Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Castelló de la Plana. Oferta d'ocupació pública per a l'any 2016.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7836 de 25.07.2016
Número identificador:  2016/5339
Referència Base de Dades:  005584/2016
 



Oferta d'ocupació pública per a l'any 2016. [2016/5339]

A través d'aquest anunci es fa pública l'oferta d'ocupació pública de l'Ajuntament de Castelló de la Plana per a l'exercici 2016, segons acord adoptat per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada el dia 17 de juny de 2016:



«Oferta d'ocupació pública de l'Ajuntament de Castelló de la Plana per a l'exercici 2016:



Subgrup A1:

– Una plaça de tècnic/a de protocol i organització d'esdeveniments, subgrup A1, pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala tècnica, tècnic/a superior.

– Una plaça d'intendent general, subgrup A1, pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local, escala superior.



Subgrup A2:

– Una plaça de tècnic/a mitjà/ana de normalització lingüística, subgrup A2, pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classes comeses especials, categoria mitjana.



Subgrup C1:

– Quatre places de mediador/a intercultural, subgrup C1, pertanyents a l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe comeses especials, categoria auxiliar.



Subgrup C2:

– Una plaça d'intèrpret de llenguatge de signes, subgrup C2, pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe comeses especials, categoria auxiliar (mitja jornada).



Agrupacions professionals:

– Una plaça de subaltern/a, subgrup agrupacions professionals, pertanyent a l'escala d'administració general, subescala subalterns.»





La qual cosa es fa pública per a general coneixement i als efectes oportuns.



Castelló de la Plana, 5 de juliol de 2016.– El segon tinent d'Alcaldia delegat de Gestió Municipal: Antonio Lorenzo Górriz.

Mapa web