments de beques i ajudes de formació, perfeccionament i mobilitat del personal investigador i tècnic, i beques postdoctorals d'excel·lència per a estades en centres estrangers:

1.r Es podran fer efectius anticipadament mitjançant el fraccionament de la quantia total en la forma que especifique la convocatòria d'ajudes corresponent.

3.n Quan les beques incloguen un concepte d'ajuda complementària, esta es podrà lliurar a les entitats anticipadament fins a un 100 per cent de l'ajuda, una vegada concedida esta.

3.r En beques i ajudes a estades de personal investigador i tècnic, es podrà lliurar anticipadament fins a un 100 per cent de l'ajuda corresponent a cada anualitat, una vegada concedida.

4.t Les persones físiques beneficiàries de beques i ajudes d'estos programes estaran exemptes de la presentació de la fiança prevista per al pagament anticipat en l'article 47 bis del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell.

b) En ajudes a la contractació de personal investigador i tècnic, i ajudes per a la contractació de personal investigador en formació i doctors, es podrà lliurar anticipadament fins a un 100 per cent de l'ajuda corresponent a cada anualitat, una vegada concedida.

c) En ajudes per a la realització de projectes de I+D+i, adquisició, renovació o millora d'infraestructures d'investigació científica i tècnica, difusió de congressos, jornades i reunions de caràcter científic, tecnològic, humanístic o artístic, realització d'accions especials, complementàries per a projectes d'investigació, grups i xarxes d'investigació i transferència de tecnologia, així com altres actuacions en matèria de I+D+i dutes a terme per instituts tecnològics de la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT), i en els parcs científics de la Comunitat Valenciana, es podrà lliurar anticipadament fins a un 100 per cent de l'ajuda corresponent a cada anualitat, una vegada concedida. Les convocatòries respectives podran exonerar de l'obligació de presentar garanties els instituts tecnològics inscrits com a centres d'innovació i tecnologia en el registre regulat pel Reial Decret 2093/2008, de 19 de desembre, si bé es podrà exigir la presentació d'un informe d'auditoria elaborat per auditor o empresa auditora externa inscrita en el Registre Oficial d'Auditors de Comptes.

4. Ajudes i subvencions de naturalesa corrent concedides en el marc de les actuacions del programa pressupostari 422.20 «Ensenyament Primari», destinades a finançar l'educació infantil: el 100 per cent de l'ajuda es podrà lliurar d'immediat als centres beneficiaris, una vegada concedida.

La justificació de la subvenció al segon cicle d'educació infantil es realitzarà, una vegada acabat el curs, mitjançant certificació del consell escolar o òrgan a través del qual es canalitze la participació de la comunitat educativa, en la qual s'aprove la rendició de comptes i s'acredite que la titularitat del centre ha complit les obligacions establides en l'ordre de convocatòria corresponent.

La justificació de la subvenció al primer cicle d'educació infantil es realitzarà mitjançant l'aportació a l'administració, per part dels centres, dels bons lliurats mensualment pels pares com a part del pagament de l'escolarització.

5. Les subvencions de naturalesa corrent o de capital en l'àmbit de la cooperació internacional, concedides per la conselleria que tinga assignades les competències en matèria de cooperació al desenvolupament, es podran pagar en la totalitat amb caràcter previ a la justificació de la finalitat per a la qual van ser concedides, segons el que establix la Llei 6/2007, de 9 de febrer de la Generalitat, de la Cooperació al Desenvolupament de la Comunitat Valenciana, i el Decret 135/2010, de 10 de setembre, del Consell, pel qual s'aproven les bases per a la concessió d'ajudes en matèria de cooperació internacional per al desenvolupament.

6. Els beneficiaris de les ajudes i subvencions, siga quina siga la seua naturalesa jurídica o l'instrument jurídic utilitzat per a la seua concessió, i sempre que tinguen el seu origen o siguen conseqüència directa de l'aplicació de la Llei 6/2007, de 9 de febrer de la Generalitat, de la Cooperació al Desenvolupament de la Comunitat Valenciana, queden exempts de la prestació de garanties per pagaments anticipats en els termes i les condicions que per a cada supòsit es preveja expressament en l'instrument jurídic de concessió corresponent.

7. Ajudes en matèria d'ocupació.

a) Les subvencions de naturalesa corrent concedides per la conselleria que tinga assignades les competències en matèria d'ocupació, a través del Servici Valencià d'Ocupació i Formació, en l'àmbit de col·laboració amb les corporacions locals, òrgans de l'administració general de l'Estat i els seus organismes autònomes, òrgans de la Generalitat i les seues entitats autònomes, universitats i institucions sense ànim de lucre, que contracten persones en situació de desocupació per a l'execució d'obres i/o servicis d'interés general i social, es podran fer efectives en els termes següents:

1.r El 60 per cent de la subvenció concedida per a l'exercici pressupostari, una vegada concedida la subvenció.

2.n El pagament de la quantitat restant, després de l'aportació i comprovació de la documentació justificativa de la totalitat de la despesa corresponent a l'efectiva i correcta aplicació de la subvenció concedida.

b) Les subvencions de naturalesa corrent concedides per la conselleria que tinga assignades les competències en matèria d'ocupació, a través del Servici Valencià d'Ocupació i Formació, destinades a entitats o consorcis de caràcter públic que subscriguen Pactes Territorials per a l'Ocupació a través de convenis de col·laboració amb la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació, es podran fer efectives en els termes següents:

1.r El 60 per cent, una vegada concedida la subvenció.

2.n El 40 per cent restant, després de l'aportació i comprovació de la documentació justificativa de la totalitat de la despesa corresponent a l'efectiva i correcta aplicació de la subvenció concedida.

c) Les subvencions de naturalesa corrent concedides per la conselleria que tinga assignades les competències en matèria d'ocupació, a través del Servici Valencià d'Ocupació i Formació, destinades a atendre les despeses salarials del personal fix discapacitat així com les despeses salarials i de Seguretat Social del personal integrant de les unitats de suport a l'activitat professional en els centres especials d'ocupació, es podran fer efectives pel sistema que a continuació s'establix:

1.r L'ajuda es farà efectiva en dos pagaments, equivalents cada un al 50 per cent del total de la subvenció. El primer d'ells es farà efectiu una vegada concedida l'ajuda. El pagament restant es lliurarà a l'inici del segon semestre natural amb caràcter igualment anticipat, i amb la justificació prèvia per la persona beneficiària del pagament corresponent al semestre anterior. L'import del pagament serà minorat en el supòsit que la justificació corresponent a la bestreta del primer semestre siga inferior a la quantitat lliurada.

2.n La justificació corresponent a la quantitat anticipada de l'últim semestre de l'any es realitzarà a l'inici de l'exercici pressupostari següent, i el pagament de l'ajuda que li puga correspondre en eixe exercici quedarà condicionat a la correcta justificació de les quantitats anticipades.

d) Les subvencions de naturalesa corrent concedides per la conselleria que tinga assignades les competències en matèria d'ocupació, a través del Servici Valencià d'Ocupació i Formació, en l'àmbit de guarderies infantils laborals, es podran fer efectives fins al 100 per cent d'estes de forma immediata a la resolució de la concessió.

e) Les subvencions de naturalesa corrent concedides per la conselleria que tinga assignades les competències en matèria d'ocupació, a través del Servici Valencià d'Ocupació i Formació, a càrrec del programa de Salari Jove, en el cas que les entitats beneficiàries siguen corporacions locals, òrgans de l'administració general de l'Estat i els seus organismes autònoms, òrgans de la Generalitat i les seues entitats autònomes i universitats públiques que contracten persones en situació de desocupació per a actuacions d'interés general i social, es podran fer efectives fins a un 100 per cent del seu import una vegada concedida la subvenció i vagen a començar les activitats corresponents.

f) Les subvencions de naturalesa corrent concedides per la conselleria que tinga assignades les competències en matèria d'ocupació, a través del Servici Valencià d'Ocupació i Formació, a favor de les entitats promotores de plans integrals d'ocupació, es podran fer efectives en els termes següents:

1.r El 100 per cent de l'import de la primera anualitat s'anticiparà una vegada concedida la subvenció i justificat l'inici del desenrotllament del projecte.

2.n El 40 per cent de la segona anualitat s'anticiparà en el segon trimestre natural del dit any, després de l'aportació i comprovació de la documentació justificativa de l'efectiva i correcta aplicació de la suma lliurada a l'actuació objecte de la subvenció, acreditant el compliment parcial dels objectius d'inserció que s'establisquen en la resolució de concessió de l'ajuda.

3.r La resta de l'ajuda concedida es lliurarà una vegada que la persona beneficiària justifique el total compliment de l'actuació objecte de la subvenció.

g) Les subvencions de naturalesa corrent concedides per la conselleria que tinga assignades les competències en matèria d'ocupació, a través del Servici Valencià d'Ocupació i Formació, destinades a la realització d'accions d'orientació professional per a l'ocupació i assistència a l'autoocupació (accions OPEA), podran fer-se efectives mitjançant bestreta de pagament de fins al 100 per cent de la subvenció concedida, sempre que s'aporte prèviament:

1.r Certificació de l'inici de les accions per part de l'entitat col·laboradora, segons model normalitzat.

2.n Presentació, per part de l'entitat beneficiària, d'aval bancari o dipòsit en efectiu per la quantia anticipada, constituït d'acord amb la normativa vigent.

h) Les subvencions de naturalesa corrent concedides per la conselleria que tinga assignades les competències en matèria d'ocupació, a través del Servici Valencià d'Ocupació i Formació, destinades a la realització de projectes d'ocupació amb suport com a mesura de foment d'ocupació de persones amb discapacitat en el mercat ordinari de treball, podran fer-se efectives en els termes següents:

1.r Fins al 60 per cent, una vegada concedida la subvenció i vagen a iniciar-se les activitats corresponents.

2.n La resta de l'ajuda concedida, després de l'aportació i comprovació de la documentació justificativa de la totalitat de la despesa corresponent a l'efectiva i correcta aplicació de la subvenció concedida-

8. Ajudes en matèria de formació per a l'ocupació

Les subvencions de naturalesa corrent destinades a la realització d'accions formatives, concedides per la conselleria que tinga assignades les competències en matèria d'ocupació, a través del Servici Valencià d'Ocupació i Formació en l'àmbit del subprograma pressupostari 322.52 «Formació per a l'Ocupació», es faran efectives de la forma següent:

a) En les subvencions finançades per l'administració de l'Estat les competències de gestió de les quals corresponguen al Servef se seguirà el règim de pagaments regulat en la normativa estatal.

b) Per a la resta de subvencions, incloses les finançades per l'administració de l'Estat, però en la normativa de les quals no es fixen els procediments de pagament, el règim aplicable serà el següent:

1.r Es podrà anticipar fins al 75 per cent de l'import de la subvenció des del moment de la concessió i vagen a començar les activitats corresponents.

2.n El pagament de la quantia restant es produirà quan la persona beneficiària justifique el compliment íntegre de l'objecte de la subvenció.

3.r La concreció del percentatge de bestreta mencionat en la lletra b.1.r s'establirà en les bases respectives reguladores de les subvencions.

9. Ajudes concedides per l'Institut de la Mitjana i Petita Indústria de la Generalitat (IMPIVA) a universitats, centres d'investigació i altres entitats públiques o privades sense intenció de lucre, en el marc de les línies de suport de l'institut:

a) Fins a un 50 per cent del seu import, des del moment de la concessió o firma del conveni de col·laboració.

b) El 50 per cent restant, després de la comprovació de la correcta aplicació de la suma anteriorment lliurada a l'actuació objecte de la subvenció.

Les convocatòries respectives podran exonerar de l'obligació de presentar garanties les entitats inscrites com a centres d'innovació i tecnologia en el registre regulat pel Reial Decret 2093/2008, de 19 de desembre, si bé es podrà exigir la presentació d'un informe d'auditoria elaborat per auditor o empresa auditora externa inscrita en el Registre Oficial d'Auditors de Comptes.

10. Ajudes i subvencions de naturalesa corrent, concedides per la conselleria que tinga assignades les competències en matèria de sanitat, per a concerts amb centres privats d'atenció i prevenció de les drogodependències i altres addiccions:

a) Podran fer-se efectives per mitjà del pagament fraccionat de la quantia total de la subvenció concedida, per trimestres anticipats. El lliurament corresponent al tercer trimestre s'efectuarà amb justificació prèvia de la suma anticipada en el primer trimestre, i el lliurament corresponent al quart trimestre, amb justificació prèvia de la totalitat de la despesa objecte de la subvenció corresponent als tres primers trimestres, i es procedirà a les regularitzacions que pertoquen, segons les justificacions presentades. A estos efectes, les persones que resulten beneficiàries hauran d'aportar els justificants de despesa de cada trimestre en el mes natural següent al seu acabament.

b) En tractar-se de transferències corrents de caràcter pluriennal, a l'inici del segon o subsegüents exercicis de vigència del concert, es podrà efectuar la bestreta del primer trimestre de cada un d'ells amb independència de la situació en què es trobe la regularització econòmica de l'exercici anterior.

c) En tot cas, les persones que resulten beneficiàries d'estes transferències corrents, durant el mes de gener de l'exercici següent, hauran de justificar la totalitat de la despesa anual objecte de la subvenció, i es procedirà en eixe moment a la seua liquidació, de la qual podrà derivar-se una regularització, que implicarà l'exigència de reintegrament dels imports indegudament percebuts, en el cas que la justificació siga insuficient.

