Ficha disposicion

Ficha disposicion





Universitat Politècnica de València. RESOLUCIÓ de 25 de juliol de 2016, del Rectorat, per la qual es convoquen places de promoció interna per a l'accés al cos de catedràtic d'universitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7862 de 31.08.2016
Número identificador:  2016/6252
Referència Base de Dades:  006578/2016
 



RESOLUCIÓ de 25 de juliol de 2016, del Rectorat, per la qual es convoquen places de promoció interna per a l'accés al cos de catedràtic d'universitat. [2016/6252]

Per Resolució d'aquest rectorat, de 10 de juny actual, ha sigut publicada l'oferta d'ocupació pública del personal docent i investigador per a l'any 2016 (DOCV 17.06.2016), que conté les places de catedràtic d'universitat que han de ser cobertes pel torn de promoció interna.



Sobre la base de l'anterior i de conformitat amb el que es disposa en el paràgraf segon de l'article 62. 2 de la Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats, modificada per Llei Orgànica 4/2007, de 12 d'abril, i per Reial Decret Llei 10/2015, d'11 de setembre, i en l'article 3 del Reial Decret 1313/2007, de 5 d'octubre, pel qual es regula el règim dels concursos d'accés a cossos docents universitaris i segons allò que s'ha fixat en els Estatuts de la Universitat Politècnica de València, aprovats per Decret 182/2011, de 25 de novembre, de 2011 (DOCV 29.11.2011), i dins del marc normatiu d'estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera, aquest Rectorat, en exercici de les competències atribuïdes per la legislació vigent, ha resolt convocar a concurs d'accés, per a la seua provisió pel sistema de promoció Interna, les places de catedràtic d'universitat que es relacionen en l'annex I de la present resolució, d'acord amb les següents bases:





Bases de la convocatòria



Aquesta convocatòria té en compte el principi d'igualtat de tracte entre dones i homes pel que fa a l'accés a l'ocupació pública i utilitza un llenguatge inclusiu en la seua redacció, d'acord amb l'article 14 de la Constitució espanyola i la Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva entre dones i homes.





Primera. Normes generals

1.1. Aquest concurs es regirà pel que es disposa en la Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats, modificada per Llei Orgànica 4/2007, de 12 d'abril, i per Reial Decret Llei 10/2015, d'11 de setembre; en el Reial Decret 1313/2007, de 5 d'octubre, pel qual es regula el règim dels concursos d'accés a cossos docents universitaris; en els Estatuts de la Universitat Politècnica de València, en la normativa per a la regulació dels concursos per a l'accés a cossos docents universitaris en la Universitat Politècnica de València, aprovada per Acord del Consell de Govern, de data 25 de setembre de 2008, per la legislació general de funcionaris que li siga aplicable i per les presents bases.





Segona. Requisits dels candidats

2.1. Per a ser admesos en la present convocatòria els aspirants hauran de reunir els següents requisits generals:

a) Ser espanyol. No obstant açò, podran participar en idèntiques condicions que els espanyols els nacionals d'algun dels altres estats membres de la Unió Europea o d'algun estat al que, en virtut dels tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, li siga aplicable la lliure circulació de treballadors.

També podran participar el cònjuge dels espanyols, dels nacionals d'algun dels altres estats membres de la Unió Europea i dels nacionals d'algun estat al que, en virtut dels tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, li siga aplicable la lliure circulació de treballadors, sempre que no estiguen separats de dret, així com els seus descendents i els de el cònjuge, menors de 21 anys o majors d'aquesta edat però que visquen a les seues expenses.



b) Tenir complits els 16 anys i no haver complit els setanta anys d'edat.

c) Estar en possessió del títol de doctor.

d) No haver sigut separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial

En el cas dels aspirants que no ostenten la nacionalitat espanyola, no estar sotmesos a sanció disciplinària o condemna penal que impedisquen, en el seu estat, l'accés a la funció pública.

e) Posseir la capacitat funcional per a l'acompliment de les tasques corresponents a professor d'universitat.

2.2. Els sol·licitants hauran de reunir els requisits específics que a continuació s'indiquen:

a) Estar acreditats per al cos docent de catedràtics d'universitat d'acord amb l'establit en l'article 13 del Reial Decret 1312/2007, de 5 d'octubre, pel qual s'estableix l'acreditació nacional per a l'accés als cossos docents universitaris.

Així mateix, podran presentar-se els qui resultaren habilitats o habilitades al cos de catedràtics d'universitat conforme a l'establit en el Reial Decret 774/2002, de 26 de juliol, pel qual es regula el sistema d'habilitació nacional per a l'accés a cossos de funcionaris docents universitaris i el règim dels concursos d'accés respectius.



b) Ser funcionari de carrera del cos de professors titulars d'universitat o de l'escala d'investigadors científics dels organismes públics de recerca i haver prestat, com a mínim, dos anys de serveis efectius sota aquesta condició.

2.3. La concurrència dels requisits generals i específics haurà d'estar referida sempre a una data anterior a l'expiració del termini fixat per a sol·licitar la participació en el concurs i mantenir-se fins al moment de la presa de possessió.



Tercera. Sol·licituds

3.1. Els qui desitgen prendre part en la present convocatòria hauran de presentar la corresponent sol·licitud, dirigida al rector de la Universitat Politècnica de València, en el termini de 20 dies hàbils explicats a partir de l'endemà a la publicació d'aquesta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado (BOE), mitjançant instància degudament emplenada per triplicat, segons model que consta en annex II, per a cadascuna dels concursos que sol·liciten.

3.2. La presentació de sol·licituds es realitzarà en el Registre General de la Universitat Politècnica de València (camí de Vera, s/n, 46022 València), i els seus registres auxiliars en l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi (pl. Ferrándiz Carbonell, s/n, 03801 Alcoi) i en l'Escola Politècnica Superior de Gandia (c/ Paranimf, núm. 1, 46730 Grau de Gandia), o per qualsevol dels procediments establits en l'article 38.4 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

3.3. Drets d'examen. Els aspirants hauran d'abonar dins del termini de presentació de sol·licituds, mitjançant ingrés en el compte Universitat Politècnica de València-Drets d'Examen, en Bankia, urbana Universitat Politècnica, número ES97 2038 6543 9060 0001 4194, la quantitat de 29,89 euros en concepte de drets d'examen, especificant en el resguard de l'ingrés el nom i cognoms, número de DNI i concurs en el qual participa amb indicació del codi d'aquest. El resguard de l'ingrés haurà d'unir-se a la sol·licitud que es presente per a participar en el concurs. La manca de pagament dels drets de participació dins del termini de presentació d'instàncies serà motiu d'exclusió no esmenable.



