Ficha disposicion

Ficha disposicion





Entitat d'Infraestructures de la Generalitat



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7877 de 20.09.2016
Número identificador:  2016/7120
Referència Base de Dades:  007043/2016
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Entitat d'Infraestructures de la Generalitat
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, B/A2



Convocatòria per a la provisió d'una plaça d'arquitecte tècnic/enginyer edificació, de caràcter laboral temporal. [2016/7120]

D'acord amb l'article 13.3 del Decret 6/2013, de 4 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament d'organització i funcionament de l'Entitat d'Infraestructures de la Generalitat, que en matèria de selecció de personal laboral temporal estableix que la selecció del personal laboral temporal haurà de respectar els principis de publicitat, igualtat, mèrit i capacitat.

L'Ordre de 17 de gener de 2006, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, sobre regulació de borses d'ocupació temporal per a proveir provisionalment llocs de treball de l'Administració del Govern Valencià.

La disposició addicional vint-i-unena, en relació amb l'article 32.6 de la Llei 11/2015, de 29 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2016.

Comptant amb les preceptives autoritzacions requerides en matèria de contractació de personal laboral temporal per a cobrir necessitats urgents i inajornables que es restringiran als sectors o funcions que es consideren prioritaris o que afecten el funcionament dels serveis públics essencials, respecte del lloc de treball, modalitat contractual, duració, categoria i salari que es descriuen en la present convocatòria.



En la pàgina web d'EIGE Entitat d'Infraestructures de la Generalitat www.eige.es apareixen íntegrament publicades les bases de la convocatòria per a la provisió d'una plaça de tècnic mitjà com a personal laboral temporal, adscrit al Servei de Promoció i Conservació, segons es detalla a continuació:



La documentació acreditativa dels mèrits al·legats en el curriculum vitae per a optar a les places (experiència laboral, formació acadèmica, formació complementària i resta de requisits), haurà de realitzar-se durant el termini de presentació de candidatures i no es prendrà en consideració la presentada amb posterioritat.

S'han de presentar les sol·licituds, d'acord amb el que es disposa anteriorment, en els registres d'entrada de les seus d'EIGE a València, sítia al carrer de Vinatea, 14, i d'Alacant al carrer de Girona, 4. Horari registres: de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores.

També es podran presentar les sol·licituds en la forma prevista en l'article 38 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

El termini de presentació de candidatures serà de set dies hàbils. El termini d'inici del còmput serà l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

El procés constarà d'una fase prèvia de preselecció, una fase de selecció que tindrà el caràcter eliminatori i una entrevista personal.



Fase de preselecció: (no baremable).

Consistirà en la recepció dels curriculum vitae i dels mèrits que acrediten el compliment dels requisits de l'oferta de treball, en els termes previstos anteriorment.



Transcorreguts el termini de set dies per a presentar les candidatures, el Servei d'Assessoria i RRHH, conjuntament amb el servei o departament de l'empresa que participe en el procés de selecció de personal, procedirà a realitzar la preselecció de candidats, per mitjà de la comprovació del compliment dels requisits de l'oferta, respecte de les sol·licituds presentades. Es publicarà en la web de l'entitat www.eige.es, en el termini màxim de 10 dies hàbils, el llistat dels aspirants que compleixen amb els requisits i per tant passen a la fase següent.



Fase de selecció: (baremable i eliminatòria).

Fase I: baremació de l'experiència laboral. Aquesta fase puntuarà un màxim de 40 punts del total del procés de selecció.

Fase II: baremació de formació i mèrits. Aqusta fase puntuarà un màxim de 40 punts del total del procés de selecció.

Es requerirà haver obtingut 35 en les fases I i II anteriors i tindrà caràcter eliminatori; es publicarà en la web de l'entitat www.eige.es la relació d'aspirants que passen a la fase següent.

Entrevista personal. Els aspirants que hagen superat la fase anterior, seran entrevistats amb l'objectiu de comprovar l'adequació del perfil professional i aptituds de les candidatures preseleccionades i les seues possibles iniciatives per al millor exercici de les funcions del lloc oferit. Aquesta fase puntuarà un màxim de 20 punts del total del procés de selecció.

El resultat final del procés de selecció vindrà determinat per la suma de les puntuacions obtingudes en cada fase del procés.



En cas d'empat tindran prioritat:

1r. Els candidats que hagueren sigut despedits per estar afectats per un procediment de reestructuració de plantilla dut a terme en les empreses que integren EIGE: IVVSA, RTVV, SEPIVA i GTP-EIGE sempre que es presenten al procés de selecció en la forma i condicions expressades en la present convocatòria i que, reunint els requisits expressats en aquesta, superen les distintes fases del procediment, tindran prioritat en l'accés, en cas d'empat entre candidats.



2n. El criteri de residència en el municipi on radica el centre de treball i municipis limítrofs.



Els successius anuncis que siguen procedents relatius a aquesta convocatòria es publicaran en la pàgina web d'EIGE.



València, 13 de setembre de 2016.– La directora general: Blanca Marín Ferreiro.

Mapa web