11. Ajudes i subvencions de naturalesa corrent derivades d'acords entre el Consell i les organitzacions sindicals i empresarials.

Les organitzacions sindicals i empresarials més representatives, beneficiàries d'ajudes i subvencions de naturalesa corrent com a conseqüència d'un acord entre el Consell i estes organitzacions o d'una línia de caràcter nominatiu recollida en els pressupostos de la Generalitat, estaran exemptes de la presentació de les garanties previstes per al pagament anticipat en l'article 47 bis del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell. Així mateix estaran exemptes les entitats associades a les organitzacions mencionades i les entitats sense ànim de lucre constituïdes per les anteriors i la finalitat de les quals siga la impartició de formació professional per a l'ocupació.

TÍTOL V

De les operacions financeres

CAPÍTOL ÚNIC

Deute públic, operacions de tresoreria i avals de la Generalitat

Article 35. Del Deute públic

1. S'autoritza el Consell perquè, a proposta de la persona que tinga assignada la titularitat de la conselleria amb competències en l'àrea d'hisenda, incremente el deute de la Generalitat amb la limitació que el seu saldo viu el 31 de desembre de 2011 no supere el corresponent saldo l'1 de gener de 2011 en més de 1.188.817.660 euros.

2. Este límit serà efectiu al final de l'exercici, podrà ser ultrapassat en el seu transcurs i quedarà automàticament revisat:

a) Per l'import de la variació neta d'actius financers destinats a finançar despeses d'inversió.

b) Per les desviacions entre les previsions d'ingressos contingudes en la present llei i la seua evolució real.

Les revisions esmentades incrementaran o reduiran el límit assenyalat en l'apartat anterior segons que suposen un augment o una disminució, respectivament, de les necessitats de finançament de la Generalitat.

3. Així mateix, el límit assenyalat anteriorment podrà ampliar-se en els termes següents:

a) Per la quantia de l'endeutament autoritzat per la Llei de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2010 que no haja sigut utilitzat, com a conseqüència de variacions en la periodificació de les necessitats de finançament de la Generalitat.

b) Per l'import necessari per a finançar aquelles despeses d'inversió que serien objecte de minoració per a atendre les obligacions econòmiques ineludibles adquirides, com a conseqüència de les operacions de Tresoreria necessàries per a compensar les necessitats de liquiditat derivades dels retards en els lliuraments de fons procedents de l'administració de l'Estat i els previstos en l'Acord 6/2009, de 15 de juliol, «Per a la reforma del sistema de finançament de les comunitats autònomes de règim comú i ciutats amb estatut d'autonomia», aprovat pel Consell de Política Fiscal i Financera i/o en la normativa del seu desplegament.

c) Pels imports procedents de la disminució del saldo net de deute viu d'altres entitats incloses dins de l'àmbit de consolidació del sector públic de la Generalitat, d'acord amb el Sistema Europeu de Comptes Econòmics Integrats (normes del SEC 95).

4. No obstant el que disposen els apartats anteriors, si durant l'exercici sorgixen necessitats inversores l'execució de les quals no convinga demorar, l'endeutament previst podrà ser incrementat en la quantitat suficient per afrontar-les, amb l'autorització prèvia del Ministeri d'Economia i Hisenda, i sense ultrapassar, en tot cas, els límits de l'article 89.1.b del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell.

5. En aquelles operacions de crèdit que financen projectes d'inversió de caràcter pluriennal, únicament es computarà com endeutament per a l'exercici corrent l'import de l'anualitat dels projectes esmentats per al dit exercici.

6. El producte de les operacions a què fa referència l'article 87 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell, s'ingressarà en la Tresoreria de la Generalitat i el saldo net al tancament de l'exercici s'aplicarà, sense cap excepció, al pressupost de la Generalitat o de l'entitat autònoma corresponent.

Article 36. Del Deute públic a curt termini

1. La persona que tinga assignada la titularitat de la conselleria amb competències en l'àrea d'hisenda serà l'òrgan competent per a autoritzar les operacions d'endeutament per termini igual o inferior a un any destinades a atendre les necessitats de tresoreria derivades de diferències en el venciment dels seus ingressos i pagaments, amb el límit del 30 per cent dels crèdits consignats. Este límit s'haurà d'entendre referit, en tot cas, al volum viu.

2. Per a poder contractar operacions de crèdit que es concerten i cancel·len per un termini igual o inferior a un any, per part de qualsevol persona jurídica integrant del sector públic valencià en els termes establits en la l'article 5.2 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, serà requisit necessari que amb caràcter previ s'emeta l'informe corresponent, de caràcter preceptiu i vinculant, per part de l'òrgan de nivell directiu que tinga assignades les competències en matèria de tresoreria.

Article 37. Avals de la Generalitat

1. La Generalitat, en els termes previstos en l'article 84 i següents del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell, podrà prestar avals durant l'exercici 2011 per a les operacions de crèdit que concerten les entitats o empreses públiques i institucions firals de la Comunitat Valenciana, fins a un límit de 900 milions d'euros.

2. La quantia a què fa referència l'apartat 1 d'este article podrà ser alterada en funció dels avals que es puguen amortitzar durant l'exercici.

3. Els imports de les operacions de productes derivats, avalades i vinculades a operacions de crèdit, no computaran en el límit màxim per avals a què fa referència l'apartat 1 del present article.

4. Als efectes del que preveuen els apartats anteriors, serà el Consell, a proposta de la persona que tinga assignada la titularitat de la conselleria competent en l'àrea d'hisenda, l'òrgan que haurà d'autoritzar els avals.

Article 38. Avals de l'Institut Valencià de Finances

L'Institut Valencià de Finances podrà prestar avals, caucions o altre tipus de garanties durant l'exercici 2011, en els termes previstos en el seu reglament, per un import màxim que no podrà superar els 650 milions d'euros de volum viu el 31 de desembre de 2011.

Article 39. Assumpció per la Generalitat de la càrrega del deute per a 2011, de Ferrocarrils de la Generalitat i de l'Ens Públic Radiotelevisió Valenciana

1. La Generalitat assumix la càrrega del deute de Ferrocarrils de la Generalitat corresponent a 2011.

L'import del deute amortitzat en virtut del que disposa el paràgraf anterior es constituïx en aportació de la Generalitat per a incrementar el fons patrimonial de Ferrocarrils de la Generalitat.

2. La Generalitat podrà assumir, totalment o parcialment, la càrrega del deute de l'Ens Públic Radiotelevisió Valenciana corresponent a 2011.

3. Durant l'exercici 2011 el Consell, a proposta de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació, podrà assumir l'import nominal del deute acumulat per l'Ens Públic Radiotelevisió Valenciana a 31 de desembre de 2010.

4. La persona que tinga assignada la titularitat de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació autoritzarà les operacions de tresoreria i adoptarà les mesures necessàries per al compliment del que disposa el present article.

Article 40. Dels límits a les operacions de crèdit

1. L'Institut Valencià de Finances, durant l'any 2011, podrà realitzar operacions d'endeutament sempre que no ultrapasse els 1.500 milions d'euros de volum viu a 31 de desembre de 2011.

No obstant això, s'autoritza el Consell perquè modifique el límit mencionat, si es considera convenient per raons d'una major operativitat en l'àmbit creditici.

2. Durant l'exercici 2011, no s'incrementarà el deute de l'Ens Públic Radiotelevisió Valenciana, de tal forma que el saldo viu d'este a 31 de desembre de 2011 no podrà superar per estes operacions el saldo viu a 31 de desembre de 2010.

3. Durant l'exercici 2011, per a concertar operacions d'endeutament o operacions financeres a llarg termini les persones jurídiques que integren el sector públic valencià en els termes establits en l'article 5.2. del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, serà requisit necessari que amb caràcter previ s'emeta informe de caràcter preceptiu per l'òrgan de nivell directiu que tinga assignades les competències en matèria de pressupostos.

El volum màxim a autoritzar per a estes operacions estarà dins dels límits que garantisquen el compliment del que disposa la normativa en matèria d'estabilitat pressupostària.

TÍTOL VI

De les normes tributàries

CAPÍTOL PRIMER

Dels impostos indirectes

Article 41. Cànon de Sanejament

1. Amb efectes a partir del dia 1 de gener de l'any 2011, les tarifes del Cànon de Sanejament seran les següents:

a) Usos domèstics: d'acord amb els trams de població següents, determinats segons l'últim cens:

Població Municipi Quota de consum Quota de servici

(nre. habitants) (euros/ m³) (euros/any)



Entre 500/3.000 0,202 20,40

Entre 3.001/10.000 0,253 26,77

Entre 10.001/100.000 0,298 31,67

Superior a 100.000 0,342 34,32

b) Usos industrials (no domèstics) amb consums d'aigua fins a 3.000 metres cúbics per any, que no tinguen aprovat un coeficient corrector: la tarifa del cànon serà l'establida per a usos domèstics en el municipi on s'ubique l'empresa, el local o l'establiment corresponent. Per a això s'utilitzarà sempre com a referència el consum produït en l'any anterior. En el moment en què s'aprove un coeficient corrector, seran d'aplicació les tarifes previstes en el paràgraf següent.

c) Usos industrials (no domèstics) amb consums d'aigua superiors a 3.000 metres cúbics per any:

c.1) Quota de consum: 0,414 euros/m³

c.2) Quota de servici:

Calibre del comptador Quota de servici (euros/any)



Fins a 13 mm 84,54

Fins a 15 mm 126,73

Fins a 20 mm 211,10

Fins a 25 mm 295,64

Fins a 30 mm 422,47

Fins a 40 mm 844,95

Fins a 50 mm 1.267,42

Fins a 65 mm 1.689,74

Fins a 80 mm 2.112,36

Major de 80 mm 2.957,17

2. Als efectes del que establix la Llei 2/1992, de 26 de març, de Sanejament d'Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana, les quotes de consum i de servici per a usos industrials podran ser incrementades o disminuïdes en funció dels coeficients correctors que s'establisquen en consideració als criteris establits en la llei mencionada.

3. Quan es produïsquen facturacions de l'aigua el període de consum de les quals comprenga diferents anys, s'imputarà a cada un d'ells la part de la quota total de consum que proporcionalment corresponga a la fracció del dit període compresa en estos.

CAPÍTOL II

De les taxes i altres ingressos

Article 42. Taxes pròpies i altres ingressos de dret públic

1. S'incrementen per a l'any 2011 els tipus de quantia fixa de les taxes i dels restants ingressos de dret públic no tributaris de la Hisenda de la Generalitat, fins a la quantitat que resulte d'aplicar el coeficient 1,01 a l'import exigible durant l'any 2010, llevat dels preus públics, les quanties dels quals es fixaran, si és el cas, per la seua normativa específica.

Es consideren tipus de quantia fixa aquells que no es determinen per un percentatge de la base o esta no es valora en unitats monetàries.

2. El que disposa el paràgraf anterior no s'aplicarà als ingressos següents:

a) A la taxa que grava els jocs de sort, envit o atzar, que s'exigirà d'acord amb el que disposa l'article quinze de la Llei 13/1997, de 23 de desembre, de la Generalitat, per la qual es regula el tram autonòmic de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques i restants tributs cedits.

b) A les taxes que es creen o la quantia de les quals es modifica per la Llei de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera i d'Organització de la Generalitat per a l'any 2011, que s'exigiran en els imports establits en la llei esmentada.

c) A la taxa per servicis acadèmics universitaris, que s'exigirà d'acord amb el que preveuen els articles 81.3.b de la Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats i 150.dos del text refós de la Llei de Taxes de la Generalitat Valenciana, aprovat mitjançant Decret Legislatiu 1/2005, de 25 de febrer, del Consell de la Generalitat.

3. Quan de la recaptació de les taxes i altres ingressos de dret públic, al llarg de 2011, es puga estimar un rendiment inferior o superior al previst, es podran modificar els crèdits de l'estat de despeses finançats amb esta font de recursos.

TÍTOL VII

De la informació a Les Corts

CAPÍTOL ÚNIC

De la informació a les comissions de Les Corts

Article 43. De la informació de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació

Sense perjudici del que disposa l'article 72 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell, i els distints articles de la present llei, la persona que tinga assignada la titularitat de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació donarà compte a la comissió corresponent de les Corts dels aspectes següents del desenrotllament pressupostari:

a) En el termini dels quinze dies següents a la liquidació del pressupost de l'exercici anterior, dels romanents de crèdits, que procedents de l'exercici liquidat, s'incorporen a l'exercici corrent.

b) Mensualment, informació sobre l'execució del pressupost de la Generalitat.

c) Trimestralment, del grau d'execució del Programa d'Inversions de la Generalitat.

d) Trimestralment, de les incidències que s'hagen produït en la concessió, la reducció i la cancel·lació d'avals que comporten riscos efectius als quals la Generalitat haurà de fer front directament com a conseqüència de la seua funció d'avalista.

e) De la distribució de la participació de les entitats locals en els ingressos generals de l'Estat.

