Ficha disposicion

Ficha disposicion





Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana, SAU. Informació pública de les bases i convocatòria per a efectuar quatre contractacions temprals per obra o servei a jornada completa, per a la contractació de personal temporal vinculat a la gestió de l'event Alacant Port d'Eixida, Volta al Món a Vela 2017.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7847 de 09.08.2016
Número identificador:  2016/5908
Referència Base de Dades:  006094/2016
 



Informació pública de les bases i convocatòria per a efectuar quatre contractacions temprals per obra o servei a jornada completa, per a la contractació de personal temporal vinculat a la gestió de l'event Alacant Port d'Eixida, Volta al Món a Vela 2017. [2016/5908]

En la meua qualitat d'òrgan de contractació de la Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana, SAU, amb domicili social a Alacant, passeig Doctor Gadea, núm. 10, en virtut del meu nomenament com a director general de la mateixa i en virtut dels poders que té atorgats per acord del Consell d'Administració de data 24 de novembre de 2015 i elevats en escriptura pública autoritzada davant del notari de Benidorm José Antonio Pérez Ramos, el dia 30 de novembre de 2015, amb el número 1569 del seu protocol, expose:



Primer

Amb data 6 de juliol de 2016 s'ha rebut, amb la sol·licitud prèvia per esta part, autorització de la Direcció General de Pressupostos per a efectuar quatre contractacions temporals per obra o servici a jornada completa, per a la contractació de personal temporal vinculat a la gestió de l'esdeveniment Alacant Port d'Eixida, Volta al Món a Vela 2017, tot això, d'acord amb el que preveu l'article 32.6 de la Llei 11/2015, de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2016, i en concret les següents:



Denominació lloc Import salarial anualizado

Gerent de màrqueting 40.700 euros

Coordinador d'esdeveniments 40.700 euros

Tècnic de suport de projectes 33.000 euros

Controller Gestió i RRHH 33.000 euros



La duració del contracte serà des de la data de firma del contracte laboral fins al final de realització de les actuacions concretes derivades del contracte celebrat amb la mercantil Volvo Ocean Race, SL.U.



Segon

L'article 4.1. Del Decret Llei 1/2011, de 30 de setembre, del Consell, de Mesures Urgents de Règim Econòmic Financer del Sector Públic Empresarial i Fundacional i de la Resolució de 14 d'abril de 2016, del conseller d'Hisenda i Model Econòmic per la que s'aproven les Instruccions sobre mesures de control i publicitat activa en el sector públic instrumental de la Generalitat, establix:



«Segona. Publicitat en els processos selectius

Els ens inclosos en l'àmbit d'aplicació de les presents instruccions han de publicar en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana totes les convocatòries de selecció del seu personal fix, així com els resultats de les dites convocatòries…»



A la vista de l'anterior, resolc:



– Aprovar les bases de Convocatòria de concurs públic de mèrits per a cobrir quatre places laborals temporals, les quals es transcriuen a continuació, en les que s'arreplega el perfil i nivell de formació requerida, els mèrits exigits, requisits, baremació, procés de selecció, retribució i composició de la Comissió de Selecció.

– Acordar que la convocatòria i el seu resultat es publique en el DOCV així com en la web de SPTCV www.sptcv.net

– Designar a comissió de selecció que es compondrà dels membres següents:

- Un/a llicenciat/da en dret membre de l'assessoria jurídica que farà de secretari i alçarà acta de les reunions,

- Un/a llicenciat/da en econòmiques o empresarials membre del departament economico-financer i de recursos humans,

- Un/a enginyer/a superior membre del departament tècnic.

Esta comissió procedirà a realitzar la preselecció per mitjà de la comprovació del compliment dels requisits generals de l'oferta, respecte de les sol·licituds presentades i publicarà en la web de l'entitat (www.sptcv.org), el llistat d'aspirants que complixen amb els requisits i que per tant passen a la següent fase.

Així mateix realitzarà la baremació de les sol·licituds admeses a fi de determinar quals obtenen els 50 punts mínims per a passar a la fase de l'entrevista amb la Direcció General de la societat.



I perquè així conste, subscric la present a



Alacant, 21 de juliol de 2016.– El director general del SPTCV: Antonio Rodes Juan.





ANNEX

Bases convocatòria selecció personal



CONVOCATÒRIA DE CONCURS PÚBLIC DE MÈRITS PER A COBRIR UNA PLAÇA DE PERSONAL LABORAL DE COORDINADOR D'ESDEVENIMENTS EN SOCIETAT PROJECTES TEMÀTICS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, SAU, PER MITJÀ DE LA REALITZACIÓ D'UN CONTRACTE TEMPORAL PER OBRA O SERVICI DETERMINAT



Normes generals

Este concurs es regix pel Reial Decret Legislativa 1/1995, de 24 de març, pel que s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors modificat parcialment pel Reial Decret Llei 10/2010, de 16 de juny, de Mesures urgents per a la reforma del mercat de treball, per les lleis aprovades per la Generalitat Valenciana en la matèria relativa a la contractació de personal per les empreses del Sector Públic Empresarial Valencià i pel que disposen les presents bases.



Sol·licitada autorització expressa a la Direcció General de Pressupostos de la Generalitat per a la contractació d'un lloc temporal denominat Coordinador d'Esdeveniments vinculat a la celebració i perfeccionament del contracte amb Volvo Ocean Race, SL, s'ha obtingut informe positiu en data 6 de juliol de 2016 per a esta contractació temporal fins a la finalització de les actuacions concretes derivades del contracte celebrat amb la mercantil Volvo Ocean Race, SL. La dita previsió temporal es podrà estendre fins una data màxima de 31 de maig de 2018, havent de tramitar-se, per part de Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana, l'assignació pressupostària per a este lloc temporal fins a la finalització del període de prestació de servicis, tot això d'acord amb el que preveu l'art. 32.6 de la Llei 11/2015, de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2016.



Protecció de dades personals

Les dades amb caràcter personal aportats pels aspirants quedaran inclosos en un fitxer. SPTCV es compromet a no fer un ús diferent d'aquell per al qual han sigut demandats, d'acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades.



Condicions de treball

SOCIETAT PROJECTES TEMÀTICS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, SAU (d'ara en avant SPTCV) convoca un concurs públic de mèrits per a cobrir una plaça de COORDINADOR D'ESDEVENIMENTS, d'acord amb les condicions següents:

Departament sol·licitant: DIRECCIÓ GENERAL SPTCV



Nombre de llocs: 1

LLOC DE TREBALL: COORDINADOR D'ESDEVENIMENTS

NIVELL PROFESSIONAL/FORMACIÓ: TITULAT SUPERIOR AMB TÍTOL OFICIAL DE MÀSTER UNIVERSTARIO EN GESTIÓ EMPRESARIAL



EXPERIÈNCIA REQUERIDA:

– Es requerix experiència acreditada en l'àmbit de l'elaboració de pressupostos i control i auditoria de costos, organització, gestió i coordinador d'equips, amb iniciativa i lideratge.



ACREDITACIÓ DE L'EXPERIÈNCIA:

L'acreditació de l'experiència laboral podrà realitzar-se a través de qualsevol mitjà vàlid en dret, preferentment per mitjà de certificació de l'empresa o entitat en què ha prestat els seus servicis, o si és el cas, una vida laboral expedida per la Tresoreria General de la Seguretat Social on consten els períodes treballats. En el cas d'aportar per la segona opció s'haurà d'acompanyar la mencionada vida laboral amb els contractes sucrets on consta la categoria professional.



