Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 25 de juliol de 2016, de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d'accés a places de cossos docents universitaris.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7861 de 30.08.2016
Número identificador:  2016/6251
Referència Base de Dades:  006539/2016
 



RESOLUCIÓ de 25 de juliol de 2016, de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoca concurs d'accés a places de cossos docents universitaris. [2016/6251]

Per Resolució de 10 de juny del rector, ha sigut publicada l'oferta d'ocupació pública del personal docent i investigador per a l'any 2016 (DOCV 17.06.2016).

Sobre la base de l'anterior i de conformitat amb el que es disposa en l'article 62 de la Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats, modificada per Llei Orgànica 4/2007, de 12 d'abril, i en l'article 3 del Reial Decret 1313/2007, de 5 d'octubre, pel qual es regula el règim dels concursos d'accés a cossos docents universitaris i segons allò que s'ha fixat pels estatuts de la Universitat Politècnica de València, aprovats per Decret 182/2011, de 25 de novembre, de 2011 (DOCV 29.11.2011), i dins del marc normatiu d'estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera, aquest Rectorat, en exercici de les competències atribuïdes per la legislació vigent, ha resolt:

Convocar a concurs d'accés les places que es relacionen en l'annex I de la present resolució, d'acord amb les següents bases.



Bases de la convocatòria



Aquesta convocatòria té en compte el principi d'igualtat de tracte entre dones i homes pel que fa a l'accés a l'ocupació pública i utilitza un llenguatge inclusiu en la seua redacció, d'acord amb l'article 14 de la Constitució espanyola i la Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva entre dones i homes.





Primera. Normes generals

1.1. Aquest concurs es regirà pel que es disposa en la Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats, modificada per Llei Orgànica 4/2007, de 12 d'abril; en el Reial Decret 1313/2007, de 5 d'octubre, pel qual es regula el règim dels concursos d'accés a cossos docents universitaris; en els Estatuts de la Universitat Politècnica de València, en la normativa per a la regulació dels concursos per a l'accés a cossos docents universitaris en la Universitat Politècnica de València, aprovada per Acord del Consell de Govern de data 25 de setembre de 2008, per la legislació general de funcionaris que li siga aplicable i per aquestes bases.



Segona. Requisits dels candidats

2.1. Per a ser admesos en la present convocatòria els aspirants hauran de reunir els següents requisits generals:

a) Ser espanyol. No obstant açò, podran participar en idèntiques condicions que els espanyols els nacionals d'algun dels altres estats membres de la Unió Europea o d'algun estat al que, en virtut dels tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, li siga aplicable la lliure circulació de treballadors.

També podran participar el cònjuge dels espanyols, dels nacionals d'algun dels altres estats membres de la Unió Europea i dels nacionals d'algun estat al que, en virtut dels tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, li siga aplicable la lliure circulació de treballadors, sempre que no estiguen separats de dret, així com els seus descendents i els de el cònjuge, menors de 21 anys o majors d'aquesta edat però que visquen a les seues expenses.



b) Tenir complits els 16 anys i no haver complit els setanta anys d'edat.

c) Estar en possessió del títol de doctor.

d) No haver sigut separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial

En el cas dels aspirants que no ostenten la nacionalitat espanyola, no estar sotmesos a sanció disciplinària o condemna penal que impedisquen, en el seu estat, l'accés a la funció pública.

e) Posseir la capacitat funcional per a l'acompliment de les tasques corresponents a professor d'universitat.

2.2. Els sol·licitants hauran de reunir els requisits específics que a continuació s'indiquen:

a) Haver sigut acreditat/ada para el cos docent universitari objecte de convocatòria i que s'especifica en l'annex I, d'acord amb l'establit en els articles 12 i 13 del Reial Decret 1312/2007, de 5 d'octubre, pel qual s'estableix l'acreditació nacional per a l'accés als cossos docents universitaris.

Així mateix, podran presentar-se els qui resultaren habilitats o habilitades conforme a l'establit en el Reial Decret 774/2002, de 26 de juliol, pel qual es regula el sistema d'habilitació nacional per a l'accés a cossos de funcionaris docents universitaris i el règim dels concursos d'accés respectius. S'entendrà que els habilitats i habilitades per al cos de catedràtic o catedràtica d'escola universitària ho estan per al cos de professor o professora titular d'universitat.

D'acord amb l'article 62.2 de la Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, en la redacció donada per la Llei Orgànica 4/2007, de 12 d'abril, podran així mateix presentar-se als concursos d'accés a places de professor titular d'universitat els funcionaris dels cossos de professors titulars d'universitat i de catedràtics d'escola universitària amb títol de doctor i als concursos de catedràtic d'universitat els funcionaris del cos de catedràtics d'universitat.

Tal com regula la disposició addicional quarta del Reial Decret 1312/2007, pel qual s'estableix l'acreditació nacional per a l'accés als cossos docents universitaris, podran presentar-se els professors de les universitats dels estats membres de la Unió Europea que hagen aconseguit en aquelles una posició equivalent a les de catedràtic o professor titular d'universitat, sempre que estiguen en possessió de la certificació d'aquesta posició realitzada per l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació al fet que fa referència l'esmentada disposició addicional.

b) No podran participar en aquest concurs els qui ostenten la condició de funcionari docent en una altra universitat, llevat que s'haja produït l'acompliment efectiu de la plaça d'origen obtinguda en concurs durant, almenys, dos anys.

2.3. La concurrència dels requisits generals i específics haurà d'estar referida sempre a una data anterior a l'expiració del termini fixat per a sol·licitar la participació en el concurs i mantenir-se fins al moment de la presa de possessió.

2.4. Per al cas dels nacionals d'altres Estats, si en el procés selectiu no resultara acreditat el coneixement de l'idioma espanyol, la comissió de selecció podrà establir proves específiques destinades a verificar el compliment d'aquest requisit.



Tercera. Sol·licituds

3.1. Els qui desitgen prendre part en la present convocatòria hauran de presentar la corresponent sol·licitud, dirigida al rector de la Universitat Politècnica de València, en el termini de 20 dies hàbils explicats a partir de l'endemà a la publicació d'aquesta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado (BOE), mitjançant instància degudament emplenada per triplicat, segons model que consta en annex II, per a cadascuna dels concursos que sol·liciten.