DISPOSICIONS ADDICIONALS

Primera. Dels pressupostos de les Corts, la Sindicatura de Comptes, el Consell Valencià de Cultura, el Síndic de Greuges, el Consell Jurídic Consultiu, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i el Comité Econòmic i Social

1. Les Corts, la Sindicatura de Comptes, el Consell Valencià de Cultura, el Síndic de Greuges, el Consell Jurídic Consultiu, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i el Comité Econòmic i Social podran incorporar els romanents de pressupostos anteriors als mateixos capítols pressupostaris en què estaven consignats en l'any 2010.

2. Les dotacions pressupostàries de les seccions de les Corts, la Sindicatura de Comptes, el Consell Valencià de Cultura, el Síndic de Greuges, el Consell Jurídic Consultiu, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i el Comité Econòmic i Social, es lliuraran per quartes parts trimestrals al seu nom i no estaran subjectes a justificació.

Segona. De les agricultores i els agricultors que es troben en situació de jubilació i siguen titulars d'explotacions agràries

Les agricultores i els agricultors que es troben en situació de jubilació i siguen titulars d'explotacions agràries, en el cas que resulten subjectes beneficiaris d'ajudes públiques per adversitats meteorològiques, de quanties inferiors a 1.202,02 euros, no tindran l'obligació d'acreditar la seua alta en el règim especial agrari de la Seguretat Social.

Tercera. De l'adequació dels complements específics

Per resolució de la persona que tinga assignada la titularitat de la conselleria amb competències en l'àrea d'hisenda s'actualitzarà la vigent taula de complements específics en els termes previstos per la present llei, sense perjudici del que disposa el Decret 34/2006, de 24 de març, per al personal inclòs en el seu àmbit d'aplicació.

Quarta. De l'estructura de la comptabilitat pressupostària

Sense perjudici de les peculiaritats recollides en les lleis de creació respectives, les entitats autònomes i les entitats de dret públic dependents de la Generalitat, s'ajustaran a l'estructura de comptabilitat pressupostària d'esta, tant en la presentació dels seus estats de despeses i ingressos inicials, com en el reflex de la seua gestió econòmica.

Cinquena. Del percentatge que s'ha d'aplicar en els convenis per a la compensació financera

El percentatge que s'ha d'aplicar sobre la quantia del component addicional que figure en els convenis per a la compensació financera previstos en la Llei 3/1998, de 21 de maig, de turisme de la Comunitat Valenciana, i subscrits amb els municipis turístics per a compensar despeses corresponents a l'exercici 2009, serà el que resulte de dividir la dotació pressupostària consignada a l'efecte en la present llei entre la suma dels components addicionals que figuren en els dits convenis, multiplicat per cent.

Sisena. De la imputació d'obligacions reconegudes al pressupost 2011

Amb aplicació exclusiva al pressupost de l'exercici 2011, les obligacions a què fa referència l'article 21.b del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell, que s'han d'imputar a l'exercici seran les reconegudes fins al final del mes de desembre, sempre que corresponguen a adquisicions, obres, servicis, prestacions o despeses en general, realitzades dins del 2011 i a càrrec dels seus crèdits respectius.

Setena. De la informació que han de subministrar les entitats autònomes de caràcter industrial, comercial, financer o anàleg i les empreses públiques de la Generalitat

Les entitats autònomes de caràcter industrial, comercial, financer o anàleg i les empreses públiques de la Generalitat, als efectes d'un eficaç seguiment i control de la despesa pública en l'àrea de l'administració institucional, hauran de:

a) Aportar, amb caràcter trimestral, la informació comptable que permeta conéixer la situació econòmica i financera l'últim dia de cada trimestre natural, en els termes i amb l'estructura que la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda, mitjançant ordre, determine.

b) Presentar, abans del 31 de març, un balanç de situació i compte de resultats de caràcter previsional, per a l'exercici de què es tracte i dins dels límits dels pressupostos aprovats per les Corts.

Vuitena. De les aportacions de capital a càrrec dels pressupostos de la Generalitat

Serà preceptiu l'informe de la Secretaria Autonòmica d'Economia i Pressupostos per a la realització d'aportacions de capital, a càrrec dels pressupostos de la Generalitat a les societats mercantils de la Generalitat a què fa referència l'article 5.2 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell.

L'informe mencionat tindrà per objecte exclusivament l'examen dels efectes que l'aportació pretesa puga tindre en el compliment de l'objectiu d'estabilitat pressupostària a què fa referència l'article 7 del Reial Decret Legislatiu 2/2007, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General d'Estabilitat Pressupostària.

Novena. De la tramitació anticipada d'ajudes i beques de I+D+i

Per raó de les particulars circumstàncies que concorren en la tramitació d'ajudes i beques de I+D+i, les conselleries amb competències en la matèria podran iniciar la seua tramitació anticipada a partir de l'1 de març de 2011.

Desena. De l'Agència Valenciana de Salut

1. Durant l'exercici pressupostari de 2011, la gestió econòmica i pressupostària de l'Agència Valenciana de Salut s'instrumentarà a través dels programes i subprogrames pressupostaris que integren el servici 02 «Agència Valenciana de Salut» de la secció 10 «Conselleria de Sanitat».

2. D'acord amb això i als efectes del que disposa l'article 40 de la Llei 3/2003, de 6 de febrer, d'Ordenació Sanitària de la Comunitat Valenciana, s'autoritza les persones que tinguen assignada la titularitat de les conselleries amb competències en l'àrea d'hisenda i en matèria de sanitat perquè adopten les mesures necessàries perquè la instrumentació de la gestió mencionada s'adeqüe a la naturalesa i al règim juridicopressupostari de l'entitat.

Onzena. De l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana

1. Durant l'exercici pressupostari de 2011, la gestió economicopressupostària de l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana s'instrumentarà a través del programa pressupostari 422.80 integrat en el centre gestor 01 «Direcció General d'Universitat i Estudis Superiors» del servici 03 «Secretària Autonòmica d'Universitat i Ciència» de la secció 09 «Conselleria d'Educació».

2. D'acord amb això, s'autoritza les persones que tinguen assignada la titularitat de les conselleries amb competències en l'àrea d'hisenda i en matèria d'universitats, perquè adopten les mesures necessàries perquè la instrumentació de la gestió esmentada s'adeqüe a la naturalesa i al règim juridicopressupostari de l'entitat.

Dotzena. De les entitats financeres

A fi de garantir la coordinació i l'adequada relació entre les entitats financeres i la Generalitat, incloent-hi a este efecte l'administració pública de la Generalitat i el sector públic valencià en els termes establits en l'article 5 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, la conselleria que tinga assignades les competències en l'àrea d'hisenda informarà, amb caràcter preceptiu i vinculant, sobre els instruments i la resta d'acords de col·laboració que haja de subscriure qualsevol òrgan o entitat inclosa en l'àmbit del present precepte.

Tretzena. Dels informes en matèria de pagament ajornat del preu en els contractes de l'administració del Consell i del seu sector públic

Sense perjudici dels requisits establits en la normativa en vigor, la inclusió de clàusules de pagament ajornat del preu en els contractes de l'administració del Consell o de qualsevol persona jurídica integrant del sector públic valencià tal com ve definit en l'article 5 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, siga quina siga la seua naturalesa jurídica, exigirà, en tot cas, almenys, informe preceptiu i vinculant de la conselleria que tinga assignades les competències en matèria d'hisenda.

Catorzena. De l'autorització de determinats contractes de les empreses de la Generalitat

1. Per a la subscripció de contractes, de qualsevol naturalesa jurídica, l'import dels qual siga igual o superior a 12 milions d'euros, calculat conforme al que disposa l'article 76 de la Llei 30/2007, de 30 d'octubre, de Contractes del Sector Públic, les empreses de la Generalitat, incloses en l'article 5.2 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, necessitaran l'autorització del Consell.

Amb caràcter previ a la seua tramesa al Consell, els contractes a què es referix el present article hauran de ser examinats per la Comissió Delegada del Consell per a Assumptes Econòmics.

2. L'autorització del Consell a què es referix l'apartat anterior s'haurà d'obtindre abans de la iniciació de l'expedient.

3. El Consell podrà reclamar discrecionalment el coneixement i l'autorització de qualsevol altre contracte. Igualment, l'òrgan de contractació, a través del conseller a qui estiga adscrita l'empresa, podrà elevar un contracte no comprés en l'apartat u, d'este article, a la consideració del Consell.

4. Quan el Consell autoritze la subscripció del contracte haurà d'autoritzar també la seua modificació, quan siga causa de resolució, i la resolució mateixa, si és el cas.

Quinzena. Dels encàrrecs

S'autoritza el Consell perquè, a proposta de la persona que tinga assignada la titularitat de la conselleria amb competències en l'àrea d'hisenda, regule, en l'àmbit de l'administració general de la Generalitat, i el seu sector públic, tal com ve definit en l'article 5 del text refós de la Llei de la Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, el règim dels encàrrecs regulats en la Llei 30/2007, de 30 d'octubre, de Contractes del Sector Públic.

Als efectes de l'autorització a què es referix el paràgraf anterior, el Consell per mitjà del decret mencionat podrà modificar els estatuts i reglaments d'organització dels subjectes a què es referix l'article 5 mencionat, a fi de poder reconéixer-los expressament la condició de mitjà propi i servici tècnic de l'administració general de la Generalitat i dels poders adjudicadors que en depenen, en els termes previstos en la legislació vigent.

Setzena. De les operacions de capital

Les activitats d'investigació, desenvolupament i innovació, de formació de capital humà i de millora de l'ocupabilitat, tindran la consideració d'operacions de capital i es tindrà especialment en compte el seu impacte pluriennal i la seua vinculació a la reactivació econòmica.

Dissetena. De les mesures excepcionals en matèria de reconeixement i progressió de la carrera professional i el desenvolupament professional

1. Amb efectes 1 de gener del 2011 i fins al 31 de desembre del 2011, per raons d'interés general derivades d'una alteració substancial de les circumstàncies econòmiques que van permetre l'establiment de la carrera professional i el desenvolupament professional per a determinat personal que realitza la seua activitat en el marc de l'estructura orgànica i funcional de la Conselleria de Sanitat i de les persones jurídiques que conformen el sector públic autonòmic dependent d'esta, esdevenen inaplicables els decrets del Consell 66/2006, de 12 de maig, 85/2007, de 22 de juny, i 173/2007 de 5 d'octubre, així com la normativa dictada en el seu desplegament o execució, pel que fa a:

- el dret d'accés a la carrera professional i al desenvolupament professional en el moment de la seua primera incorporació definitiva al lloc, i

- el dret a la progressió en els graus de carrera professional i desenvolupament professional.

2. Com a conseqüència d'això l'import de les retribucions corresponents als complements de carrera professional i desenvolupament professional del personal a què es referix la present disposició addicional, en l'any 2011, no podrà ser superior a l'import vigent a 31 de desembre del 2010, resultant de l'aplicació, en termes anuals, de la reducció de retribucions prevista en el Decret Llei 3/2010, de 4 de juny, del Consell, de mesures urgents en matèria de retribucions en l'àmbit del sector públic valencià.

Divuitena. Del finançament de les universitats públiques dependents de la Generalitat

Els crèdits reconeguts a favor de les universitats públiques dependents de la Generalitat, conseqüència dels convenis de col·laboració subscrits amb la Generalitat al maig de 2008, podran ser objecte de factoring en els termes previstos en el Pla Pluriennal de Finançament de les Universitats vigent en el 2011.

Dinovena. De les retribucions del personal de les societats mercantils

Amb efectes 1 de gener del 2011, les retribucions del personal no directiu de les societats mercantils, que es referix l'article 5.2 del text refós de la Llei d'Hisenda Pública de la Generalitat Valenciana, aprovat per Decret Legislatiu de 26 de juny de 1991, del Consell, que perceben aportacions de qualsevol naturalesa a càrrec dels pressupostos públics o a càrrec dels pressupostos dels ens o societats que pertanguen al sector públic autonòmic destinades a cobrir dèficit d'explotació, no podran experimentar cap increment respecte a les vigents a 31 de desembre del 2010, com a conseqüència, si és el cas, de la negociació col·lectiva corresponent.

Vintena. Retribucions del personal al servici de l'administració de justícia, competència de la Generalitat

En l'any 2011, d'acord amb el que disposa l'article 23.1 d'esta llei, les retribucions del personal al servici de l'administració de justícia, pertanyent als cossos i escales de metges forenses, de secretaris de justícia de pau, de gestió processal i administrativa, de tramitació processal i administrativa i d'auxili judicial, competència de la Generalitat, seran les següents:

a) Les retribucions bàsiques i el complement general del lloc o concepte anàleg seran les establides en la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2011.

b) La resta de retribucions complementàries que, si és el cas, puga percebre el personal a què fa referència el present article, tampoc experimentaran cap increment respecte de les vigents a 31 de desembre del 2010.

