Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 23 de juny de 2016, de la Direcció General de Justícia, per la qual es convoca concurs de trasllat per a la provisió de llocs de treball genèrics entre funcionaris dels cossos i escales d'ajudants de laboratori de l'Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7833 de 21.07.2016
Número identificador:  2016/5770
Referència Base de Dades:  005492/2016
 



RESOLUCIÓ de 23 de juny de 2016, de la Direcció General de Justícia, per la qual es convoca concurs de trasllat per a la provisió de llocs de treball genèrics entre funcionaris dels cossos i escales d'ajudants de laboratori de l'Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses. [2016/5770]

De conformitat amb el que estableix l'article 531 de la Llei Orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del Poder Judicial, i els articles 43 a 48 i articles 51 a 53 del Reial Decret 1451/2005, de 7 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Ingrés, Provisió de Llocs de Treball i Promoció Professional del Personal Funcionari al Servei de l'Administració de Justícia, s'anuncia concurs de trasllat per a la provisió de llocs genèrics vacants que se citen en l'annex I, entre els funcionaris dels Cossos i Escales d'ajudants de laboratori de l'Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses, d'acord amb les bases següents:





Primera. Objecte de la convocatòria

La present convocatòria té per objecte la provisió, per concurs de trasllat, dels llocs de treball genèrics vacants inclosos en les relacions de llocs de treball dels instituts de Medicina Legal de València i Alacant.



En tot allò no previst concretament en la present convocatòria, en la Llei Orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del Poder Judicial, i el Reial Decret 1451/2005, de 7 de desembre, de Reglament d'Ingrés, Provisió de Llocs de Treball i Promoció Professional del Personal Funcionari al servei de l'Administració de Justícia, s'aplicarà el que disposa la legislació general sobre la funció pública.





Segona. Requisits i condicions de participació

1. Podran prendre part en aquest concurs els funcionaris de carrera pertanyents als Cossos i Escales d'ajudants de laboratori de l'Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses, siga quin en siga l'àmbit territorial en què estiguen destinats, que reunisquen les condicions generals exigides i els requisits determinats en aquesta convocatòria, en la data en què acabe el termini de presentació de les sol·licituds de participació i les mantinguen fins a la resolució definitiva del concurs.



2. Els funcionaris de carrera pertanyents als Cossos i Escales d'ajudants de laboratori de l'Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses només podran prendre part en aquest concurs, per al mateix Cos o Escala en què estan en actiu, si en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds ha transcorregut un període de dos anys des que es va dictar la resolució per la qual es va convocar el concurs de trasllat en què el funcionari va obtenir la seua última destinació definitiva en el cos o escala des del qual participa, o la resolució en què se li va adjudicar destinació definitiva, si es tracta de funcionaris de nou ingrés.



Per al còmput dels anys es considerarà com a primer any l'any natural en què es van dictar les resolucions de què es tracte, amb independència de la seua data, i com a segon any, l'any natural següent.

Els funcionaris que no tinguen destinació definitiva estan obligats a participar en els concursos d'acord amb la normativa vigent, estant exclosos de la limitació temporal esmentada.

3. No podran prendre part en aquest concurs:

a) Els declarats suspensos en ferm, mentres dure la suspensió.

b) Els qui es troben en situació d'excedència voluntària per interès particular o per agrupació familiar, durant el període mínim obligatori de permanència en la situació citada.

c) Els sancionats amb trasllat forçós, fins que transcórreguen un o tres anys, per a destinació en la mateixa localitat en què se'ls va imposar la sanció, si es tracta de falta greu o molt greu, respectivament.

d) Els que, havent obtingut destinació en anteriors concursos, no hagen pres possessió de la destinació que els va ser adjudicada.





Tercera. Llocs que es poden sol·licitar

1. Els participants podran sol·licitar els llocs de treball relacionats en annex I.

Cada un dels llocs s'identifica per un número d'ordre. Si es desitja sol·licitar uns quants llocs d'un mateix Centre de destinació, hauran d'indicar-se els números d'ordre corresponents a cada un dels llocs esmentats.