DATA D'INCORPORACIÓ: IMMEDIATA



DURACIÓ DEL CONTRACTE: PER OBRA O SERVICI (fins a la finalització de les funcions concretes derivades del Contracte de Port d'Eixida subscrit entre SPTCV i VOLVO OCEAN RACE, SLU, per a la l'esdeveniment d'excepcional interés públic Alacant Port d'Eixida Volta al món a vela, edició 2017)



TIPUS DE CONTRACTE: Temporal per obra o servici a temps complet, fins al compliment de les obligacions contractuals contretes per SPTCV enfront de VOLVO OCEAN RACE, SLU, en relació a l'organització de l'esdeveniment d'excepcional interés públic «Alacant 2017. Port d'Eixida de la Volta al món a Vela».



JORNADA SETMANAL: 40 hores setmanals distribuïdes de dilluns a divendres



CENTRE DE TREBALL: avinguda Jean Claude Combaldieu, s/n, 03008 Alacant



CONDICIONS ECONÒMIQUES: 40.700 euros bruts, pagadors en 15 pagues, 12 mensualitats i 3 extres prorratejades en nòmina.



FUNCIONS:

– Dirigir i organitzar l'esdeveniment d'eixida Alacant Port d'Eixida de la Volvo Ocean Race en la seua edició 2017, sent el responsable de coordinar i dirigir els distints departaments creats per a l'esdeveniment, així com del seguiment del compliment de les contractacions de servicis i subministraments realitzades per SPTCV per a l'organització de l'esdeveniment.

– Garantir el compliment de totes les obligacions contractuals assumides per SPTCV enfront de VOLVO OCEAN RACE, SLU, en relació a l'organització de l'esdeveniment d'eixida i que es regulen en la relació contractual subscrita entre VOR i SPTCV.

– Elaborar un cronograma de fites contractuals i accions de l'esdeveniment, i planificar i coordinar les accions a executar.

– Seguiment i control de la preparació i adequació del village abans i després de l'arribada dels equips participants. Preparació i organització de l'esdeveniment per al públic assistent al mateix així com en relació a les necessitats dels equips participants.

– Establir i col·laborar en l'obtenció de tots els premisos, llicències i autoritzacions necessàries per a l'adequada organització del village



– Suport a la Direcció General en la coordinació i negociació institucional amb totes les entitats intervinents: Autoritat Portuària d'Alacant (especialment per a la cessió d'espais necessaris, agents intervinents en el village (estibadors, grues, duanes...), així com amb el Consell Superior d'Esports, Ajuntament d'Alacant i qualsevol altra entitat intervinent.



– Relacions amb les empreses col·laboradores de l'esdeveniment i busca de formes de col·laboració.

– Elaboració del pressupost de l'esdeveniment tenint en compte el màxim contractualment previst, així com les col·laboracions econòmiques rebudes que permeten el dèficit zero, en el dit pressupost s'inclouran les quantitats disponibles per a cada un dels departaments, respecte dels quals el coordinador realitzarà el seguiment i els ajustos necessaris. Anàlisi de costos i necessitats captació de col·laboracions econòmiques a fi d'aconseguir el cost 0 de l'esdeveniment.

– En l'exercici de les seues funcions en tot moment reportarà al director general de SPTCV i se subjectarà a les seues instruccions.

El lloc de treball és a Alacant.



REQUISITS GENERALS:

DISPONIBILITAT PER A VIATJAR: SÍ

PERMÍS DE CONDUIR: B

VEHICLE PROPI: SÍ

REQUISITS

a) Estar en possessió dels títols de formació requerits en la present convocatòria.

b) Experiència professional acreditada en funcions semblantsment i especialment de control de pressupost i gastos i en lideratge i gestió d'equips i coordinació de departaments.

c) No haver sigut separat per mitjà d'expedient disciplinari del servici de cap Administració pública ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.

d) No patir de malaltia ni defecte físic o psíquic que impedisca el desenvolupament de les funcions corresponents a la plaça convocada.



REQUERIMENTS DE FORMACIÓ:

TITULACIÓ REQUERIDA (REQUISIT D'ADMISSIÓ)

Titulat superior en Administració i Direcció d'Empreses, Ciències Empresarials, Economia, ADIU o assimilades amb especialització grau màster en gestió empresarial, direcció d'empreses i assimilats.





FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA (VALORABLE)

Específica: Es valoraran cursos de postgrau addicionals en auditoria de costos, empresa, etc, relacionats amb les funcions a prestar, així com cursos i altres titulacions acadèmiques iguals o superiors a les relacionades amb la convocatòria, relacionats directament amb les funcions a exercir.

Genèrica: Per la possessió d'altres cursos així com de titulacions acadèmiques igual o superiors a la requerida en la convocatòria.



INFORMÀTICA (VALORABLE)

Maneig ofimàtica (Word, Excel, power point)



ACREDITACIÓ DE LA FORMACIÓ:

L'acreditació de la titulació acadèmica es realitzarà per mitjà de l'aportació d'una còpia compulsada de la titulació acadèmica.

Acreditació de la formació complementària, per mitjà d'aportació de còpia compulsada de les titulacions acadèmiques complementàries i per mitjà de còpia dels títols d'accions formatives.



PROCÉS DE SELECCIÓ



FASE DE PRESELECCIÓ (NO BAREMABLE)

– RECEPCIÓ DE CURRÍCULUM VITAE i la resta de documentació dels mèrits al·legats en compliment dels requisits previstos en l'oferta.

– Presentació: en el registre d'entrada de de SPTCV, en les seues oficines síties en l'avinguda Jean Claude Combladieu, s/n, d'Alacant. Telèfon 965 908 090,així com en els registres enumerats en l'article 38.4 de la Llei 30/1992 (BOE 27 de novembre), de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment.

Horari: de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores

Termini de Presentació: 15 dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació de la convocatòria de l'oferta de treball en el DOCV.



Els mèrits que no s'hagen justificat documentalment no seran tinguts en compte als efectes de la baremació final del candidat o candidata.



– PRESELECCIÓ DE CANDIDATS:

La comissió de selecció, designada pel director general de la societat i òrgan de contractació de la mateixa, es compondrà de:

– Un/a Llicenciat/da en dret membre de l'assessoria jurídica que farà de secretari i alçarà acta de les reunions,

– Un/a llicenciat/da en econòmiques o empresarials membre del departament economicofinancer i de recursos humans,

– Un/a enginyer/a superior membre del departament tècnic.

Esta comissió procedirà a realitzar la preselecció per mitjà de la comprovació del compliment dels requisits generals de l'oferta, respecte de les sol·licituds presentades i publicarà en la web de l'entitat (www.sptcv.org), el llistat d'aspirants que complixen amb els requisits i que per tant passen a la següent fase.

Els membres de la comissió s'abstindran de participar quan coincidisquen en ells alguna circumstància de les previstes en els articles 28 i 29 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.



El director General de SPTCV podrà sol·licitar als membres de la comissió una declaració expressa de no trobar-se en cap de les circumstàncies previstes en els articles mencionats.

La comissió resoldrà tots els dubtes que puguen sorgir de l'aplicació d'estes normes, així com les que puguen produir-se dels casos no previstos.

La comissió podrà declarar deserta la selecció en el cas que no concórrega cap candidat idoni.



FASE DE SELECCIÓ (BAREMABLE I ELIMINATÒRIA): MÀXIM 150 PUNTS

Fase 1: Baremació d'experiència laboral. MÀXIM 50 punts

Fase2: Baremació de formació i mèrits. MÀXIM 50 punts

Es requerirà haver obtingut 50 punts en les Fases 1 i 2 anteriors i tindrà caràcter eliminatori, publicant-se en la web de l'entitat (www.sptcv.net) la relació d'aspirants que passen a la següent fase.

