Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Betxí. Convocatòria per a la provisió en propietat, per promoció interna restringida, de dos places d'oficial de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7805 de 14.06.2016
Número identificador:  2016/3781
Referència Base de Dades:  004190/2016
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Betxí



Convocatòria per a la provisió en propietat, per promoció interna restringida, de dos places d'oficial de policia local.

[2016/3781]

L'Ajuntament de Betxí, mitjançant acord adoptat per la Junta de Govern Local en sessió ordinària de data 29 de gener de 2016, va aprovar les bases i la respectiva convocatòria per a la provisió en propietat, per promoció interna restringida, de dos places vacants d'oficial de la policia local, escala administració especial, subescala serveis especials, classe policia, enquadrades en l'escala bàsica, categoria oficial, grup C, subgrup C1, mitjançant el sistema de concurs oposició.



En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 44, de 12 d'abril de 2016, han estat publicades les bases de la convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siga procedent de conformitat amb les bases, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló, tauler d'anuncis de la corporació i en la pàgina web municipal.



El que es fa públic per a coneixement general.



Betxí, 17 de maig de 2016.– L'alcalde president: Alfred Remolar Franch.

Mapa web