Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 7 d'octubre de 2010, de la Direcció General d'Ordenació i Centres Docents de la Conselleria d'Educació, per la qual es resol la convocatòria extraordinària d'assignació de recursos per al desenrotllament de programes de compensació educativa en centres públics i privats concertats que impartixen ensenyances d'educació infantil



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 6385 de 27.10.2010
Número identificador:  2010/11337
Referència Base de Dades:  011557/2010
 



RESOLUCIÓ de 7 d'octubre de 2010, de la Direcció General d'Ordenació i Centres Docents de la Conselleria d'Educació, per la qual es resol la convocatòria extraordinària d'assignació de recursos per al desenrotllament de programes de compensació educativa en centres públics i privats concertats que impartixen ensenyances d'educació infantil (2n cicle), educació primària i educació secundària obligatòria, així com els programes PROA i PASE, per al curs 2010-2011. [2010/11337]

Amb la finalitat d'atendre les necessitats de l'alumnat que requerix compensació educativa, en el marc d'allò que s'ha disposat per l'Orde de 4 de juliol de 2001 (DOGV núm. 4044, de 17.07.2001), i per la Resolució de 29 de març 2010 (DOCV núm. 6248, de 19.04.2010).

Atés que els centres públics i privats concertats que figuren en l'annex I de la present resolució requerixen per a desenrotllar els seus programes de compensació educativa una dotació extraordinària de recursos econòmics i/o personals per al curs escolar 2010-2011.

Atés les variacions de matrícula produïdes al començament del curs escolar, pel que fa a l'autorització del programa PASE, en els centres públics i privats concertats que figuren en l'annex II de la present resolució.

Atenent que els centres que figuren en l'annex III de la present resolució necessiten l'aplicació del programa d'acompanyament escolar, que forma part del pla PROA, per a la millora de l'aprenentatge de l'alumnat, la seua integració escolar, l'augment de la participació de les famílies i la potenciació de l'eficàcia educativa del centre.

Revisada la proposta d'autorització extraordinària realitzada per les direccions territorials d'Educació d'Alacant, Castelló i València.

Fent ús de les atribucions que em conferix la disposició final primera de l'Orde de 4 de juliol de 2001, resolc:

Primer

Concedir, amb caràcter extraordinari per al present curs escolar 2010-2011, els increments d'aquells programes de compensació educativa ja autoritzats dels centres públics i privats concertats que figuren en l'annex I de la present resolució.

Segon

Autoritzar el funcionament del programa PASE en els centres públics i privats concertats que figuren en l'annex II de la present resolució.

Tercer

Autoritzar el programa d'acompanyament escolar amb caràcter extraordinari per al present curs escolar 2010-2011, als instituts d'educació secundària que figuren en l'annex III de la present resolució.

Quart

La direcció dels centres públics i privats concertats ha d'emplenar, en cada cas, els annexos VII, VIII i/o IX de la Resolució de 16 de juliol de 2010 a què fa referència l'apartat cinqué de la present resolució, i els ha de lliurar a la Direcció General d'Ordenació i Centres Docents, Servici d'Ordenació Acadèmica, de la Conselleria d'Educació, av. de Campanar, 32, 46015 de València, abans del 15 de novembre de 2010. L'omissió de l'enviament dels mencionats annexos degudament emplenats implicarà l'avaluació negativa en el programa corresponent.

Quint

La dotació de programes i recursos prevists en esta resolució seran addicionals a aquells de què ja disposa cada centre segons la Resolució de 16 de juliol de 2010 de la Direcció General d'Ordenació

i Centres Docents, de la Conselleria d'Educació, per la qual es resol la convocatòria ordinària d'autorització de centres i programes de compensació educativa a centres públics i privats concertats finançats amb fons públics que impartixen ensenyances d'educació infantil (2n cicle), educació primària i educació secundària obligatòria, així com els programes PROA i PASE per al curs 2010-2011 (DOCV núm. 6318, de 26.07.2010).

Contra esta resolució, que no esgota la via administrativa, es podrà interposar recurs d'alçada davant de la Secretaria Autonòmica d'Educació en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seua notificació o publicació. Tot això de conformitat amb el que disposen els articles 107, 114 i 115 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

València, 7 d'octubre de 2010.- El director general d'Ordenació i Centres Docents: Rafael Carbonell Peris.

Annex I / Anexo I

EDUCACIÓ COMPENSATÒRIA / EDUCACIÓN COMPENSATORIA

Col·legis Públics d'Educació Primària / Colegios Públicos de Educación Primaria



Instituts d'Educació Secundària / Institutos de Educación Secundaria



Centres Concertats / Centros Concertados



Annex II / Anexo II

PASE

Instituts d'Educació Secundària / Institutos de Educación Secundaria



Centres Concertats / Centros Concertados



Annex III / Anexo III

PROGRAMA D'ACOMPANYAMENT ESCOLAR / PROGRAMA DE ACOMPAÑAMIENTO ESCOLAR

Instituts d'Educació Secundària / Institutos de Educación Secundaria

Mapa web