Ficha disposicion

Ficha disposicion





CORRECCIÓ d'errades de l'Ordre 20/2016, de 21 de juny, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al Cos C1-14-03, agents mediambientals, sector administració especial, torn de promoció interna, Convocatòria 16/2015, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2015 per al personal de l'administració de la Generalitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7855 de 22.08.2016
Número identificador:  2016/6628
Referència Base de Dades:  006274/2016
 



CORRECCIÓ d'errades de l'Ordre 20/2016, de 21 de juny, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al Cos C1-14-03, agents mediambientals, sector administració especial, torn de promoció interna, Convocatòria 16/2015, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2015 per al personal de l'administració de la Generalitat. [2016/6628]



Publicada l'Ordre 20/2016, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques el 6 de juliol de 2016 (DOCV 7822), per la qual es convoquen proves selectives d'accés al Cos C1-14-03, agents mediambientals, sector administració especial, torn de promoció interna, Convocatòria 16/2015, s'hi ha detectat una errada en el temari del annex II Part Especial i es procedix a la seua correcció per mitjà de la seua substitució pel següent Annex II Part Especial i la seua redacció és:



«ANNEX II

Part especial



1. Principals característiques ambientals de la Comunitat Valenciana: climatologia (règim tèrmic, règim pluviomètric, vents), edafologia (tipus de sòls i les seues característiques) i medi físic (principals formacions muntanyoses, principals rius, zones humides, principals zones protegides).

2. Principals formacions de vegetació natural de la Comunitat Valenciana. Característiques botàniques i culturals de les principals espècies de la flora silvestre valenciana. Característiques de les principals espècies de la fauna valenciana i els seus ecosistemes.

3. Llei 3/1993, de 9 de desembre, Forestal de la Comunitat Valenciana, i el seu reglament: Decret 98/1995, de 16 de maig. El Pla d'Acció Territorial Forestal de la Comunitat Valenciana (PATFOR).

4. Llei 11/1994, de 27 de desembre, de la Generalitat, d'Espais Naturals Protegits de la Comunitat Valenciana. Els espais naturals protegits. La Xarxa Natura 2000.

5. Decret 32/2004, de 27 de febrer, del Consell, pel qual es crea i regula el Catàleg Valencià d'Espècies de Fauna Amenaçades, i s'estableixen les categories i les normes per a la seua protecció. Decret 70/2009, de 22 de maig, del Consell, pel qual es crea i regula el Catàleg Valencià d'Espècies de Flora Amenaçades i es regulen les mesures addicionals de conservació.

6. Llei 3/1995, de 23 de març, de Vies Pecuàries. Legislació autonòmica valenciana vigent sobre vies pecuàries.

7. Aprofitaments forestals. Definició i tipus d'aprofitaments.



8. Silvicultura. Principals tractaments i tècniques de silvicultura. Dasometria. Cubicació d'arbres en peu i abatuts. Cubicació de fustes de xicotetes dimensions. Inventari forestal. Arbres tipus.

9. Incendis forestals. Causes, propagació, comportament, prevenció, tipus, parts i extinció d'incendis. Plans locals de cremes, índex de perill i les seues conseqüències.

10. El Pla especial davant del risc d'incendis forestals de la Comunitat Valenciana. El plec general de normes de seguretat en prevenció d'incendis forestals. Decret 7/2004, de 23 de gener, del Consell.



11. Gestió i organització de l'ús públic de les forests. Ús recreatiu de les forests. Senderisme i esports de muntanya, circulació de vehicles per terrenys forestals, acampades i ús d'instal·lacions recreatives.



12. Principals plagues i malalties que afecten la vegetació forestal de la Comunitat Valenciana. Tècniques de prospecció, control i lluita.



13. La Llei 13/2004, de 27 de desembre, de Caça de la Comunitat Valenciana. Caça i acció de caçar. Espècies cinegètiques. Plans d'aprofitament cinegètic.

14. La pesca continental. Principals espècies piscícoles. Piscifactories. Legislació autonòmica valenciana sobre la matèria. Plans de pesca de la pesca fluvial.

15, Interpretació plànols topogràfics. Escales. Corbes de nivell. Càlcul sobre un plànol de distàncies reals. Pendents i altituds. Coneixement i utilització de la brúixola. Coneixement i utilització de sistemes GPS.



16. Contaminació per soroll i vibracions. Fonts sonores ambientals. Mesures del soroll ambiental.

17. La protecció contra la contaminació acústica. Normes de limitació dels nivells de soroll i vibracions. Legislació i competències.



18. La contaminació atmosfèrica. Principals contaminants i focus d'emissió. Emissió i immissió. Efectes de la contaminació atmosfèrica.



19. La protecció del medi ambient atmosfèric. Normativa en matèria de limitació d'emissions i de qualitat de l'aire. El cas dels compostos orgànics volàtils.

20. Les xarxes de vigilància i control de la contaminació atmosfèrica. Criteris d'ubicació i tipus d'estacions. Els plans de millora de la qualitat de l'aire.

21. El canvi climàtic i els gasos d'efecte d'hivernacle. Protocols i altres acords internacionals.

22. La prevenció i el control integrats de la contaminació. Instruments jurídics d'intervenció administrativa ambiental a la Comunitat Valenciana. Legislació i competències.

23. La vigilància i el control de la qualitat de les aigües de les zones humides de la Comunitat Valenciana. Problemàtica i principals contaminants.

24. Llei 22/2011, de Residus i Sòls Contaminats. Disposicions generals. Producció, possessió i gestió de residus. Règim sancionador. Gestió dels residus domèstics: competències municipals i supramunicipals. Els plans zonals de residus urbans a la Comunitat Valenciana.



25. Protecció penal en matèria de medi ambient: especial referència a delictes contra l'ordenació del territori i el medi ambient.»



Així mateix, i per tal d'evitar possibles perjuís a les persones aspirants es prorroga el termini de presentació d'instàncies en vint dies hàbils, comptats a partir de l''endemà de la publicació d'aquesta correcció d'errades en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.





València, 8 d'agost de 2016.– La consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques: Gabriela Bravo Sanestanislao.

Mapa web