Vint-i-unena. Altres mesures de control de les despeses de personal

1. Durant l'exercici 2011, els crèdits màxims destinats, dins de cada programa pressupostari, a satisfer les despeses de personal que no siguen de caràcter fix i periòdic no podran superar les quanties satisfetes per estos conceptes durant l'exercici 2010, una vegada aplicada la reducció prevista en l'article 23.1.B de la Llei 13/2009, de 29 de desembre, en termes anuals i d'homogeneïtat.

2. Als efectes de l'apartat anterior, s'entendran per despeses de personal que no siguen de caràcter fix i periòdic les següents:

a) Pagaments en conceptes de guàrdies, festivitat, nocturnitat, torns i atenció continuada.

b) Substitucions de personal per vacances, permisos i llicències, per incapacitat transitòria, llicències per maternitat i qualsevol altre supòsit legalment reconegut.

3. Amb caràcter excepcional, la conselleria que tinga atribuïdes les competències en matèria d'hisenda podrà autoritzar la modificació dels crèdits màxims assenyalats en el primer apartat, amb la sol·licitud prèvia motivada de l'òrgan competent en matèria de personal de cada conselleria.

Vint-i-dosena. Dels acords i pactes

Amb efectes d'1 de gener del 2011 se suspenen parcialment tots els acords i pactes sindicals firmats en l'àmbit de personal funcionari i estatutari, i del laboral, al servici del sector públic valencià, en els termes necessaris per a la correcta aplicació d'esta llei i de la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'exercici 2011, i en concret, les mesures de caràcter econòmic

DISPOSICIÓ TRANSITÒRIA

Única. De les retribucions del personal laboral

Mentre no es formalitze el conveni o convenis a què fa referència l'article 31 de la present llei, les retribucions del personal laboral se subjectaran al que preveu l'article 23 de la present llei, sense perjudici, si és el cas, d'ulteriors regularitzacions i del que preveu l'article 30.9 d'esta llei per al personal laboral de les societats mercantils.

DISPOSICIONS FINALS

Primera. De la coordinació amb diputacions

D'acord amb el que disposa l'article 7 de la Llei 2/1983, de 4 d'octubre, per la qual es declaren d'interés general per a la Comunitat Valenciana determinades funcions pròpies de les diputacions provincials, s'uniran, com annex al pressupost de la Generalitat per a l'exercici del 2011, els pressupostos aprovats per les diputacions provincials d'Alacant, Castelló i València, per al mateix any, que seran publicats en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

Segona. Del desplegament i execució de la present llei

S'autoritza el Consell perquè, a proposta de la persona que tinga assignada la titularitat de la conselleria amb competències en l'àrea d'hisenda, dicte les disposicions necessàries per al desplegament i l'execució del que disposa esta llei.

Tercera. Entrada en vigor

La present llei entrarà en vigor el dia 1 de gener de 2011.

Per tant, ordene que tots els ciutadans, tribunals, autoritats i poders públics als quals pertoque, observen i facen complir esta llei.

València, 30 de desembre de 2010

El president de la Generalitat

FRANCISCO CAMPS ORTIZ

<div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div>Relació d'esmenes aprovades per Les Corts al Projecte de Llei de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2011

De la secció 06. Economia, Hisenda i Ocupació

Servei 03 Secretaria Autonòmica d'Ocupació

Centre gestor 01 Direcció General de Treball, Cooperativisme i Economia Social

Programa 315.10 Condicions de treball, cooperativisme i economia social

Capítol VII Transferències de capital

Línia T5049000 Conveni amb central sindical CSI-CSIF-PVE

On diu: Denominació línia: Conveni amb central sindical CSI-CSIF-PVE,

Ha de dir: Denominació línia: Conveni amb el Sindicat Independent de la Comunitat Valenciana.

On diu: Beneficiaris prevists: central sindical CSI-CSIF-PVE,

Ha de dir: Beneficiaris prevists: Sindicat Independent de la Comunitat Valenciana.

De la secció 08. Infraestructures i Transports

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 02 Direcció General de Transports i logística

Programa 513.20 Infraestructura del transport

Capítol VI Inversions reals

Projecte FN520241 Ampliació via verda Ojos Negros

Import: 1.419.860,00

Baixa: -100.000,00

Total: 1.319.860,00.

Alta

Secció 08 Infraestructures i transport

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 02 Direcció General de Transports i Logística

Programa 513.20 Infraestructura del transport

Capítol VI Inversions reals

Projecte: Nou projecte FN520293: estació Santa Pola

Import: 0,00

Alta: 100.000,00

Total: 100.000,00

Total altes: 100.000,00

Total baixes: -100.000,00

Total: 0,00.

*******************

Baixa

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 01 Direcció General d'Obres Públiques

Programa 513.10 Infraestructura de carreteres

Capítol VI Inversions reals

Projecte FM510599 Senyal. balis. itin. centre Alacant

Import: 2.600.000,00

Baixa -250.000,00

Total: 2.350.000,00.

Baixa

Secció 08 Infraestructures i transport

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 01 Direcció General d'Obres Públiques

Programa 513.10 Infraestructura de carreteres

Capítol VI Inversions reals

Projecte FM510585 Amb. mant. jardí seg. cunetes Castelló

Import: 1.225.000,00

Baixa -250.000,00

Total: 975.000,00.

Alta

Secció 08 Infraestructures i transport

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 01 Direcció General d'Obres Públiques

Programa 513.10 Infraestructura de carreteres

Capítol VI Inversions reals

Projecte: Nou projecte: CV-185 Accés a Onil

Import: 0,00

Alta 100.000,00

Total: 100.000,00.

Alta

Secció 08 Infraestructures i transport

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 01 Direcció General d'Obres Públiques

Programa 513.10 Infraestructura de carreteres

Capítol VI Inversions reals

Projecte: Nou projecte: Variant Benimarfull

Import: 0,00

Alta 100.000,00

Total: 100.000,00.

Alta

Secció 08 Infraestructures i transport

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 01 Direcció General d'Obres Públiques

Programa 513.10 Infraestructura de carreteres

Capítol VI Inversions reals

Projecte: Nou projecte: Variant Algueña CV-840

Import: 0,00

Alta 100.000,00

Total: 100.000,00.

Alta

Secció 08 Infraestructures i transport

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 01 Direcció General d'Obres Públiques

Programa 513.10 Infraestructura de carreteres

Capítol VI Inversions reals

Projecte: Nou projecte: Variant de Biar

Import: 0,00

Alta 100.000,00

Total: 100.000,00.

Alta

Secció 08 Infraestructures i transport

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 01 Direcció General d'Obres Públiques

Programa 513.10 Infraestructura de carreteres

Capítol VI Inversions reals

Projecte: Nou projecte: Rotonda de Moraira

Import: 0,00

Alta 100.000,00

Total: 100.000,00

Total altes: 500.000,00

Total baixes: -500.000,00

Total: 0,00.

*******************

Baixa

Secció 08 Infraestructures i transport

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 01 Direcció General d'Obres Públiques

Programa 513.10 Infraestructura de carreteres

Capítol VI Inversions reals

Projecte FN510407 Nou pont R. Bergantes Zorita Maestrat

Import: 1.848.220,00

Baixa -650.000,00

Total: 1.198.220,00.

Alta

Secció 08 Infraestructures i transport

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 01 Direcció General d'Obres Públiques

Programa 513.10 Infraestructura de carreteres

Capítol VI Inversions reals

Projecte: Nou projecte: Ronda sud-oest de Vila-real

Import: 0,00

Alta 250.000,00

Total: 250.000,00.

Alta

Secció 08 Infraestructures i transport

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 01 Direcció General d'Obres Públiques

Programa 513.10 Infraestructura de carreteres

Capítol VI Inversions reals

Projecte: Nou projecte: carretera Penyíscola-Benicarló. Tram Benicarló

Import: 0,00

Alta 200.000,00

Total: 200.000,00.

Alta

Secció 08 Infraestructures i transport

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 01 Direcció General d'Obres Públiques

Programa 513.10 Infraestructura de carreteres

Capítol VI Inversions reals

Projecte: Nou projecte: Pont sobre riu Millars CV-191. Ribesalbes

Import: 0,00

Alta 100.000,00

Total: 100.000,00.

Alta

Secció 08 Infraestructures i transport

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 01 Direcció General d'Obres Públiques

Programa 513.10 Infraestructura de carreteres

Capítol VI Inversions reals

Projecte: Nou projecte: Millora CV-141. Accés Penyíscola

Import: 0,00

Alta 100.000,00

Total: 100.000,00

Total altes: 650.000,00

Total baixes: -650.000,00

Total: 0,00.

*******************

Baixa

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 01 Direcció General d'Obres Públiques

Programa 513.10 Infraestructura de carreteres

Capítol VI Inversions reals

Projecte FN510783 Serv. funció. manten. centre gestió i seg. vial CEGE

Import: 365.550,00

Baixa -65.000,00

Total: 300.550,00.

Alta

Secció 08 Infraestructures i transport

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 01 Direcció General d'Obres Públiques

Programa 513.10 Infraestructura de carreteres

Capítol VI Inversions reals

Projecte: Nou projecte: Desdoblament de l'accés nord a Ontinyent

Import: 0,00

Alta 65.000,00

Total: 65.000,00

Total altes: 65.000,00

Total baixes: -65.000,00

Total: 0,00.

*******************

Baixa

Secció 08 Infraestructures i transport

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 02 Direcció General de Transports i Logística

Programa 513.30 Ordenació i coordinació del transport terrestre i logística

Capítol IV Transferències corrents

Línia T4350000 Conveni amb l'Ajuntament d'Orihuela (FCMC)

Import: 19.720,00

Baixa: -19.720,00

Total: 0,00.

Baixa

Secció 08 Infraestructures i transport

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 02 Direcció General de Transports i Logística

Programa 513.30 Ordenació i coordinació del transport terrestre i logística

Capítol IV Transferències corrents

Línia T4351000 Conveni amb Ajuntament de Vallada (FCMC)

Import: 11.270,00

Baixa -11.270,00

Total: 0,00.

Alta

Secció 08 Infraestructures i transport

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 02 Direcció General de Transports i Logística

Programa 513.30 Ordenació i coordinació del transport terrestre i logística

Capítol IV Transferències corrents

Línia: Nova línia: T4347000 Conveni amb Cambra de Comerç València

Import: 0,00

Alta 16.990,00

Total: 16.990,00.

Alta

Secció 08 Infraestructures i transport

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 02 Direcció General de Transports i Logística

Programa 513.30 Ordenació i coordinació del transport terrestre i logística

Capítol IV Transferències corrents

Línia: Nova línia: T4352000 Conveni amb FVMP (FCMC)

Import: 0,00

Alta 10.000,00

Total: 10.000,00.

Alta

Secció 08 Infraestructures i transport

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Infraestructures i Transport

Centre gestor 02 Direcció General de Transports i Logística

Programa 513.30 Ordenació i coordinació del transport terrestre i logística

Capítol IV Transferències corrents

Línia: Nova línia: T4348000 Conveni amb Cambra de Comerç Castelló

Import: 0,00

Alta 4.000,00

Total: 4.000,00

Total altes: 30.990,00

Total baixes: -30.990,00

Total: 0,00.

De la secció 09. Educació

Baixa

Servei 03 Secretaria Autonòmica d'Universitat i Ciència

Centre gestor 02 Direcció General de Política Científica

Programa 542.50 Innovació, transferència tecnològica i suport a infraestructures

Capítol VII Transferències de capital

Línia T0104000 Ajudes per a equipament infraestructures

Import: 2.800.000,00

Baixa: -400.000,00

Total: 2.400.000,00.

Alta

Secció 09. Educació

Servei 03 Secretaria Autonòmica d'Universitat i Ciència

Centre gestor 02 Direcció General de Política Científica

Programa 542.50 Innovació, transferència tecnològica i suport a infraestructures

Capítol VI Inversions reals

Línia QI000038 Adquisició de programari i maquinari

Import: 18.200,00.

Alta: 400.000,00

Total: 418.200,00

Total altes: 400.000,00

Total baixes: -400.000,00

Total: 0,00.

*******************

Baixa

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Educació

Centre gestor 02 Direcció General de Personal

Programa 421.20 Administració de personal i formació del professorat

Capítol II Compra de béns corrents i despeses de funcionament

Import: 11.532.370,00

Baixa: -3.000.000,00

Total: 8.532.370,00.

Baixa

Secció 09 Educació

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Educació

Centre gestor 01 Direcció General d'Ordenació i Centres Docents

Programa 422.30 Ensenyament secundari i de règim especial

Capítol IV Transferències corrents

Línia T0083000 Ajudes alumnat centres concertats que imparteixen CFGM

Import: 27.710.040,00

Baixa: -1.000.000,00

Total: 26.710.040,00.

