Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ens Gestor de la Xarxa de Transport i Ports de la Generalitat. Licitació número E11/07. Obres de desmuntatge d'instal·lacions ferroviàries en superfície després del soterrament de les vies de FGV a Benimàmet i actuacions complementàries.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 6484 de 21.03.2011
Número identificador:  2011/3148
Referència Base de Dades:  003426/2011
 



Licitació número E11/07. Obres de desmuntatge d'instal·lacions ferroviàries en superfície després del soterrament de les vies de FGV a Benimàmet i actuacions complementàries. [2011/3148]

Resolució de l'Entitat Pública Ens Gestor de la Xarxa de Transport i de Ports de la Generalitat (GTP), per la qual s'anuncia la licitació del següent contracte d'obres per procediment obert no subjecte a regulació harmonitzada:

Expedient: E11/07.

Títol: obres de desmuntatge d'instal·lacions ferroviàries en superfície després del soterrament de les vies de FGV a Benimàmet i actuacions complementàries.

Tramitació, procediment i forma d'adjudicació:

- Tramitació: ordinària.

- Procediment: obert no subjecte a regulació harmonitzada.

- Forma d'adjudicació: a la proposició més avantatjosa.

Import de licitació: 1.510.859,29 € (IVA no inclòs).

Tipus: obres.

Duració: sis mesos.

Fiança provisional: veure plec de condicions.

Informació: el plec de clàusules administratives particulars i la resta de documentació, podran ser examinats per les empreses interessades de 09.00 a 14.00 hores, els dies laborables, en la seu social de GTP -Direcció de Contractació-, sítia en Partida de Xirivelleta, s/n (CP 46014), València. Telèfon 961 923 250, fax 961 923 251, correu-e: <quesada_est@gva.es>, en la nostra web: <www.gtp-gva.es> i en la plataforma de contractació de la Generalitat <www.contratacion.gva.es>.

Proposicions i documentació: les proposicions dels licitadors, conforme establix el corresponent plec de clàusules administratives particulars, constaran de dos sobres:

A. Documentació administrativa per a la qualificació prèvia.

B. Documentació tècnica.

C. Oferta econòmica.

Els sobres hauran de presentar-se tancats i firmats, fent constar en la coberta el respectiu contingut, el títol de l'expedient a la licitació del qual es concorre, número de l'expedient i nom del licitador. Les ofertes es formularan, així mateix, d'acord amb el model previst en l'esmentat plec.

Lloc i termini de recepció: els sobres contenint la documentació i la proposició econòmica es presentaran en el domicili social de GT, sítia en Partida de Xirivelleta, s/n, València, fins a les 14.00 hores del dia 5 d'abril de 2011.

Lloc i data d'obertura de pliques: l'acte públic d'obertura de les proposicions admeses se celebrarà en la seu de GTP a les 12.00 hores del dia 20 d'abril de 2010.

Els gastos de publicació d'este anunci i quants origine la contractació, seran a compte de l'adjudicatari.



València, 15 de març de 2011.- El director general: Antonio Carbonell Pastor.

Mapa web