Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Pilar de la Horadada. Convocatòria per a la provisió en propietat, pel sistema de concurs oposició, de dos places d'oficial de policia local, grup C, subgrup C1.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7860 de 29.08.2016
Número identificador:  2016/6619
Referència Base de Dades:  006490/2016
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Bugarra, Pilar de La Horadada



Convocatòria per a la provisió en propietat, pel sistema de concurs oposició, de dos places d'oficial de policia local, grup C, subgrup C1. [2016/6619]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 130, de data 8 de juliol de 2016, apareixen íntegrament publicades les bases de la convocatòria per a la provisió en propietat, pel sistema de concurs oposició, de dos places d'oficial de policia local vacants en la plantilla municipal.



Aquestes places tenen les següents característiques:



– Grup: C; subgrup: C1; classificació: escala administració especial; subescala serveis especials; nombre de vacants: dos; denominació: oficial policia local; torn: promoció interna.



El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Boletín Oficial del Estado.



Els successius anuncis derivats d'aquesta convocatòria, excepte la llista provisional i definitiva d'admesos i exclosos, que es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, seran publicats al tauler d'edictes de l'ajuntament i, si és el cas, en la pàgina web oficial

www.pilardelahoradada.org.



Pilar de la Horadada, 5 d'agost de 2016.– L'alcalde president: Ignacio Ramos García.

Mapa web