Ficha disposicion

Ficha disposicion





OAL Patronat Municipal d'Esports de Sant Vicent del Raspeig. Convocatòria per a cobrir per funcionari de carrera una plaça de tècnic de gestió d'administració general per promoció interna i constitució de borsa de treball.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7810 de 21.06.2016
Número identificador:  2016/4084
Referència Base de Dades:  004439/2016
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Persones publicojurídiques
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, B/A2



Convocatòria per a cobrir per funcionari de carrera una plaça de tècnic de gestió d'administració general per promoció interna i constitució de borsa de treball. [2016/4084]

En el Butlletí Oficial de la Província d''Alacant número 101, de data 27 de maig de 2016, s'han publicat les bases que han de regir la convocatòria per a cobrir com a funcionari de carrera una plaça de tècnic de gestió pel torn de promoció interna, enquadrada en l'escala d'administració general, subescala de gestió, grup A, subgrup A2, nivell de complement de destinació 24 i la resta d'emoluments que corresponguen, segons la legislació vigent i acords municipals. Sistema de selecció: concurs oposició.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació del present anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Els interessats tindran a la seua disposició el model normalitzat de sol·licitud en el Registre General d'aquest organisme i en la pàgina web municipal www.raspeig.es.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria, excepte la llista provisional i definitiva d'admesos i exclosos, que es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, seran publicats al tauler d'anuncis del Patronat Municipal d'Esports i en la pàgina web municipal.



Sant Vicent del Raspeig, 27 de maig de 2016.– El president: Jesús J. Villar Notario.

Mapa web