Ficha disposicion

Ficha disposicion





Palau de les Arts Reina Sofia, Fundació de la Comunitat Valenciana. Bases de la convocatòria per a la cobertura d'un lloc de pianista repertorista.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7842 de 02.08.2016
Número identificador:  2016/6299
Referència Base de Dades:  005842/2016
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Persones publicojurídiques;Palau de les Arts Reina Sofia, Fundació de la Comunitat Valenciana
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1



Bases de la convocatòria per a la cobertura d'un lloc de pianista repertorista. [2016/6299]

1. Condicions generals

1.1. La Fundació Palau de les Arts Reina Sofía convoca el present procés selectiu per a cobrir un lloc de pianista repertorista al Centre de Perfeccionament Plácido Domingo.

1.2. El present procés es regirà pel Reial Decret Legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors, modificat en part pel Reial Decret Llei 1/2010, de 16 de juny, de mesures urgents per a la reforma del mercat de treball, per les lleis emanades de la Generalitat Valenciana i d'aplicació a aquesta entitat, i pel que disposen aquestes bases.



1.3. El sistema de selecció respectarà els principis de publicitat, mèrit, capacitat i lliure concurrència dels/de les candidats/es i garantirà, en tot moment, la transparència del procés de selecció.

1.4. El procés selectiu es desenvoluparà amb el següent calendari:

– 7 de setembre: data màxima per a la presentació de candidatures



– 12 de setembre: publicació llistat candidats/es admesos/es i exclosos/es.

– 13 i 14 de setembre: període de presentació reclamacions i la corresponent resolució.

– 16 de setembre: publicació llistat definitiu dels/de les candidats/es admesos/es.

– 20 de setembre: data audició i entrevista.

1.5. Una vegada conclòs el procés, el/la candidat/a seleccionat/ada serà contractat/ada amb caràcter indefinit per la Fundació Palau de les Arts Reina Sofía, amb un període de prova de sis mesos.

1.6. La retribució i resta de condicions laborals corresponents al lloc es troben regulades al conveni col·lectiu. El salari brut anual inicial és de 23.815 euros (en període de revisió salarial).



2. Requisits dels/de les candidats/es

2.1. Per tal de ser admés/esa en la participació del procés selectiu, l'aspirant haurà de posseir en el dia de la finalització del termini de presentació de sol·licituds, i mantenir fins el moment de formalització del contracte de treball, els següents requisits de participació:

2.1.1. Nacionalitat.

a) Tindre nacionalitat espanyola.

b) Ser nacional d'algun dels altres Estats membres de la Unió Europea.

c) Els estrangers que, no estant inclosos en el paràgraf anterior, es troben amb residència legal a Espanya.

2.1.2. Compatibilitat: no incórrer en causa de cap incompatibilitat que li impedisca l'exercici de funcions en règim general amb una entitat de l'administració pública.

2.1.3. Capacitat legal: tindre capacitat per a contractar la prestació del seu treball, d'acord amb allò previst en l'article 7 de l'Estatut dels Treballadors; i no incórrer en cap de les causes d'incapacitat per incompatibilitats legals.

2.1.4. Haver complit 16 anys i no excedir, si el seu cas, de l'edat màxima de jubilació.

2.1.5. Titulació: acreditar un títol superior de piano o equivalent.

2.1.6. Domini del castellà i/o valencià; i nivell intermedi (B1) d'italià. També es valorarà domini d'altres idiomes.

2.1.7. Habilitació: no haver sigut separat/ada, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels organismes constitucionals o estatutaris de les comunitats, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a llocs o càrrecs públics per resolució judicial, o per a exercir funcions similars a les quals desenvolupava en el cas del personal laboral, en el qual haguera sigut separat/ada o inhabilitat/da.

2.2. El tribunal avaluador podrà requerir als/a les candidats/es, en qualsevol moment del procés selectiu, l'acreditació dels requisits esmentats. En aquest sentit, si el tribunal tinguera coneixement que algun/a dels aspirants no compleix qualsevol dels requisits exigits a la convocatòria, podrà ser exclòs del procés.



3. Sol·licituds

3.1. Aquells que desitgen participar en aquest procés selectiu hauran d'emplenar el model que figura en l'annex I d'aquesta convocatòria, acompanyat de la següent documentació:

– Currículum detallat en idioma castellà/valencià.

– Còpia de la documentació que acredita els idiomes i la titulació de piano requerida.

– Còpia del document d'identitat/passaport/NIE.

– Els/les aspirants amb algun tipus de discapacitat, el certificat corresponent que acredite el grau i tipus de discapacitat.

La no presentació de l'esmentada documentació suposarà l'exclusió del/de la candidat/a.

3.2. La presentació de sol·licituds s'enviarà a l'adreça de correu electrònic esansano@lesarts.com i en l'assumpte s'indicarà únicament el text: “Nom i Cognoms_PSE0716-PIANISTA REPERTORISTA”.



A cada candidat/a se li assignarà un número d'expedient del procés de selecció. Totes les publicacions relatives al present procés es faran referides al número d'expedient.

3.3. El termini per a la presentació de sol·licituds serà des de la data de publicació de les bases al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV), i es podrà realitzar fins el 07 de setembre de 2016, inclòs.



3.4. El Palau de les Arts podrà, en qualsevol moment, exigir la presentació dels documents originals per a verificar la seua autenticitat, o exigir la presentació d'una còpia compulsada.