Fase 3: ENTREVISTA PERSONAL. MÀXIM 50 punts

Els aspirants que hagueren superat la fase anterior, seran entrevistats amb l'objectiu de comprovar l'adequació del perfil professional i aptituds de la candidatura preseleccionades i les seues possibles iniciatives per al millor exercici de les funcions del lloc de treball oferit. En l'entrevista es podrà plantejar un cas pràctic relatiu a les funcions a exercir pel candidat el qual haurà de ser resolt, a fi de comprovar les seues aptituds per al lloc.

El resultat final del procés de selecció vindrà determinat per la suma de les puntuacions obtingudes, en cada fase del procés i serà publicat en la web de l'entitat (www.sptcv.net).



PUNTUACIONS FASES DE SELECCIÓ. BAREMACIÓ MÈRITS.



FASE DE SELECCIÓ (BAREMABLE I ELIMINATÒRIA). MÀXIM 100 PUNTS



FASE 1. BAREMACIÓ EXPERIÈNCIA LABORAL: 50 PUNTS

1.1. EXPERIÈNCIA EN LLOCS DE TREBALL IGUALS O SEMBLANTS: 40 PUNTS

Es valorarà l'experiència en llocs de treball iguals o semblants i que pertanguen al mateix grup de titulació, sector o especialitat o categoria professional del lloc de treball oferit, en els que haja exercit funcions i tasques relacionades amb les del lloc oferit en la convocatòria d'acord amb la distribució següent:

4 punts per cada any complet de prestació de servici amb un màxim de 10 anys.

1.2. EXPERIÈNCIA ALTRES LLOCS DE TREBALL: 10 PUNTS



Es valorarà l'experiència en altres llocs de treball en què haja exercit funcions que pertanguen al grup de titulació requerit en la convocatòria, d'acord amb l'a distribució següent:

2 punts per cada any complet de prestació de servicis amb un màxim de 5 anys.

FASE 2 BAREMACIÓ DE FORMACIÓ I MÈRITS: 50 PUNTS



2.1. CONEIXEMENTS D'INFORMÀTICA10 PUNTS

Acreditació de cursos d'informàtica:

Fins a 10 hores: 2 punts

Més de 10 hores fins a 50 hores: 5 punts

Més de 50 hores: 10 punts

2.2. QUALIFICACIÓ TÈCNICA: 40 PUNTS

2.2.1. FORMACIÓ GENÈRICA: 15 PUNTS

Per l'acreditació de títols acadèmics iguals o superiors als requerits en la convocatòria no relacionats directament amb les funcions del lloc: fins a 15 punts

– 5 punts per titulació acadèmica igual a la requerida en la convocatòria

– 5 punts per cada titulació acadèmica superior a la requerida en la convocatòria

– Per la possessió de cursos de formació i perfeccionament que no estiguen directament relacionats amb les funcions del lloc: fins a un màxim de 5 punts

– Curs de fins a 25 hores1 punt

– Cursos de més de 25 hores fins a 50 hores2 punts

– Cursos de més de 50 hores fins a 100 hores3 punts

– Cursos de més de 100 hores5 punts

2.2.2. FORMACIÓ ESPECÍFICA: 25 PUNTS

Per l'acreditació de títols acadèmics iguals o superiors als requerits en la convocatòria relacionats directament amb les funcions del lloc: fins a 35 punts

– 10 punts per titulació acadèmica igual a la requerida en la convocatòria

– 10 punts per cada titulació acadèmica superior a la requerida en la convocatòria

– Per la possessió de cursos de formació i perfeccionament que estiguen directament relacionats amb les funcions del lloc: fins a un màxim de 5 punts

– Curs de fins a 25 hores1 punts

Cursos de més de 25 hores fins a 50 hores2 punts

Cursos de més de 50 hores fins a 100 hores3 punts

Cursos de més de 100 hores5 punts



ENTREVISTA PERSONAL PUNTS: MÀXIM 50 PUNTS



RESULTAT DE LA SELECCIÓ

Es publicarà en la web de SPTCV (www.sptcv.net) el candidat finalment seleccionat.





CONVOCATÒRIA DE CONCURS PÚBLIC DE MÈRITS PER A COBRIR UNA PLAÇA DE PERSONAL LABORAL DE GERENT DE MÀRQUETING EN SOCIETAT PROJECTES TEMÀTICS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, SAU, PER MITJÀ DE LA REALITZACIÓ D'UN CONTRACTE TEMPORAL PER OBRA O SERVICI DETERMINAT





Normes generals

Este concurs es regix pel Reial Decret Legislativa 1/1995, de 24 de març, pel que s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors modificat parcialment pel Reial Decret Llei 10/2010, de 16 de juny, de Mesures urgents per a la reforma del mercat de treball, per les lleis aprovades per la Generalitat Valenciana en la matèria relativa a la contractació de personal per les empreses del Sector Públic Empresarial Valencià i pel que disposen les presents bases.



Sol·licitada autorització expressa a la Direcció General de Pressupostos de la Generalitat per a la contractació d'un lloc temporal denominat Coordinador d'Esdeveniments vinculat a la celebració i perfeccionament del contracte amb Volvo Ocean Race, s.L., s'ha obtingut informe positiu en data 06 e juliol de 2016 per a esta contractació temporal fins a la finalització de les actuacions concretes derivades del contracte celebrat amb la mercantil Volvo Ocean Race, s.L. La dita previsió temporal es podrà estendre fins una data màxima de 31 de maig de 2018, havent de tramitar-se, per part de Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana, l'assignació pressupostària per a este lloc temporal fins a la finalització del període de prestació de servicis, tot això d'acord amb el que preveu l'art. 32.6 de la Llei 11/2015, de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2016.



Protecció de dades personals

Les dades amb caràcter personal aportats pels aspirants quedaran inclosos en un fitxer. SPTCV es compromet a no fer un ús diferent d'aquell per al qual han sigut demandats, d'acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades.



Condicions de treball

SOCIETAT PROJECTES TEMÀTICS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, SAU. (d'ara en avant SPTCV) convoca un concurs públic de mèrits per a cobrir una plaça de GERENT DE MÀRQUETING, d'acord amb les condicions següents:

Departament sol·licitant: DIRECCIÓ GENERAL SPTCV

Nombre de llocs:1

LLOC DE TREBALL:GERENT DE MÀRQUETING

NIVELL PROFESSIONAL. FORMACIÓ:TITULAT SUPERIOR AMB TÍTOL OFICIAL DE MÀSTER UNIVERSITARI EN MÀRQUETING I COMUNICACIÓ



EXPERIÈNCIA REQUERIDA:

– Es requerix experiència acreditada en màrqueting i comunicació.



ACREDITACIÓ DE L'EXPERIÈNCIA:

L'acreditació de l'experiència laboral podrà realitzar-se a través de qualsevol mitjà vàlid en dret, preferentment per mitjà de certificació de l'empresa o entitat en què ha prestat els seus servicis, o si és el cas, una vida laboral expedida per la Tresoreria General de la Seguretat Social on consten els períodes treballats. En el cas d'aportar per la segona opció s'haurà d'acompanyar la mencionada vida laboral amb els contractes sucrets on consta la categoria professional.



IDIOMA REQUERIT:ANGLÉS NIVELL C1



DATA D'INCORPORACIÓ: IMMEDIATA



DURACIÓ DEL CONTRACTE: PER OBRA O SERVICI (fins a la finalització de les funcions concretes derivades del Contracte de Port d'Eixida subscrit entre SPTCV i VOLVO OCEAN RACE, SLU, per a la l'esdeveniment d'excepcional interés públic Alacant Port d'Eixida Volta al món a vela, edició 2017)

TIPUS DE CONTRACTE: Temporal per obra o servici a temps complet, fins al compliment de les obligacions contractuals contretes per SPTCV enfront de VOLVO OCEAN RACE, SLU, en relació a l'organització de l'esdeveniment d'excepcional interés públic «Alacant 2017. Port d'Eixida de la Volta al món a Vela».