Baixa

Secció 09 Educació

Servei 01 Sotssecretaria

Centre gestor 02 Direcció General de Règim Econòmic

Programa 421.40 Administració educativa

Capítol II. Compra de béns corrents i despeses de funcionament

Import: 6.663.080,00

Baixa: -300.000,00

Total: 6.363.080,00

Alta

Secció 09. Educació

Servei 03 Secretaria Autonòmica d'Universitat i Ciència

Centre gestor 02 Direcció General de Política Científica

Programa 542.50 Innovació, transferència tecnològica i suport a infraestructures

Capítol VII Transferències de capital

Línia T4015000 Ajudes foment i suport a la R+D+I

Import: 18.745.540,00

Alta: 4.300.000,00

Total: 23.045.540,00

Total altes: 4.300.000,00

Total baixes: -4.300.000,00

Total: 0,00.

De la secció 10. Sanitat

Esmena transaccional de la Fitxa pressupostària FP7 corresponent a la línia T5822000 anomenada Despeses diverses transport persones afectades lesions cerebrals, del programa 412.22, Centre Gestor 91, Servei 02, Secció 10

On diu:

Beneficiaris previstos : Associació ...

Ha de dir:

Beneficiaris previstos: Fundació ...

*******************

Programa 412.22 Assistència sanitària

Fitxa FP6

Al Codi EC120189,

On diu: CS Benicarló

Ha de dir: CSI Benicarló.

*******************

Baixa

Servei 02 Agència Valenciana de Salut

Centre gestor 91. Direcció General d'Assistència sanitària

Programa 412.22 Assistència sanitària

Capítol VI Inversions reals

Projecte ER140289 Reforma centres hospitalaris

Import: 15.000.000,00

Baixa: -100.000,00

Total: 14.900.000,00.

Alta

Secció 10 Sanitat

Servei 02 Agència Valenciana de Salut

Centre gestor 91. Direcció General d'Assistència sanitària

Programa 412.22 Assistència sanitària

Capítol VI Inversions reals

Projecte ER120139 CSI Xirivella

Import: 100.000,00

Alta: 100.000,00

Total: 200.000,00

Total altes: 100.000,00

Total baixes: -100.000,00

Total: 0,00.

De la secció 11. Indústria, Comerç i Innovació

Programa 762.10 Comerç exterior

Fitxa FP4

En Problemàtica sobre la qual s'actua

Cal afegir un punt nou:

Actual situació de crisi econòmica generalitzada.

*******************

Baixa

Secció 11 Indústria, comerç i innovació

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Indústria, Comerç i Innovació

Centre gestor 01 Direcció General d'Indústria i Innovació

Programa 542.40 Innovació empresarial

Capítol VII Transferències de capital

Línia T6938000 Plans sectorials de competitivitat: Programa transversal de formació empresarial

Import: 1.200.000,00

Baixa: - 200.000,00

Total: 1.000.000,00.

Alta

Secció 11 Indústria, comerç i innovació

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Indústria, Comerç i Innovació

Centre gestor 01 Direcció General d'Indústria i Innovació

Programa 542.40 Innovació empresarial

Capítol VII Transferències de capital

Línia: Nova línia: Desenvolupament de la Bioregió Comunitat Valenciana

Beneficiaris prevists: Associació d'empreses biotecnològiques de la Comunitat Valenciana-BIOVAL

Regulació: Nominativa

Descripció i finalitat: Mesures de suport per al desenvolupament de la Bioregió en la Comunitat Valenciana, d'acord amb el que hi ha establert en l'eix 6, línia 5 de l'Estratègia de política industrial (EPI) 2010-2015 de la Generalitat i en el protocol de col·laboració signat entre la Conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació i BIOVAL el 30 de juliol de 2010

Import: 0,00

Alta: 200.000,00

Total: 200.000,00

Total altes: 200.000,00

Total baixes: - 200.000,00

Total: 0,00

*******************

En la línea d'actuació 4.1.2 de la fitxa FP4, del Programa 443.10, Protecció dels consumidors i qualitat de béns i serveis, de la secció 11

On diu: 4.1.2. Revisió i foment de la cobertura territorial dels serveis municipals d'informació al consumidor amb la creació i l'acreditació d'OMIC, la coordinació, la millora i la modernització dels seus recursos i procediments, i també mitjançant la realització de convenis de col·laboració amb aquest fi.

Ha de dir: 4.1.2. Continuar potenciant les oficines municipals d'informació al consumidor, mitjançant la revisió i el foment de la cobertura territorial dels serveis municipals d'informació al consumidor amb la creació i l'acreditació d'OMIC, la coordinació, la millora i la modernització dels seus recursos i procediments, i també mitjançant la realització de convenis de col·laboració amb aquest fi.

*******************

En la línia d'actuació 1.2.4 de la fitxa FP4, del programa 443.10, Protecció i consumidors i qualitat de béns i serveis, de la secció 11

On diu: 1.2.4. Desenvolupament de programes de formació adreçats a col·lectius necessitats de protecció especial i a personal de les associacions de consumidors, d'empresaris i professionals i d'entitats públiques.

Ha de dir: 1.2.4. Desenvolupament de programes de formació adreçats a col·lectius necessitats de protecció especial i a personal de les associacions de consumidors, d'empresaris i professionals i d'entitats públiques, inclòs el personal responsable de les oficines d'informació al consumidor dels municipis de la Comunitat Valenciana.

De la secció 12. Agricultura, Pesca i alimentació

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Agricultura, Pesca i Alimentació

Centre gestor 04 Direcció General d'Empreses Agroalimentàries i Desenvolupament del Medi Rural

Programa 714.70 Desenvolupament del medi rural

Capítol IV Transferències corrents

Línia T6162000 Tancament dels grups d'acció local

On diu: Denominació línia: Tancament dels grups d'acció local,

Ha de dir: Denominació línia: Liquidació dels programes Leader Plus i Proder 2.

*******************

Baixa

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Agricultura, Pesca i Alimentació

Centre gestor 02 Direcció General de Producció Agrària

Programa 714.20 Foment i garantia agrària

Capítol VII Transferències de capital

Línia T0180000 Promoció de l'ús de noves tecnologies

Import: 2.000.000,00

Baixa: -8.000,00

Total: 1.992.000,00.

Alta

Secció 12 Agricultura, Pesca i Alimentació

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Agricultura, Pesca i Alimentació

Centre gestor 02 Direcció General de Producció Agrària

Programa 714.20 Foment i garantia agrària

Capítol VII Transferències de capital

Línia T6137000 Reestructuració de conreus

Import: 570.000,00

Alta: 8.000,00

Total: 578.000,00

Total altes: 8.000,00

Total baixes: -8.000,00

Total: 0,00.

*******************

Baixa

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Agricultura, Pesca i Alimentació

Centre gestor 02 Direcció General de Producció Agrària

Programa 714.80 Desenvolupament i millora de la ramaderia

Capítol VII Transferències de capital

Línia T0178000 Millorar la sanitat animal

Import: 550.000,00

Baixa: -30.000,00

Total: 520.000,00

On diu: I70103 Àrea d'Agricultura,

Ramaderia i Pesca 275.000,00,

Ha de dir: I70103 Àrea d'Agricultura,

Ramaderia i Pesca 245.000,00.

Baixa

Secció 12 Agricultura, pesca i alimentació

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Agricultura, Pesca i Alimentació

Centre gestor 02 Direcció General de Producció Agrària

Programa 714.80 Desenvolupament i millora de la ramaderia

Capítol VII Transferències de capital

Línia T3090000 Ajudes inversions en infraestructures

Import: 3.039.700,00

Baixa: -30.000,00

Total: 3.009.700,00

Alta

Secció 12 Agricultura, pesca i alimentació

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Agricultura, Pesca i Alimentació

Centre gestor 02 Direcció General de Producció Agrària

Programa 714.80 desenvolupament i millora de la ramaderia

Capítol VII Transferències de capital

Línia: Nova línia: T6883000 repoblació per buidatge sanitari

Beneficiaris prevists: ramaderes i ramaders de totes les espècies

Descripció i finalitat: ajudes per a la repoblació d'explotacions ramaderes en el cas de buidatge sanitari en el marc de programes nacionals de lluita, control i eradicació de la tuberculosi bovina, brucel·losi bovina, brucel·losi ovina i caprina, llengua blava i encefalopaties espongiformes transmissibles.

Aportació condicionada GV, 30.000,00

I70103 Àrea d'Agricultura, Ramaderia i Pesca 30.000,00

Total: 60.000,00

Total altes: 60.000,00

Total baixes: -60.000,00

Total: 0,00.

*******************

Baixa

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Agricultura, Pesca i Alimentació

Centre gestor 01 Direcció General d'Investigació i Tecnologia Agroalimentària

Programa 542.20 Investigació i tecnologia agrària

Capítol VII Transferències de capital

Línia T1938000 Millorar la sanitat vegetal: fruiters

Import: 245.000,00

Baixa: -20.000,00

Total: 225.000,00.

Alta

Secció 12 Agricultura, pesca i alimentació

Servei 02 Secretaria Autonòmica d'Agricultura, Pesca i Alimentació

Centre gestor 01 Direcció General d'Investigació i Tecnologia Agroalimentària

Programa 542.20 Investigació i tecnologia agrària

Capítol VII Transferències de capital

Línia: Nova línia: Hivernacles de tomaca

Beneficiaris prevists: Persones físiques o jurídiques titulars d'explotacions d'hivernacles

Descripció i finalitat: Subvencionar la modernització d'hivernacles amb introducció de noves tecnologies

Import: 0,00

Alta: 20.000,00

Total: 20.000,00

Total altes: 20.000,00

Total baixes: -20.000,00

Total: 0,00.

De la secció 14. Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Medi ambient, aigua, urbanisme i habitatge

Centre gestor 03 Direcció General de Gestió del Medi Natural

Programa 442.30 Conservació del medi natural

Capítol VI Inversions reals

Projecte MA818000 Execució plans recuperació espècies

On diu: FP3 Codi ingrés: 79505 Àrea de Medi Ambient. Projecte LIFE Trachemys 150.000,00 euros,

Ha de dir: FP3 Codi ingrés: 70105 Àrea de Medi Ambient. Transferències capital de l'Estat 150.000,00 euros.

*******************

Baixa

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Medi ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge

Centre gestor 05 Direcció General de l'Aigua

Programa 442.10 Sanejament i depuració d'aigües

Capítol VI Inversions reals

Projecte RE000097 Expropiacions

Import: 600.000,00

Baixa: -250.000,00

Total: 350.000,00

Alta

Secció 14. Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Medi ambient, aigua, urbanisme i habitatge

Centre gestor 05 Direcció General de l'Aigua

Programa 442.10 Sanejament i depuració d'aigües

Capítol VI Inversions reals

Projecte FN540000 Noves infraestructures sanejament i depuració d'aigües residuals

Import: 389.060,00

Alta: 250.000,00

Total: 639.060,00

Total altes: 250.000,00

Total baixes: -250.000,00

Total: 0,00.

*******************

Baixa

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Medi ambient, aigua, urbanisme i habitatge

Centre gestor 05 Direcció General de l'Aigua

Programa 512.10 Gestió i infraestructures de recursos hidràulics

Capítol VI Inversions reals

Projecte FN580000 Noves infraestructures canalització rambles i barrancs

Import: 12.312.420,00

Baixa: -6.750.000,00

Total: 5.562.420,00.

On diu: FP3 I79010 FEDER Programa operatiu 2007-2013

Eix 03. Tema prioritari 53. Prevenció de riscs (incloses l'elaboració i l'aplicació de plans i mesures per a prevenir i gestionar els riscs naturals i tecnològics) FN580000 8.560.200,00,

Ha de dir: FP3 I79010 FEDER Programa operatiu 2007-2013

Eix 03. Tema prioritari 53. Prevenció de riscs (incloses l'elaboració i l'aplicació de plans i mesures per a prevenir i gestionar els riscs naturals i tecnològics) FN580000 3.893.690,00

Alta ingrés

Secció 14. Medi ambient, aigua, urbanisme i habitatge

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Medi ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge

Centre gestor 05 Direcció General de l'Aigua

Programa 512.10 Gestió i infraestructures de recursos hidràulics

Capítol VI Inversions reals

On diu: FP3 I79010 FEDER Programa operatiu 2007-2013

Eix 03. Tema prioritari 53. Prevenció de riscs (incloses l'elaboració i l'aplicació de plans i mesures per a prevenir i gestionar els riscs naturals i tecnològics) FN580272 0,00,

Ha de dir: FP3 I79010 FEDER Programa operatiu 2007-2013

Eix 03. Tema prioritari 53. Prevenció de riscs (incloses l'elaboració i l'aplicació de plans i mesures per a prevenir i gestionar els riscs naturals i tecnològics) FN580272 4.453.560,00

On diu: FP3 I79010 FEDER Programa operatiu 2007-2013

Eix 03. Tema prioritari 53. Prevenció de riscs (incloses l'elaboració i l'aplicació de plans i mesures per a prevenir i gestionar els riscs naturals i tecnològics) FN580291 0,00,

Ha de dir: FP3 I79010 FEDER Programa operatiu 2007-2013

Eix 03. Tema prioritari 53. Prevenció de riscs (incloses l'elaboració i l'aplicació de plans i mesures per a prevenir i gestionar els riscs naturals i tecnològics) FN580291

212.950,00.

