Ficha disposicion

Ficha disposicion





Consorci Provincial per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant. Convocatòria de diverses places de sergent, caporal i bomber.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7859 de 26.08.2016
Número identificador:  2016/6542
Referència Base de Dades:  006439/2016
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Consorci Provincial per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, B/A2, C/C1



Convocatòria de diverses places de sergent, caporal i bomber. [2016/6542]

En el Butlletí Oficial de la Província d''Alacant número 151, de data 8 d'agost de 2016, s'han publicat les bases íntegres que han de regir la convocatòria dels següents processos selectius per a cobrir les places que s'indiquen, totes vacants en la plantilla de personal funcionari de carrera d'aquest Consorci Provincial per a el Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant:



– Concurs oposició per a la provisió de 6 places de sergent, pertanyents a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe servei d'extinció d'incendis, categoria de sergent, enquadrades en el grup de titulació B, incloses en l'oferta d'ocupació pública per a l'exercici 2014.



– Concurs oposició per a la provisió de 25 places de caporal, pertanyents a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe servei d'extinció d'incendis, categoria de caporal, enquadrades en el grup de titulació B, incloses en l'oferta d'ocupació pública per als exercicis 2014, 2015 i 2016.



– Concurs oposició per a la provisió de 22 places de bomber, pertanyents a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe servei d'extinció d'incendis, categoria de bomber, enquadrades en el grup de titulació C1, incloses en l'oferta d'ocupació pública per als exercicis 2014, 2015 i 2016.



El termini de presentació d'instàncies per a cada una de les convocatòries serà de 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de la publicació del corresponent anunci en extracte en el Boletín Oficial del Estado.



Així mateix, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d''Alacant les resolucions aprovatòries per a cada procés selectiu comprensives de la llista d'admesos i exclosos, així com de la data, hora i lloc de celebració del primer exercici de la fase d'oposició. Els altres anuncis es publicaran al tauler d'anuncis del Consorci Provincial.





Alacant, 9 d'agost de 2016.– El president delegat: Jaime Lloret Lloret. El secretari: José Cano Pascual.

Mapa web