3.2. La presentació de sol·licituds es realitzarà en el Registre General de la Universitat Politècnica de València (camí de Vera, s/n, 46022 València), i els seus registres auxiliars en l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi (pl. Ferrándiz Carbonell, s/n, 03801 Alcoi) i en l'Escola Politècnica Superior de Gandia (c/ Paranimf, núm. 1, 46730 Grau de Gandia), o per qualsevol dels procediments establits en l'article 38.4 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

3.3. Drets d'examen. Els aspirants hauran d'abonar dins del termini de presentació de sol·licituds, mitjançant ingrés en el compte Universitat Politècnica de València-Drets d'Examen, en Bankia, urbana Universitat Politècnica, número ES97 2038 6543 9060 0001 4194, la quantitat de 29,89 euros en concepte de drets d'examen, especificant en el resguard de l'ingrés el nom i cognoms, número de DNI i concurs en el qual participa amb indicació del codi d'aquest. El resguard de l'ingrés haurà d'unir-se a la sol·licitud que es presente per a participar en el concurs. La manca de pagament dels drets de participació dins del termini de presentació d'instàncies serà motiu d'exclusió no esmenable.

3.4. Juntament amb cada sol·licitud es presentarà la següent documentació:

a) Fotocòpia del document nacional d'identitat o passaport, en cas de ser espanyols.

Els candidats que no posseïsquen nacionalitat espanyola hauran d'aportar fotocòpia del document que acredite la seua nacionalitat i, si escau, els documents que acrediten el vincle de parentiu i el fet de viure a expenses o estar a càrrec del nacional d'un altre estat amb el qual tinguen aquest vincle quan aquesta circumstància pertoque. Així mateix, en el supòsit d'aquells aspirants que participen en aquesta convocatòria per la seua condició de cònjuges hauran de presentar, a més dels documents assenyalats, declaració jurada o promesa de no trobar-se separats de dret del seu respectiu cònjuge. Els documents hauran de presentar-se traduïts a l'espanyol.

b) Fotocòpia del títol acadèmic exigit.

c) Fotocòpia dels documents que acrediten el compliment dels requisits específics que assenyala la base 2.2.a i 2.2.b per a participar en el concurs.

d) Original del resguard que justifique el pagament de taxes en concepte de drets d'examen.



Quarta. Protecció de dades de caràcter personal

Informació respecte de les dades arreplegades.

4.1. Les dades subministrades pels interessats podran quedar incorporades en un fitxer automatitzat que constituïsca la base de dades de personal o la base de dades de borsa de treball de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).

4.2. El fitxer quedarà sota la responsabilitat del Rectorat de la Universitat Politècnica de València, en el camí de Vera, s/n. DP 46071 València.

4.3. La informació obtinguda serà processada exclusivament per a la gestió de personal.

4.4. Les dades de caràcter personal seran tractats amb el grau de protecció que estable el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desplegament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i s'adoptaran les mesures de seguretat necessàries per a garantir la confidencialitat i la integritat de la informació.

4.5. Les persones interessades podran exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en compliment del que estableix la LOPD, davant el Servei de Recursos Humans (PDI) de la Universitat Politècnica de València, situat en el camí de Vera, s/n, DP 46071 de València.



Cinquena. Admissió d'aspirants

5.1. En el termini màxim de 20 dies hàbils des de la finalització del termini de presentació de sol·licituds s'aprovarà, mitjançant resolució del rector de la Universitat Politècnica de València, la llista provisional d'admesos i exclosos, amb indicació de les causes d'exclusió i es publicarà en la pàgina web del Servei de Recursos Humans http://www.upv.es/rrhh i, complementàriament i sense caràcter oficial, al tauler d'anuncis de Rectorat.

5.2. Contra aquesta llista provisional els interessats podran presentar reclamació davant el rector en el termini de 10 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de l'esmentada resolució.

5.3. Una vegada haja finalitzat el termini de reclamacions, el rector, en un termini màxim de 10 dies hàbils, publicarà en els mitjans establits anteriorment, una resolució en què s'aprove la llista definitiva d'admesos i exclosos, amb indicació de les causes d'exclusió. Contra aquesta resolució es podrà interposar recurs de reposició davant el rector en el termini d'un mes, de conformitat amb el que es disposa en l'article 116 i següents de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.



Sisena. Comissions de selecció

6.1. Els concursos d'accés seran jutjats per comissions, la composició de les quals haurà d'ajustar-se als principis d'imparcialitat i professionalitat dels seus membres, procurant una composició equilibrada entre dones i homes, llevat que no siga possible per raons fundades i objectives.

6.2. La comissió estarà composta per cinc membres que, en cas de ser professors de la Universitat Politècnica de València, hauran d'estar adscrits al departament motive del concurs de la plaça i, en cas de no ser de la Universitat Politècnica de València, pertanyents a l'àrea de coneixement del perfil de la plaça o àrees afins. Dels cinc membres solament un màxim de dos podran ser professors d'aquesta universitat.



Els membres de la comissió hauran de pertànyer a un cos docent universitari d'igual, equivalent o superior categoria al de la plaça objecte del concurs. En tot cas, quan es convoquen places de professor titular d'universitat, almenys dos dels membres de la comissió hauran de pertànyer al cos de catedràtics d'universitat o equivalent, i el president de la comissió haurà de pertànyer a aquest cos. En cas de places de catedràtics d'universitat tots els membres hauran de pertànyer a aquest cos de catedràtic d'universitat o equivalent. Dos dels membres de la comissió podran ser professors d'un altre estat membre de la Unió Europea amb categoria equivalent a la dels altres membres.



Tots els membres del tribunal que pertanguen al cos de Catedràtics d'Universitat hauran de comptar amb dues avaluacions positives de la seua activitat investigadora, d'acord amb el que es disposa en el Reial Decret 1086/1989 de retribucions del professorat universitari o norma que ho substituïsca, i els professors titulars d'universitat hauran de comptar amb una avaluació positiva de la seua activitat investigadora. Quedaran exempts del compliment d'aquest requisit el president i secretari que siguen professors de la Universitat Politècnica de València quan el departament no compte amb professors que reunisquen aquest requisit.

6.3. La condició de membre d'una comissió de selecció és irrenunciable, excepte en els casos de concurrència dels supòsits legals d'abstenció o recusació o de causa justificada que impossibilite l'actuació del membre de la comissió. Correspon al rector la resolució dels incidents d'abstenció o recusació i l'acceptació, si escau, de les renúncies.