JORNADA SETMANAL: 40 hores setmanals distribuïdes de dilluns a divendres



CENTRE DE TREBALL: avinguda Jean Claude Combaldieu, s/n, 03008 Alacant



CONDICIONS ECONÒMIQUES: 40.700 euros bruts, pagadors en 15 pagues, 12 mensualitats i 3 extres prorratejades en nòmina.



FUNCIONS:

Les funcions a realitzar en el lloc de treball que es pretenen cobrir amb esta convocatòria són les següents:

– Responsable de l'àrea de Màrqueting i Mitjans de Comunicació de l'esdeveniment Alacant 2017 Port d'Eixida de la Volta al món a Vela

– Elaboració del Pla de Màrqueting de l'esdeveniment, Pla de Publicitat exterior. Programació d'esdeveniments a realitzar en el recinte del race village en ocasió de l'esdeveniment. Elaboració de mnaul i aplicació d'identitat corporativa. Aprofitament d'actius del viallge. Merchandising. Coordinació web corporativa, xarxes socials i labors de comunity mànager.

– Garantir el compliment de totes les obligacions del Contracte de Port d'Eixida quant a aspectes comercials, màrqueting, publicitat i mitjans de comunicació, assessorant a SPTCV en les licitacions necessàries per a donar degut compliment als mateixos i coodinando i supervisant la labor i prestació dels servicis i subministraments per les empreses contractistes que resulten adjudicatàries

– Pla i accions necessàries per a explotar els drets adrquiridos en relació amb l'esdeveniment d'eixida.

– Elaboració d'un cronograma de fites contractuals i accions de l'esdeveniment. Planificació i coordinació de les accions a executar.

– Negociació institucional de l'aplicació del pla de mitjans i aplicació de la marca. Supervisió i seguiment.

– Coordinació i gestió de les relacions amb les empreses col·laboradores i/o patrocinadores de l'esdeveniment. Assistència en la captació de noves col·laboracions. Gestió i organització dels packs de patrocini, hospitality, relacions públiques, programació d'ivnitados.

– Gestió dels espais reservats per a les empreses col·laboradores.



– Organització, supervisió i coordinació del Pla de voluntaris.

– Elaboració d'un prespuesto de màrqueting, mitjans de comunicació, realcions públiques i hospitality de l'esdeveniment.

– En l'exercici de les seues funcions en tot moment reportarà al director general de SPTCV i se subjectarà a les seues instruccions.

– El lloc de treball és a Alacant.



REQUISITS GENERALS:

DISPONIBILITAT PER A VIATJAR: SÍ

PERMÍS DE CONDUIR: B

VEHICLE PROPI: SÍ



REQUISITS

a) Estar en possessió dels títols de formació requerits.

b) Experiència professional acreditada en funcions de màrqueting i comunicació.

c) No haver sigut separat per mitjà d'expedient disciplinari del servici de cap Administració pública ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.

d) No patir de malaltia ni defecte físic o psíquic que impedisca el desenvolupament de les funcions corresponents a la plaça convocada.



REQUERIMENTS DE FORMACIÓ:



TITULACIÓ REQUERIDA (REQUISIT D'ADMISSIÓ)

Titulat superior en Màrqueting i Comunicació, Sociologia, qualsevol titulació que habilite per a la realització de les funcions requerides i amb títol oficial de màster universitari de màrqueting i comunicació o assimilats.



IDIOMA ANGLÉS (requisit mínim d'admissió)

Nivell C1. S'haurà d'acreditar per mitjà de la presentació de títol oficial reconegut i homologat, EOI, Cambridge i assimilats.



FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA (VALORABLE)

Específica: Es valoraran cursos de postgrau addicionals, relacionats amb les funcions a prestar, així com cursos i altres titulacions acadèmiques iguals o superiors a les relacionades amb la convocatòria, relacionats directament amb les funcions a exercir.

Genèrica: Per la possessió d'altres cursos així com de titulacions acadèmiques igual o superiors a la requerida en la convocatòria.



INFORMÀTICA (VALORABLE)

Maneig ofimàtica (Word, Excel, power point), xarxes socials.



ACREDITACIÓ DE LA FORMACIÓ:

L'acreditació de la titulació acadèmica es realitzarà per mitjà de l'aportació d'una còpia compulsada de la titulació acadèmica.

Acreditació de la formació complementària, per mitjà d'aportació de còpia compulsada de les titulacions acadèmiques complementàries i per mitjà de còpia dels títols d'accions formatives.



PROCÉS DE SELECCIÓ



FASE DE PRESELECCIÓ (NO BAREMABLE)

– RECEPCIÓ DE CURRÍCULUM VITAE i la resta de documentació dels mèrits al·legats en compliment dels requisits previstos en l'oferta.

– Presentació: En el registre d'entrada de de SPTCV, en les seues oficines síties en l'avinguda Jean Claude Combladieu, s/n, d'Alacant. Telèfon 965 908 090,així com en els registres enumerats en l'article 38.4 de la Llei 30/1992 (BOE 27 de novembre), de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment.

Horari: de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores

Termini de Presentació: 15 dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació de la convocatòria de l'oferta de treball en el DOCV.



Els mèrits que no s'hagen justificat documentalment no seran tinguts en compte als efectes de la baremació final del candidat o candidata.

– PRESELECCIÓ DE CANDIDATS:

La comissió de selecció, designada pel director general de la societat i òrgan de contractació de la mateixa, es compondrà de:

– Un/a Llicenciat/da en dret membre de l'assessoria jurídica que farà de secretari i alçarà acta de les reunions,

– Un/a llicenciat/da en econòmiques o empresarials membre del departament economicofinancer i de recursos humans,

– Un/a enginyer/a superior membre del departament tècnic.

Esta comissió procedirà a realitzar la preselecció per mitjà de la comprovació del compliment dels requisits generals de l'oferta, respecte de les sol·licituds presentades i publicarà en la web de l'entitat (www.sptcv.org), el llistat d'aspirants que complixen amb els requisits i que per tant passen a la següent fase.

Els membres de la comissió s'abstindran de participar quan coincidisquen en ells alguna circumstància de les previstes en els articles 28 i 29 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.



El director General de SPTCV podrà sol·licitar als membres de la comissió una declaració expressa de no trobar-se en cap de les circumstàncies previstes en els articles mencionats.

La comissió resoldrà tots els dubtes que puguen sorgir de l'aplicació d'estes normes, així com les que puguen produir-se dels casos no previstos.

La comissió podrà declarar desert el procés de selecció en el cas que no concórrega cap candidat idoni per a cobrir el mateix.



FASE DE SELECCIÓ (BAREMABLE I ELIMINATÒRIA): MÀXIM 150 PUNTS

Fase 1: Baremació d'experiència laboral. Màxim 50 punts

Fase2: Baremació de formació i mèrits. Màxim 50 punts

Es requerirà haver obtingut 50 punts en les Fases 1 i 2 anteriors i tindrà caràcter eliminatori, publicant-se en la web de l'entitat (www.sptcv.net) la relació d'aspirants que passen a la següent fase.

Fase 3: ENTREVISTA PERSONAL. Màxim 50 punts

Els aspirants que hagueren superat la fase anterior, seran entrevistats amb l'objectiu de comprovar l'adequació del perfil professional i aptituds de la candidatura preseleccionades i les seues possibles iniciatives per al millor exercici de les funcions del lloc de treball oferit.. En l'entrevista es podrà plantejar un cas pràctic relatiu a les funcions a exercir pel candidat el qual haurà de ser resolt, a fi de comprovar les seues aptituds per al lloc.

