Ficha disposicion

Ficha disposicion





Universitat de València. RESOLUCIÓ de 7 de juliol de 2016, del Rectorat, per la qual es disposa la publicació de l'Acord del Consell de Govern en el qual s'aprova l'oferta pública de col·locació per a l'any 2016.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7830 de 18.07.2016
Número identificador:  2016/5484
Referència Base de Dades:  005333/2016
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat de Valencia
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1, B/A2, C/C1



RESOLUCIÓ de 7 de juliol de 2016, del Rectorat, per la qual es disposa la publicació de l'Acord del Consell de Govern en el qual s'aprova l'oferta pública de col·locació per a l'any 2016. [2016/5484]

El Consell de Govern de la Universitat de València, en la sessió ordinària del 28 de juny de 2016, va aprovar l'oferta pública de col·locació per a l'any 2016, referida al personal d'administració i serveis de la Universitat de València (ACGUV 195/2016).

Per la qual cosa, aquest Rectorat, fent ús de les competències que li atribueix l'article 20, en relació amb els articles 2.2 i 75 de la Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats, i en compliment del disposat en l'article 70 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei del Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, l'article 46 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat Valenciana, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, i el que estableixen els articles 90 i 190 dels Estatuts de la Universitat de València, resol:



Primer

Enviar a publicar al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) l'Acord del Consell de Govern 195/2016, que figura com annex a aquesta resolució.



Segon

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar potestativament un recurs de reposició en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la seua publicació, davant del mateix òrgan que va dictar la resolució, o un recurs contenciós administratiu davant dels òrgans de la jurisdicció contenciosa administrativa de la Comunitat Valenciana en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la seua publicació.

Els recursos contenciosos administratius que s'interposen contra aquesta resolució seran anunciats en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV), a l'efecte d'emplaçaments als possibles interessats.



València, 7 de juliol de 2016.– El rector: Esteban Morcillo Sánchez.





ANNEX I

Oferta d'ocupació pública del personal d'administració i serveis per a l'any 2016.



1. Contingut de l'oferta d'ocupació pública

La Llei 48/2015, de 29 d'octubre, de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2016, estableix que, al llarg del present any, no es procedirà en el sector públic a la incorporació de nou personal, exceptuant-se de la citada limitació una sèrie de sectors i administracions que es contemplen en l'article 20 de la citada norma, respecte dels quals es determina que s'aplicarà una taxa de reposició de fins a un màxim del 100%.



En l'article 20.un.2.j estableix fins a un màxim del 100% de la taxa de reposició d'efectius per al personal d'administració i serveis de les universitats, previsió també continguda en l'article 32.2.g de la Llei 11/2015 de Pressupostos de la Generalitat Valenciana per a l'any 2016.



En l'article 20.un.4. de la Llei 48/2015 s'estableix la forma de calcular la taxa de reposició d'efectius, el percentatge màxim s'aplicarà sobre la diferència resultant entre: «el nombre d'empleats fixos que, durant l'exercici pressupostari de 2015, van deixar de prestar serveis en cadascun dels sectors, àmbits, cossos o categories, previstos en l'apartat anterior i el nombre d'empleats fixos que s'hagueren incorporat en aquests, en el referit exercici, per qualsevol causa, excepte els procedents d'ofertes d'ocupació pública, o reingressats des de situacions que no comporten la reserva de llocs de treball. A aquests efectes, es computaran els cessaments en la prestació de serveis per jubilació, retir, defunció, renúncia, declaració en situació d'excedència sense reserva de lloc de treball, pèrdua de la condició de funcionari de carrera o l'extinció del contracte de treball o en qualsevol altra situació administrativa que no supose la reserva de lloc de treball o la percepció de retribucions amb càrrec a l'administració en la qual se cessa.



No computaran dins del límit màxim de places derivat de la taxa de reposició d'efectius, aquelles places que es convoquen per a la seua provisió mitjançant processos de promoció interna.»