Baixa

Secció 14. Medi ambient, aigua, urbanisme i habitatge

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge

Centre gestor 05 Direcció General de l'Aigua

Programa 512.10 Gestió i infraestructures de recursos hidràulics

Capítol VI Inversions reals

Projecte RE000060 Expropiacions

Import: 2.500.000,00

Baixa: -750.000,00

Total: 1.750.000,00.

Alta

Secció 14 Medi ambient, aigua, urbanisme i habitatge

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Medi ambient, aigua, urbanisme i habitatge

Centre gestor 05 Direcció General de l'Aigua

Programa 512.10 Gestió i infraestructures de recursos hidràulics

Capítol VI Inversions reals

Projecte FN600900 Noves infraestructures agràries obres en curs

Import: 7.129.050,00

Alta: 7.500.000,00

Total: 14.629.050,00

Total altes: 7.500.000,00

Total baixes: -7.500.000,00

Total: 0,00.

*******************

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge

Centre gestor 05 Direcció General de l'Aigua

Programa 512.10 Gestió i infraestructures de recursos hidràulics

Capítol VII Transferències de capital

Línia T6144000 Racionalització de l'ús d'aigua per a reg

On diu: Descripció i finalitat: Racionalització de l'ús de l'aigua per a reg mitjançant la implantació del reg localitzat i modernització de regadius existents,

Ha de dir: Descripció i finalitat: Racionalització de l'ús de l'aigua per a reg mitjançant la implantació del reg localitzat i modernització de regadius existents. Per a subscriure mitjançant convenis.

*******************

Cal afegir un punt nou 12.2.2 a les principals línies d'actuació per a assolir l'objectiu de la fitxa FP4, del programa 442.20, Restauració i protecció dels recursos naturals, de la secció 14:

12.2.2. Impulsar la legislació adequada per a promoure els usos recreatius i mediambientals de les vies pecuàries, i garantir-ne la compatibilitat amb els usos tradicionals.

De la secció 15. Turisme

Entitat: 22. Agència Valenciana de Turisme

Capítol IV Transferències corrents

Línia SE000942 Patrocinis esportius CV Euros

On diu: Annex Club d'Handbol Mar València 50.000,00,

Ha de dir: Annex Club d'Handbol Mar València 15.000,00

Club d'Handbol Port de Sagunt 35.000,00.

De la secció 16. Benestar Social

Programa 313.30

Fitxa FP4

En Objectiu bàsic 2.2

On diu: Suport de programes […] a la família i infància,

Ha de dir: Desenvolupar programes i accions que donen suport als serveis especialitzats d'atenció a la família i a la infància.

*******************

Programa 313.30

Fitxa FP4

En Objectiu bàsic 4.2

On diu: Contribuir al desenvolupament d'una maternitat i paternitat responsables,

Ha de dir: Fomentar el desenvolupament d'una maternitat i paternitat responsables.

*******************

Programa 313.30

Fitxa FP4

En Objectiu bàsic 6.4

On diu: Suport a la política d'acolliment familiar de menors,

Ha de dir: Reforçar la política d'acolliment familiar de menors.

*******************

Servei 03 Secretaria Autonòmica d'Autonomia Personal i Dependència

Centre gestor 01 Direcció General de Persones amb Discapacitat i Dependència

Programa 313.40 Integració social del discapacitat

Capítol IV Transferències corrents

Línia: Totes les línies en què aparega la paraula discapacitats

T0676, T2639, T3065, T6347, T6372, T6374, T7145, T7148

On diu: Discapacitats,

Ha de dir: Persones amb discapacitat.

*******************

Servei 03 Secretaria Autonòmica d'Autonomia Personal i Dependència

Centre gestor 01 Direcció General de Persones amb Discapacitat i Dependència

Programa 313.40 Integració social del discapacitat

On diu: Descripció del programa Integració social del discapacitat,

Ha de dir: Descripció del programa Integració social de persones amb discapacitat.

*******************

Servei 03 Secretaria Autonòmica d'Autonomia Personal i Dependència

Centre gestor 01 Direcció General de Persones amb Discapacitat i Dependència

Programa 313.60 Ordenació de la dependència i gestió de centres, serveis i prestacions

Capítol IV Transferències corrents

Línia T1326000 Serveis socials especialitzats tercera edat

Import: 19.625.470,00

Baixa: -173.550,00

Total: 19.451.920,00.

Alta

Secció 16 Benestar social

Servei 03 Secretaria Autonòmica d'Autonomia Personal i Dependència

Centre gestor 01 Direcció General de Persones amb Discapacitat i Dependència

Programa 313.60 Ordenació de la dependència i gestió de centres, serveis i prestacions

Capítol IV Transferències corrents

Línia T7141000 Finançament residències i centres de dia municipals de la Comunitat Valenciana (FCMC)

Import: 10.059.500,00

Alta: 173.550,00

Total: 10.233.050,00.

On diu: annex beneficiaris: Junta Patronat Municipal Residència Sagrat Cor de Jesús de Bocairent 89.250,00,

Ha de dir: annex beneficiaris: Junta Patronat Municipal Residència Sagrat Cor de Jesús de Bocairent 262.800,00

Total altes: 173.550,00

Total baixes: -173.550,00

Total: 0,00.

*******************

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Família i Coordinació Social

Centre gestor 05 Direcció General de la Dona i Per la Igualtat

Programa 323.10 Promoció de la dona

Línia T6461000 Conveni Fundació Comunitat Valenciana enfront de la Discriminació i els Maltractaments Tolerància Zero

On diu: Denominació línia: Conveni Fundació Comunitat Valenciana enfront de la Discriminació i als Maltractaments Tolerància Zero,

Ha de dir: Denominació línia: Conveni Fundació de la Comunitat Valenciana per a l'Atenció a les Víctimes del Delicte i per a la Trobada Familiar (FAVIDE).

On diu: Beneficiaris prevists: Fundació de la Comunitat Valenciana enfront de la Discriminació i als Maltractaments tolerància Zero,

Ha de dir: Beneficiaris prevists: Fundació de la Comunitat Valenciana per a l'Atenció a les Víctimes del Delicte i per a la Trobada Familiar (FAVIDE).

*******************

Servei 03 Secretaria Autonòmica d'Autonomia Personal i Dependència

Centre gestor 01 Direcció General de Persones amb Discapacitat i Dependència

Programa 313.40 Integració social del discapacitat

Capítol VII Transferències de capital

Línia T3106000 Ajudes per a projectes d'inversió

Import: 4.702.520,00

Baixa: -2.346.970,00

Total: 2.355.550,00.

On diu: Aportació no condicionada GV 4.702.520,00,

Ha de dir: Aportació no condicionada GV 2.355.550,00.

Alta

Secció 16 Benestar social

Servei 03 Secretaria Autonòmica d'Autonomia Personal i Dependència

Centre gestor 01 Direcció General de Persones amb Discapacitat i Dependència

Programa 313.40 Integració social del discapacitat

Capítol IV Transferències corrents

Línia T7148000 Concerts places en residències i centres de dia per a persones amb discapacitat

Import: 26.309.080,00

Alta: 2.346.970,00

Total: 28.656.050,00

On diu: Aportació no condicionada GV 26.309.080,00,

Ha de dir: Aportació no condicionada GV 28.656.050,00.

Total altes: 2.346.970,00

Total baixes: -2.346.970,00

Total: 0,00.

*******************

Baixa

Servei 03 Secretaria Autonòmica d'Autonomia Personal i Dependència

Centre gestor 01 Direcció General de Persones amb Discapacitat i Dependència

Programa 313.40 Integració social del discapacitat

Capítol VI Inversions reals

Projecte ER240002 Reforma Santa Faç-Alacant

Import: 253.590,00

Baixa: -90.000,00

Total: 163.590,00.

Alta

Secció 16 Benestar social

Servei 03 Secretaria Autonòmica d'Autonomia Personal i Dependència

Centre gestor 01 Direcció General de Persones amb Discapacitat i Dependència

Programa 313.40 Integració social del discapacitat

Capítol VI Inversions reals

Projecte: Nou projecte: EC240025 Residència i centre de dia Dénia

Import: 0,00

Alta: 30.000,00

Total: 30.000,00.

Alta

Secció 16 Benestar social

Servei 03 Secretaria Autonòmica d'Autonomia Personal i Dependència

Centre gestor 01 Direcció General de Persones amb Discapacitat i Dependència

Programa 313.40 Integració social del discapacitat

Capítol VI Inversions reals

Projecte: Nou projecte: EC240026 Residència i centre de dia Llíria

Import: 0,00

Alta: 30.000,00

Total: 30.000,00.

Alta

Secció 16 Benestar social

Servei 03 Secretaria Autonòmica d'Autonomia Personal i Dependència

Centre gestor 01 Direcció General de Persones amb Discapacitat i Dependència

Programa 313.40 Integració social del discapacitat

Capítol VI Inversions reals

Projecte: Nou projecte: EC241000 CRIS Sagunt

Import: 0,00

Alta: 30.000,00

Total: 30.000,00

Total altes: 90.000,00

Total baixes: -90.000,00

Total: 0,00.

De la secció 18. Cultura i Esport



Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció cultural

Programa 453.40 Arts plàstiques i escèniques

Capítol IV Transferències corrents

Línia X2863000 Institut Valencià de l'Audiovisual Ricardo Muñoz Suay

On diu: Denominació línia: Institut Valencià de l'Audiovisual Ricardo Muñoz Suay,

Ha de dir: Denominació línia: Institut Valencià de l'Audiovisual i de la Cinematografia Ricardo Muñoz Suay.

On diu: Beneficiaris prevists: Institut Valencià de l'Audiovisual Ricardo Muñoz Suay,

Ha de dir: Beneficiaris prevists: Institut Valencià de l'audiovisual i de la Cinematografia Ricardo Muñoz Suay.

*******************

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció cultural

Programa 453.40 Arts plàstiques i escèniques

Capítol VII Transferències de capital

Línia X2865000 Inversions Institut Valencià de l'Audiovisual Ricardo Muñoz Suay

On diu: Denominació línia: Inversions Institut Valencià de l'Audiovisual Ricardo Muñoz Suay,

Ha de dir: Denominació línia: Inversions Institut Valencià de l'Audiovisual i de la Cinematografia Ricardo Muñoz Suay.

On diu: Beneficiaris prevists: Institut Valencià de l'Audiovisual Ricardo Muñoz Suay,

Ha de dir: Beneficiaris prevists: Institut Valencià de l'Audiovisual i de la Cinematografia Ricardo Muñoz Suay.

*******************

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció cultural

Programa 453.40 Arts plàstiques i escèniques

Capítol IV Transferències corrents

Línia T0297000 Fundació de les Arts

Import: 1.551.720,00

Baixa: -900.000,00

Total: 651.720,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció cultural

Programa 453.40 Arts plàstiques i escèniques

Capítol VII Transferències de capital

Línia X2865000 Inversions Institut Valencià de l'Audiovisual Ricardo Muñoz Suay

Import: 2.250.880,00

Alta: 600.000,00

Total: 2.850.880,00

Secció 18 Cultura i esport

Entitat 26. Institut Valencià de l'Audiovisual i de la Cinematografia Ricardo Muñoz Suay

Capítol VII Transferències de capital

Línia T7627000 Foment de la producció cinematogràfica i audiovisual

Import: 2.150.880,00

Alta: 600.000,00

Total: 2.750.880,00

On diu: FP3 I73000 de la conselleria a què està adscrit 2.250.880,00,

Ha de dir: FP3 I73000 de la conselleria a què està adscrit 2.850.880,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció cultural

Programa 453.40 Arts plàstiques i escèniques

Capítol IV Transferències corrents

Línia X2863000 Institut Valencià de l'Audiovisual Ricardo Muñoz Suay

Import: 3.585.420,00

Alta: 300.000,00

Total: 3.885.420,00.

Secció 18 Cultura i esport

Entitat: 26. Institut Valencià de l'Audiovisual i de la Cinematografia Ricardo Muñoz Suay

Capítol IV Transferències corrents

Línia T4006000 Millora producció audiovisual en valencià

Import: 700.000,00

Alta: 300.000,00

Total: 1.000.000,00

On diu: FP3 I43000 de la conselleria a què està adscrit 3.585.420,00,

Ha de dir: FP3 I43000 de la conselleria a què està adscrit 3.885.420,00

Total altes: 900.000,00

Total baixes: -900.000,00

Total: 0,00.

*******************

Baixa

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol II Compra de béns corrents i despeses de funcionament

Import: 726.750,00

Baixa: -2.630,00

Total: 724.120,00.

Baixa

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol IV Transferències corrents

Línia T5992000 Congressos i cursos postgrau en l'àmbit cultural

Import: 23.430,00

Alta: -9.370,00

Total: 14.060,00

On diu: Beneficiaris Import

Universitat Politècnica de València 5.621,00

CEU Sant Pau 8.436,00

Universitat de València EG 9.373,00

Total: 23.430,00,

Ha de dir: Beneficiaris Import

Universitat Politècnica de València 5.621,00

CEU San Pablo 8.439,00

Total: 14.060,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol IV Transferències corrents

Línia: Nova línia: Finançament Associació Centre Alcoià d'Estudis i Arqueologia

Descripció i finalitat: Ajudes per al sosteniment i la realització de les activitats de l'associació

Beneficiaris prevists: Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics

Import: 0,00

Alta: 12.000,00

Total: 12.000,00

Total altes: 12.000,00

Total baixes: -12.000,00

Total: 0,00.

