Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 12 de maig de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa pública la llista definitiva d'admesos i exclosos i el tribunal que ha de jutjar les proves selectives d'accés al grup A, subgrup A1, pel torn lliure, sector d'administració especial, escala tècnica superior d'informació -perfil: periodista-, d'aquesta universitat, convocades per la Resolució d'11 de febrer de 2016.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7785 de 18.05.2016
Número identificador:  2016/3419
Referència Base de Dades:  003411/2016
 



RESOLUCIÓ de 12 de maig de 2016, de la Universitat de València, per la qual es fa pública la llista definitiva d'admesos i exclosos i el tribunal que ha de jutjar les proves selectives d'accés al grup A, subgrup A1, pel torn lliure, sector d'administració especial, escala tècnica superior d'informació -perfil: periodista-, d'aquesta universitat, convocades per la Resolució d'11 de febrer de 2016. [2016/3419]

Aquest Rectorat, fent ús de les atribucions que li confereix la legislació vigent, i una vegada acabats els terminis legals establerts en la convocatòria de les proves selectives per a l'accés al grup A, subgrup A1, pel torn lliure, sector d'administració especial, escala tècnica superior d'informació –perfil periodista– fa pública la llista definitiva d'admesos i exclosos (annex I) i el tribunal que ha de jutjar-les (annex II).



La prova de coneixement de valencià, prèvia al procés selectiu, tindrà lloc el dia 3 de juny de 2016, a les 16.00 hores, a l'aulari III, carrer Menéndez y Pelayo, s/n, de la Universitat de València.

El primer exercici serà el dia 25 de juny de 2016 a les 10.00 hores a l'aula 1.2 de l'aulari VI, al carrer Dr. Moliner, s/n, de València. Els resultats s'anunciaran al tauler d'anuncis del Servei de Recursos Humans (PAS) i en la pàgina web del mateix servei, que té la següent adreça http://www.uv.es/~pas.

Els aspirants hauran d'anar proveïts de un bolígraf o ploma estilogràfica, i hauran de portar el document nacional d'identitat.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar potestativament un recurs de reposició en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la seua notificació o publicació, davant del mateix òrgan que dictà la resolució, o un recurs contenciós administratiu davant dels òrgans de la jurisdicció contenciosa administrativa de la Comunitat Valenciana, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la seua notificació. Així mateix, l'Administració, si escau, podrà revisar les resolucions del tribunal, d'acord amb la norma esmentada .



València, 12 de maig de 2016.– El rector, p. d. (DOCV 10.03.2016), el gerent: Joan E. Oltra i Vidal.





ANNEX II

Tribunal



Titulars

President: Antonio Ariño Villarroya, vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València.

Secretari: Manuel Peris Mir, coordinador tècnic de difusió d'activitats de la Unitat de Suport als Instituts de Tarongers de la Universitat de València.

Vocals:

– Rosario Álvarez Reguera, directora del Servei d'Informació i Dinamització d'Estudiants/tes de la Universitat de València.

– Guillermo López Garcia, professor titular d'universitat del Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació de la Universitat de València.

– M.ª Carmen Aparisi Fenollosa, tècnica superior de comunicació i relacions informatives de la Universitat Jaume I de Castelló.



Suplents

Presidenta: Isabel Vázquez Navarro, vicerectora d'Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València.

Secretari: Francesc Bayarri Moreno, coordinador del Gabinet de Premsa de la Universitat de València.

Vocals:

– Remei Castelló Belda, directora d'Infouniversitat i delegada del rector per a la ràdio i la televisió de la Universitat de València.

– Enrique Bordería Ortiz, professor titular d'universitat del Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació de la Universitat de València.

– Virginia Aceituno Casanova, tècnica de la Unitat de Comunicació de la Universitat d'Alacant.

Mapa web