Ficha disposicion

Ficha disposicion





ORDRE JUS/923/2016, de 2 de juny, per la qual s'aproven les relacions definitives d'aspirants admesos i exclosos del procés selectiu per a ingrés en el Cos de Tramitació Processal i Administrativa, pel sistema general d'accés lliure, i es convoca la realització del primer exercici.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7808 de 17.06.2016
Número identificador:  2016/4554
Referència Base de Dades:  004341/2016
 



ORDRE JUS/923/2016, de 2 de juny, per la qual s'aproven les relacions definitives d'aspirants admesos i exclosos del procés selectiu per a ingrés en el Cos de Tramitació Processal i Administrativa, pel sistema general d'accés lliure, i es convoca la realització del primer exercici. [2016/4554]

Vistes i resoltes les al·legacions formulades a les llistes provisionals d'aspirants admesos i exclosos del procés selectiu per a ingrés en el Cos de Tramitació Processal i Administrativa de l'Administració de Justícia, pel sistema general d'accés lliure, aprovades per l'Ordre JUS/479/2016, de 28 de març, i de conformitat amb el que estableix l'article 20 del Reial Decret 1451/2005, de 7 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés, provisió de llocs de treball i promoció professional del personal funcionari al servei de l'Administració de Justícia; la disposició deu de l'Ordre JUS/2170/2015, de 14 d'octubre, per la qual s'estableixen les bases comunes que regiran els processos selectius per a ingrés o accés en els cossos i escales de funcionaris al servei de l'Administració de Justícia, i la base 7.3 de l'ordre de convocatòria (Ordre JUS/2684/2015, d'1 de desembre), aquest ministeri ha resolt:





Primer

Aprovar les relacions definitives d'aspirants admesos i exclosos a les proves selectives per a ingrés en el Cos de Tramitació Processal i Administrativa, sistema general d'accés lliure, convocades per l'Ordre JUS/2684/2015, d'1 de desembre, i publicar en l'annex II d'aquesta ordre les relacions definitives d'aspirants exclosos, amb indicació de les causes d'exclusió.



Segon

Les llistes certificades completes quedaran exposades al públic en la pàgina web del Ministeri de Justícia, www.mjusticia.es, en les pàgines web de les comunitats autònomes que convoquen places, i en el punt d'accés general del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, www.administracion.gob.es.



Tercer

La inclusió d'aspirants en les relacions d'admesos a les proves selectives, en qualsevol dels torns –general i de reserva per a persones amb discapacitat– no suposa en cap cas el reconeixement per part de l'Administració que aquests reuneixen els requisits generals o particulars exigits en l'ordre de convocatòria. L'acreditació i verificació d'aquests tindrà lloc per als aspirants que superen l'oposició, abans del seu nomenament com a funcionaris, tal com s'indica en l'article 23 del Reial Decret 1451/2005, de 7 de desembre; en la disposició quinze de les bases comunes i en la base novena de l'ordre de convocatòria.





Quart

Vista la proposta efectuada pel tribunal qualificador únic del procés selectiu per a ingrés en el Cos de Tramitació Processal i Administrativa, pel sistema general d'accés lliure, convocar tots els aspirants inclosos en la relació definitiva d'admesos a la realització del primer exercici, de conformitat amb el que estableix la base 7.3 de l'ordre de convocatòria, que tindrà lloc el pròxim dia 3 de juliol de 2016, a les 10.00 hores (09.00 hores a Canàries), als llocs que s'indiquen en l'annex I d'aquesta ordre.

Tots els opositors hauran de presentar per a la seua identificació el seu document nacional d'identitat o passaport, i anar-hi proveïts de bolígraf negre o blau. No es permetrà l'accés de telèfons mòbils, ni altres dispositius electrònics, a les aules o locals on tinguen lloc les proves.





Cinqué

Contra la present ordre podrà interposar-se un recurs potestatiu de reposició davant del Ministeri de Justícia, en el termini d'un mes, o contenciós administratiu, davant dels Jutjats Centrals Contenciosos Administratius, en el termini de dos mesos. El termini, en ambdós casos, es comptarà a partir de l'endemà de la publicació en el Boletín Oficial del Estado d'aquesta ordre.



Madrid, 2 de juny de 2016.– El ministre de Justícia, p. d. (O JUS/696/2015, 16.04.2015), el director general de Relacions amb l'Administració de Justícia: Ricardo Gonzalo Conde Díez.

Mapa web