*******************

Baixa

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T0115000 Infraestructura i equipament cultural (FCMC)

Import: 2.656.070,00

Baixa: -344.820,00

Total: 2.311.250,00

On diu: relació annex beneficiaris: Ajuntament de Benidorm 445.423,88 €

Ha de dir: relació annex beneficiaris: Ajuntament de Benidorm 100.607,26 €

On diu: relació annex beneficiaris: Ajuntament de Benicàssim 2.879,40 €

Ha de dir: relació annex beneficiaris: Ajuntament de Benicàssim 2.876,02 €

Baixa

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 453.40 Arts plàstiques i escèniques

Capítol VI Inversions reals

Projecte EM070004 València. Edifici cinema Rialto

Import: 305.880,00

Alta: -305.880,00

Total: 0,00.

Baixa

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 453.40 Arts plàstiques i escèniques

Capítol IV Transferències corrents

Línia T5021 Fundació CV Palau de les Arts Reina Sofia

Import: 18.817.790,00

Baixa: -1.288.750,00

Total: 17.529.040,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T0276000 Teatre Parroquial de Torrent

Import: 45.500,00

Alta: 24.500,00

Total: 70.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T0277000 Cinema avinguda de Bocairent (FCMC)

Import: 26.000,00

Alta: 14.000,00

Total: 40.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T0278000 Biblioteca Municipal de Cocentaina (FCMC)

Import: 45.500,00

Alta: 24.500,00

Total: 70.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T0289000 Rehabilitació palau a Xert com a centre cultural

Import: 26.000,00

Alta: 14.000,00

Total: 40.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T0290000 Finalització auditori de Villalonga

Import: 26.000,00

Alta: 14.000,00

Total: 40.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T0291000 Equipament auditori Mancomunitat Foia de Buñol-Chiva

Import: 29.250,00

Alta: 15.750,00

Total: 45.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T0292000 Museu i biblioteca Cambra de Comerç d'Alacant

Import: 32.500,00

Alta: 17.500,00

Total: 50.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T0293000 Museu Arcadi Blasco de Mutxamel

Import: 26.000,00

Alta: 14.000,00

Total: 40.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T0294000 Teatre Corts d'Almoradí

Import: 26.000,00

Alta: 14.000,00

Total: 40.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T0295000 Sala Polivalent de l'Orxa

Import: 19.500,00

Alta: 10.500,00

Total: 30.000,00

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T4464000 Conveni infraestructura i patrimoni Diputació de Castelló (FCMC)

Import: 195.000,00

Alta: 105.000,00

Total: 300.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T5039000 Auditori municipal la Pobla Llarga (FCMC)

Import: 45.500,00

Alta: 24.500,00

Total: 70.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T5523000 Conveni infraestructura i patrimoni Diputació de València (FCMC)

Import: 45.500,00

Alta: 174.500,00

Total: 220.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T5524000 Conveni infraestructura i patrimoni Diputació d'Alacant (FCMC)

Import: 97.500,00

Alta: 52.500,00

Total: 150.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T5546000 Conveni infraestructures socioculturals de la província de Castelló (FCMC)

Import: 195.000,00

Alta: 105.000,00

Total: 300.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T5599000 Construcció auditori Teulada (FCMC)

Import: 390.000,00

Alta: 210.000,00

Total: 600.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T5931000 Conveni infraestructures Ajuntament Torrevieja (FCMC)

Import: 487.500,00

Alta: 262.500,00

Total: 750.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T5932000 Conveni Ajuntament Alcoi-Teatre Calderón (FCMC)

Import: 520.000,00

Alta: 280.000,00

Total: 800.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T5933000 Casa cultura Ajuntament Monfort (FCMC)

Import: 94.250,00

Alta: 50.750,00

Total: 145.000,00

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T6004000 Conveni Ajuntament de Chiva (FCMC)

Import: 65.000,00

Alta: 35.000,00

Total: 100.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T6005000 Conveni Ajuntament Ibi (FCMC)

Import: 130.000,00

Alta: 70.000,00

Total: 200.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T6602000 Centre cultural multifuncional de Dolores (FCMC)

Import: 130.000,00

Alta: 70.000,00

Total: 200.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T6607000 Conveni construcció Palau de la Festa de Castelló de La Plana (FCMC)

Import: 45.000,00

Alta: 25.000,00

Total: 70.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T6618000 Conveni infraestructures culturals de Vila-real (FCMC)

Import: 65.000,00

Alta: 35.000,00

Total: 100.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T6620000 Conveni auditori de Navajas (FCMC)

Import: 65.000,00

Alta: 35.000,00

Total: 100.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T7236000 Rehabilitació Teatre Echegaray (FCMC)

Import: 45.500,00

Alta: 24.500,00

Total: 70.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T7237000 Casa de la Música (FCMC)

Import: 46.150,00

Alta: 24.850,00

Total: 71.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T7238000 Construcció centre cultural (FCMC)

Import: 97.500,00

Alta: 52.500,00

Total: 150.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T7239000 Equipament Museu Faller de Gandia

Import: 119.600,00

Alta: 64.400,00

Total: 184.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T7623000 Sala usos múltiples Benigànim (FCMC)

Import: 45.500,00

Alta: 24.500,00

Total: 70.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia T7625000 Construcció biblioteca Alfarrasí (FCMC)

Import: 20.800,00

Alta: 11.200,00

Total: 32.000,00.

Alta

Secció 18 Cultura i esport

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Cultura

Centre gestor 03 Promoció Cultural

Programa 454.10 Promoció cultural

Capítol VII Transferències de capital

Línia: Nova línia: T7628000 Construcció auditori Ajuntament Beniarjó

Descripció i finalitat:

Beneficiaris prevists:

Import: 0,00

Alta: 40.000,00

Total: 40.000,00

Total altes: 1.939.450,00

Total baixes: -1.939.450,00

Total: 0,00.

De l'Institut Valencià de la Música

FP4 Principals línies d'actuació

On diu: 1.2.2. Atenció preferent al patrimoni musical valencià: adquisició i catalogació de col·leccions privades, llegat Agustín Alamán, Matilde Salvador, Vicente Asencio, Manuel Palau, Ofelia Raga i Luis Sánchez, arxiu escolar de la fonoteca de materials,

Ha de dir: 1.2.2. Atenció preferent al patrimoni musical valencià: adquisició i catalogació de col·leccions privades, llegat Agustín Alamán, Matilde Salvador, Vicente Asencio, Manuel Palau, Ofelia Raga, Carlos Palau i Luis Sánchez, arxiu escolar de la fonoteca de materials.

*******************

FP4 Principals línies d'actuació:

On diu: 1.4.12. Commemoració del centenari de la mort de Salvador Giner,

Ha de dir: 1.4.12. Commemoració d'aniversaris vinculats a Salvador Giner, Sant Joan de la Ribera i Carlos Palau.

De la secció 20. Despeses diverses

Servei 01 Despeses diverses

Centre gestor 00 Despeses diverses

Programa 612.60 Despeses diverses

Capítol IV Transferències corrents

Línia T5478000 Observatori de la Indústria i els Sectors Econòmics

On diu: UV EG: 125,68; CIERVAL: 141,91; CCOOPV: 68,93; UGTPV: 68,93,

Ha de dir: IVIE: 125,68; CIERVAL: 141,91; CCOOPV: 68,93; UGTPV: 68,93.

*******************

Programa 322.52 Formació per a l'ocupació

Capítol IV Transferències corrents

Línia T0933000 Formació professional a la mesura de les empreses

Import: 6.442.600,00

Baixa: -45.000,00

Total: 6.397.600,00.

Alta

Secció 20 Despeses diverses

Entitat 31 Servei Valencià d'Ocupació i Formació

Programa 322.52 Formació per a l'ocupació

Capítol IV Transferències corrents

Línia: Nova línia: Col·laboració amb l'Autoritat Portuària de València Fundació Valencia-Port

Regulació: Nominativa

Beneficiaris prevists: Fundació Valencia-Port

Descripció i finalitat: Accions formatives relacionades amb les activitats portuària i logística vinculades a l'Autoritat Portuària de València

Import: 0,00

Alta: 45.000,00

Total: 45.000,00

Total altes: 45.000,00

Total baixes: -45.000,00

Total: 0,00.

*******************

Programa 322.51 Foment de l'ocupació

Capítol IV Transferències corrents

Línia T5237000 Accions i difusió de les mesures de foment de l'ocupació-PAVACE

On diu: beneficiaris prevists: CCOO i UGT del País Valencià (segons annex),

Ha de dir: beneficiaris prevists: CCOO, i UGT del País Valencià, al 50%.

De la secció 22. Governació

Programa 111.80

Fitxa FP7

Codi línia T7268000 Conveni Universitat Internacional Valenciana

En Denominació línia

On diu: Conveni Universitat Internacional Valenciana,

Ha de dir: Conveni Universitat de València-Estudi General.

En Beneficiaris prevists

On diu: Fundació de la Comunitat Valenciana Universitat Internacional Valenciana,

Ha de dir: Universitat de València-Estudi General.

*******************

Servei 01 Sotssecretaria

Centre gestor 01 Sotssecretaria

Programa 221.20 Direcció i serveis generals

On diu: FP4 Objectiu bàsic 1.7. Centre d'Alt Rendiment,

Ha de dir: FP4 Objectiu bàsic 1.7. Centre d'Especialització Esportiva de Pilota Valenciana.

*******************

Servei 01 Sotssecretaria

Centre gestor 01 Sotssecretaria

Programa 221.20 Direcció i serveis generals

Línia T7286000 Beques Centre d'Alt Rendiment

On diu: Denominació línia: Beques Centre d'Alt Rendiment,

Ha de dir: Denominació línia: Beques Centre d'Especialització Esportiva de Pilota Valenciana

On diu: Descripció i Finalitat: Beques d'Estudi al Centre d'Alt Rendiment,

Ha de dir: Descripció i Finalitat: Beques d'Estudi al Centre d'Especialització Esportiva de Pilota Valenciana.

*******************

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Governació

Centre gestor 02 Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Emergències

Programa 221.10 Emergències, protecció civil i extinció d'incendis

Capítol IV Transferències corrents

Línia T2055000 Equipament voluntaris de protecció civil

Import: 84.000,00

Baixa: -84.000,00

Total: 0,00.

Alta

Secció 22 Governació

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Governació

Centre gestor 02 Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Emergències

Programa 221.10 Emergències, protecció civil i extinció d'incendis

Capítol VII Transferències de capital

Línia T2055000 Equipament voluntaris de protecció civil

Import: 0,00

Alta: 84.000,00

Total: 84.000,00

Total altes: 84.000,00

Total baixes: -84.000,00

Total: 0,00.

*******************

Baixa

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Governació

Centre gestor 01 Direcció General de Seguretat i Protecció Ciutadana

Programa 222.20 Formació IVASP

Capítol II Compres de béns corrents i despeses de funcionament

Concepte G21200 Edificis i altres construccions

Import: 160.830,00

Baixa: -55.000,00

Total: 105.830,00.

Alta

Secció 22 Governació

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Governació

Centre gestor 01 Direcció General de Seguretat i Protecció Ciutadana

Programa 222.20 Formació IVASP

Capítol IV Transferències corrents

Línia: Nova línia

Denominació línia: Beques per a treballs i estudis d'investigació

Descripció i finalitat: Concessió de beques anuals per a treballs i estudis d'investigació relacionats amb la seguretat i les emergències

Beneficiaris prevists: Espanyols o nacionals de la Unió Europea residents a la Comunitat Valenciana

Import: 0,00

Alta: 55.000,00

Total: 55.000,00

Total altes: 55.000,00

Total baixes: -55.000,00

Total: 0,00.

De la secció 23. Solidaritat i ciutadania

Servei 01 Sotssecretaria

Centre gestor 01 Sotssecretaria

Programa 311.20 Direcció i serveis generals

Capítol II Compra de béns corrents i despeses de funcionament

Import: 1.080.630,00

Baixa: -1.200,00

Total: 1.079.430,00.

Alta

Secció 23.Solidaritat i ciutadania

Servei 01 Sotssecretaria

Centre gestor 01 Sotssecretaria

Programa 311.20 Direcció i serveis generals

Capítol IV Transferències corrents

Línia T7692000 Finançament de beques per a màsters i polítiques d'integració

Import: 8.400,00.

Alta: 1.200,00

Total: 9.600,00

Total altes: 1.200,00

Total baixes: -1.200,00

Total: 0,00.

*******************

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Solidaritat i Ciutadania

Centre gestor 01 Direcció General d'Immigració i Cooperació al Desenvolupament

Programa 313.50 Integració de la immigració

Capítol IV Transferències corrents

Línia T7672000 Ajudes programes acollida persones immigrants d'associacions i organitzacions socials

Import: 2.086.440,00

Baixa: -150.000,00

Total: 1.936.440,00.