El resultat final del procés de selecció vindrà determinat per la suma de les puntuacions obtingudes, en cada fase del procés i serà publicat en la web de l'entitat (www.sptcv.net).



PUNTUACIONS FASES DE SELECCIÓ. BAREMACIÓ MÈRITS.



FASE DE SELECCIÓ (BAREMABLE I ELIMINATÒRIA). MÀXIM 100 PUNTS



FASE 1. BAREMACIÓ EXPERIÈNCIA LABORAL: 50 PUNTS

1.1. EXPERIÈNCIA EN LLOCS DE TREBALL IGUALS O SEMBLANTS: 40 PUNTS

Es valorarà l'experiència en llocs de treball iguals o semblants i que pertanguen al mateix grup de titulació, sector o especialitat o categoria professional del lloc de treball oferit, en els que haja exercit funcions i tasques relacionades amb les del lloc oferit en la convocatòria d'acord amb la distribució següent:

4 punts per cada any complet de prestació de servici amb un màxim de 10 anys.

1.2. EXPERIÈNCIA ALTRES LLOCS DE TREBALL: 10 PUNTS



Es valorarà l'experiència en altres llocs de treball en què haja exercit funcions que pertanguen al grup de titulació requerit en la convocatòria, d'acord amb l'a distribució següent:

2 punts per cada any complet de prestació de servicis amb un màxim de 5 anys.



FASE 2 BAREMACIÓ DE FORMACIÓ I MÈRITS: 50 PUNTS



2.1. CONEIXEMENTS D'INFORMÀTICA: 10 PUNTS

Acreditació de cursos d'informàtica:

Fins a 10 hores: 2 punts

Més de 10 hores fins a 50 hores: 5 punts

Més de 50 hores: 10 punts

2.2. QUALIFICACIÓ TÈCNICA: 40 PUNTS

2.2.1. FORMACIÓ GENÈRICA: 15 PUNTS

Per l'acreditació de títols acadèmics iguals o superiors als requerits en la convocatòria no relacionats directament amb les funcions del lloc: fins a 15 punts

– 5 punts per titulació acadèmica igual a la requerida en la convocatòria

– 5 punts per cada titulació acadèmica superior a la requerida en la convocatòria

– Per la possessió de cursos de formació i perfeccionament que no estiguen directament relacionats amb les funcions del lloc: fins a un màxim de 5 punts

– Curs de fins a 25 hores1 punt

– Cursos de més de 25 hores fins a 50 hores2 punts

– Cursos de més de 50 hores fins a 100 hores3 punts

– Cursos de més de 100 hores5 punts

2.2.2. FORMACIÓ ESPECÍFICA 25 PUNTS

Per l'acreditació de títols acadèmics iguals o superiors als requerits en la convocatòria relacionats directament amb les funcions del lloc: fins a 20 punts

– 10 punts per titulació acadèmica igual a la requerida en la convocatòria

– 10 punts per cada titulació acadèmica superior a la requerida en la convocatòria

Per la possessió de cursos de formació i perfeccionament que estiguen directament relacionats amb les funcions del lloc: fins a un màxim de 5 punts

– Curs de fins a 25 hores1 punts

Cursos de més de 25 hores fins a 50 hores2 punts

Cursos de més de 50 hores fins a 100 hores3 punts

Cursos de més de 100 hores5 punts



3.ENTREVISTA PERSONAL PUNTS: MÀXIM 50 PUNTS



RESULTAT DE LA SELECCIÓ

Es publicarà en la web de SPTCV (www.sptcv.net) el candidat finalment seleccionat.





CONVOCATÒRIA DE CONCURS PÚBLIC DE MÈRITS PER A COBRIR UNA PLAÇA DE PERSONAL LABORAL DE CONTROLLER DE GESTIÓ I RECURSOS HUMANS EN SOCIETAT PROJECTES TEMÀTICS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, SAU, PER MITJÀ DE LA REALITZACIÓ D'UN CONTRACTE TEMPORAL PER OBRA O SERVICI DETERMINAT



Normes generals

Este concurs es regix pel Reial Decret Legislativa 1/1995, de 24 de març, pel que s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors modificat parcialment pel Reial Decret Llei 10/2010, de 16 de juny, de Mesures urgents per a la reforma del mercat de treball, per les lleis aprovades per la Generalitat Valenciana en la matèria relativa a la contractació de personal per les empreses del Sector Públic Empresarial Valencià i pel que disposen les presents bases.



Sol·licitada autorització expressa a la Direcció General de Pressupostos de la Generalitat per a la contractació d'un lloc temporal denominat Coordinador d'Esdeveniments vinculat a la celebració i perfeccionament del contracte amb Volvo Ocean Race, SL, s'ha obtingut informe positiu en data 6 e juliol de 2016 per a esta contractació temporal fins a la finalització de les actuacions concretes derivades del contracte celebrat amb la mercantil Volvo Ocean Race, SL. La dita previsió temporal es podrà estendre fins una data màxima de 31 de maig de 2018, havent de tramitar-se, per part de Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana, l'assignació pressupostària per a este lloc temporal fins a la finalització del període de prestació de servicis, tot això d'acord amb el que preveu l'art. 32.6 de la Llei 11/2015, de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2016.





Protecció de dades personals

Les dades amb caràcter personal aportats pels aspirants quedaran inclosos en un fitxer. SPTCV es compromet a no fer un ús diferent d'aquell per al qual han sigut demandats, d'acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades.



Condicions de treball

SOCIETAT PROJECTES TEMÀTICS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, SAU. (d'ara en avant SPTCV) convoca un concurs públic de mèrits per a cobrir una plaça de CONTROLLER DE GESTIÓ I RECURSOS HUMANS, d'acord amb les condicions següents:



Departament sol·licitant: DIRECCIÓ GENERAL SPTCV

Nombre de llocs:1



LLOC DE TREBALL:CONTROLLER DE GESTIÓ I RECURSOS HUMANS



NIVELL PROFESSIONAL. FORMACIÓ REQUERIDA: Coneixements singulars de les funcions, tasques i operacions, amb un nivell de formació mínima corresponent a BUP, FP o semblant, o els seus equivalents d'acord amb la legislació educativa vigent.



EXPERIÈNCIA REQUERIDA:

– Experiència professional acreditada en prestació de funcions semblants a les requerides per al lloc.



ACREDITACIÓ DE L'EXPERIÈNCIA:

L'acreditació de l'experiència laboral podrà realitzar-se a través de qualsevol mitjà vàlid en dret, preferentment per mitjà de certificació de l'empresa o entitat en què ha prestat els seus servicis, o si és el cas, una vida laboral expedida per la Tresoreria General de la Seguretat Social on consten els períodes treballats. En el cas d'aportar per la segona opció s'haurà d'acompanyar la mencionada vida laboral amb els contractes sucrets on consta la categoria professional.



DATA D'INCORPORACIÓ: IMMEDIATA



DURACIÓ DEL CONTRACTE: PER OBRA O SERVICI (fins a la finalització de les funcions concretes derivades del Contracte de Port d'Eixida subscrit entre SPTCV i VOLVO OCEAN RACE, SLU, per a la l'esdeveniment d'excepcional interés públic Alacant Port d'Eixida Volta al món a vela, edició 2017)



TIPUS DE CONTRACTE: Temporal per obra o servici a temps complet, fins al compliment de les obligacions contractuals contretes per SPTCV enfront de VOLVO OCEAN RACE, SLU, en relació a l'organització de l'esdeveniment d'excepcional interés públic «Alacant 2017. Port d'Eixida de la Volta al món a Vela».