Aplicant els criteris de caràcter bàsic establerts en l'apartat 4 de l'article 20.un de la citada Llei 48/2015, per a calcular la taxa de reposició establida en el 100%, s'obté una xifra de 35 llocs de treball per a aquesta oferta. Igualment per aplicació de la citada norma legal es proposa que aquests llocs s'oferisquen en aquelles escales que es considere prioritari cobrir en aquesta administració. Són: escala administrativa; escala tècnica superior d'informàtica; i escala tècnica superior de prevenció, amb dos perfils: medicina en el treball i riscos psicosocials.



Juntament amb aquests llocs pel torn lliure es publica una oferta de promoció interna d'uns altres 40 llocs, que tenen per objecte contribuir a la consecució d'una major eficàcia en la prestació de la gestió pública, que no computen dins del límit de la taxa de reposició d'efectius.





2. Persones amb discapacitat

D'acord amb el previst en l'article 59 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, es reservarà una quota no inferior al 7% dels llocs oferits per a ser coberts per persones amb discapacitat, sempre que superen els processos selectius i acrediten la seua discapacitat a més de la compatibilitat en l'acompliment de les seues funcions.

En les proves selectives s'establiran, per a les persones amb discapacitat, amb grau de minusvalidesa igual o superior al 33% que ho sol·liciten, les adaptacions i els ajustos raonables necessaris de temps i mitjans per a la seua realització, d'acord amb el que disposa l'Ordre PRE/1822/2006, de 9 de juny, per la qual s'estableixen criteris generals per a l'adaptació de temps addicionals en els processos selectius per a l'accés al treball públic de persones amb discapacitat.

En el cas que algun dels aspirants amb discapacitat s'haguera presentat pel contingent de reserva, superara els exercicis i no obtinguera plaça en el citat contingent, sent la seua puntuació superior a l'obtinguda per altres aspirants del sistema d'accés general, aquest aspirant serà inclòs pel seu ordre de puntuació en el sistema d'accés general.



Es reserven dos llocs per a persones amb discapacitat que es convocaran en el torn lliure i en l'escala administrativa. D'acord amb el citat article 59 del EBEP una de les places del torn de discapacitats es reservarà per a persones amb discapacitat intel·lectual. En cas de no aprovar cap persona amb aquesta discapacitat, s'acumularà al torn de discapacitats general. Igualment es reserven tres llocs per al torn de promoció interna en l'escala administrativa.



3. Composició dels tribunals

La composició dels tribunals i els òrgans de selecció s'atendran al que estableix l'article 60 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

La seua estructura s'ha d'ajustar al Reglament de composició i funcionament de tribunals de proves selectives que va ser aprovat pel Consell de Govern de 30 de juliol de 2012 (ACGUV 185/2012).

En aplicació d'aquest reglament, es garantirà la composició equilibrada del nombre de dones i homes en els tribunals d'aquestes proves selectives.



4. Termini per a les convocatòries previstes en l'oferta

Seguint el que disposa l'article 70.1 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (EBEP), el termini màxim per a la convocatòria dels processos selectius previstos en aquesta oferta és de tres anys, comptats a partir de la publicació de l'oferta en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.





Oferta d'ocupació pública per a l'any 2016



Llocs de treball per a convocar a torn lliure. Total: 35



Grup A, subgrup A1 Places

Escala tècnica sup. d'Informàtica 1

Escala tècnica sup. de Prevenció (2 perfils) 2

Total A1 3



Grup C, subgrup C1 Places

Escala administrativa 32

Total C1 32









Llocs de treball per a convocar a promoció interna. Total: 40



Grup A, subgrup A1 Places

Escala tècnica sup. de Gestió Cultural i Patrimoni 1

Escala tècnica sup. d'Informàtica 1

Escala tècnica sup. d'Informació 1

Total A1 3



Grup A, subgrup A2 Places

Escala tècnica mitjana d'Enginyeria 1

Escala tècnica mitjana d'Audiovisuals 1

Escala tècnica mitjana d'Informàtica 3

Total A2 5



Grup C, subgrup C1 Places

Escala administrativa 32

Total C1 32

Mapa web