Alta

Secció 23.Solidaritat i ciutadania

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Solidaritat i Ciutadania

Centre Gestor 01 Direcció General d'Immigració i Cooperació al Desenvolupament

Programa 313.50 Integració de la immigració

Capítol IV Transferències corrents

Línia T4978000 Centre Estudis Integració Social i Formació Immigrants. Funcionament

Import: 250.000,00.

Alta: 150.000,00

Total: 400.000,00.

On diu: T4978000 Centre Estudis Integració Social i Formació Immigrants. Funcionament,

Ha de dir: T4978000 Centre Estudis Integració Social i Formació Immigrants. Fundació Comunitat Valenciana

Total altes: 150.000,00

Total baixes: -150.000,00

Total: 0,00.

*******************

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Solidaritat i Ciutadania

Centre gestor 01 Direcció General d'Immigració i Cooperació al Desenvolupament

Programa 313.50 Integració de la immigració

Capítol IV Transferències corrents

Línia T7674000 Ajudes foment associacionisme de persones immigrants

Import: 534.000,00

Baixa: -36.880,00

Total: 497.120,00.

Alta

Secció 23 Solidaritat i ciutadania

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Solidaritat i Ciutadania

Centre gestor 01 Direcció General d'Immigració i Cooperació al Desenvolupament

Programa 313.50 Integració de la immigració

Capítol IV Transferències corrents

Línia T7656000 Unió General de Treballadors del País Valencià (UGT-PV)

Import: 145.000,00

Alta: 4.880,00

Total: 149.880,00.

Alta

Secció 23.Solidaritat i ciutadania

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Solidaritat i Ciutadania

Centre Gestor 01 Direcció General d'Immigració i Cooperació al Desenvolupament

Programa 313.50 Integració de la immigració

Capítol IV Transferències corrents

Línia T7771000 CCOOPV-Accions territorials d'integració de la immigració

Import: 32.000,00

Alta: 32.000,00

Total: 64.000,00

Línia T7771000 CCOOPV-Accions territorials d'integració de la immigració.

On diu: Denominació línia: CCOOPV-Accions territorials d'integració de la immigració,

Ha de dir: Denominació línia: Accions territorials d'integració de la immigració.

On diu: Beneficiaris prevists: CCOOPV,

Ha de dir: Beneficiaris prevists: CCOOPV 32; UGT 32.

On diu: Regulació: Nominativa,

Ha de dir: Regulació: Nominativa distribuïda.

Total altes: 36.880,00

Total baixes: -36.880,00

Total: 0,00.

*******************

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Solidaritat i Ciutadania

Centre gestor 01 Direcció General d'Immigració i Cooperació al Desenvolupament

Programa 134.10 Cooperació internacional al desenvolupament

Capítol IV Transferències corrents

Línia T2323000 Subvencions ONGD accions sensib. i educ. al desenvolupament a la Comunitat Valenciana

Import: 1.384.830,00

Baixa: -13.850,00

Total: 1.370.980,00.

Baixa

Secció 23 Solidaritat i ciutadania

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Solidaritat i Ciutadania

Centre gestor 01 Direcció General d'Immigració i Cooperació al Desenvolupament

Programa 134.10 Cooperació internacional al desenvolupament

Capítol IV Transferències corrents

Línia T5004000 Subvencions ONGD ajuda humanitària

Import: 1.900.110,00

Baixa: -19.000,00

Total: 1.881.110,00

Baixa

Secció 23.Solidaritat i ciutadania

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Solidaritat i Ciutadania

Centre gestor 01 Direcció General d'Immigració i Cooperació al Desenvolupament

Programa 134.10 Cooperació internacional al desenvolupament

Capítol IV Transferències corrents

Línia T5008000 Subvencions projectes formació i investigació

Import: 644.100,00

Baixa: -6.450,00

Total: 637.650,00.

Baixa

Secció 23 Solidaritat i ciutadania

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Solidaritat i Ciutadania

Centre gestor 01 Direcció General d'Immigració i Cooperació al Desenvolupament

Programa 134.10 Cooperació internacional al desenvolupament

Capítol IV Transferències corrents

Línia T6556000 Subvencions ONGD accions de codesenvolupament

Import: 2.760.450,00

Baixa: -27.600,00

Total: 2.732.850,00.

Baixa

Secció 23.Solidaritat i ciutadania

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Solidaritat i Ciutadania

Centre gestor 01 Direcció General d'Immigració i Cooperació al Desenvolupament

Programa 134.10 Cooperació internacional al desenvolupament

Capítol VII Transferències de capital

Línia T2324000 Subvencions ONGD per a la realització d'accions de cooperació internacional al desenvolupament

Import: 9.160.000,00

Baixa: -87.950,00

Total: 9.072.050,00.

Baixa

Secció 23.Solidaritat i ciutadania

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Solidaritat i Ciutadania

Centre gestor 01 Direcció General d'Immigració i Cooperació al Desenvolupament

Programa 134.10 Cooperació internacional al desenvolupament

Capítol VII Transferències de capital

Línia T5005000 Subvencions ONGD acció humanitària

Import: 644.100,00

Baixa: -6.440,00

Total: 637.660,00.

Alta

Secció 23 Solidaritat i ciutadania

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Solidaritat i Ciutadania

Centre gestor 01 Direcció General d'Immigració i Cooperació al Desenvolupament

Programa 134.10 Cooperació internacional al desenvolupament

Capítol II Compra de béns corrents i despeses de funcionament

Import: 850.000,00

Alta 161.290,00

Total: 1.011.290,00

Total altes: 161.290,00

Total baixes: -161.290,00

Total: 0,00.

*******************

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Solidaritat i Ciutadania

Centre gestor 01 Direcció General d'Immigració i Cooperació al Desenvolupament

Programa 134.10 Cooperació internacional al desenvolupament

Capítol VII Transferències de capital

Línia T2324000 Subvencions ONGD per a la realització d'accions de cooperació internacional al desenvolupament

Import: 9.160.000,00

Baixa: -215.000,00

Total: 8.945.000,00.

Alta

Secció 23 Solidaritat i ciutadania

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Solidaritat i Ciutadania

Centre Gestor 01 Direcció General d'Immigració i Cooperació al Desenvolupament

Programa 134.10 Cooperació internacional al desenvolupament

Capítol VII Transferències de capital

Línia T4012000 Accions institucionals de cooperació internacional al desenvolupament

Import: 420.650,00

Alta: 200.000,00

Total: 620.650,00.

On diu:

Beneficiaris Import

Consell Interhospitalari de Cooperació 19.950,00

Ajuda en Acció 22.760,00

Medicus Mundi 42.390,00

Fundació Marcos Sena 150.000,00

ESF 185.550,00

Total: 420.650,00

Ha de dir:

Beneficiaris Import

Consell Interhospitalari de Cooperació 19.950,00

Ajuda en Acció 22.760,00

Medicus Mundi 42.390,00

Fundació Marcos Sena 150.000,00

ESF 185.550,00

Federació d'Associacions de

Solidaritat amb el Poble Saharià

de la Comunitat Valenciana (FASPS) 200.000,00

Total: 620.650,00.

Alta

Secció 23 Solidaritat i ciutadania

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Solidaritat i Ciutadania

Centre Gestor 01 Direcció General d'Immigració i Cooperació al Desenvolupament

Programa 134.10 Cooperació internacional al desenvolupament

Capítol IV Transferències corrents

Línia T7661000 Accions institucionals de cooperació internacional al desenvolupament

Import: 2.866.130,00

Alta: 15.000,00

Total: 2.881.130,00

n diu:

Beneficiaris Import

Fundació Save the Children 15.000,00

Plataforma Voluntariat Social CV 18.000,00

Fundació Musol 20.000,00

CUVRIC 29.000,00

Universitat Politècnica de València 30.000,00

FERE 50.000,00

Intervenció, Ajuda i Emergència 50.000,00

Fundació SVE 50.000,00

Fundació Marcos Sena 50.000,00

IVECOI (Institut Valencià

per a l'Avaluació en Cooperació) 56.400,00

SETEM 60.000,00

Jarit 60.000,00

Ajuda en Acció 86.000,00

Fundació Punt Zero Solidària 97.000,00

Fundació per la Justícia 100.000,00

Farmamundi 150.000,00

Consell Interhospitalari de Cooperació 180.110,00

ESF 200.000,00

Fundació Ad Gentes 204.000,00

Fons Valencià per a la Solidaritat 250.000,00

Ajuda en Acció 253.740,00

Medicus Mundi 306.880,00

Creu Roja 550.000,00

Total: 2.866.130,00,

Ha de dir:

Beneficiaris Import

Universitat Miguel Hernández 15.000,00

Plataforma Voluntariat Social CV 18.000,00

Fundació Musol 20.000,00

CUVRIC 29.000,00

Universitat Politècnica de València 30.000,00

FERE 50.000,00

Intervenció, Ajuda i Emergència 50.000,00

Fundació SVE 50.000,00

Fundació Marcos Sena 50.000,00

IVECOI (Institut Valencià per a l'Avaluació

en Cooperació) 56.400,00

SETEM 75.000,00

Jarit 60.000,00

Ajuda en Acció 86.000,00

Fundació Punt Zero Solidària 97.000,00

Fundació per la Justícia 100.000,00

Farmamundi 150.000,00

Consell Interhospitalari de Cooperació 180.110,00

ESF 200.000,00

Fundació Ad Gentes 204.000,00

Fons Valencià per a la Solidaritat 250.000,00

Ajuda en Acció 253.740,00

Medicus Mundi 306.880,00

Creu Roja 550.000,00

Total: 2.881.130,00

Total altes: 215.000,00

Total baixes: -215.000,00

Total: 0,00.

*******************

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Solidaritat i Ciutadania

Centre gestor 01 Direcció General d'Immigració i Cooperació al Desenvolupament

Programa 134.10 Cooperació internacional al desenvolupament

Capítol IV Transferències corrents

Línia T7661000 Accions institucionals de cooperació internacional al desenvolupament

Import: 2.866.130,00

Baixa: -45.270,00

Total: 2.820.860,00

On diu:

Beneficiaris Import

Fundació Save The Children 15.000,00

Plataforma Voluntariat Social CV 18.000,00

Fundació Musol 20.000,00

CUVRIC 29.000,00

Universitat Politècnica de València 30.000,00

FERE 50.000,00

Intervenció, Ajuda i Emergència 50.000,00

Fundació SVE 50.000,00

Fundació Marcos Sena 50.000,00

IVECOI (Institut Valencià per

a l'Avaluació en Cooperació) 56.400,00

SETEM 60.000,00

Jarit 60.000,00

Ajuda en Acció 86.000,00

Fundació Punt Zero Solidària 97.000,00

Fundació per la Justícia 100.000,00

Farmamundi 150.000,00

Consell Interhospitalari de Cooperació 180.110,00

ESF 200.000,00

Fundació ad Gentes 204.000,00

Fons Valencià per a la Solidaritat 250.000,00

Ajuda en Acció 253.740,00

Medicus Mundi 306.880,00

Creu Roja 550.000,00

Total: 2.866.130,00,

Ha de dir:

Beneficiaris Import

Fundació Save The Children 15.000,00

Plataforma Voluntariat Social CV 18.000,00

Fundació Musol 20.000,00

CUVRIC 29.000,00

Universitat Politècnica de València 30.000,00

FERE 50.000,00

Intervenció, Ajuda i Emergència 50.000,00

Fundació SVE 50.000,00

Fundació Marcos Sena 50.000,00

IVECOI (Institut Valencià per a

l'Avaluació en Cooperació) 56.400,00

SETEM 60.000,00

Jarit 60.000,00

Ajuda en Acció 86.000,00

Fundació Punt Zero Solidària 97.000,00

Fundació per la Justícia 100.000,00

Farmamundi 150.000,00

Consell Interhospitalari de Cooperació 180.110,00

ESF 200.000,00

Fundació Ad Gentes 204.000,00

Fons Valencià per a la Solidaritat 250.000,00

Ajuda en Acció 253.740,00

Medicus Mundi 261.610,00

Creu Roja 550.000,00

Total: 2.820.860,00.

Alta

Secció 23 Solidaritat i ciutadania

Servei 02 Secretaria Autonòmica de Solidaritat i Ciutadania

Centre gestor 01 Direcció General d'Immigració i Cooperació al Desenvolupament

Programa 134.10 Cooperació internacional al desenvolupament

Capítol VII Transferències de capital

Línia T4012000 Accions institucionals de cooperació internacional al desenvolupament

Import: 420.650,00

Alta: 45.270,00

Total: 465.920,00.

On diu:

Beneficiaris Import

Consell Interhospitalari de Cooperació 19.950,00

Ajuda en Acció 22.760,00

Medicus Mundi 42.390,00

Fundació Marcos Sena 150.000,00

ESF 185.550,00

Total: 420.650,00,

Ha de dir:

Beneficiaris Import

Consell Interhospitalari de Cooperació 19.950,00

Ajuda en Acció 22.760,00

Medicus Mundi 87.660,00

Fundació Marcos Sena 150.000,00

ESF 185.550,00.

Total: 465.920,00

Total altes: 45.270,00

Total baixes: -45.270,00

Total: 0,00.

Mapa web