3.4. Juntament amb cada sol·licitud es presentarà la següent documentació:

a) Fotocòpia del document nacional d'identitat o passaport, en cas de ser espanyols.

Els candidats que no posseïsquen nacionalitat espanyola hauran d'aportar fotocòpia del document que acredite la seua nacionalitat i, si escau, els documents que acrediten el vincle de parentiu i el fet de viure a expenses o estar a càrrec del nacional d'un altre estat amb el qual tinguen aquest vincle quan aquesta circumstància pertoque. Així mateix, en el supòsit d'aquells aspirants que participen en aquesta convocatòria per la seua condició de cònjuges hauran de presentar, a més dels documents assenyalats, declaració jurada o promesa de no trobar-se separats de dret del seu respectiu cònjuge. Els documents hauran de presentar-se traduïts a l'espanyol.

b) Fotocòpia dels documents que acrediten el compliment dels requisits específics que assenyala la base 2.2.a i 2.2.b per a participar en el concurs.

c) Original del resguard que justifique el pagament de taxes en concepte de drets d'examen.



Quarta. Protecció de dades de caràcter personal

Informació respecte de les dades arreplegades.

4.1. Les dades subministrades pels interessats podran quedar incorporades en un fitxer automatitzat que constituïsca la base de dades de personal o la base de dades de borsa de treball de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).

4.2. El fitxer quedarà sota la responsabilitat del Rectorat de la Universitat Politècnica de València, en el camí de Vera, s/n. DP 46071 València.

4.3. La informació obtinguda serà processada exclusivament per a la gestió de personal.

4.4. Les dades de caràcter personal seran tractats amb el grau de protecció que estable el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desplegament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i s'adoptaran les mesures de seguretat necessàries per a garantir la confidencialitat i la integritat de la informació.

4.5. Les persones interessades podran exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en compliment del que estableix la LOPD, davant el Servei de Recursos Humans (PDI) de la Universitat Politècnica de València, situat en el camí de Vera, s/n, DP 46071 de València.



Cinquena. Admissió d'aspirants

5.1. En el termini màxim de 20 dies hàbils des de la finalització del termini de presentació de sol·licituds s'aprovarà, mitjançant resolució del rector de la Universitat Politècnica de València, la llista provisional d'admesos i exclosos, amb indicació de les causes d'exclusió i es publicarà en la pàgina web del Servei de Recursos Humans http://www.upv.es/rrhh i, complementàriament i sense caràcter oficial, al tauler d'anuncis de Rectorat.

5.2. Contra aquesta llista provisional els interessats podran presentar reclamació davant el rector en el termini de 10 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de l'esmentada resolució.

5.3. Una vegada haja finalitzat el termini de reclamacions, el rector, en un termini màxim de 10 dies hàbils, publicarà en els mitjans establits anteriorment, una resolució en què s'aprove la llista definitiva d'admesos i exclosos, amb indicació de les causes d'exclusió. Contra aquesta resolució es podrà interposar recurs de reposició davant el rector en el termini d'un mes, de conformitat amb el que es disposa en l'article 116 i següents de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.



Sisena. Comissions de selecció

6.1. Els concursos d'accés seran jutjats per comissions, la composició de les quals haurà d'ajustar-se als principis d'imparcialitat i professionalitat dels seus membres, procurant una composició equilibrada entre dones i homes, llevat que no siga possible per raons fundades i objectives.

6.2. La comissió estarà composta per cinc membres que, en cas de ser professors de la Universitat Politècnica de València, hauran d'estar adscrits al departament motive del concurs de la plaça i, en cas de no ser de la Universitat Politècnica de València, pertanyents a l'àrea de coneixement del perfil de la plaça o àrees afins. Dels cinc membres solament un màxim de dos podran ser professors d'aquesta universitat.



Els membres de la comissió hauran de pertànyer a un cos docent universitari d'igual, equivalent o superior categoria al de la plaça objecte del concurs. En cas de places de catedràtics d'universitat tots els membres hauran de pertànyer a aquest cos de catedràtic d'universitat o equivalent. Dos dels membres de la comissió podran ser professors d'un altre estat membre de la Unió Europea amb categoria equivalent a la dels altres membres.

Tots els membres del tribunal que pertanguen al cos de catedràtics d'universitat hauran de comptar amb dues avaluacions positives de la seua activitat investigadora, d'acord amb el que es disposa en el Reial Decret 1086/1989 de retribucions del professorat Universitari o norma que ho substituïsca. Quedaran exempts del compliment d'aquest requisit el president i secretari que siguen professors de la Universitat Politècnica de València quan el departament no compte amb professors que reunisquen aquest requisit.

6.3. La condició de membre d'una comissió de selecció és irrenunciable, excepte en els casos de concurrència dels supòsits legals d'abstenció o recusació o de causa justificada que impossibilite l'actuació del membre de la comissió. Correspon al rector la resolució dels incidents d'abstenció o recusació i l'acceptació, si escau, de les renúncies.



L'apreciació de la causa al·legada com a justificativa d'impossibilitat d'actuació d'algun membre de la comissió correspondrà al rector, que haurà de resoldre en el termini màxim de 10 dies des de la recepció de la renúncia, procedint-se, si escau, al nomenament del suplent corresponent com a membre de la comissió titular.

En el cas que concórrega algun dels motius d'abstenció als quals es refereix l'article 28.2 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, els interessats hauran d'abstenir-se d'actuar en la comissió i manifestar al rector el motiu concurrent.

Quan es produïsca la recusació a la qual es refereix l'article 29 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, que podrà tenir lloc en qualsevol moment del concurs, el recusat manifestarà si es dóna o no en aquestl la causa al·legada. En el primer cas, el rector podrà acordar la seua substitució pel suplent. Si nega la causa de recusació, el rector resoldrà en el termini de tres dies, previs els informes i comprovacions que considere oportuns.



