Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 10 de desembre de 2012, de la Direcció General de Formació i Qualificació Professional, per la qual s'adjudiquen subvencions a empreses de la Comunitat Valenciana per a incentivar la celebració de contractes indefinits a temps parcial amb alumnes de Formació Professional Inicial.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 6930 de 26.12.2012
Número identificador:  2012/11780
Referència Base de Dades:  011688/2012
 



RESOLUCIÓ de 10 de desembre de 2012, de la Direcció General de Formació i Qualificació Professional, per la qual s'adjudiquen subvencions a empreses de la Comunitat Valenciana per a incentivar la celebració de contractes indefinits a temps parcial amb alumnes de Formació Professional Inicial. [2012/11780]

Per Orde 52/2012, de 2 d'agost, de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació (DOCV 6838, 10.08.2012), es van regular i convocar subvencions a empreses de la Comunitat Valenciana per a incentivar la celebració de contractes indefinits a temps parcial amb alumnes de Formació Professional Inicial.

Vista la proposta de resolució d'adjudicació de subvencions de la comissió de valoració prevista per l'article onze de l'Orde 52/2012 i d'acord amb la delegació feta per la consellera en eixa orde, resolc:





Primer

A càrrec del crèdit consignat en la línia T7418000, del capítol 4, del programa 322.52, del pressupost de la Generalitat per a 2012, adjudicar subvencions a les empreses de la Comunitat Valenciana per a incentivar la celebració de contractes indefinits a temps parcial amb alumnes de Formació Professional Inicial, que figuren en l'annex I i l'annex II d'esta resolució, en les quanties indicades.





Segon

No concedir subvencions a empreses de la Comunitat Valenciana per a incentivar la formalització de contractes indefinits a temps parcial amb alumnes de Formació Professional Inicial, a les empreses que figuren en l'annex III d'esta resolució, per no adaptar-se les sol·licituds presentades a les característiques de la convocatòria.



Tercer

L'import de l'ajuda que percebran els beneficiaris és de 3.500 euros per cada contractació realitzada i 2.500 euros pel manteniment del contracte indefinit.



Quart

L'esmentada ajuda està acollida al règim de minimis en aplicació de Reglament (CE) 1998/2006, de la Comissió, de 15 de desembre de 2006, relatiu a l'aplicació dels articles 87 i 88 del Tractat a les ajudes de minimis (DOUE núm. L 379 de 28 de desembre de 2006). De conformitat amb este, les ajudes totals de minimis obtingudes per cada beneficiari no hauran de superar el límit 200.000 euros en el període de tres exercicis fiscals.



Quint

De conformitat amb els articles 107, 116 i 117 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, i 10, 14 i 46 de la Llei Reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar potestativament un recurs de reposició o bé plantejar directament recurs contenciós administratiu, en els terminis i davant dels òrgans que s'indiquen a continuació:



a) El recurs de reposició s'haurà d'interposar davant de la consellera d'Educació, Cultura i Esport en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.



b) El recurs contenciós administratiu s'haurà de plantejar davant del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en el termini de dos mesos a partir de l'endemà de la publicació.



València, 10 de desembre de 2012.- El director general de Formació i Qualificació Professional: Felipe Codina Bellés.ANNEX I / ANEXO I



SUBVENCIONS A EMPRESES DE LA COMUNITAT VALENCIANA PER A INCENTIVAR LA CELEBRACIÓ I EL MANTENIMENT DE CONTRACTES INDEFINITS A TEMPS PARCIAL AMB ALUMNES DE FORMACIÓ PROFESIONAL INICIAL

SUBVENCIONES A EMPRESAS DE LA COMUNITAT VALENCIANA PARA INCENTIVAR LA CELEBRACIÓN Y EL MANTENIMIENTO DE CONTRATOS INDEFINIDOS A TIEMPO PARCIAL CON ALUMNOS DE FORMACIÓN PROFESIONAL INICIAL











ANNEX II / ANEXO II



SUBVENCIONS A EMPRESES DE LA COMUNITAT VALENCIANA PER A INCENTIVAR LA CELEBRACIÓ I EL MANTENIMENT DE CONTRACTES INDEFINITS A TEMPS PARCIAL AMB ALUMNES DE FORMACIÓ PROFESIONAL INICIAL. MANTENIMENT DE CONTRACTE

SUBVENCIONES A EMPRESAS DE LA COMUNITAT VALENCIANA PARA INCENTIVAR LA CELEBRACIÓN Y EL MANTENIMIENTO DE CONTRATOS INDEFINIDOS A TIEMPO PARCIAL CON ALUMNOS DE FORMACIÓN PROFESIONAL INICIAL. MANTENIMIENTO DE CONTRATO







ANNEX III / ANEXO III



SOL·LICITUDS DENEGADES / SOLICITUDES DENEGADAS

Mapa web