Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 27 de setembre de 2010, de la consellera de Turisme i presidenta de l'Agència Valenciana del Turisme, sobre la denegació d'ajudes en matèria de turisme.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 6383 de 25.10.2010
Número identificador:  2010/11402
Referència Base de Dades:  011439/2010
 



RESOLUCIÓ de 27 de setembre de 2010, de la consellera de Turisme i presidenta de l'Agència Valenciana del Turisme, sobre la denegació d'ajudes en matèria de turisme. [2010/11402]

Vistos els distints expedients de sol·licitud de subvencions en matèria de turisme tramitats pels servicis de l'Agència Valenciana del Turisme, i atesos els següents

Antecedents de fet

Primer. El 19 de febrer de 2010 es va publicar en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana la Resolució d'11 de febrer de 2010, de la consellera de Turisme, com a presidenta de l'Agència Valenciana del Turisme, per la qual es convoquen les ajudes de l'Agència per a l'any 2010, en el marc del pla de competitivitat del sector turístic 2009-2011, a les quals s'han presentat diverses sol·licituds, entre les quals estan les que figuren relacionades en l'annex adjunt.

Segon. Analitzades les sol·licituds i els projectes presentats, i emesos els informes tècnics corresponents, es van elevar totes les actuacions a la Comissió d'Avaluació d'Ajudes prevista en l'article 10 de l'esmentada resolució de convocatòria.

Tercer. Reunida la dita comissió en diverses sessions, va acordar avaluar desfavorablement les sol·licituds que figuren relacionades en l'annex adjunt, per incidir en algun dels motius que es detallen en l'esmentat annex.

Quart. De conformitat amb el que disposa l'article 84 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, s'ha donat trasllat del tràmit d'audiència, posant de manifest els expedients i concedint un termini de 10 dies, a fi que els sol·licitants pogueren al·legar i presentar els documents i justificacions que estimaren pertinents, sense que, durant eixe termini, s'hagen formulat al·legacions o estes hagen aconseguit desvirtuar el contingut de la present resolució.

Cinqué. La secretària autonòmica de Turisme i directora de l'Agència Valenciana del Turisme ha emés la proposta de resolució en el sentit de denegar les subvencions sol·licitades que es relacionen en l'annex adjunt a esta resolució.

Als antecedents de fet resulten d'aplicació els següents,

Fonaments de dret

Primer. La competència per a resoldre l'ostenta la consellera de Turisme com a presidenta de l'Agència Valenciana del Turisme, de conformitat amb el que establix l'article 5, apartat dos.h), del Decret 209/2004, de 8 d'octubre, del Consell de la Generalitat, pel qual s'aprova el Reglament de l'Agència Valenciana del Turisme.

Segon. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, així com el seu reglament aprovat pel Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol, el Decret 9/2000, de 25 de gener, del Govern Valencià, sobre concessió d'ajudes en matèria de Turisme, l'Orde de 2 de desembre de 2008, de la Conselleria de Turisme, per la qual es fixen les bases reguladores per a la convocatòria i la concessió d'ajudes per la Conselleria de Turisme i per l'Agència Valenciana del Turisme, i la Resolució d'11 de febrer de 2010, de la consellera de Turisme, com a presidenta de l'Agència Valenciana del Turisme, per la qual es convoquen les ajudes de l'Agència per a l'any 2010, en el marc del pla de competitivitat del sector turístic 2009-2011.

Tercer. L'article 55.3 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, pel qual s'establix que podran refondre's en un únic acte, acordat per l'òrgan competent, les resolucions administratives de la mateixa naturalesa, especificant-se les persones o altres circumstàncies que individualitzen els efectes de l'acte per a cada interessat.

Quart. La Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, contempla en l'article 60 la possibilitat que els actes administratius siguen objecte de publicació «quan així ho establisquen les normes reguladores de cada procediment o quan ho aconsellen raons d'interés públic apreciades per l'òrgan competent». De conformitat amb el que establix este precepte, la Resolució d'11 de febrer de 2010, de convocatòria d'ajudes (publicada en el DOCV de 19.02.2010), preveu en l'article 12, apartat 1, paràgraf segon, que «quan el nombre elevat de beneficiaris així ho aconselle, la notificació podrà ser substituïda per la publicació de les ajudes concedides en el DOCV».

Vistos els antecedents de fet i fonaments de dret assenyalats, resolc:

I. Denegar les subvencions sol·licitades que es relacionen en l'annex d'esta resolució, on es detallen, entre altres termes, les inversions/actuacions desestimades i els motius de la denegació.

II. Ordenar la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana d'esta resolució de concessió d'ajudes en matèria de turisme, atés el nombre elevat d'interessats, i de conformitat amb la indicació a l'efecte formulada per la Comissió Avaluadora d'Ajudes i la proposta de la secretària autonòmica de Turisme i directora de l'Agència Valenciana del Turisme.

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, dins del termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la seua recepció i, potestativament, podrà interposar-se recurs de reposició davant de la presidenta de l'Agència Valenciana del Turisme, en el termini d'un mes, a comptar des de l'endemà de la seua recepció, tot això de conformitat amb el que establixen els articles 107, 109, 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú i en els articles 10, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, Reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

València, 27 de setembre de 2010.- La consellera de Turisme i presidenta de l'Agència Valenciana del Turisme: Belén Juste Picón.

ANNEX



<div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div>

Mapa web