Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 28 de juliol de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa pública la llista definitiva d'admesos i exclosos i el tribunal que ha de jutjar les proves selectives d'accés al grup A



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7857 de 24.08.2016
Número identificador:  2016/6274
Referència Base de Dades:  006344/2016
 



RESOLUCIÓ de 28 de juliol de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa pública la llista definitiva d'admesos i exclosos i el tribunal que ha de jutjar les proves selectives d'accés al grup A (subgrup A1), pel torn lliure, sector d'administració general, escala tècnica de gestió, d'aquesta Universitat, convocades per Resolució d'11 de febrer de 2016. [2016/6274]

Aquest Rectorat, fent ús de les atribucions que li confereix la legislació vigent, i una vegada acabats els terminis legals establerts en la convocatòria de les proves selectives per a l'accés al grup A (subgrup A1), pel torn lliure, sector d'administració general, escala tècnica de gestió fa pública la llista definitiva d'admesos i exclosos (annex I) i el tribunal que ha de jutjar-les (annex II).

La prova de coneixement de valencià, prèvia al procés selectiu tindrà lloc el dia 17 de setembre de 2016, a les 09.00 hores, a l'aulari III, c/ Menéndez i Pelayo, s/n, de la Universitat de València.

El primer exercici serà el dia 19 de novembre de 2016, a les 10.00 hores, a l'aula A-1.1 i A-1.2 de l'Aulari VI, al carrer Dr. Moliner, s/n, de Valencia. Els resultats s'anunciaran al tauler d'anuncis del Servei de Recursos Humans (PAS) i a la pàgina web del mateix Servei que té la següent adreça http://www.uv.es/~pas.

Els aspirants hauran d'anar proveïts de un bolígraf o ploma estilogràfica, i hauran de portar el document nacional d'identitat.



Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar potestativament un recurs de reposició en el termini d'un mes a partir de l'endemà a la seua notificació o publicació, davant del mateix òrgan que dictà la resolució, o un recurs contenciós administratiu davant dels òrgans de la jurisdicció contencioso-administrativa de la Comunitat Valenciana en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la seua notificació. Així mateix, l'administració, si escau, podrà revisar les resolucions del tribunal, d'acord amb l'esmentada norma.





València, 28 de juliol de 2016.– El rector, p. d. (DOCV 23.06.2016), el gerent, Joan E. Oltra i Vidal.

Mapa web