L'apreciació de la causa al·legada com a justificativa d'impossibilitat d'actuació d'algun membre de la comissió correspondrà al rector, que haurà de resoldre en el termini màxim de 10 dies des de la recepció de la renúncia, procedint-se, si escau, al nomenament del suplent corresponent com a membre de la comissió titular.

En el cas que concórrega algun dels motius d'abstenció als quals es refereix l'article 28.2 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, els interessats hauran d'abstenir-se d'actuar en la comissió i manifestar al rector el motiu concurrent.

Quan es produïsca la recusació a la qual es refereix l'article 29 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, que podrà tenir lloc en qualsevol moment del concurs, el recusat manifestarà si es dóna o no en aquestl la causa al·legada. En el primer cas, el rector podrà acordar la seua substitució pel suplent. Si nega la causa de recusació, el rector resoldrà en el termini de tres dies, previs els informes i comprovacions que considere oportuns.



En els casos de renúncia justificada, abstenció o recusació que impedisquen l'actuació dels membres de la comissió titular, aquests seran substituïts pels seus respectius suplents. En el cas que en algun d'aquests suplents es donara així mateix alguna de les causes de renúncia justificada, abstenció o recusació, la seua substitució es farà per ordre correlatiu, tenint preferència els membres suplents del mateix cos i fins a esgotar-se tots els membres suplents. Si tampoc foren possibles les substitucions així previstes, el Rector procedirà a nomenar nous membres titulars i suplents mitjançant el procediment previst en la present normativa. La substitució dels membres titulars de la comissió pels suplents es durà a terme mitjançant resolució del rector.

6.4. La composició de les comissions que jutjaran el concurs d'accés a la/es plaça/ces inclosa/es en aquesta convocatòria és la que figura en l'annex I, efectuant-se el nomenament dels membres per aquest Rectorat mitjançant la present resolució.

A fi de garantir la transparència i objectivitat en el nomenament dels membres de les comissions que resoldran els concursos d'accés, es publica el contingut dels currícula dels membres de les comissions, respecte de les dades arreplegades en l'annex del Reial Decret 1312/2007, de 5 d'octubre, pel qual s'estableix l'acreditació nacional per a l'accés als cossos docents universitaris, d'acord amb l'article 62.3 de la Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats, en la seua nova redacció donada per la Llei Orgànica 4/2007, de 12 d'abril, als quals es pot accedir a través de la web www.upv.es/rrhh

6.5. La comissió es constituirà en el termini màxim d'un mes des de l'endemà de la data de publicació de la resolució del rector per la qual s'aprove la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos. Per això, el president de la comissió, una vegada realitzades les consultes oportunes amb els restants membres, notificarà a aquests, amb una antelació mínima de 10 dies naturals, la convocatòria de l'acte de constitució, assenyalant lloc, data i hora. Transcorregut el termini de constitució sense que aquesta haguera tingut lloc, el rector procedirà d'ofici a la substitució del president de la comissió. El nou president haurà de convocar la constitució de la comissió en un termini d'un mes des de la publicació del seu nomenament

6.6. La constitució de la comissió exigirà la presència de tots els membres. Els membres titulars que no assistiren a l'acte de constitució cessaran i seran substituïts de conformitat amb el que es disposa en la present convocatòria. En el cas que no fóra possible la constitució, el rector dictarà resolució motivada, suspenent els terminis del concurs i procedint de nou al nomenament d'una comissió o de part d'aquesta.



6.7. Per a la vàlida actuació de la comissió serà necessària la participació, com a mínim, de tres membres. Els membres de la comissió que estiguen absents en alguna actuació cessaran en la seua condició de membres, sense perjudici de la responsabilitat en què hagueren pogut incórrer. En cas d'absència, el president serà substituït pel vocal de major antiguitat en el cos de catedràtics d'universitat i, en defecte d'això, en el de professors titulars d'universitat. En cas d'absència del secretari, aquest serà substituït pel membre de la comissió de menor categoria i antiguitat.

Si, una vegada constituïda la comissió, aquesta quedara amb menys de tres membres, es procedirà al nomenament d'una nova comissió.



Setena. Desenvolupament del concurs

7.1. El procediment que regirà els concursos haurà de permetre valorar, en tot cas, l'historial acadèmic, docent i investigador del candidat, el seu projecte docent i investigador i, si escau, el treball original de recerca, així com contrastar les seues capacitats per a l'exposició i el debat davant la comissió en la corresponent matèria o especialitat en sessió pública.

7.2. En els concursos quedaran garantits, en tot moment, la igualtat d'oportunitats dels aspirants, el respecte als principis de mèrit i capacitat i el principi d'igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes. Haurà de garantir-se així mateix la igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitat, per a la qual cosa s'adoptaran les oportunes mesures d'adaptació a les seues necessitats.

7.3. En l'acte de constitució i abans de la presentació dels candidats, la comissió fixarà i els criteris específics per a l'adjudicació de les places que en tot cas atribuiran els següents valors als mèrits dels candidats:



Catedràtics d'universitat

Recerca 60 %

Docència universitària 30 %

Altres mèrits 10 %



Professors titulars d'universitat

Recerca 50 %

Docència universitària 40 %

Altres mèrits 10 %



La valoració dels candidats haurà de realitzar-se tenint en compte l'adequació de l'activitat i mèrits dels mateixos al perfil de la plaça que consta en l'annex I.

Els criteris de valoració es faran públics després de l'acte de constitució de la comissió de selecció, mitjançant la seua exposició al tauler d'anuncis del departament al que corresponga la plaça objecte de concurs.

7.4. Amb una antelació mínima de 10 dies naturals, el president de la comissió, una vegada realitzades les consultes oportunes amb els restants membres, convocarà a tots els candidats admesos per a la realització de l'acte de presentació, amb indicació de la data, hora i lloc de la seua celebració, que podrà tenir lloc immediatament després de la constitució de la comissió i en tot cas en el termini màxim de 72 hores.



L'acte de presentació serà públic i en aquest els candidats lliuraran al president de la comissió la següent documentació:

a) Historial acadèmic, docent i investigador, per quintuplicat, així com un exemplar de les publicacions i documents acreditatius d'allò consignat en aquest.

b) Projecte docent i investigador, per quintuplicat.

c) En cas de places de catedràtic d'universitat, treball original de recerca realitzat pel candidat, solament o en equip, en aquest últim cas com a director de la recerca, per quintuplicat.

