Ficha disposicion

Ficha disposicion





Consell Local Agrari de Sagunt. Extracte de les bases per a la provisió definitiva, mitjançant el sistema de concurs específic, d'un lloc de sobreguarda rural vacant en la relació de llocs de treball.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7787 de 20.05.2016
Número identificador:  2016/3181
Referència Base de Dades:  003490/2016
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Persones publicojurídiques
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1, D/C2



Extracte de les bases per a la provisió definitiva, mitjançant el sistema de concurs específic, d'un lloc de sobreguarda rural vacant en la relació de llocs de treball.

[2016/3181]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 84, de 4 de maig de 2016, han sigut publicades les bases per a proveir amb caràcter definitiu un lloc de sobreguarda rural vacant en la relació de llocs de treball del Consell Local Agrari de Sagunt, mitjançant el sistema de concurs específic, aprovades per Resolució número 33, d'11 d'abril de 2016, de la presidència del Consell Local Agrari de Sagunt.

El termini de presentació d'instàncies serà de 15 dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València i als taulers d'anuncis de l'Ajuntament de Sagunt, del Consell Local Agrari de Sagunt i en www.aytosagunto.es.



Cosa que es fa pública perquè els interessats en prenguen coneixement.



Sagunt, 5 de maig de 2016.– El president: J. Francesc Fernández Carrasco.

Mapa web