Ficha disposicion

Ficha disposicion





Extracte de les bases per a cobrir dos places de responsable de centre



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7805 de 14.06.2016
Número identificador:  2016/3811
Referència Base de Dades:  004191/2016
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, B/A2
      Descriptors toponímics: Manises



Extracte de les bases per a cobrir dos places de responsable de centre (escoles infantils) pertanyents al grup A, subgrup A2, vacants en la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Manises, mitjançant el sistema de concurs oposició, pel torn de promoció interna.

[2016/3811]

Han sigut publicades en el Butlletí Oficial de la Província de València número 96, de 20 de maig de 2016, les bases específiques que han de regir el procés selectiu per a la provisió en propietat de les següents places:



Dos places de responsable de centre (escoles infantils) pertanyents al grup A, subgrup A2, mitjançant concurs oposició pel torn de promoció interna, de conformitat amb l'acord de la Junta de Govern Local de 21 d'abril de 2016 (rectificació d'errors per acord de Junta de Govern Local de 05.05.2016).



El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Les bases completes de la convocatòria es troben a la disposició dels interessats en el Departament de Recursos Humans de l'ajuntament, al tauler d'edictes i en la seua pàgina web www.manises.es.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València, al tauler d'edictes de la casa consistorial i en la seua pàgina web.



Manises, 20 de maig de 2016.– El regidor delegat de l'Àrea d'Economia i Modernització: Manuel Gutiérrez Liébana.

Mapa web