Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Gaianes. Informació pública de l'acceptació de la renúncia i anul·lació del concurs públic per al desenvolupament del sector de sòl urbanitzable residencial Clot de la Fortuna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 6505 de 19.04.2011
Número identificador:  2011/4463
Referència Base de Dades:  004821/2011
 



Informació pública de l'acceptació de la renúncia i anul·lació del concurs públic per al desenvolupament del sector de sòl urbanitzable residencial Clot de la Fortuna. [2011/4463]

El Ple de l'Ajuntament, en la sessió extraordinària celebrada el dia 24 de febrer de 2011, va acordar per majoria absoluta dels membres de la corporació local el següent acord, la part dispositiva del qual diu així:

Considerant l'escrit presentat el dia 11 de febrer de 2011, registre d'entrada número 122, per part de José Miguel Torregrosa Sepulcre, Juan de Dios Pérez Cerdá i Francisco Murcia Jordán, en representació de Katania Urbana, SL, amb CIF número B53702452 i adreça a l'efecte de notificacions en el carrer Major, número 42 de la Romana (Alacant).

Considerant que mitjançant un edicte publicat en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, de data 2 de novembre de 2006, es va convocar concurs públic per al desenrotllament del sector de sòl urbanitzable residencial denominat Clot de la Fortuna, per mitjà del sistema de gestió indirecta.

Considerant que l'única mercantil que es va presentar al procediment va ser Katania Urbana, SL, que va presentar la documentació en l'Ajuntament de Gaianes.

Considerant que la mencionada mercantil no ha obtingut la cèdula territorial d'urbanització, sent esta una condició indispensable per a això, com així ho prescriu l'article 113 i següents de la Llei 16/2005 i 226 del Reglament d'Ordenació i Gestió Territorial i Urbanística (2006).

Considerant que la mencionada mercantil sol·licita que li siga tornada la fiança i que quede sense efecte la seua sol·licitud de participació en el mencionat procediment del sector de sòl urbanitzable residencial denominat Clot de la Fortuna.

Per tot això, es proposa al Ple l'adopció de l'acord següent:





Primer

Acordar l'acceptació de la renúncia presentada per part de la mercantil, en el fet que quede sense efecte la seua sol·licitud de participació, i procedir a la devolució de la documentació.



Segon

Acordar l'arxiu de l'expedient, i publicar-ho als efectes legals oportuns.

El que es fa públic als efectes legals oportuns.



Gaianes, 31 de març de 2011.- L'alcalde: Ismael A. Seguí Hernández.

Mapa web