2. També es podran sol·licitar els llocs genèrics que queden vacants com a conseqüència de la resolució del present concurs, que s'incorporaran en concepte de resultes a les vacants oferides, llevat que es pretenguen amortitzar davant d'un projecte de modificació de les relacions de llocs de treball o reordenació d'efectius d'un centre de treball en què no s'anunciarà cap resulta corresponent al Cos.



Els llocs que s'ofereixen en concepte de resultes són els relacionats en l'Annex III. Aquests llocs s'identifiquen per un número d'ordre.



3. Excepcionalment podrà eliminar-se alguna de les places anunciades com a vacants o resultes, en el cas que es produïra de forma sobrevinguda alguna circumstància que obligara a això.



Quarta. Presentació de sol·licituds i documentació

1. Les sol·licituds per a prendre part en aquest concurs hauran d'ajustar-se al model publicat com a annex II d'aquesta resolució, omplint tots els apartats que se li exigisquen.

2. Les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini de 10 dies naturals següents al de la publicació de la present convocatòria en el Boletín Oficial del Estado o Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, simultàniament i dirigides a la Generalitat Valenciana, Direcció General de Justícia, Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, havent de tenir entrada en qualsevol dels registres ubicats en les seus següents:



– Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques. Direcció General de Justícia

Ciutat administrativa 9 d'Octubre. Torre 4

C/ Castán Tobeñas, 77

46018 València



– Direcció Territorial de Justícia d'Alacant

Rambla Méndez Núñez, 41

03001 Alacant

– Direcció Territorial de Justícia de Castelló



C/ Major, 76-78

12001 Castelló de la Plana.



Si la simultaneïtat esmentada no fóra possible, els termes i terminis establits, es comptaran, en tot cas, a partir de la data de la seua publicació en el Boletín Oficial del Estado.

3. Les sol·licituds podran remetre's també en la forma prevista en l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. Si les sol·licituds es presentaren a través de les oficines de correus hauran d'anar en sobre obert per a ser datades i segellades pel funcionari corresponent abans de ser certificades.

4. Els funcionaris destinats en òrgans de les comunitats autònomes amb competències assumides, presentaran la seua sol·licitud en l'òrgan corresponent d'aquella Comunitat, i els destinats en l'àmbit competència del ministeri, la presentaran en el Ministeri de Justícia.



5. La sol·licitud per a prendre part en aquest concurs serà única per a cada funcionari participant, encara que se sol·liciten places radicades en el territori de les comunitats autònomes amb competències transferides que, per tant, figuren en les convocatòries que simultàniament a aquesta es realitzen pels governs autònoms.

Si es presentara més d'una sol·licitud de participació només es tindrà en consideració l'última.

6. Cap participant no podrà anul·lar o modificar la seua instància una vegada acabat el seu termini de presentació.

7. La sol·licitud formulada serà vinculant per al peticionari una vegada transcorregut el període de presentació d'instàncies.

8. Amb la sol·licitud s'adjuntaran els documents següents:

a) Fotocòpia de la resolució per la qual se li va adjudicar l'última plaça exercida en propietat.

b) El concursant en situació d'excedència aportarà fotocòpia compulsada de la resolució per la qual se li va concedir l'excedència.

c) Fotocòpies compulsades dels certificats o diplomes acreditatius del coneixement de llengües oficials pròpies de les comunitats autònomes.



Cinquena. Peticions condicionades

Si dos funcionaris estan interessats en les vacants o resultes que s'anuncien per a un mateix municipi, partit judicial o província, podran condicionar la seua petició al fet que ambdós obtinguen destinació en el mateix municipi, partit judicial o província, entenent-se en cas contrari desistides les peticions condicionades efectuades per ambdós. Els funcionaris que s'acullen a aquesta petició condicionada hauran de concretar-ho en la seua instància en l'apartat C, especificant el nom i cognoms i NIF de la persona amb qui condiciona, i acompanyant fotocòpia de la sol·licitud de l'altre funcionari. Si algun dels concursants no ho indicara en l'apartat C, quedaran anul·lades ambdues instàncies.

