Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Elx. Convocatòria del concurs oposició de promoció interna horitzontal d'una plaça d'ajudant de manyeria, grup de classificació professional altres agrupacions professionals.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7802 de 10.06.2016
Número identificador:  2016/3691
Referència Base de Dades:  004097/2016
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, E
      Descriptors toponímics: Elx



Convocatòria del concurs oposició de promoció interna horitzontal d'una plaça d'ajudant de manyeria, grup de classificació professional altres agrupacions professionals. [2016/3691]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 85, de 6 de maig de 2016, es publica l'anunci relatiu a la convocatòria del concurs oposició de promoció interna horitzontal d'una plaça d'ajudant de manyeria, inclosa en l'oferta pública d'ocupació corresponent a l'any 2014. La mencionada plaça està enquadrada en l'escala d'administració especial, subescala B) serveis especials, classe d) personal d'oficis, i dotada amb el sou corresponent al grup de classificació professional altres agrupacions professionals.



Durant el termini de 20 dies naturals, comptadors a partir de l'endemà de la inserció d'un edicte amb l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado, podran presentar-se les instàncies en què se sol·licita prendre part en el procediment, en el registre general d'aquest ajuntament, o en la forma que determina l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.



Elx, 20 de maig de 2016.– El tinent d'alcalde de Recursos Humans: José Pérez Ruiz.

Mapa web