Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 27 de juny de 2016, de la Direcció de l'Institut Superior d'Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana, per la qual s'aprova l'expedient del concurs de mèrits per a la selecció i el nomenament de directors i directores dels centres de l'ISEACV.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7820 de 04.07.2016
Número identificador:  2016/5094
Referència Base de Dades:  004831/2016
 



RESOLUCIÓ de 27 de juny de 2016, de la Direcció de l'Institut Superior d'Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana, per la qual s'aprova l'expedient del concurs de mèrits per a la selecció i el nomenament de directors i directores dels centres de l'ISEACV. [2016/5094]

Mitjançant la Resolució d'11 d'abril de 2016, del director de l'Institut Superior d'Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana (DOCV 7262, 18 d'abril), per la qual es convoca concurs de mèrits per a la selecció i el nomenament de directors i directores dels centres de l'ISEACV, resolc:



Primer

Aprovar l'expedient de concurs de mèrits, una vegada comprovat que les persones aspirants seleccionades, assenyalades en l'annex I de la present resolució, reuneixen els requisits generals i específics de participació establerts en la convocatòria.

 

Segon

Segons l'establert en la base 11 de la citada convocatòria, i atesa l'absència de persones candidates per a la direcció de l'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora, es nomena com a director d'aquest centre, per un període d'un any, la persona assenyalada en l'annex II.

 

Tercer

Contra esta resolució, que no esgota la via administrativa, es podrà interposar un recurs d'alçada davant de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, en el termini d'un mes a comptar des de la seua publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.



València, 11 d'abril de 2016.– El director de l'Institut Superior d'Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana: Josep Manel Garcia Company.

Mapa web