7.5. En l'acte de presentació la Comissió determinarà, mitjançant sorteig, l'ordre d'intervenció dels candidats presentats i fixarà el lloc, la data i hora de començament de les proves, circumstàncies que es faran públiques per la comissió en el tauler d'anuncis corresponent. Les proves hauran de començar en un termini màxim de 10 dies, comptats des de l'endemà de l'acte de presentació.

7.6. El secretari de la comissió garantirà que la documentació lliurada pels candidats en l'acte de presentació estiga disponible perquè puga ser examinada per tots els candidats presentats abans de l'inici de les proves.



Vuitena. Celebració de la prova

8.1. Els concursos d'accés constaran d'una única prova que serà pública i es realitzara en el lloc de la universitat que establisca el president.

La prova consistirà en l'exposició oral pels candidats, durant un temps màxim de dues hores en els concursos d'accés a places de titular d'universitat i d'un màxim de tres hores per a les places de catedràtic d'universitat, dels mèrits i del seu historial acadèmic, docent i investigador i del projecte docent i investigador, així com, en cas de places de catedràtic d'universitat, del treball original de recerca realitzat pel candidat, solament o en equip, en aquest últim cas com a director de la recerca.

A continuació la comissió debatrà amb el candidat sobre els seus mèrits, historial i projecte acadèmic i investigador i, si escau, sobre el treball original de recerca, durant un temps màxim de dues hores.



8.2. Una vegada finalitzada la prova, la comissió realitzarà una valoració sobre cada candidat, ajustada, en tot cas, als criteris generals i específics de valoració prèviament establits per la comissió, en el qual valorarà l'historial acadèmic, docent i investigador, el projecte docent i investigador i si escau el treball original de recerca, així com les capacitats del candidat per a l'exposició i el debat davant la comissió demostrades durant la prova.

8.3. La comissió encarregada de resoldre el concurs, en el transcurs de les proves, valorarà i apreciarà si els aspirants que no ostenten la nacionalitat espanyola, posseeixen el coneixement adequat de l'espanyol (tal com arreplega la base 2.4), podent para açò establir proves específiques destinades a verificar el compliment d'aquest requisit.

8.4. Una vegada acabat el concurs, la comissió farà públics els resultats de l'avaluació de cada candidat, desglossada per cadascun dels aspectes avaluats, mitjançant la seua exposició al tauler d'anuncis del departament al que corresponga la plaça objecte de concurs



Novena. De la proposta de provisió

9.1. A la vista de les valoracions de la prova, la comissió procedirà a realitzar una proposta, motivada i amb caràcter vinculant, dels candidats per a ocupar les places.

La proposta inclourà una relació de tots els candidats per ordre de preferència per al seu nomenament. No obstant això, no podrà efectuar-se major nombre de nomenaments que el de places convocades a concurs, tal com s'estableix en l'article 65 de la Llei Orgànica 6/2001, d'Universitats.

9.2. Tots els concursos podran concloure amb la proposta de la comissió de no-provisió de plaça o places, si ben tenint en compte el que es disposa per la normativa d'aplicació.

9.3. La proposta motivada de provisió de la plaça es farà pública en el lloc de celebració del concurs i al tauler d'anuncis del departament en el qual es convoca la plaça, en el termini màxim de cinc dies des del següent a la finalització de les proves i indicarà els mitjans d'impugnació que es podran utilitzar pels interessats. Aquesta proposta romandrà exposada, almenys, fins a la finalització del termini per a interposar recurs administratiu.

9.4. El president de la comissió, una vegada efectuada i publicada la proposta de provisió, remetrà al rector, en un termini màxim de cinc dies naturals, un exemplar de totes les actes i informes, juntament amb una certificació del secretari del departament sobre l'inici del període d'exposició pública de la proposta de provisió



Deu. Recursos contra la proposta de provisió

10.1. Contra les propostes de provisió de les comissions dels concursos d'accés, els concursants podran presentar reclamació davant el rector, en el termini màxim de 10 dies comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta al tauler d'anuncis del departament.



10.2. Una vegada admesa a tràmit la reclamació, se suspendran els nomenaments fins a la seua resolució.

10.3. Aquesta reclamació serà valorada per una comissió de reclamacions composta per set catedràtics o catedràtiques d'universitat pertanyents a diversos àmbits del coneixement, designats en la forma que establisquen els estatuts, amb àmplia experiència docent i investigadora.



Prèviament a la resolució, la comissió de reclamacions sentirà als membres de la comissió contra la proposta de la qual s'haguera presentat la reclamació, i als candidats que hagueren participat en el concurs.

Aquesta comissió examinarà l'expedient relatiu al concurs per a vetlar per les garanties establides i ratificarà o no la proposta reclamada en el termini màxim de tres mesos, després del que el rector dictarà la resolució d'acord amb la proposta de la comissió de reclamacions. Transcorregut l'indicat termini sense haver sigut resolta, s'entendrà que la reclamació presentada ha sigut desestimada.

10.4. Les resolucions del rector al fet que es refereix l'apartat anterior d'aquest article esgoten la via administrativa i es podran impugnar directament davant la jurisdicció contenciosa administrativa.



Onze. Presentació de documents i nomenaments

11.1. El candidat proposat per a la provisió de la plaça haurà de presentar en el Servei de Recursos Humans de la Universitat Politècnica de València, en el termini de 20 dies naturals següents al de concloure l'actuació de la comissió, els següents documents:

a) Fotocòpia del DNI, o document equivalent per als nacionals dels altres estats als quals fa referència la base 2.1.a d'aquesta convocatòria.



b) Certificació mèdica oficial de no patir malaltia ni defecte físic o psíquic que impedisca l'acompliment de les funcions corresponents a professor d'universitat.

c) Declaració jurada de no haver sigut separat de l'Administració Pública, en virtut d'expedient disciplinari, i no trobar-se inhabilitat per a l'exercici de la funció pública.

Aquells que no ostenten la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar no estar sotmesos a sanció disciplinària o condemna penal que inhabilite, en el seu estat, l'accés a la funció pública mitjançant certificació expedida per les autoritats competents del seu país d'origen.

d) Fotocòpia compulsada, o per a acarar, del títol acadèmic exigit en la convocatòria o certificació supletòria, segons model oficial, en cas de no haver sigut expedit encara.

e) Fotocòpia acarada dels documents que acrediten el compliment dels requisits específics que assenyala la base 2.2.a i 2.2.b per a participar en el concurs.

f) Declaració jurada de no estar afectat d'incompatibilitat o exercici d'opció en el cas de venir exercint alguna activitat pública o percebent alguna pensió.