JORNADA SETMANAL: 40 hores setmanals distribuïdes de dilluns a divendres

CENTRE DE TREBALL: avinguda Jean Claude Combaldieu, s/n, 03008 Alacant



CONDICIONS ECONÒMIQUES: 33.000 euros bruts, pagadors en 15 pagues, 12 mensualitats i 3 extres prorratejades en nòmina.



TREBALLS A EXERCIR:

Les funcions a realitzar en el lloc de treball que es pretenen cobrir amb esta convocatòria són les següents:

– Coordinació i supervisió dels recursos humans assignats a l'esdeveniment.

– Responsable del voluntariat

– Logística de l'esdeveniment, control de necessitats, pla de subministrament.

– Seguiment dels contractes realitzats en relació a l'esdeveniment, recepció de les factures, supervisió del compliment del prespuesto i preus dels contractes.

– Base de dades de clients i proveïdors.

– Suport al Coordinador de l'esdeveniment i al Gerent de Màrqueting.

– En l'exercici de les seues funcions en tot moment reportarà al director general de SPTCV i se subjectarà a les seues instruccions.

– El lloc de treball és a Alacant.



REQUISITS GENERALS:

DISPONIBILITAT PER A VIATJAR: SÍ

PERMÍS DE CONDUIR: B

VEHICLE PROPI: SÍ



REQUISITS

a) Nivell de formació mínima corresponent a BUP, FP o semblant, o els seus equivalents d'acord amb la legislació educativa vigent.

b) Experiència professional en funcions semblants.

c) No haver sigut separat per mitjà d'expedient disciplinari del servici de cap Administració pública ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.

d) No patir de malaltia ni defecte físic o psíquic que impedisca el desenvolupament de les funcions corresponents a la plaça convocada.



REQUERIMENTS DE FORMACIÓ:



TITULACIÓ REQUERIDA (REQUISIT D'ADMISSIÓ)

Nivell de formació mínima corresponent a BUP, FP o semblant, o els seus equivalents d'acord amb la legislació educativa vigent.



FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA (VALORABLE)

Específica: Es valoraran cursos addicionals relacionats amb les funcions a prestar, així com cursos i altres titulacions acadèmiques iguals o superiors a les relacionades amb la convocatòria, relacionats directament amb les funcions a exercir.

Genèrica: Per la possessió d'altres cursos així com de titulacions acadèmiques igual o superiors a la requerida en la convocatòria.



INFORMÀTICA (VALORABLE)

Maneig ofimàtica (Word, Excel, power point)



ACREDITACIÓ DE LA FORMACIÓ:

L'acreditació de la titulació acadèmica es realitzarà per mitjà de l'aportació d'una còpia compulsada de la titulació acadèmica.

Acreditació de la formació complementària, per mitjà d'aportació de còpia compulsada de les titulacions acadèmiques complementàries i per mitjà de còpia dels títols d'accions formatives.



PROCÉS DE SELECCIÓ



FASE DE PRESELECCIÓ (NO BAREMABLE)

– RECEPCIÓ DE CURRÍCULUM VITAE i la resta de documentació dels mèrits al·legats en compliment dels requisits previstos en l'oferta.

– Presentació: En el registre d'entrada de de SPTCV, en les seues oficines síties en l'avinguda Jean Claude Combladieu, s/n, d'Alacant. Telèfon 965 908 090,així com en els registres enumerats en l'article 38.4 de la Llei 30/1992 (BOE 27 de novembre), de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment.

Horari: de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores

Termini de Presentació: 15 dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació de la convocatòria de l'oferta de treball en el DOCV.



Els mèrits que no s'hagen justificat documentalment no seran tinguts en compte als efectes de la baremació final del candidat o candidata.

– PRESELECCIÓ DE CANDIDATS:

La comissió de selecció, designada pel director general de la societat i òrgan de contractació de la mateixa, es compondrà de:

– Un/a llicenciat/da en dret membre de l'assessoria jurídica que farà de secretari i alçarà acta de les reunions,

– Un/a llicenciat/da en econòmiques o empresarials membre del departament economicofinancer i de recursos humans,

– Un/a enginyer/a superior membre del departament tècnic.

Esta comissió procedirà a realitzar la preselecció per mitjà de la comprovació del compliment dels requisits generals de l'oferta, respecte de les sol·licituds presentades i publicarà en la web de l'entitat (www.sptcv.org), el llistat d'aspirants que complixen amb els requisits i que per tant passen a la següent fase.

Els membres de la comissió s'abstindran de participar quan coincidisquen en ells alguna circumstància de les previstes en els articles 28 i 29 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.



El director General de SPTCV podrà sol·licitar als membres de la comissió una declaració expressa de no trobar-se en cap de les circumstàncies previstes en els articles mencionats.

La comissió resoldrà tots els dubtes que puguen sorgir de l'aplicació d'estes normes, així com les que puguen produir-se dels casos no previstos.

La comissió podrà declarar desert el procés de selecció en cas de no concórrer cap candidat idóndeo per a cobrir el lloc oferit.



FASE DE SELECCIÓ (BAREMABLE I ELIMINATÒRIA): MÀXIM 150 PUNTS

Fase 1: Baremació d'experiència laboral. MÀXIM 50 punts

Fase2: Baremació de formació i mèrits. MÀXIM 50 punts

Es requerirà haver obtingut 50 punts en les Fases 1 i 2 anteriors i tindrà caràcter eliminatori, publicant-se en la web de l'entitat (www.sptcv.net) la relació d'aspirants que passen a la següent fase.

Fase 3: ENTREVISTA PERSONAL. MÀXIM 50 punts

Els aspirants que hagueren superat la fase anterior, seran entrevistats amb l'objectiu de comprovar l'adequació del perfil professional i aptituds de la candidatura preseleccionades i les seues possibles iniciatives per al millor exercici de les funcions del lloc de treball oferit.. En l'entrevista es podrà plantejar un cas pràctic relatiu a les funcions a exercir pel candidat el qual haurà de ser resolt, a fi de comprovar les seues aptituds per al lloc.

El resultat final del procés de selecció vindrà determinat per la suma de les puntuacions obtingudes, en cada fase del procés i serà publicat en la web de l'entitat (www.sptcv.net).



PUNTUACIONS FASES DE SELECCIÓ. BAREMACIÓ MÈRITS.



FASE DE SELECCIÓ (BAREMABLE I ELIMINATÒRIA). MÀXIM: 100 PUNTS



FASE 1. BAREMACIÓ EXPERIÈNCIA LABORAL: 50 PUNTS



1.1. EXPERIÈNCIA EN LLOCS DE TREBALL IGUALS O SEMBLANTS: 40 PUNTS

Es valorarà l'experiència en llocs de treball iguals o semblants i que pertanguen al mateix grup de titulació, sector o especialitat o categoria professional del lloc de treball oferit, en els que haja exercit funcions i tasques relacionades amb les del lloc oferit en la convocatòria d'acord amb la distribució següent:

4 punts per cada any complet de prestació de servici amb un màxim de 10 anys.

1.2. EXPERIÈNCIA ALTRES LLOCS DE TREBALL: 10 PUNTS



Es valorarà l'experiència en altres llocs de treball en què haja exercit funcions que pertanguen al grup de titulació requerit en la convocatòria, d'acord amb l'a distribució següent:

2 punts per cada any complet de prestació de servicis amb un màxim de 5 anys.