3.5. Els errors de fet, materials o aritmètics que pogueren advertir-se en la sol·licitud es podran rectificar fins la finalització del període de presentació de sol·licituds, d'ofici o a petició de l'interessat/ada.





4. Admissió provisional d'aspirants

El 16 de setembre de 2016, publicat el llistat definitiu d'aspirants admesos/es i exclosos/es, es citaran els admesos/es per a la realització de la prova d'audició i entrevista que tindrà lloc el 20 de setembre.





5. Procés de selecció

5.1 Els/les candidats/es citats/ades a la prova hauran d'estar en condicions d'interpretar les obres que s'indiquen a l'annex II. El Palau de les Arts facilitarà els fragments als/a les candidats/es que hagen sigut seleccionats/des per a realitzar les audicions.

5.2 Els/les candidats/es no podran tindre cap mena de contacte amb els membres del tribunal ni abans ni durant la celebració de les audicions, sota penalització de desqualificació.

5.3. La prova es desenrotllarà en tres fases, segons s'indica a l'annex II.

5.4 Aixecada l'acta, l'aspirant seleccionat/da per a cada lloc de l'oferta serà informat/da de la seua selecció i la seua incorporació s'efectuarà en la data que determine el Palau.



6. Tribunal de selecció

6.1. Es constituirà un tribunal de selecció compost per un total de cinc membres, en el qual estarà representat el Palau de les Arts i podrà ser invitat algun membre extern.

6.2. En cas necessari, el tribunal es reserva el dret d'interrompre l'actuació d'un/a candidat/a. Contràriament, si ho veu oportú, el tribunal podrà proposar al/la candidat/a la realització d'una nova prova.



6.3. La convocatòria podrà ser declarada deserta. Les decisions del tribunal seran inapel·lables.

6.4. Serà competència del tribunal la resolució de les incidències que durant el transcurs del procés puguen produir-se, i vetllarà pel seu correcte desenvolupament.



7. Acceptació de les bases

La inscripció i participació en el procés selectiu significa l'acceptació expressa dels/de les candidats/es de la totalitat d'aquestes bases. Qualsevol aspecte no contemplat o qualsevol dubte en la seua interpretació es resoldrà inapel·lablement pel tribunal.



8. Incorporació efectiva

La incorporació efectiva es produirà en la data que determine el Palau de les Arts i estarà condicionada a l'autorització per la conselleria que tinga assignades competències en matèria d'Hisenda de la contractació indefinida (art. 32 i DA 21, L 11/2015, 29.12.2015, de Pressuposts de la Generalitat per a l'exercici 2016).



València, 27 de juliol de 2016.– El director econòmic: Francisco Potenciano Moreno.





ANNEX I

Formulari sol·licitud participació procés

de selecció de pianista repertorista



Dades personals

Nom i cognoms: ...

DNI/Passaport/NIE: ...

Data de naixement: ...

Domicili: ...

Núm. ... Pis ... Porta ... Codi postal ...

Localitat ... Província ... País ...

Telèfon/s de contacte ...

Correu electrònic ...



Dades professionals

Situació actual: ...

Experiència professional: ...

Lloc, data: ..., ... d ... de 2016.



Protecció de dades de caràcter personal: de conformitat amb el que preceptua la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l'aspirant autoritza la Fundació Palau de les Arts Reina Sofía al tractament de les meues dades personals, que seran incloses i tractades en un fitxer –automatitzat o no– l'existència del qual ha sigut comunicada a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, la qual en serà responsable. Aquestes dades seran utilitzades per a la gestió pròpia de la fundació en el procés selectiu al qual opte.







ANNEX II

Desenrotllament de la prova



Fase 1

– Obertures a elecció del jurat entre:

Die Zauberflöte (Wolfgang Amadeus Mozart) .

Nabucco (Giuseppe Verdi).

– Interpretació al piano (cantant les parts vocals) d'un fragment a elecció del jurat entre:

Le nozze di Figaro (Wolfgang Amadeus Mozart): final acte II, “Esci omai…”.

La Bohème (Giacomo Puccini): des del principi fins l'entrada de Benoît.

Carmen (Georges Bizet): acte IV, núm. 26 duo final, “C'est toi! C'est moi!”.

A Midsummer Night's Dream (Benjamin Britten): des de número d'assaig 24 fins número d'assaig 45, “How now my love?”.



Fase 2

– Lectura a primera vista.

– Tocar, sota la direcció d'un director d'orquestra, algunes de les obres de la fase 1 a elecció del jurat.



Fase 3

– Interpretació al piano, acompanyant un cantant seleccionat pel jurat i sense assaig previ, d'un fragment a elecció del jurat entre:



Giulio Cesare (Georg Friedrich Händel): HWV17, acte III, “Piangerò la sorte mia”.

Die Zauberflöte (Wolfgang Amadeus Mozart): acte II, núm. 21 Finale, escena 29, fins l'entrada dels tres xiquets, c. 543: “Papagena! Papagena!...Weibchen! Täubchen!”.

La Traviata (Giuseppe Verdi): Acte I: “È strano!…”

Allerseelen (Richard Strauss): Opus 10, núm. 8, mittel/medium voice en si major.

El paño moruno (Manuel de Falla), de Siete Canciones populares Españolas.

– Recitatius (tocar i cantar):

Don Giovanni (Wolfgang Amadeus Mozart): acte II, escena 5, recitativo secco: “Signorina! Chi é là? Stelle! Che vedo!”.

– Entrevista personal.

Mapa web