Els qui tingueren la condició de funcionaris/àries públics/ques o de personal laboral al servei de la Universitat Politècnica de València estaran exempts de justificar les condicions i requisits que ja tingueren anteriorment acreditats davant d'aquesta, en concret els documents dels apartats a, c, i d, així com el b cas de pertànyer al col·lectiu de professorat.

11.2. El rector nomenarà al candidat proposat per la comissió de selecció, en un termini màxim de 30 dies hàbils des del següent a la publicació de la proposta de provisió.

11.3. En cas que el candidat proposat no present dins del termini i en la forma escaient la documentació requerida anteriorment, no podrà ser nomenat funcionari i quedaran sense efecte les actuacions relatives a aquest.

11.4. El nomenament, que especificarà la denominació de la plaça, cos i àrea de coneixement, serà publicat en el Boletín Oficial del Estado i en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i comunicats als registres corresponents i al Consell d'Universitats.



11.5. En el termini màxim de 20 dies hàbils, comptats des de l'endemà de la publicació del nomenament en el Boletín Oficial del Estado, el candidat haurà de prendre possessió de la seua destinació, moment en el qual adquirirà la condició de funcionari de carrera del cos docent universitari que es tracte, si no s'ostentara ja aquesta condició, amb els drets i deures que li són propis.

11.6. La plaça obtinguda després del concurs d'accés haurà d'exercir-se durant dos anys, almenys, abans de poder participar en un nou concurs per a obtenir una plaça en una altra universitat.



Dotze. Base final

12.1. Contra els actes de la comissió podran els interessats interposar un recurs d'alçada, en el termini d'un mes comptat a partir de la publicació de l'acte impugnat, davant el rector.

12.2. Contra aquesta resolució que posa fi a la via administrativa, podran els interessats interposar recurs contenciós-administratiu, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de publicar-se, davant els òrgans jurisdiccionals contenciosos administratius de la Comunitat Valenciana, de conformitat amb el que es disposa en els articles 109 i 110 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, segons la seua redacció modificada per la Llei 4/1999, així com en els articles 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i potestativament podran interposar el recurs de reposició, en el termini d'un mes, davant el rector, de conformitat amb els articles 116 i 117 de la referida Llei 30/1992, segons la seua redacció modificada per la Llei 4/1999.

Tot això sense perjudici que s'utilitze qualsevol altre recurs que s'estime procedent.



València, 25 de juliol de 2016.– El rector: Francisco José Mora Mas





ANNEX I



Convocatòria: CN1/16.



Codi del concurs: 01/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Bioquímica i Biologia Molecular.

Departament: Biotecnologia.

Centre: ETSE Agronómica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (cod.: 5535).

Perfil docent de la plaça: Estructura i Enginyeria de Proteïnes. Biologia Cel·lular Avançada.



Tribunal

Comissió titular

President/a: M.ª ANTONIA FERRÚS PÉREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSÉ M.ª BELLES ALBERT, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: DOLORES PEÑARRUBIA BLASCO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: JOAQUÍN ARIÑO CARMONA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Autònoma de Barcelona

Vocal tercer/a: M.ª. JESÚS MARCOTE ZARAGOZA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València



Comissió suplent:

President/a: JAIME PROHENS TOMÁS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ISMAEL RODRIGO BRAVO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: FRANCISCO ESTRUCH ROS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: JOSÉ MANUEL LÓPEZ NICOLÁS, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Múrcia

Vocal tercer/a: M. CARMEN BAÑO ARACIL, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València





Codi del concurs: 02/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Producció Animal.

Departament: Ciència Animal

Centre: ETSE Agronómica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (cod.: 5569).

Perfil docent de la plaça: Tecnologia de la Producció Animal. Enginyeria Mediambiental en Explotacions Ramaderes.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: NEMESIO FERNÁNDEZ MARTÍNEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: M.ª PILAR MOLINA PONS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JUAN CARLOS DE BLAS BEORLEGUI, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon/a: PALOMA GARCÍA REBOLLAR, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal tercer/a: MARÍA LUZ GARCÍA PARDO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Miguel Hernández



Comissió suplent:

President/a: CRISTÓFOL JOSEP PERIS RIBERA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: LUZ MARÍA PÉREZ IGUALADA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: GONZALO GONZÁLEZ MATEOS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon/a: DAVID MENOYO LUQUE, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal tercer/a: DANIEL BABOT GASPA, catedràtic/a de escola universitària de la Universitat de Lleida





Codi del concurs: 03/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Teoria del Senyal i Comunicacions.

Departament: Comunicacions.

Centre: E.P.S de Gandia

Nombre de places: 1 (cod.: 5573).

Perfil docent de la plaça: Propagació. Circuits d'Alta Freqüència i Microones.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: VICENTE ENRIQUE BORIA ESBERT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: BEATRIZ ORTEGA TAMARIT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ LUIS VÁZQUEZ ROY, professor/a titular d'universitat de la Universitat Carlos III de Madrid

Vocal segon/a: BELÉN GALOCHA IRAGÜEN, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal tercer/a: JOAQUÍN CASCÓN LÓPEZ, catedràtic/a de escola universitària de la Universitat de Castella – La Manxa



Comissió suplent:

President/a: MIGUEL FERRANDO BATALLER, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARIANO BAQUERO ESCUDERO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: EVA RAJO IGLESIAS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Carlos III de Madrid

Vocal segon/a: STEPHAN MARINI, professor/a titular d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercer/a: ÁNGEL BELENGUER MARTÍNEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Castella – La Manxa





Codi del concurs: 04/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Botànica

Departament: Ecosistemes Agroforestales

Centre: ETSE Agronómica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (cod.: 5570).

Perfil docent de la plaça: Botànica Sistemàtica. Geobotánica i Recursos Naturals.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: HERMINIO BOIRA TORTAJADA, Professor/a Emèrit/a de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MÓNICA TEREZA BOSCAIU NEAGU, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ÁNGEL PENAS MERINO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de León

Vocal segon/a: DANIEL SÁNCHEZ MATA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Complutense de Madrid

Vocal tercer/a: M.ª ROSA PÉREZ BADÍA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Castella – La Manxa



Comissió suplent:

President/a: M.ª PILAR SANTAMARINA SIURANA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: FRANCISCO JOSÉ GARCÍA BREIJO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: FEDERICO FERNÁNDEZ GONZÁLEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Castella – La Manxa

Vocal segon/a: JOAQUÍN MOLERO MESA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Granada

Vocal tercer/a: BLANCA DÍEZ GARRETAS, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Màlaga





Codi del concurs: 05/16.