Pel fet d'omplir l'apartat C de la instància, s'entèn que s'acullen a la petició condicionada prevista en l'article 48.2 del Reial Decret 1451/2005, de 7 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Ingrés, Provisió de Llocs de Treball i Promoció Professional del Personal Funcionari al Servei de l'Administració de Justícia.





Sisena. Baremació del concurs

1. Els mèrits al·legats i acreditats es valoraran amb referència a la data de tancament del termini de presentació de sol·licituds de participació.

2. S'avaluaran els mèrits de conformitat amb el barem següent:

A) Antiguitat, amb un màxim de 60 punts, a raó de 2 punts per any complet de serveis com a titular en el Cos o Escala per al que participa. Els períodes inferiors a l'any es computaran proporcionalment a raó de 0,00555556 per dia, establint-se els mesos com de trenta dies.



B) Coneixement oral i escrit de la llengua oficial pròpia de les comunitats autònomes, amb un màxim de 12 punts.

Per a la provisió dels llocs de treball ubicats en el territori de la Comunitat Valenciana, el coneixement oral i escrit de l'idioma valencià s'acreditarà mitjançant certificat expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià o títol homologat segons Ordre de 16 d'agost de 1994, de la Conselleria d'Educació i Ciència, modificada per Ordre de 22 de desembre de 1995, de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, sobre certificat de coneixement del valencià; a aquests efectes es valorarà fins a 12 punts segons el nivell de coneixement acreditat en els termes següents:

1) Certificat de grau elemental, oral i escrit: 4 punts

2) Certificat de grau mitjà, oral i escrit: 8 punts

3) Certificat de grau superior, oral i escrit: 12 punts

Els documents que s'aporten, acreditatius d'aquests coneixements d'idioma hauran de ser fotocòpies compulsades, no valorant-se els que no complisquen aquest requisit.

Els mèrits es valoraran, com a data límit, a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds de participació en el present concurs

El present concurs constarà d'una única fase en què es valoraran els mèrits enumerats en els apartats A i B del barem.



Setena. Adjudicació de llocs

L'ordre de prioritat per a l'adjudicació dels llocs de treball vindrà donat per la puntuació total obtinguda segons els barems establits en la base sisena d'aquesta convocatòria.

En cas d'empat en la puntuació total, inclòs l'idioma, s'acudirà per a dirimir-lo a la major antiguitat en el Cos de què es tracte i, de persistir l'empat, al número d'ordre obtingut en el procés selectiu d'accés al Cos esmentat, inclòs l'idioma o dret propis.



Vuitena. Caràcter de les destinacions adjudicats

1. Els trasllats que es deriven de la resolució del present concurs tindran la consideració de voluntaris als efectes previstos en el Reial Decret 462/2002, de 24 de maig, sobre indemnitzacions per raó del servei i, en conseqüència, no generaran dret a l'abonament d'indemnitzacions per cap concepte.

2. Les destinacions seran irrenunciables segons el que disposa l'article 53 del Reglament d'Ingrés, Provisió de Llocs de Treball i Promoció Professional del Personal Funcionari al Servei de l'Administració de Justícia.



Novena. Resolució del concurs

1. El present concurs serà resolt coordinadament pel Ministeri de Justícia i l'òrgan competent de la Comunitat Autònoma convocant del concurs. El termini per a la resolució serà de sis mesos, comptats des de l'endemà de la finalització del termini de presentació de sol·licituds.



2. La resolució ha d'expressar el lloc d'origen dels interessats als qui s'adjudique destinació i la seua localitat, així com la seua situació administrativa, si aquesta és diferent de la d'actiu, i el lloc adjudicat a cada funcionari.



Deu. Recursos

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, podrà interposar-se recurs potestatiu de reposició davant la Direcció General de Justícia, en el termini d'un mes, conforme el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, o, directament, recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de València, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la publicació de la present resolució en el Boletín Oficial del Estado, de conformitat amb el que estableix l'article 9 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.



València, 23 de juny de 2016.– La directora general de Justícia: M.ª Angels Garcia Vidal.

Mapa web