FASE 2 BAREMACIÓ DE FORMACIÓ I MÈRITS: 50 PUNTS



2.1. CONEIXEMENTS D'INFORMÀTICA: 5 PUNTS

Acreditació de cursos d'informàtica:

Fins a 10 hores: 1 punts

Més de 10 hores fins a 50 hores: 3 punts

Més de 50 hores: 5 punts

2.2. QUALIFICACIÓ TÈCNICA45 PUNTS

2.2.1. FORMACIÓ GENÈRICA:20 PUNTS

Per l'acreditació de títols acadèmics iguals o superiors als requerits en la convocatòria no relacionats directament amb les funcions del lloc: fins a 20 punts

– 5 punts per titulació acadèmica igual a la requerida en la convocatòria

– 5 punts per cada titulació acadèmica superior a la requerida en la convocatòria

– Per la posesiión de cursos de formació i perfeccionament que no estiguen directament relacionats amb les funcions del lloc: fins a un màxim de 10 punts

- Curs de fins a 25 hores2 punt

- Cursos de més de 25 hores fins a 50 hores5 punts

- Cursos de més de 50 hores fins a 100 hores8 punts

- Cursos de més de 100 hores10 punts

2.2.2. FORMACIÓ ESPECÍFICA: 25 PUNTS

Per l'acreditació de títols acadèmics iguals o superiors als requerits en la convocatòria relacionats directament amb les funcions del lloc: fins a 35 punts

– 10 punts per titulació acadèmica igual a la requerida en la convocatòria

– 10 punts per cada titulació acadèmica superior a la requerida en la convocatòria

– Per la possessió de cursos de formació i perfeccionament que estiguen directament relacionats amb les funcions del lloc: fins a un màxim de 5 punts

– Curs de fins a 25 hores1 punts

Cursos de més de 25 hores fins a 50 hores2 punts

Cursos de més de 50 hores fins a 100 hores3 punts

Cursos de més de 100 hores5 punts



ENTREVISTA PERSONAL PUNTS: MÀXIM 50 PUNTS



RESULTAT DE LA SELECCIÓ

Es publicarà en la web de SPTCV (www.sptcv.net) el candidat finalment seleccionat.





CONVOCATÒRIA DE CONCURS PÚBLIC DE MÈRITS PER A COBRIR UNA PLAÇA DE PERSONAL LABORAL DE TÈCNIC DE SUPORT DE PROJECTES EN SOCIETAT PROJECTES TEMÀTICS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, SAU, PER MITJÀ DE LA REALITZACIÓ D'UN CONTRACTE TEMPORAL PER OBRA O SERVICI DETERMINAT



Normes generals

Este concurs es regix pel Reial Decret Legislativa 1/1995, de 24 de març, pel que s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors modificat parcialment pel Reial Decret Llei 10/2010, de 16 de juny, de Mesures urgents per a la reforma del mercat de treball, per les lleis aprovades per la Generalitat Valenciana en la matèria relativa a la contractació de personal per les empreses del Sector Públic Empresarial Valencià i pel que disposen les presents bases.



Sol·licitada autorització expressa a la Direcció General de Pressupostos de la Generalitat per a la contractació d'un lloc temporal denominat Coordinador d'Esdeveniments vinculat a la celebració i perfeccionament del contracte amb Volvo Ocean Race, SL, s'ha obtingut informe positiu en data 06 e juliol de 2016 per a esta contractació temporal fins a la finalització de les actuacions concretes derivades del contracte celebrat amb la mercantil Volvo Ocean Race, s.L. La dita previsió temporal es podrà estendre fins una data màxima de 31 de maig de 2018, havent de tramitar-se, per part de Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana, l'assignació pressupostària per a este lloc temporal fins a la finalització del període de prestació de servicis, tot això d'acord amb el que preveu l'art. 32.6 de la Llei 11/2015, de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2016.



Protecció de dades personals

Les dades amb caràcter personal aportats pels aspirants quedaran inclosos en un fitxer. SPTCV es compromet a no fer un ús diferent d'aquell per al qual han sigut demandats, d'acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades.







Condicions de treball

SOCIETAT PROJECTES TEMÀTICS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, SAU. (d'ara en avant SPTCV) convoca un concurs públic de mèrits per a cobrir una plaça de TÈCNIC DE SUPORT DE PROJECTES, d'acord amb les condicions següents:

Departament sol·licitant: DIRECCIÓ GENERAL SPTCV

Nombre de llocs: 1



LLOC DE TREBALL:TÈCNIC DE SUPORT DE PROJECTES





NIVELL PROFESSIONAL. FORMACIÓ REQUERIDA: Coneixements singulars de les funcions, tasques i operacions, amb un nivell de formació mínima corresponent a BUP, FP o semblant, o els seus equivalents d'acord amb la legislació educativa vigent.



EXPERIÈNCIA REQUERIDA:

– Experiència professional acreditada en prestació de funcions semblants a les requerides per al lloc.



ACREDITACIÓ DE L'EXPERIÈNCIA:

L'acreditació de l'experiència laboral podrà realitzar-se a través de qualsevol mitjà vàlid en dret, preferentment per mitjà de certificació de l'empresa o entitat en què ha prestat els seus servicis, o si és el cas, una vida laboral expedida per la Tresoreria General de la Seguretat Social on consten els períodes treballats. En el cas d'aportar per la segona opció s'haurà d'acompanyar la mencionada vida laboral amb els contractes sucrets on consta la categoria professional.



DATA D'INCORPORACIÓ: IMMEDIATA



DURACIÓ DEL CONTRACTE: PER OBRA O SERVICI (fins a la finalització de les funcions concretes derivades del Contracte de Port d'Eixida subscrit entre SPTCV i VOLVO OCEAN RACE, SLU, per a la l'esdeveniment d'excepcional interés públic Alacant Port d'Eixida Volta al món a vela, edició 2017)



TIPUS DE CONTRACTE: Temporal per obra o servici a temps complet, fins al compliment de les obligacions contractuals contretes per SPTCV enfront de VOLVO OCEAN RACE, SLU, en relació a l'organització de l'esdeveniment d'excepcional interés públic «Alacant 2017. Port d'Eixida de la Volta al món a Vela».



JORNADA SETMANAL: 40 hores setmanals distribuïdes de dilluns a divendres



CENTRE DE TREBALL: avinguda Jean Claude Combaldieu, s/n, 03008 Alacant



CONDICIONS ECONÒMIQUES: 33.000 euros bruts, pagadors en 15 pagues, 12 mensualitats i 3 extres prorratejades en nòmina.



TREBALLS A EXERCIR:

Les funcions a realitzar en el lloc de treball que es pretenen cobrir amb esta convocatòria són les següents:

– Relacions públiques i institucionals de l'esdeveniment.

– Protocol

– Hospitality

– Supervisió, coordinació i gestió dels esdeveniments a realitzar en el race Village

– Suport al Coordinador de l'esdeveniment i al Gerent de Màrqueting.

– Agenda d'actes, invitacions...

– En l'exercici de les seues funcions en tot moment reportarà al director general de SPTCV i se subjectarà a les seues instruccions.

– El lloc de treball és a Alacant.



REQUISITS GENERALS:

DISPONIBILITAT PER A VIATJAR: SÍ

PERMÍS DE CONDUIR: B

VEHICLE PROPI: SÍ

REQUISITS

a) Nivell de formació mínima corresponent a BUP, FP o semblant, o els seus equivalents d'acord amb la legislació educativa vigent.

b) Experiència professional en funcions semblants.

c) No haver sigut separat per mitjà d'expedient disciplinari del servici de cap Administració pública ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.

d) No patir de malaltia ni defecte físic o psíquic que impedisca el desenvolupament de les funcions corresponents a la plaça convocada.