Cos: professor/a titular d'universitat

Àrea de coneixement: Física Aplicada.

Departament: Física Aplicada.

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny.

Nombre de places: 1 (cod.: 5567).

Perfil docent de la plaça: Electricitat. Biofísica.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JOSÉ MARÍA MESEGUER PROPIETÀRIES, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ANA JESÚS VIDAURRE GARAYO, catedràtic/a de escola universitària de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: M. LUISA GONZÁLEZ MARTÍN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Extremadura

Vocal segon/a: MARÍA CARMEN MARTÍNEZ TOMÁS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: M.ª. LIDÓN LÓPEZ PERIS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Jaume I



Comissió suplent:

President/a: PATRICIO RAMIREZ HOYOS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA ISABEL CECILIA CASTILLA CORTÁZAR, catedràtic/a de escola universitària de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MIGUEL VICENTE ANDRÉS BOU, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: MARÍA JESÚS HERNÁNDEZ LUCAS, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: ANDREU ANDRIO BALADO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Jaume I





Codi del concurs: 06/16.

Cos: professor/a titular d'universitat

Àrea de coneixement: Física Aplicada.

Departament: Física Aplicada.

Centre: EPS d'Alcoi.

Nombre de places: 1 (cod.: 5566).

Perfil docent de la plaça: Física. Física d'Especialitat.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: MARÍA DEL CARMEN MUÑOZ ROCA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: FRANCISCO JAVIER MANJÓN HERRERA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ALFONSO MUÑOZ GONZÁLEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de la Llacuna

Vocal segon/a: ANA CROS STÖTTER, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: VÍCTOR LAVÍN DELLA VENTURA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de la Llacuna



Comissió suplent:

President/a: JUAN ANTONIO MONSORIU SERRA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: PLÀCIDA RODRÍGUEZ HERNÁNDEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de la Llacuna

Vocal primer/a: ALFREDO SEGURA GARCÍA DEL RIU, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: CHANTAL FERRER ROCA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: DANIEL ERRANDONEA PONCE, professor/a titular d'universitat de la Universitat de València





Codi del concurs: 07/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Enginyeria de Sistemes i Automàtica.

Departament: Enginyeria de Sistemes i Automàtica.

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny.

Nombre de places: 1 (cod.: 5536).

Perfil docent de la plaça: Sistemes Robotitzats. Visió Artificial.



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: ÁNGEL VALERA FERNÁNDEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Secretari/ària: ANTONIO JOSÉ SÁNCHEZ SALMERÓN, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ÓSCAR REINOSO GARCÍA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal segon/a: ITZIAR CABANES AXPE, professor/a titular d'universitat de la Universitat del Pais Basc

Vocal tercer/a: LUIS MIGUEL JIMÉNEZ GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Miguel Hernández



Comissió suplent:

President/a: JESÚS ANDRÉS PICÓ MARCO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARINA VALLÉS MIQUEL, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARGARITA MARCOS MUÑOZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat del Pais Basc

Vocal segon/a: RAQUEL DORMIDO CANTO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Nac. Educació a Distància

Vocal tercer/a: MARIA ALCÁZAR MARTÍNEZ SÁNCHEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Màlaga

Codi del concurs: 08/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Enginyeria de Sistemes i Automàtica.

Departament: Enginyeria de Sistemes i Automàtica.

Centre: ETSI Industrials

Nombre de places: 1 (cod.: 5538).

Perfil docent de la plaça: Tecnologia Automàtica. Tecnologia Automàtica per a Anivellació.



Tribunal

Comissió titular:

President/a: JULIÁN JOSÉ SALT LLOBREGAT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ÁNGEL VALERA FERNÁNDEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: RAQUEL DORMIDO CANTO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Nacional d'Educació a Distància

Vocal segon/a: ALFONSO BAÑOS TORRICO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Múrcia

Vocal tercer/a: ROBERTO SANCHIS LLOPIS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Jaume I



Comissió suplent:

President/a: JESÚS ANDRÉS PICÓ MARCO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARINA VALLÉS MIQUEL, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: SEBASTIÁN DORMIDO BENCOMO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Nacional d'Educació a Distància



Vocal segon/a: MANUEL PÉREZ POLO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercer/a: MARGARITA MARCOS MUÑOZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat del Pais Basc





Codi del concurs: 09/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Enginyeria de Sistemes i Automàtica.

Departament: Enginyeria de Sistemes i Automàtica.

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny.

Nombre de places: 1 (cod.: 5558).

Perfil docent de la plaça: Sistemes Robotitzats. Robòtica Mòbil.



Tribunal

Comissió titular:

President/a: ÁNGEL VALERA FERNÁNDEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València.

Secretari/ària: ANTONIO SALA PIQUERAS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARGARITA MARCOS MUÑOZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat del Pais Basc

Vocal segon/a: BELÉN CURTO DIEGO, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Salamanca

Vocal tercer/a: ANTONIO GUERRERO GONZÁLEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Cartagena



Comissió suplent:

President/a: JOSEP TORNERO MONTSERRAT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARINA VALLÉS MIQUEL, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: LUIS MONTANO GELLA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Saragossa

Vocal segon/a: MIGUEL ÁNGEL SALICHS SÁNCHEZ-CABALLERO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Carlos III de Madrid



Vocal tercer/a: RAQUEL DORMIDO CANTO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Nac. Educació a Distància







Codi del concurs: 10/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de Coneixement: Enginyeria Elèctrica

Departament: Enginyeria Elèctrica.

Centre: ETSI Industrials

Nombre de places: 1 (cod.: 5574).

Perfil docent de la plaça: Teoria de Circuits. Pràctiques d'Auditoria Energètica. Instal·lacions Elèctriques en l'Edificació.