En els casos de renúncia justificada, abstenció o recusació que impedisquen l'actuació dels membres de la comissió titular, aquests seran substituïts pels seus respectius suplents. En el cas que en algun d'aquests suplents es donara així mateix alguna de les causes de renúncia justificada, abstenció o recusació, la seua substitució es farà per ordre correlatiu, tenint preferència els membres suplents del mateix cos i fins a esgotar-se tots els membres suplents. Si tampoc foren possibles les substitucions així previstes, el Rector procedirà a nomenar nous membres titulars i suplents mitjançant el procediment previst en la present normativa. La substitució dels membres titulars de la comissió pels suplents es durà a terme mitjançant resolució del rector.

6.4. La composició de les comissions que jutjaran el concurs d'accés a la/es plaça/ces inclosa/es en aquesta convocatòria és la que figura en l'annex I, efectuant-se el nomenament dels membres per aquest Rectorat mitjançant la present resolució.

A fi de garantir la transparència i objectivitat en el nomenament dels membres de les comissions que resoldran els concursos d'accés, es publica el contingut dels currícula dels membres de les comissions, respecte de les dades arreplegades en l'annex del Reial Decret 1312/2007, de 5 d'octubre, pel qual s'estableix l'acreditació nacional per a l'accés als cossos docents universitaris, d'acord amb l'article 62.3 de la Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats, en la seua nova redacció donada per la Llei Orgànica 4/2007, de 12 d'abril, als quals es pot accedir a través de la web www.upv.es/rrhh



6.5. La comissió es constituirà en el termini màxim d'un mes des de l'endemà de la data de publicació de la resolució del rector per la qual s'aprove la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos. Per això, el president de la comissió, una vegada realitzades les consultes oportunes amb els restants membres, notificarà a aquests, amb una antelació mínima de 10 dies naturals, la convocatòria de l'acte de constitució, assenyalant lloc, data i hora. Transcorregut el termini de constitució sense que aquesta haguera tingut lloc, el rector procedirà d'ofici a la substitució del president de la comissió. El nou president haurà de convocar la constitució de la comissió en un termini d'un mes des de la publicació del seu nomenament

6.6. La constitució de la comissió exigirà la presència de tots els membres. Els membres titulars que no assistiren a l'acte de constitució cessaran i seran substituïts de conformitat amb el que es disposa en la present convocatòria. En el cas que no fóra possible la constitució, el rector dictarà resolució motivada, suspenent els terminis del concurs i procedint de nou al nomenament d'una comissió o de part d'aquesta.



6.7. Per a la vàlida actuació de la comissió serà necessària la participació, com a mínim, de tres membres. Els membres de la comissió que estiguen absents en alguna actuació cessaran en la seua condició de membres, sense perjudici de la responsabilitat en què hagueren pogut incórrer. En cas d'absència, el president serà substituït pel vocal de major antiguitat en el cos de catedràtics d'universitat i, en defecte d'això, en el de professors titulars d'universitat. En cas d'absència del secretari, aquest serà substituït pel membre de la comissió de menor categoria i antiguitat.

Si, una vegada constituïda la comissió, aquesta quedara amb menys de tres membres, es procedirà al nomenament d'una nova comissió.



Setena. Desenvolupament del concurs

7.1. El procediment que regirà els concursos haurà de permetre valorar, en tot cas, l'historial acadèmic, docent i investigador del candidat, el seu projecte docent i investigador i, si escau, el treball original de recerca, així com contrastar les seues capacitats per a l'exposició i el debat davant la comissió en la corresponent matèria o especialitat en sessió pública.

7.2. En els concursos quedaran garantits, en tot moment, la igualtat d'oportunitats dels aspirants, el respecte als principis de mèrit i capacitat i el principi d'igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes. Haurà de garantir-se així mateix la igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitat, per a la qual cosa s'adoptaran les oportunes mesures d'adaptació a les seues necessitats.

7.3. En l'acte de constitució i abans de la presentació dels candidats, la comissió fixarà i els criteris específics per a l'adjudicació de les places que en tot cas atribuiran els següents valors als mèrits dels candidats:



Catedràtics d'universitat

Recerca: 60 %.

Docència Universitària: 30 %.

Altres mèrits: 10 %.



La valoració dels candidats haurà de realitzar-se tenint en compte l'adequació de l'activitat i mèrits dels mateixos al perfil de la plaça que consta en l'annex I.

Els criteris de valoració es faran públics després de l'acte de constitució de la comissió de selecció, mitjançant la seua exposició al tauler d'anuncis del departament al que corresponga la plaça objecte de concurs.

7.4. Amb una antelació mínima de 10 dies naturals, el president de la comissió, una vegada realitzades les consultes oportunes amb els restants membres, convocarà a tots els candidats admesos per a la realització de l'acte de presentació, amb indicació de la data, hora i lloc de la seua celebració, que podrà tenir lloc immediatament després de la constitució de la comissió i en tot cas en el termini màxim de 72 hores.



L'acte de presentació serà públic i en aquest els candidats lliuraran al president de la comissió la següent documentació:

a) Historial acadèmic, docent i investigador, per quintuplicat, així com un exemplar de les publicacions i documents acreditatius d'allò consignat en aquest.

b) Projecte docent i investigador, per quintuplicat.

c) En cas de places de catedràtic d'universitat, treball original de recerca realitzat pel candidat, solament o en equip, en aquest últim cas com a director de la recerca, per quintuplicat.

7.5. En l'acte de presentació la comissió determinarà, mitjançant sorteig, l'ordre d'intervenció dels candidats presentats i fixarà el lloc, la data i hora de començament de les proves, circumstàncies que es faran públiques per la comissió en el tauler d'anuncis corresponent. Les proves hauran de començar en un termini màxim de 10 dies, comptats des de l'endemà de l'acte de presentació.

7.6. El secretari de la comissió garantirà que la documentació lliurada pels candidats en l'acte de presentació estiga disponible perquè puga ser examinada per tots els candidats presentats abans de l'inici de les proves.



Vuitena. Celebració de la prova

8.1. Els concursos d'accés constaran d'una única prova que serà pública i es realitzara en el lloc de la universitat que establisca el president.

La prova consistirà en l'exposició oral pels candidats, durant un temps màxim de tres hores per a les places de catedràtic d'universitat, dels mèrits i del seu historial acadèmic, docent i investigador i del projecte docent i investigador, així com del treball original de recerca realitzat pel candidat, solament o en equip, en aquest últim cas com a director de la recerca.

A continuació la comissió debatrà amb el candidat sobre els seus mèrits, historial i projecte acadèmic i investigador i, si escau, sobre el treball original de recerca, durant un temps màxim de dues hores.



