Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Castalla. Bases reguladores de la convocatòria de set places d'administratiu, per promoció interna, subgrup de classificació C1.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7778 de 10.05.2016
Número identificador:  2016/2844
Referència Base de Dades:  003172/2016
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Castalla



Bases reguladores de la convocatòria de set places d'administratiu, per promoció interna, subgrup de classificació C1. [2016/2844]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 44 de data 4 de març de 2016, es publiquen les bases íntegres de la convocatòria per a la provisió, en propietat, de set places d'auxiliar administratiu, per promoció interna.

Les dites places, corrresponents a l'escala d'administració general, subescala administrativa, estan dotades amb els emoluments corresponents al subgrup de classificació C1, de l'article 76 del Reial Decret Llegislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, complement de destí 20 i la resta que corresponguen de conformitat amb la legislació vigent.



El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies naturals, a comptar de l'endemà de la publicació de l'anunci extracte en el Boletín Oficial del Estado.

La resolució aprovatòria de la llista d'aspirants admesos i exclosos, la data, el lloc i l'hora en què es constituirà el tribunal i els successius anuncis que pertoquen es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant.



Castalla, 21 d'abril de 2016.– L'alcalde president: Antonio Bernabeu Bernabeu.

Mapa web