Tribunal

Comissió titular:

President/a: CARLOS MARÍA ÁLVAREZ BEL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ISIDORO SEGURA HERAS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ CIDRÁS PIDRE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Vigo

Vocal segon/a: ANTONIO GABALDÓN MARÍN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Cartagena

Vocal tercer/a: EMILIO GÓMEZ LÁZARO, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Castella – La Manxa



Comissió suplent:

President/a: LUÍS SERRANO IRIBARNEGARAY, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JUAN PÉREZ CRUZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MANÉS FERNÁNDEZ CABANAS, professor/a titular d'universitat de la Universitat d'Oviedo

Vocal segon/a: IGNACIO RAMÍREZ ROSAT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Saragossa

Vocal tercer/a: CAMILO J. CARRILLO GONZÁLEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Vigo





Codi del concurs: 11/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Tecnologia Electrònica.

Departament: Enginyeria Electrònica.

Centre: ETSI de Telecomunicació.

Nombre de places: 1 (cod.: 5562).

Perfil docent de la plaça: Dispositius Electrònics. Instrumentació Biomèdica.



Tribunal

Comissió titular:

President/a: EMILIO FIGUERES AMORÓS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: YOLANDA JIMÉNEZ JIMÉNEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARÍA TERESA ARREDONDO WALDMEYER, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid



Vocal segon/a: PEDRO CARRIÓN PÉREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Castella – La Manxa

Vocal tercer/a: CESSAR SÁNCHEZ MELÉNDEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Castella – La Manxa



Comissió suplent:

President/a: JOSÉ MARÍA FERRERO DE LOMA-OSORIO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: BEATRIZ ANA TRÉNOR GOMIS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ANDRÉS SANTOS LLEÓ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon/a: FRANCISCO JAVIER ROSELL FERRER, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal tercer/a: MARÍA JESÚS LEDESMA CARBAYO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid







Codi del concurs: 12/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Tecnologia Electrònica.

Departament: Enginyeria Electrònica.

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny.

Nombre de places: 1 (cod.: 5563).

Perfil docent de la plaça: Electrònica de Potència. Sistemes Digitals Aplicats.



Tribunal

Comissió titular:

President/a: ANTONIO MOCHOLÍ SALCEDO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: SALVADOR SEGUI CHILET, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: INMACULADA PLAZA GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Saragossa

Vocal segon/a: MANUEL R. MAZO QUINTAS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alcalá d'Henares

Vocal tercer/a: JUAN D. AGUILAR PEÑA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Jaén



Comissió suplent:

President/a: EMILIO FIGUERES AMORÓS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: BEATRIZ ANA TRÉNOR GOMIS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: FERNANDO PESCADOR DEL ÓSO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon/a: GABINO ALMONACID PUCHE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Jaén

Vocal tercer/a: ALBERTO PIGAZO LÓPEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Cantàbria





Codi del concurs: 13/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Enginyeria Mecànica.

Departament: Enginyeria Mecànica i de Materials

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny.

Nombre de places: 1 (cod.: 5568).

Perfil docent de la plaça: Màquines i Mecanismes. Vibracions Mecàniques



Tribunal

Comissió titular:

President/a: FRANCISCO JAVIER FUENMAYOR FERNÁNDEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València



Secretari/ària: VICENTE MATA AMELA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ANTONIO PÉREZ GONZÁLEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal segon/a: M.ª HENAR MIGUÉLEZ GARRIDO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Carlos III de Madrid

Vocal tercer/a: ANTONIA DELS SANTOS LÓPEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya



Comissió suplent:

President/a: JUAN IGNACIO CUADRADO IGLESIAS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: EUGENIO GINER MARAVILLA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JUANA M.ª. MAYO NUÑEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Sevilla

Vocal segon/a: LOURDES RUBIO RUIZ DE AGUIRRE, professor/a titular d'universitat de la Universitat Carlos III de Madrid

Vocal tercer/a: JOAQUÍN L. SANCHO BRU, professor/a titular d'universitat de la Universitat Jaume I







Codi del concurs: 14/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de Coneixement: Enginyeria Química

Departament: Enginyeria Química i Nuclear

Centre: ETSI Industrials

Nombre de places: 1 (cod.: 5561).

Perfil docent de la plaça: Tecnologia del Medi ambient. Ampliació de Ciència de Materials.



Tribunal

Comissió titular:

President/a: JOSÉ GARCÍA ANTÓN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: VALENTÍN PÉREZ HERRANZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: M. ISABEL VÁZQUEZ NAVARRO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon/a: ENRIQUE SÁNCHEZ VILCHES, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal tercer/a: EULOGIO CASTRO GALIANO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Jaén



Comissió suplent:

President/a: MARÍA ISABEL ALCAINA MIRANDA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA JOSÉ MUÑOZ PORTERO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: CLARA M. PEREYRA LÓPEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Cadis

Vocal segon/a: SERGIO MESTRE BELTRÁN, professor/a titular d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal tercer/a: MANUEL ANDRÉS RODRIGO RODRIGO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Castella – La Manxa





Codi del concurs: 15/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Matemàtica aplicada.

Departament: Matemàtica Aplicada.

Centre: E.T.S. Arquitectura

Nombre de places: 1 (cod.: 5565).

Perfil docent de la plaça: Matemàtica 2.



Tribunal

Comissió titular:

President/a: ALFREDO PERIS MANGUILLOT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA DEL CARMEN GÓMEZ COLLADO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JUAN CARLOS DIAZ ALCAIDE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Còrdova

Vocal segon/a: NATALIA ROMERO ÁLVAREZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de La Rioja

Vocal tercer/a: MANUEL DOMINGO CONTRERAS MÁRQUEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Sevilla



Comissió suplent:

President/a: MARÍA JOSÉ RIVERA ORTUN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: FÉLIX MARTÍNEZ JIMÉNEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARÍA DE LOS ANGELES MIÑARRO DEL MORAL, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Còrdova



Vocal segon/a: JOSÉ MANUEL GUTIERREZ JIMÉNEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de La Rioja

Vocal tercer/a: PEDRO J. PAÚL ESCOLANO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Sevilla







Codi del concurs: 16/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Organització d'Empreses.

Departament: Organització d'Empreses.

Centre: ETSI Industrials

Nombre de places: 1 (cod.: 5571).

Perfil docent de la plaça: Fonaments d'Organització d'empreses. Anàlisi Comptable i Financer per a l'Organització Industrial.



