Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Alfafar. Oferta d'ocupació pública de 2016.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7849 de 11.08.2016
Número identificador:  2016/6016
Referència Base de Dades:  006126/2016
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1, D/C2, E
      Descriptors toponímics: Alfafar



Oferta d'ocupació pública de 2016. [2016/6016]

Pel Decret d'Alcaldia número 2016001761, de 15 de juliol de 2016, s'ha resolt:

«Vist que en la plantilla de personal existeixen actualment, entre altres, les següents places sense cobrir en propietat, amb la naturalesa jurídica que s'expressa.

Vist que l'article 70 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (EBEP), estableix que: «Les necessitats de recursos humans, amb assignació pressupostària, que hagen de proveir-se per mitjà de la incorporació de personal de nou ingrés seran objecte de l'oferta d'ocupació pública, o a través d'un altre instrument semblant de gestió de la provisió de les necessitats de personal, la qual cosa comportarà l'obligació de convocar els corresponents processos selectius per a les places compromeses i fins a un deu per cent addicional, fixant el termini màxim per a la convocatòria d'aquests. En tot cas, l'execució de l'oferta d'ocupació pública o instrument semblant haurà de desenvolupar-se dins del termini improrrogable de tres anys.»



Vist el que es preceptua en la Llei 48/2015, de 29 d'octubre, de Pressupostos Generals de l''Estat per a l'any 2016, en l'article 20, oferta d'ocupació pública o un altre instrument semblant de gestió de la provisió de necessitats de personal:



«U. 1. Al llarg de l'exercici 2016 únicament es podrà procedir, en el sector públic delimitat en l'article anterior, a excepció de les societats mercantils públiques i entitats públiques empresarials, fundacions del sector públic i consorcis participats majoritàriament per les administracions i organismes que integren el sector públic, que es regiran pel que disposen les disposicions addicionals tretze, catorze i quinze, respectivament, d'aquesta llei i dels òrgans constitucionals de l'Estat, a la incorporació de nou personal amb subjecció als límits i requisits establits en els apartats següents, excepte la que puga derivar-se de l'execució de processos selectius corresponents a ofertes d'ocupació pública d'exercicis anteriors o de places de militars de tropa i marineria professional necessàries per a aconseguir els efectius fixats en la disposició addicional catorze.



La limitació continguda en el paràgraf anterior abasta les places incurses en els processos de consolidació d'ocupació previstos en la disposició transitòria quarta de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

Respectant, en tot cas, les disponibilitats pressupostàries del capítol I dels corresponents pressupostos de gastos, en els següents sectors i administracions la taxa de reposició es fixarà fins a un màxim del 100 per cent».



«3. En els sectors i administracions no arreplegats en l'apartat anterior, la taxa de reposició es fixarà fins a un màxim del 50 %.

No computaran dins del límit màxim de places derivat de la taxa de reposició d'efectius aquelles places que es convoquen per a la seua provisió per mitjà de processos de promoció interna.»

Vist que durant l'any 2015 s'han jubilat quatre funcionaris de carrera.

Vist que l'oferta d'ocupació pública ha sigut objecte de negociació amb els representants sindicals.

Considerant el que disposa l'article 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, en relació amb el 128 del Reial Decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, TRRL.

En virtut de les atribucions concedides per l'article 21.1.g de la referida Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, resolc:



Primer. Aprovar l'oferta d'ocupació pública de 2016, de l'Ajuntament d'Alfafar, referida a les places següents:

Segon. Procedir a la publicació de l'oferta d'ocupació i, a aquests efectes, remetre a la Delegació del Govern de la Comunitat Valenciana, perquè tramite la publicació conjunta amb la resta d'ofertes d'ocupació pública, el certificat de la resolució adoptada i anunci de l'oferta, segons el detall següent:

Tercer. Traslladar la present resolució als representants sindicals.»





Alfafar, 21 de juliol de 2016.– L'alcalde: Juan Ramón Adsuara Monlleó.

Mapa web