8.2. Una vegada finalitzada la prova, la comissió realitzarà una valoració sobre cada candidat, ajustada, en tot cas, als criteris generals i específics de valoració prèviament establits per la comissió, en el qual valorarà l'historial acadèmic, docent i investigador, el projecte docent i investigador i si escau el treball original de recerca, així com les capacitats del candidat per a l'exposició i el debat davant la comissió demostrades durant la prova.

8.3. La comissió encarregada de resoldre el concurs, en el transcurs de les proves, valorarà i apreciarà si els aspirants que no ostenten la nacionalitat espanyola, posseeixen el coneixement adequat de l'espanyol (tal com arreplega la base 2.4), podent para açò establir proves específiques destinades a verificar el compliment d'aquest requisit.

8.4. Una vegada acabat el concurs, la comissió farà públics els resultats de l'avaluació de cada candidat, desglossada per cadascun dels aspectes avaluats, mitjançant la seua exposició al tauler d'anuncis del departament al que corresponga la plaça objecte de concurs



Novena. De la proposta de provisió

9.1. A la vista de les valoracions de la prova, la comissió procedirà a realitzar una proposta, motivada i amb caràcter vinculant, dels candidats per a ocupar les places.

La proposta inclourà una relació de tots els candidats per ordre de preferència per al seu nomenament. No obstant això, no podrà efectuar-se major nombre de nomenaments que el de places convocades a concurs, tal com s'estableix en l'article 65 de la Llei Orgànica 6/2001, d'Universitats.

9.2. Tots els concursos podran concloure amb la proposta de la comissió de no-provisió de plaça o places, si ben tenint en compte el que es disposa per la normativa d'aplicació.

9.3. La proposta motivada de provisió de la plaça es farà pública en el lloc de celebració del concurs i al tauler d'anuncis del departament en el qual es convoca la plaça, en el termini màxim de cinc dies des del següent a la finalització de les proves i indicarà els mitjans d'impugnació que es podran utilitzar pels interessats. Aquesta proposta romandrà exposada, almenys, fins a la finalització del termini per a interposar recurs administratiu.

9.4. El president de la comissió, una vegada efectuada i publicada la proposta de provisió, remetrà al rector, en un termini màxim de cinc dies naturals, un exemplar de totes les actes i informes, juntament amb una certificació del secretari del departament sobre l'inici del període d'exposició pública de la proposta de provisió



Deu. Recursos contra la proposta de provisió

10.1. Contra les propostes de provisió de les comissions dels concursos d'accés, els concursants podran presentar reclamació davant el rector, en el termini màxim de 10 dies comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta al tauler d'anuncis del departament.



10.2. Una vegada admesa a tràmit la reclamació, se suspendran els nomenaments fins a la seua resolució.

10.3. Aquesta reclamació serà valorada per una comissió de reclamacions composta per set catedràtics o catedràtiques d'universitat pertanyents a diversos àmbits del coneixement, designats en la forma que establisquen els estatuts, amb àmplia experiència docent i investigadora.



Prèviament a la resolució, la comissió de reclamacions sentirà als membres de la comissió contra la proposta de la qual s'haguera presentat la reclamació, i als candidats que hagueren participat en el concurs.

Aquesta comissió examinarà l'expedient relatiu al concurs per a vetlar per les garanties establides i ratificarà o no la proposta reclamada en el termini màxim de tres mesos, després del que el rector dictarà la resolució d'acord amb la proposta de la comissió de reclamacions. Transcorregut l'indicat termini sense haver sigut resolta, s'entendrà que la reclamació presentada ha sigut desestimada.

10.4. Les resolucions del rector al fet que es refereix l'apartat anterior d'aquest article esgoten la via administrativa i es podran impugnar directament davant la jurisdicció contenciosa administrativa.



Onze. Presentació de documents i nomenaments

11.1. El candidat proposat per a la provisió de la plaça haurà de presentar en el Servei de Recursos Humans de la Universitat Politècnica de València, en el termini de 20 dies naturals següents al de concloure l'actuació de la comissió, els següents documents:

a) Fotocòpia del DNI, o document equivalent per als nacionals dels altres estats als quals fa referència la base 2.1.a d'aquesta convocatòria.



b) Certificació mèdica oficial de no patir malaltia ni defecte físic o psíquic que impedisca l'acompliment de les funcions corresponents a professor d'universitat.

c) Declaració jurada de no haver sigut separat de l'Administració Pública, en virtut d'expedient disciplinari, i no trobar-se inhabilitat per a l'exercici de la funció pública.

Aquells que no ostenten la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar no estar sotmesos a sanció disciplinària o condemna penal que inhabilite, en el seu estat, l'accés a la funció pública mitjançant certificació expedida per les autoritats competents del seu país d'origen.

d) Fotocòpia compulsada, o per a acarar, del títol acadèmic exigit en la convocatòria o certificació supletòria, segons model oficial, en cas de no haver sigut expedit encara.

e) Fotocòpia acarada dels documents que acrediten el compliment dels requisits específics que assenyala la base 2.2.a.

f) Fotocòpia acarada dels documents que acrediten el compliment dels requisits específics que assenyala la base 2.2.b.

g) Declaració jurada de no estar afectat d'incompatibilitat o exercici d'opció en el cas de venir exercint alguna activitat pública o percebent alguna pensió.

Els qui tingueren la condició de funcionaris/as públics/as o de personal laboral al servei de la Universitat Politècnica de València estaran exempts de justificar les condicions i requisits que ja tingueren anteriorment acreditats davant aquesta, en concret els documents dels apartats a, c, d i f, així com la b cas de pertànyer al col·lectiu de professorat.



11.2. El rector nomenarà al candidat proposat per la comissió de selecció, en un termini màxim de 30 dies hàbils des del següent a la publicació de la proposta de provisió.

11.3. En cas que el candidat proposat no present dins del termini i en la forma escaient la documentació requerida anteriorment, no podrà ser nomenat funcionari i quedaran sense efecte les actuacions relatives a aquest.

11.4. El nomenament, que especificarà la denominació de la plaça, cos i àrea de coneixement, serà publicat en el Boletín Oficial del Estado i en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i comunicats als registres corresponents i al Consell d'Universitats.

11.5. En el termini màxim de 20 dies hàbils, comptats des de l'endemà de la publicació del nomenament en el Boletín Oficial del Estado, el candidat haurà de prendre possessió de la seua destinació, moment en el qual adquirirà la condició de funcionari de carrera del cos docent universitari que es tracte, si no s'ostentara ja aquesta condició, amb els drets i deures que li són propis.