Tribunal

Comissió titular:

President/a: ÁNGEL ORTIZ BAS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: IGNACIO GIL PECHUÁN, catedràtic/a de escola universitària de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ADOLFO LÓPEZ PAREDES, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Valladolid

Vocal segon/a: JOSÉ LUIS GALÁN GONZÁLEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Sevilla

Vocal tercer/a: ANTONIO LEAL MILLÁN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Sevilla



Comissió suplent:

President/a: EDUARDO VICENS SALORT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: CARLOS ANDRÉS ROMANO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ CARLOS PRADO PRADO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Vigo

Vocal segon/a: DOMINGO RIBEIRO SORIANO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer/a: ENRIQUE CLAVER CORTÉS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant





Codi del concurs: 17/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Organització d'Empreses.

Departament: Organització d'Empreses.

Centre: EPS d'Alcoi.

Nombre de places: 1 (cod.: 5572).

Perfil docent de la plaça: Fonaments d'Organització d'empreses.





Tribunal

Comissió titular:

President/a: FRANCESC XAVIER MOLINA MORALES, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Jaume I

Secretari/ària: JOSEFA MULA BRU, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: PEDRO MANUEL GARCÍA VILLAVERDE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Castella – La Manxa

Vocal segon/a: MARÍA TERESA MARTÍNEZ FERNÁNDEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal tercer/a: ISABEL DÍEZ VIAL, professor/a titular d'universitat de la Universitat Complutense de Madrid



Comissió suplent:

President/a: ENRIQUE CLAVER CORTÉS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant

Secretari/ària: DAVID PEIDRO PAYÁ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JUAN CARLOS BOU LLUSAR, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal segon/a: M.ª. JOSÉ RUIZ ORTEGA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Castella – La Manxa

Vocal tercer/a: JOSÉ FRANCISCO MOLINA AZORÍN, professor/a titular d'universitat de la Universitat d'Alacant







Codi del concurs: 18/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Pintura.

Departament: Pintura.

Centre: Facultat de Belles arts

Nombre de places: 1 (cod.: 5564).

Perfil docent de la plaça: Tecnologies de la Imatge II. Programació Gràfica Àudio/Video. Programació per a Art Multimèdia.



Tribunal

Comissió titular:

President/a: DAVID PÉREZ RODRIGO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: M.ª JOSÉ MARTÍNEZ DE PISÓN RAMÓN, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSU REKALDE IZAGUIRRE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat del Pais Basc

Vocal segon/a: JUAN ANDRÉS CREGO MORÁN, professor/a titular d'universitat de la Universitat del Pais Basc

Vocal tercer/a: PEDRO ORTUÑO MENGUAL, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Múrcia



Comissió suplent:

President/a: JUAN BAUTISTA PEIRÓ LÓPEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JOSEPA LÓPEZ POQUET, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ANTONIA VILA MARTÍNEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Barcelona

Vocal segon/a: ALICIA VELA CISNEROS, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Barcelona

Vocal tercer/a: ANA NAVARRETE TUDELA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Castella – La Manxa





Codi del concurs: 19/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Producció Vegetal.

Departament: Producció Vegetal.

Centre: ETSE Agronómica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (cod.: 5575).

Perfil docent de la plaça: Cultius Llenyosos. Citricultura.



Tribunal

Comissió titular:

President/a: MANUEL AGUSTÍ FONFRÍA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ROSA MARÍA BELDA NAVARRO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: RICARDO FERNÁNDEZ ESCOBAR, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Còrdova

Vocal segon/a: AURELIO GÓMEZ CADENES, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal tercer/a: ROSA MARÍA PÉREZ CLEMENTE, professor/a titular d'universitat de la Universitat Jaume I



Comissió suplent:

President/a: DOMINGO MANUEL SALAZAR HERNÁNDEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ROSA VICTORIA MOLINA ROMERO, catedràtic/a de escola universitària de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JULIÁN CUEVAS GONZÁLEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Almeria

Vocal segon/a: JAUME LLOVERAS VILAMANYÁ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Lleida

Vocal tercer/a: M.ª. LUISA CAÑETE VIDAURRETA, professor/a titular d'universitat de la Universitat d'Almeria







Codi del concurs: 20/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Tecnologia d'Aliments

Departament: Tecnologia d'Aliments

Centre: ETSE Agronómica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (cod.: 5559).

Perfil docent de la plaça: Fonaments d'Enginyeria de les Indústries Agroalimentàries. Enginyeria de Processos Biotecnològics II.



Tribunal

Comissió titular:

President/a: ANA MARÍA ANDRÉS GRAU, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: M.ª DOLORES ORTOLÁ ORTOLÁ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: M. ENCARNACIÓN GÓMEZ PLAZA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Múrcia

Vocal segon/a: M.ª ANGELÉS ROMERO RODRÍGUEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Santiago de Compostel·la

Vocal tercer/a: ALBERTO IBARZ RIBAS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Lleida



Comissió suplent:

President/a: M.ª AMPARO CHIRALT BOIX, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: PEDRO JOSÉ FITO SUÑER, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ ÁNGEL PÉREZ ÁLVAREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal segon/a: JORGE BARROS VELÁZQUEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Santiago de Compostel·la

Vocal tercer/a: SALVADOR CASTILLO GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Miguel Hernández





Codi del concurs: 21/16.

Cos: professor/a titular d'universitat.

Àrea de coneixement: Tecnologia d'Aliments

Departament: Tecnologia d'Aliments

Centre: ETSE Agronómica i Medi Natural.

Nombre de places: 1 (cod.: 5560).

Perfil docent de la plaça: Operacions Bàsiques en la Indústria Alimentària II. L'Enginyeria de Processos Alimentaris en el Desenvolupament d'Aliments Funcionals.



Tribunal

Comissió titular:

President/a: DANIEL JOSÉ VIDAL BROTONS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: NOELIA BETORET VALLS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ ÁNGEL PÉREZ ÁLVAREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal segon/a: JORGE BARROS VELÁZQUEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Santiago de Compostel·la

Vocal tercer/a: ALBERTO IBARZ RIBAS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Lleida



Comissió suplent:

President/a: ANA MARÍA ANDRÉS GRAU, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: M.ª. DOLORES ORTOLÁ ORTOLÁ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: M. ENCARNACIÓN GÓMEZ PLAZA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Múrcia

Vocal segon/a: M.ª. ANGELÉS ROMERO RODRÍGUEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Santiago de Compostel·la

Vocal tercer/a: SALVADOR CASTILLO GARCÍA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Mapa web