Ficha disposicion

Ficha disposicion





Aeroport de Castelló, SL. Convocatòria de concurs públic de mèrits per a cobrir una plaça d'un/a tècnic/a de comunicació per a un contracte temporal per un període de sis mesos.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7798 de 06.06.2016
Número identificador:  2016/3958
Referència Base de Dades:  003945/2016
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Aeroport de Castelló, SL
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1



Convocatòria de concurs públic de mèrits per a cobrir una plaça d'un/a tècnic/a de comunicació per a un contracte temporal per un període de sis mesos. [2016/3958]

Aeropuerto de Castellón, SL (en endavant Aerocas) convoca concurs públic de mèrits per a cobrir una plaça de tècnic/a de comunicació, d'acord amb les següents condicions:



Primera. Normes generals

Aquest concurs es regirà pel Reial Decret Legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors, modificat en part pel Reial Decret Llei 10/2010, de 16 de juny, de mesures urgents per a la reforma del mercat de treball; per les lleis emanades de la Generalitat Valenciana; i el que disposen aquestes bases.

Les funcions a dur a terme en el lloc de treball que es pretén cobrir amb aquesta convocatòria són les següents: dur a terme les actuacions que encarreguen els òrgans d'administració i direcció de la societat per a la millor difusió, coneixement i imatge d'Aerocas i de l'aeroport; elaborar i proposar un pla de comunicació de l'empresa; recolzar la direcció en temes vinculats amb la comunicació i la imatge d'Aerocas i de l'aeroport.



Segona. Requisits

a) Tindre fets 16 anys i no superar l'edat de jubilació.

b) Estar en possessió del títol de Llicenciatura en Periodisme, Comunicació, Ciències de la Informació o assimilats. O bé el títol universitari de grau més el títol oficial de màster universitari que, d'acord amb els plans d'estudi, habiliten per a exercir les activitats de caràcter professional relacionades amb les funcions assignades al lloc de treball.



c) Experiència professional en mitjans de comunicació d'almenys tres anys.

d) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de l'Administració de l'Estat o de l'administració autonòmica o local, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.



e) No patir cap malaltia ni defecte físic ni psíquic que impedisca el desenvolupament de les funcions corresponents a la plaça convocada.



Tercera. Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds s'han de presentar al Registre d'Aerocas, carretera CV-13, km 2,4, 12181 Benlloch (Castelló), així com als registres enumerats en l'article 38.4 de la Llei 30/1992, (BOE 27 de novembre), de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

Cada sol·licitud s'haurà d'acompanyar d'un únic exemplar de la documentació següent:

– Fotocòpia del document nacional d'identitat o, en el cas de les persones estrangeres, el document que acredite la identitat i data de naixement, en vigor.

– Fotocòpia del títol acadèmic o resguard d'haver abonat els drets d'expedició.

– Fotocòpia de la documentació acreditativa dels requisits exigits en la convocatòria.

– Fotocòpia de la documentació de tots els mèrits al·legats.

Aerocas pot requerir en qualsevol moment els originals dels documents presentats, si així es considera necessari. Els mèrits al·legats en el currículum que, a criteri de la comissió de selecció, no es justifiquen documentalment no es tindran en compte en la resolució del concurs. Els documents acreditatius dels requisits presentats en un idioma diferent dels oficials a la Comunitat Valenciana s'han de presentar acompanyats de la traducció jurada a qualsevol dels idiomes oficials.





Quarta. Comissió de selecció

La comissió de selecció estarà formada per Javier Solsona Monzonís, director d'Invat·tur, de l'Agència Valenciana del Turisme, que exercirà de president, Paloma Marco Montoya, tècnica administrativa d'Aerocas, que exercirà de secretària, i Javier de Diego Calero, director tècnic de Sociedad Proyectos Temáticos de la Comunidad Valenciana, SA, que exercirà de vocal.



Cinquena. Termini de presentació dels sol·licituds

Vint dies naturals des de l'endemà de la data de publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els membres de la comissió hauran d'abstenir-se de participar quan coincidisca en ells alguna circumstància de les previstes en els articles 28 i 29 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.



El president podrà sol·licitar als membres de la comissió una declaració expressa de no trobar-se en cap de les circumstàncies previstes en els articles esmentats.

La comissió resoldrà tots els dubtes que puguen sorgir de l'aplicació d'aquestes normes, així com els que puguen produir-se dels casos no previstos.

La comissió podrà declarar desert el concurs o establir un mínim de puntuació per a poder ser seleccionat.



Sisena. Protecció de dades personals

Les dades de caràcter personal aportades pels aspirants quedaran incloses en un fitxer. Aerocas es compromet a no fer un ús distint d'aquell per al qual han estat demanades, d'acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades.



Setena. Resolució del concurs

La valoració del concurs es realitzarà segons el barem genèric que s'indica en l'annex I. D'acord amb aquest barem, la comissió de selecció podrà acordar l'elaboració d'un barem específic, sempre respectant el barem genèric.

El procés de selecció constarà de dues fases: en la primera la comissió puntuarà els mèrits de les persones sol·licitants que hagen estat acceptades; la segona consistirà en una entrevista. Una vegada la comissió haja puntuat els aspirants, farà pública una llista per ordre de major a menor puntuació. Amb posterioritat se celebrarà la segona fase. A l'entrevista sols es convocaran els candidats amb major puntuació en la prova anterior. En concret aquells que tinguen una puntuació igual o superior a la del millor puntuat menys dos. La suma de les puntuacions obtingudes en les dues fases serà el resultat final.

Els acords de la comissió de selecció i els resultats del concurs s'exposaran al tauler d'anuncis i en la web d'Aerocas. Aquesta publicació substituirà la notificació personal als interessats i produirà els mateixos efectes, d'acord amb el que disposa l'article 59.5.b de la Llei 30/1992, de 26 de novembre.



Huitena. Tipus de contracte, centre de treball i remuneració

El contracte serà temporal per un període de sis mesos. La jornada laboral serà a temps complet i es desenvoluparà a les oficines d'Aerocas, situades a la CV-13, km 2.4, Benlloch. La retribució corresponent als sis mesos del contracte serà de 15.385,57 euros bruts.





Benlloch, 30 de maig de 2016.– El director general: Joan Serafí Bernat Martí.





ANNEX I

Barem per la contractació d'un/a tècnic/a de comunicació



Fase A. Concurs de mèrits fins a 8 punts



Formació fins a 1 punt:

Per títols universitaris superiors als exigits en la convocatòria, fins a 0,5 punts.

Per cursos relacionats amb el periodisme, la comunicació, l'edició i la maquetació i similars, 0,1 punts per cada 25 hores i fins a 0,5 punts.



Experiència professional, fins a 5 punts:

Per experiència professional en mitjans de comunicació, 0,2 punts per any, fins a 2,5 punts.

Per experiència en informació sobre temes aeronàutics, fins a 2,5 punts.



Coneixement d'idiomes, fins a 2 punts:

Anglés: bàsic 0,25; intermedi 0,5; avançat 0,75. En total fins a 0,75 punts.

Valencià: mitjà 0,25; mitjà específic 0,5; superior 0,75. En total fins a 0,75 punts.

Altres idiomes: fins a 0,5 punts.



Fase B. Entrevista, fins a 2 punts.

Es prendrà en consideració la capacitat professional, iniciativa i dots d'organització, així com el coneixement de les infraestructures aeroportuàries en general, i de manera molt especial els coneixements sobre les característiques de l'aeroport de Castelló.

Mapa web