11.6. La plaça obtinguda després del concurs d'accés haurà d'exercir-se durant dos anys, almenys, abans de poder participar en un nou concurs per a obtenir una plaça en una altra universitat.



Dotze. Base final

12.1. Contra els actes de la comissió podran els interessats interposar un recurs d'alçada, en el termini d'un mes comptat a partir de la publicació de l'acte impugnat, davant el rector.

12.2. Contra aquesta resolució que posa fi a la via administrativa, podran els interessats interposar recurs contenciós-administratiu, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de publicar-se, davant els òrgans jurisdiccionals contenciosos administratius de la Comunitat Valenciana, de conformitat amb el que es disposa en els articles 109 i 110 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, segons la seua redacció modificada per la Llei 4/1999, així com en els articles 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i potestativament podran interposar el recurs de reposició, en el termini d'un mes, davant el rector, de conformitat amb els articles 116 i 117 de la referida Llei 30/1992, segons la seua redacció modificada per la Llei 4/1999.

Tot això sense perjudici que s'utilitze qualsevol altre recurs que s'estime procedent.



València, 25 de juliol de 2016.– El rector: Francisco José Mora Mas.





ANNEX I



Convocatòria: CN2/16.



Codi del concurs: 22/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de coneixement: Genètica.

Departament: Biotecnologia.

Centre: ETSE Agronómica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (cod.: 5581).

Perfil docent de la plaça: Marcadors Moleculars. Millora Genètica per a la Producció Vegetal.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: M.ª JOSÉ TERESA DE JESÚS DÍEZ NICLÓS, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JAIME PROHENS TOMÁS, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ MARIA CARRILLO BECERRIL, professor/a emèrit/a de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon/a: LUIS MIGUEL MARTÍN MARTÍN, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Còrdova

Vocal tercer/a: MANUEL JAMILENA QUESADA, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Almeria



Comissió suplent:

President/a: VICENTE MORENO FERRERO, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: M.ª ANTONIA FERRÚS PÉREZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: NICOLÁS JOUVE DE LA BARREDA, professor/a emèrit/a de la Universitat d'Alcalá d'Henares

Vocal segon/a: JUAN FERRÉ MANZANERO, catedràtic/a de universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: MARÍA ROSA PONCE MOLET, catedràtic/a de universitat de la Universitat Miguel Hernández





Codi del concurs: 23/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de coneixement: Comunicació Audiovisual i Publicitat.

Departament: Comunicació Audiovisual, Doc. i Hª Art

Centre: EPS de Gandia.

Nombre de places: 1 (cod.: 5586).

Perfil docent de la plaça: Música Audiovisual. Anàlisi avançada de Recursos Narratius Sonors. So Diegético: So Ambiente i So Acció. So Extradiegético: Creació Sonora i Música Preexistent.





Tribunal:

Comissió titular:

President/a: FACUNDO TOMÁS FERRÉ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JUAN ÁNGEL BLASCO CARRASCOSA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: GIULIA COLAIZZI., catedràtic/a de universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: MARGARITA LEDO ANDION, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Santiago de Compostel·la

Vocal tercer/a: M.ª ELENA OLABARRI FERNÁNDEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat del Pais Basc



Comissió suplent:

President/a: PABLO RAMÍREZ PÉREZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSÉ JAVIER MARZAL FELICI, catedràtic/a de universitat de la Universitat Jaume I

Vocal primer/a: MARTA MARTÍN LLAGUNO, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal segon/a: JUAN JOSÉ IGARTUA PEROSANZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Salamanca

Vocal tercer/a: SANTOS ZUNZUNEGUI DÍEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat del Pais Basc





Codi del concurs: 24/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de coneixement: Enginyeria Telemàtica.

Departament: Comunicacions.

Centre: ETSE de Telecomunicació.

Nombre de places: 1 (cod.: 5582).

Perfil docent de la plaça: Xarxes Telemàtiques. Modelatge i Avaluació de Xarxes de Comunicacions.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: VICENTE CASARES GINER, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: LUIS NUÑO FERNÁNDEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JORGE GARCÍA VIDAL, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segon/a: SEBASTIÁ SALLENT RIBES, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal tercer/a: JOAN GARCÍA HARO, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Cartagena



Comissió suplent:

President/a: ALBERTO GONZÁLEZ SALVADOR, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: DAVID LARRABEITI LÓPEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Carlos III de Madrid

Vocal primer/a: MIGUEL SORIANO IBÁÑEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segon/a: JOSÉ PARADELLS ASPAS, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal tercer/a: LUIS MUÑOZ GUTIÉRREZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Cantàbria





Codi del concurs: 25/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de coneixement: Teoria del Senyal i Comunicacions.

Departament: Comunicacions.

Centre: ETSE de Telecomunicació.

Nombre de places: 1 (cod.: 5595).

Perfil docent de la plaça: Teoria de Circuits. Nanofotònica.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JAVIER MARTÍ SENDRA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: FRANCISCO RAMOS PASCUAL, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: CARLOS CAMACHO PEÑALOSA, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Màlaga

Vocal segon/a: JOSEP JOAN PRAT GOMA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal tercer/a: LEANDRO JUAN LLÁCER, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Cartagena



Comissió suplent:

President/a: JUAN LUIS CORRAL GONZÁLEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: BEATRIZ ORTEGA TAMARIT, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ÍÑIGO MOLINA FERNÁNDEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Màlaga

Vocal segon/a: LLUÍS JOFRE ROCA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal tercer/a: DAVID SÁNCHEZ HERNÁNDEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Cartagena





Codi del concurs: 26/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de Coneixement: Estadística i Recerca Operativa

Departament: Estadística i Invest. Oper. Aplic. i Calç

Centre: ETSE Industrials.

Nombre de places: 1 (cod.: 5583).