REQUERIMENTS DE FORMACIÓ:

TITULACIÓ REQUERIDA (REQUISIT D'ADMISSIÓ)

Nivell de formació mínima corresponent a BUP, FP o semblant, o els seus equivalents d'acord amb la legislació educativa vigent.



FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA (VALORABLE)

Específica: Es valoraran cursos addicionals relacionats amb les funcions a prestar, així com cursos i altres titulacions acadèmiques iguals o superiors a les relacionades amb la convocatòria, relacionats directament amb les funcions a exercir.

Genèrica: Per la possessió d'altres cursos així com de titulacions acadèmiques igual o superiors a la requerida en la convocatòria.



INFORMÀTICA: VALORABLE



ACREDITACIÓ DE LA FORMACIÓ:

L'acreditació de la titulació acadèmica es realitzarà per mitjà de l'aportació d'una còpia compulsada de la titulació acadèmica.

Acreditació de la formació complementària, per mitjà d'aportació de còpia compulsada de les titulacions acadèmiques complementàries i per mitjà de còpia dels títols d'accions formatives.



PROCÉS DE SELECCIÓ



FASE DE PRESELECCIÓ (NO BAREMABLE)

– RECEPCIÓ DE CURRÍCULUM VITAE i la resta de documentació dels mèrits al·legats en compliment dels requisits previstos en l'oferta.

– Presentació: En el registre d'entrada de de SPTCV, en les seues oficines síties en l'avinguda Jean Claude Combladieu, s/n, d'Alacant. Telèfon 965 908 090,així com en els registres enumerats en l'article 38.4 de la Llei 30/1992 (BOE 27 de novembre), de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment.

Horari: de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores

Termini de Presentació: 15 dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació de la convocatòria de l'oferta de treball en el DOCV.



Els mèrits que no s'hagen justificat documentalment no seran tinguts en compte als efectes de la baremació final del candidat o candidata.

– PRESELECCIÓ DE CANDIDATS:

La comissió de selecció, designada pel director general de la societat i òrgan de contractació de la mateixa, es compondrà de:

– Un/a llicenciat/da en dret membre de l'assessoria jurídica que farà de secretari i alçarà acta de les reunions,

– Un/a llicenciat/da en econòmiques o empresarials membre del departament economicofinancer i de recursos humans,

– Un/a enginyer/a superior membre del departament tècnic.

Esta comissió procedirà a realitzar la preselecció per mitjà de la comprovació del compliment dels requisits generals de l'oferta, respecte de les sol·licituds presentades i publicarà en la web de l'entitat (www.sptcv.org), el llistat d'aspirants que complixen amb els requisits i que per tant passen a la següent fase.

Els membres de la comissió s'abstindran de participar quan coincidisquen en ells alguna circumstància de les previstes en els articles 28 i 29 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.



El director General de SPTCV podrà sol·licitar als membres de la comissió una declaració expressa de no trobar-se en cap de les circumstàncies previstes en els articles mencionats.

La comissió resoldrà tots els dubtes que puguen sorgir de l'aplicació d'estes normes, així com les que puguen produir-se dels casos no previstos.

La comissió podrà declarar desert el procés de selecció en cas de no concórrer cap candidat idoni per a cobrir el lloc oferit.



FASE DE SELECCIÓ (BAREMABLE I ELIMINATÒRIA): MÀXIM 150 PUNTS

Fase 1: Baremació d'experiència laboral. Màxim 50 punts

Fase 2: Baremació de formació i mèrits. Màxim 50 punts

Es requerirà haver obtingut 50 punts en les Fases 1 i 2 anteriors i tindrà caràcter eliminatori, publicant-se en la web de l'entitat (www.sptcv.net) la relació d'aspirants que passen a la següent fase.

Fase 3: ENTREVISTA PERSONAL. Màxim 50 punts

Els aspirants que hagueren superat la fase anterior, seran entrevistats amb l'objectiu de comprovar l'adequació del perfil professional i aptituds de la candidatura preseleccionades i les seues possibles iniciatives per al millor exercici de les funcions del lloc de treball oferit.. En l'entrevista es podrà plantejar un cas pràctic relatiu a les funcions a exercir pel candidat el qual haurà de ser resolt, a fi de comprovar les seues aptituds per al lloc.

El resultat final del procés de selecció vindrà determinat per la suma de les puntuacions obtingudes, en cada fase del procés i serà publicat en la web de l'entitat (www.sptcv.net).



PUNTUACIONS FASES DE SELECCIÓ. BAREMACIÓ MÈRITS.



FASE DE SELECCIÓ (BAREMABLE I ELIMINATÒRIA). MÀXIM 100 PUNTS



FASE 1. BAREMACIÓ EXPERIÈNCIA LABORAL: 50 PUNTS

1.1.EXPERIÈNCIA EN LLOCS DE TREBALL IGUALS O SEMBLANTS 35 PUNTS

Es valorarà l'experiència en llocs de treball iguals o semblants i que pertanguen al mateix grup de titulació, sector o especialitat o categoria professional del lloc de treball oferit, en els que haja exercit funcions i tasques relacionades amb les del lloc oferit en la convocatòria d'acord amb la distribució següent: 3.5 punts per cada any complet de prestació de servici amb un màxim de 10 anys.



1.2. EXPERIÈNCIA ALTRES LLOCS DE TREBALL: 15 PUNTS



Es valorarà l'experiència en altres llocs de treball en què haja exercit funcions que pertanguen al grup de titulació requerit en la convocatòria, d'acord amb l'a distribució següent:

3 punts per cada any complet de prestació de servicis amb un màxim de 5 anys.



FASE 2 BAREMACIÓ DE FORMACIÓ I MÈRITS: 50 PUNTS



2.1. CONEIXEMENTS D'INFORMÀTICA: 10 PUNTS

Acreditació de cursos d'informàtica:

Fins a 10 hores: 2 punts

Més de 10 hores fins a 50 hores: 5 punts

Més de 50 hores: 10 punts



2.2. QUALIFICACIÓ TÈCNICA: 40 PUNTS

2.2.1. FORMACIÓ GENÈRICA:20 PUNTS

Per l'acreditació de títols acadèmics iguals o superiors als requerits en la convocatòria no relacionats directament amb les funcions del lloc: fins a 15 punts

– 10 punts per titulació acadèmica igual a la requerida en la convocatòria

– 5 punts per cada titulació acadèmica superior a la requerida en la convocatòria

– Per la possessió de cursos de formació i perfeccionament que no estiguen directament relacionats amb les funcions del lloc: fins a un màxim de 5 punts

– Curs de fins a 25 hores: 1 punt

– Cursos de més de 25 hores fins a 50 hores: 2 punts

– Cursos de més de 50 hores fins a 100 hores: 3 punts

– Cursos de més de 100 hores: 5 punts

2.2.2. FORMACIÓ ESPECÍFICA: 20 PUNTS

Per l'acreditació de títols acadèmics iguals o superiors als requerits en la convocatòria relacionats directament amb les funcions del lloc: fins a 15 punts

10 punts per titulació acadèmica igual a la requerida en la convocatòria

5 punts per cada titulació acadèmica superior a la requerida en la convocatòria

– Per la possessió de cursos de formació i perfeccionament que estiguen directament relacionats amb les funcions del lloc: fins a un màxim de 5 punts

– Curs de fins a 25 hores: 1 punts

– Cursos de més de 25 hores fins a 50 hores: 2 punts

– Cursos de més de 50 hores fins a 100 hores: 3 punts

– Cursos de més de 100 hores: 5 punts



ENTREVISTA PERSONAL PUNTS: MÀXIM 50 PUNTS



RESULTAT DE LA SELECCIÓ

Es publicarà en la web de SPTCV (www.sptcv.net) el candidat finalment seleccionat.

Mapa web