Perfil docent de la plaça: Control Estadístic de la Qualitat.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: SEBASTIÀ BALASCH PARISI, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ALBERTO JOSÉ FERRER RIQUELME, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ROSA ELVIRA LILLO RODRÍGUEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Carlos III de Madrid

Vocal segon/a: ANA FERNÁNDEZ MILITINO, catedràtic/a de universitat de la Universitat Pública de Navarra

Vocal tercer/a: FRANCISCO JAVIER PRIETO FERNÁNDEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Carlos III de Madrid



Comissió suplent:

President/a: WENCESLAO GONZÁLEZ MANTEIGA, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Santiago de Compostel·la

Secretari/ària: MONTSERRAT PEPIO VIÑALS, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal primer/a: HERMINIA INMACULADA CALVETE FERNÁNDEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Saragossa

Vocal segon/a: MARÍA DOLORES UGARTE MARTÍNEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Pública de Navarra

Vocal tercer/a: JOSEP GINEBRA MOLINS, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya





Codi del concurs: 27/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de coneixement: Física Aplicada.

Departament: Física Aplicada.

Centre: ETSE. Geodèsica, Cartogràfica i Topog

Nombre de places: 1 (cod.: 5588).

Perfil docent de la plaça: Mecànica. Acústica Urbanistica i Mediambiental.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: FRANCISCO BELMAR IBÁÑEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ANA LLOPIS REYNA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: PABLO MARTEL ESCOBAR, catedràtic/a de universitat de la Universitat Las Palmas de Gran Canaria

Vocal segon/a: AUGUSTO BELÉNDEZ VÁZQUEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercer/a: M. DEL PILAR MARTÍNEZ JIMÉNEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Còrdova



Comissió suplent:

President/a: MARÍA DEL CARMEN MUÑOZ ROCA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ALVARO FELIPE PAGE DEL POU, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ GUILLERMO BERNABEU PASTOR, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal segon/a: CARLOS PASTOR ANTÓN, catedràtic/a de universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercer/a: JUANA BENAVENTE HERRERA, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Màlaga





Codi del concurs: 28/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de coneixement: Física Aplicada.

Departament: Física Aplicada.

Centre: ETSE de Telecomunicació.

Nombre de places: 1 (cod.: 5589).

Perfil docent de la plaça: Física I. Acústica Arquitectònica. Tècniques d'Avaluació i Control del Soroll.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: FRANCISCO BELMAR IBÁÑEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ALVARO FELIPE PAGE DEL POU, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ GUILLERMO BERNABEU PASTOR, de la Universitat d'Alacant

Vocal segon/a: AUGUSTO BELÉNDEZ VÁZQUEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercer/a: M. DEL PILAR MARTÍNEZ JIMÉNEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Còrdova



Comissió suplent:

President/a: ANA LLOPIS REYNA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA DEL CARMEN MUÑOZ ROCA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: PABLO MARTEL ESCOBAR, catedràtic/a de universitat de la Universitat Las Palmas de Gran Canaria

Vocal segon/a: CARLOS PASTOR ANTÓN, catedràtic/a de universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercer/a: JUANA BENAVENTE HERRERA, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Màlaga





Codi del concurs: 29/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de Coneixement: Enginyeria de la Construcció

Departament: Enginyeria de Constr. i Proy. Ing. Civil

Centre: ETSE. de Camins, Canales i Ports

Nombre de places: 1 (cod.: 5596).

Perfil docent de la plaça: Formigó Estructural. Formigó Estructural II. Anàlisi no Lineal i Diferit d'Estructures de Formigó.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: PEDRO MIGUEL SOSA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MIGUEL ÁNGEL FERNÁNDEZ PRADA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: FERNANDO MARTÍNEZ ABELLA, catedràtic/a de universitat de la Universitat de la Corunya

Vocal segon/a: AMPARO MORAGUES TERRADES, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal tercer/a: ENRIQUE MIRAMBELL ARRIZABALAGA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya



Comissió suplent:

President/a: JORGE JUAN PAYA BERNABEU, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA VICTORIA BORRACHERO ROSAT, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ANTONIO RICARDO MARI BERNAT, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segon/a: SALVADOR IVORRA DOLL, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercer/a: JUAN JOSÉ DEL COZ DÍAZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Oviedo





Codi del concurs: 30/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de coneixement: Tecnologia Electrònica.

Departament: Enginyeria Electrònica.

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny.

Nombre de places: 1 (cod.: 5576).

Perfil docent de la plaça: Instrumentació Electrònica. Dispositius de Diagnòstic i Teràpia.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: EMILIO FIGUERES AMORÓS, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSÉ MARÍA FERRERO DE LLOMA-OSORIO, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ MANUEL SÁNCHEZ PENA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Carlos III de Madrid

Vocal segon/a: MARTA MARÍA HERNANDO ÁLVAREZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Oviedo

Vocal tercer/a: FRANCISCO JAVIER ROSELL FERRER, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya



Comissió suplent:

President/a: FRANCISCO JAVIER SAIZ RODRÍGUEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: GABRIEL GARCERÁ SANFELIÚ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARÍA TERESA ARREDONDO WALDMEYER, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Madrid



Vocal segon/a: JOSÉ LUIS GARCÍA DE VICUÑA MUÑOZ DE LA NAVA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal tercer/a: DIEGO RAMÍREZ MUÑOZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat de València





Codi del concurs: 31/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de coneixement: Ciència dels Materials i Enginyeria Metal·lúrgica.

Departament: Enginyeria Mecànica i de Materials

Centre: EPS d'Alcoi.

Nombre de places: 1 (cod.: 5584).

Perfil docent de la plaça: Ciència de Materials. Ampliació de Ciència de Materials.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: M.ª DOLORES SALVADOR MOYA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JUAN LÓPEZ MARTÍNEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARÍA DOLORES BERMÚDEZ OLIVARES, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Cartagena

Vocal segon/a: ALEJANDRO UREÑA FERNANDEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Rei Juan Carlos

Vocal tercer/a: FERNANDO GUIBERTEAU CABANILLES, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Extremadura



Comissió suplent:

President/a: M.ª TERESA CUBERES MONTSERRAT, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Castella – La Manxa

Secretari/ària: ALFONSO CRISTÓBAL PRESÓ GONZÁLEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARÍA LLUISA MASPOCH RULDUÁ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segon/a: JOSÉ MARÍA GÓMEZ DE SALAZAR CASE DELS COBOS, catedràtic/a de universitat de la Universitat Complutense de Madrid

Vocal tercer/a: JOAQUÍN RAMS RAMOS, catedràtic/a de universitat de la Universitat Rei Juan Carlos





Codi del concurs: 32/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de coneixement: Enginyeria Mecànica.

Departament: Enginyeria Mecànica i de Materials

Centre: ETSE Industrials.

Nombre de places: 1 (cod.: 5585).

Perfil docent de la plaça: Vibracions Mecàniques. Ferrocarrils.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: FRANCISCO JAVIER FUENMAYOR FERNÁNDEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València



Secretari/ària: ERNESTO GARCÍA VADILLO, catedràtic/a de universitat de la Universitat del Pais Basc

Vocal primer/a: EUGENIO GINER MERAVELLA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal segon/a: ANTONIO PÉREZ GONZÁLEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Jaume I

Vocal tercer/a: M.ª HENAR MIGUÉLEZ GARRIDO, catedràtic/a de universitat de la Universitat Carlos III de Madrid



Comissió suplent:

President/a: JUAN IGNACIO CUADRADO IGLESIAS, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JAIME DOMÍNGUEZ ABASCAL, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Sevilla

Vocal primer/a: VICENTE MATA AMELA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal segon/a: PUBLIO PINTAT SANJUAN, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Castella – La Manxa

Vocal tercer/a: JUANA M.ª. MAYO NUÑEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Sevilla





Codi del concurs: 33/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de Coneixement: Enginyeria Química

Departament: Enginyeria Química i Nuclear

Centre: ETSE Industrials.

Nombre de places: 1 (cod.: 5577).

Perfil docent de la plaça: Operacions de Separació. Modelització, Simulació i Optimització de Processos de Membrana i Mediambientals





Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JAIME LORA GARCÍA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA ISABEL ALCAINA MIRANDA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MANUEL ANDRÉS RODRIGO RODRIGO, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Castella – La Manxa

Vocal segon/a: SUSANA LUQUE RODRÍGUEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Oviedo

Vocal tercer/a: JUAN CARLOS JARQUE FONFRÍA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Jaume I



Comissió suplent:

President/a: JOSÉ GARCÍA ANTÓN, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: VALENTÍN PÉREZ HERRANZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JUAN RAMÓN GONZÁLEZ VELASCO, catedràtic/a de universitat de la Universitat del Pais Basc

Vocal segon/a: M. GLORIA VILLORA CANO, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Múrcia

Vocal tercer/a: M. ISABEL VÁZQUEZ NAVARRO, catedràtic/a de universitat de la Universitat de València





Codi del concurs: 34/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de Coneixement: Enginyeria Química

Departament: Enginyeria Química i Nuclear

Centre: ETSE Industrials.

Nombre de places: 1 (cod.: 5578).

Perfil docent de la plaça: Experimentació en Enginyeria Química III. Processos de Separació per Membranes Sintètiques.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JAIME LORA GARCÍA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA ISABEL ALCAINA MIRANDA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JUAN RAMÓN GONZÁLEZ VELASCO, catedràtic/a de universitat de la Universitat del Pais Basc

Vocal segon/a: SUSANA LUQUE RODRÍGUEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Oviedo

Vocal tercer/a: M. ISABEL VÁZQUEZ NAVARRO, catedràtic/a de universitat de la Universitat de València



Comissió suplent:

President/a: JOSÉ GARCÍA ANTÓN, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: VALENTÍN PÉREZ HERRANZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MANUEL ANDRÉS RODRIGO RODRIGO, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Castella – La Manxa

Vocal segon/a: M. GLORIA VILLORA CANO, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Múrcia

Vocal tercer/a: ANTONIO BARBA JUAN, catedràtic/a de universitat de la Universitat Jaume I





Codi del concurs: 35/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de Coneixement: Enginyeria Química

Departament: Enginyeria Química i Nuclear

Centre: ETSE Industrials.

Nombre de places: 1 (cod.: 5587).

Perfil docent de la plaça: Tecnologia del Medi ambient. Tractament Biològic d'Aigües Residuals.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JAIME LORA GARCÍA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA ISABEL ALCAINA MIRANDA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a:MANUEL ANDRÉS RODRIGO RODRIGO, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Castella – La Manxa.

Vocal segon/a: BEATRIZ MIGUEL HERNÁNDEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Cartagena.

Vocal tercer/a: ANTONIO BARBA JUAN, catedràtic/a de universitat de la Universitat Jaume I.



Comissió suplent:

President/a: JOSÉ GARCÍA ANTÓN, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: VALENTÍN PÉREZ HERRANZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ANA MARÍA URTIAGA MENDÍA, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Cantàbria

Vocal segon/a: SUSANA LUQUE DOMINGO, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Oviedo

Vocal tercer/a: JUAN CARLOS JARQUE FONFRIA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Jaume I





Codi del concurs: 36/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de Coneixement: Enginyeria Química

Departament: Enginyeria Química i Nuclear

Centre: ETSE Industrials.

Nombre de places: 1 (cod.: 5593).

Perfil docent de la plaça: Cinètica Química i Catàlisi. Disseny Avançat de Reactors Químics I.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JOSÉ GARCÍA ANTÓN, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: VALENTÍN PÉREZ HERRANZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: SANTIAGO ESPLUGAS VIDAL, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Barcelona

Vocal segon/a: FERNANDO JUAN BELTRÁN NOVILLO, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Extremadura

Vocal tercer/a: JOSÉ MARÍA ARANDES ESTEBAN, catedràtic/a de universitat de la Universitat del Pais Basc



Comissió suplent:

President/a: ANTONIO EDUARDO PALOMARES GIMENO, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA ISABEL ALCAINA MIRANDA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ESTRELLA ÁLVAREZ DA COSTA, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Vigo

Vocal segon/a: ANA MARÍA URTIAGA MENDÍA, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Cantàbria

Vocal tercer/a: HERMINIA DOMÍNGUEZ GONZÁLEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Vigo





Codi del concurs: 37/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de Coneixement: Química Física

Departament: Enginyeria Tèxtil i Paperera

Centre: EPS d'Alcoi.

Nombre de places: 1 (cod.: 5594).

Perfil docent de la plaça: Química. Aplicacions Industrials als Processos Fotoquímics.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: ANA MARÍA AMAT PAYÁ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: FRANCISCO JAVIER CASES IBORRA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: EDELMIRA VALERO RUIZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Castella – La Manxa

Vocal segon/a: MANUELA RUEDA RUEDA, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Sevilla

Vocal tercer/a: ENRIC BRILLAS COSO, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Barcelona



Comissió suplent:

President/a: ILUMINADA GALLARDO GARCÍA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Autònoma de Barcelona

Secretari/ària: FRANCISCO VICENTE PEDRÓS, catedràtic/a de universitat de la Universitat de València

Vocal primer/a: MANUELA GARCÍA MORENO, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Castella – La Manxa

Vocal segon/a: JOSÉ MIGUEL DOÑA RODRÍGUEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Las Palmas de Gran Canaria

Vocal tercer/a: XAVIER DOMÉNECH ANTÚNEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Autònoma de Barcelona





Codi del concurs: 38/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de Coneixement: Mecànica Mitjans Continus i Teoria Estructures

Departament: Mecànica Mitjans Cont. i Teor. Estruct.

Centre: ETSE Industrials.

Nombre de places: 1 (cod.: 5579).

Perfil docent de la plaça: Estructures. Resistència al Foc de les Estructures.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: ARTURO MARTÍNEZ BOQUERA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: SALVADOR IVORRA CHORRO, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal primer/a: MARÍA COVADONGA BETEGÓN BIEMPICA, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Oviedo

Vocal segon/a: MARÍA CRISTINA RODRÍGUEZ GONZÁLEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Oviedo

Vocal tercer/a: RAFAEL GALLEGO SEVILLA, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Granada



Comissió suplent:

President/a: SALVADOR MONLEÓN CREMADES, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: BEGOÑA CALVO CALZADA, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Saragossa

Vocal primer/a: ANDRES SAEZ PEREZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Sevilla

Vocal segon/a: JUAN JOSÉ DEL COZ DÍAZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Oviedo

Vocal tercer/a: RICARDO PERERA VELAMAZÁN, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Madrid





Codi del concurs: 39/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de coneixement: Organització d'Empreses.

Departament: Organització d'Empreses.

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny.

Nombre de places: 1 (cod.: 5580).

Perfil docent de la plaça: Màrqueting i Aspectes Legals. Creació i Administració d'empreses. Empresa.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: EDUARDO VICENS SALORT, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSÉ PEDRO GARCÍA SABATER, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: J. RAMÓN SANCHIS PALACIO, catedràtic/a de universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: JUAN LLOPIS TABERNER, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercer/a: ANTONIO LEAL MILLÁN, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Sevilla



Comissió suplent:

President/a: ÁNGEL ORTIZ BAS, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: FRANCESC XAVIER MOLINA MORALES, catedràtic/a de universitat de la Universitat Jaume I

Vocal primer/a: DOMINGO RIBEIRO SORIANO, catedràtic/a de universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: JOSÉ LUIS GASCÓ GASCÓ, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercer/a: JUAN GABRIEL CEGARRA NAVARRO, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de Cartagena





Codi del concurs: 40/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de coneixement: Organització d'Empreses.

Departament: Organització d'Empreses.

Centre: ETSE. Informàtica

Nombre de places: 1 (cod.: 5590).

Perfil docent de la plaça: Fonaments d'Organització d'empreses. Planificació Estratègica SI/TI. Gestió de Serveis de SI/TI.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: ÁNGEL ORTIZ BAS, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSÉ PEDRO GARCÍA SABATER, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ADOLFO LÓPEZ PARETS, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Valladolid

Vocal segon/a: PABLO CORTÉS ACHEDAD, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Sevilla

Vocal tercer/a: RAFAEL LAPIEDRA ALCAMÍ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Jaume I



Comissió suplent:

President/a: EDUARDO VICENS SALORT, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSÉ LUIS GASCÓ GASCÓ, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal primer/a: LUIS GERARDO ONIEVA GIMÉNEZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Sevilla

Vocal segon/a: JOSÉ CARLOS PRADO PRADO, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Vigo

Vocal tercer/a: DAVID DE LA FONT GARCÍA, catedràtic/a de universitat de la Universitat d'Oviedo





Codi del concurs: 41/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de coneixement: Llenguatges i Sistemes informàtics.

Departament: Sistemes Informàtics i Computació

Centre: ETSE. Informàtica

Nombre de places: 1 (cod.: 5591).

Perfil docent de la plaça: Sistemes Intel·ligents. Planificació Intel·ligent.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: VICENTE JUAN BOTTI NAVARRO, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ENCARNACIÓN SEGARRA SORIANO, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: M.CARMEN FERNÁNDEZ CHAMIZO, catedràtic/a de universitat de la Universitat Complutense de Madrid

Vocal segon/a: ANDRÉS MARZAL VARÓ, catedràtic/a de universitat de la Universitat Jaume I

Vocal tercer/a: JUAN PAVÓN MESTRAS, catedràtic/a de universitat de la Universitat Complutense de Madrid



Comissió suplent:

President/a: FEDERICO BARBER SANCHÍS, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA ALPUENTE FRASNEDO, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: M. ISABEL FERNÁNDEZ DE CASTRO, catedràtic/a de universitat de la Universitat del Pais Basc

Vocal segon/a: ANTONIO VALLECILLO MORENO, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Màlaga

Vocal tercer/a: NIEVES RODRÍGUEZ BRISABOA, catedràtic/a de universitat de la Universitat de la Corunya





Codi del concurs: 42/16.

Cos: catedràtic/a de universitat.

Àrea de coneixement: Llenguatges i Sistemes informàtics.

Departament: Sistemes Informàtics i Computació

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny.

Nombre de places: 1 (cod.: 5592).

Perfil docent de la plaça: Tècniques, Entorns i Aplicacions d'Intel·ligència Artificial. Eines i Aplicacions de la Intel·ligència Artificial. Informàtica.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: FEDERICO BARBER SANCHÍS, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA CARMEN JUAN LIZANDRA, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JUAN PAVÓN MESTRAS, catedràtic/a de universitat de la Universitat Complutense de Madrid

Vocal segon/a: M. ISABEL FERNÁNDEZ DE CASTRO, catedràtic/a de universitat de la Universitat del Pais Basc

Vocal tercer/a: RICARDO JOSÉ CONEJO MUÑOZ, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Màlaga



Comissió suplent:

President/a: VICENTE JUAN BOTTI NAVARRO, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA ALPUENTE FRASNEDO, catedràtic/a de universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: M. CARMEN FERNÁNDEZ CHAMIZO, catedràtic/a de universitat de la Universitat Complutense de Madrid

Vocal segon/a: M. FELISA VERDEJO MAILLO, catedràtic/a de universitat de la Universitat Nac.Educació a Distància

Vocal tercer/a: MIGUEL TORO BONILLA, catedràtic/a de universitat de la Universitat de Sevilla

Mapa web