Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 19 de febrer de 2013, de la Universitat de València - Estudi General, Universitat Politècnica de València, Universitat d'Alacant, Universitat Jaume I i Universitat Miguel Hernández, per la qual es convoquen els premis per a la innovació en hàbitat i territori adreçats a estudiants de segon curs de cicles formatius de grau superior



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 6984 de 13.03.2013
Número identificador:  2013/2385
Referència Base de Dades:  002624/2013
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat de Valencia;Universitat Politècnica de València;Universitat d'Alacant;Universitat Jaume I;Universitat Miguel Hernández
    Grup temàtic: Premis



RESOLUCIÓ de 19 de febrer de 2013, de la Universitat de València - Estudi General, Universitat Politècnica de València, Universitat d'Alacant, Universitat Jaume I i Universitat Miguel Hernández, per la qual es convoquen els premis per a la innovació en hàbitat i territori adreçats a estudiants de segon curs de cicles formatius de grau superior [2013/2385]















* * * * *







El projecte CAMPUSHABITAT5U, integrat per les cinc universitats públiques del Sistema Universitari Valencià, es va dissenyar per tal d'impulsar la col·laboració dels diferents agents del nostre entorn en la millora de l'hàbitat i el territori a través de quatre grans àrees d'actuació.













A través dels eixos d'actuació previstos en el projecte, s'han de portar a cap actuacions que concreten l'estratègia per a la consecució dels objectius marcats. Un dels objectius estratègics de CAMPUSHABITAT5U és potenciar una integració més gran entre l'entorn universitari i el de formació professional, i promoure'n la cooperació i la millora de l'ocupabilitat.

En aquest marc, i com un dels aspectes a desenvolupar entre altres, es troba la convocatòria de premis que reconeguen treballs originals que duguen a terme estudiants de cicles formatius de grau superior, i que suposen una idea innovadora relacionada, almenys, amb una de les àrees d'actuació del projecte CAMPUSHABITAT5U.

En conseqüència, es convoquen premis que es regeixen per les bases següents:



1) Objecte de la convocatòria

La convocatòria té per objecte premiar treballs innovadors desenvolupats per estudiants de cicles formatius de grau superior (CFGS) en l'àmbit de l'hàbitat o el territori, relacionats amb l'edificació, la llar, la planificació i gestió o l'espai social, com a grans àrees d'actuació del projecte CAMPUSHABITAT5U.

S'ha d'aplicar a aquesta convocatòria la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.



2) Nombre i quantia de les ajudes

L'import total màxim destinat a aquests premis ascendeix a la quantitat de trenta-un mil dos-cents cinquanta euros (31.250 €), que es distribueix de la manera següent:

- 5 primers premis, amb un import unitari de 2.000 € per als alumnes integrants de l'equip i 500 euros per al seu centre d'estudis.

- 15 premis finalistes, amb un import unitari de 1.000 € per als alumnes integrants de l'equip i 250 euros per al seu centre d'estudis.

Es lliurarà a cada integrant de l'equip premiat la part corresponent a la dotació econòmica del premi rebut per l'equip.



Els primers premis inclouen la gratuïtat de les taxes acadèmiques corresponents a la matrícula del primer curs universitari, en el cas d'efectuar matrícula en alguna de les universitats participants. Aquesta gratuïtat, en cap cas, no es pot substituir per l'import equivalent en efectiu, ni totalment ni parcialment.

Amb l'objectiu que quede garantida una proporcionalitat adequada en termes de representació territorial, s'adjudiquen un primer premi i tres premis finalistes als treballs procedents de centres d'estudis adscrits a cada universitat a l'efecte de realitzar les proves d'accés a la universitat. No obstant això, quan el Jurat entén raonadament que no hi ha treballs de qualitat suficient per a obtenir el premi pot proposar declarar-lo desert o adjudicar el premi a un treball procedent d'un centre adscrit a una altra universitat. En aquest cas, la proposta del Jurat s'efectua respecte a una llista prioritzada formada amb els treballs que no s'han premiat en la distribució per centres adscrits a cada universitat i en què no es pren en consideració la universitat d'adscripció. La universitat que no ha adjudicat el premi en primera instància, l'adjudica d'aquesta llista i n'assumeix la despesa derivada.



El Jurat pot portar a cap una proposta de distribució dels premis per àrees de coneixement o per àmbit d'especialització del treball: edificació, llar, planificació i gestió i espai social.

El finançament d'aquests premis s'ha de fer amb càrrec a les aplicacions pressupostàries:

- Universitat de València - Estudi General: 6770059168

- Universitat Politècnica de València: 011080000 422 47110

- Universitat d'Alacant: 011500 60930004

- Universitat Jaume I: 12G00201 12303 422A 4711

- Universitat Miguel Hernández: 04005411022609



3) Àmbit d'aplicació i requisits

Els premis d'aquesta convocatòria van adreçats a equips d'alumnes que en el curs 2012/2013 es troben matriculats en el segon curs d'estudis de formació professional de grau superior en un centre de la Comunitat Valenciana.

Als beneficiaris d'aquests premis no se'ls han d'aplicar les prohibicions establides en l'article 13.2 de la Llei General de Subvencions.





4) Condicions dels treballs

Els treballs presentats han de ser originals i versar sobre alguna de les quatre àrees d'actuació del projecte CAMPUSHABITAT5U. El Jurat ha de valorar l'enfocament innovador de la idea, projecte o millora que desenvolupa el treball, així com l'aplicabilitat.

Els treballs han de ser desenvolupats en equip, compost entre 3 i 5 estudiants, amb l'autorització del seu centre d'estudis, mitjançant la signatura de la sol·licitud pel director o la directora i el suport i la tutorització d'un/a professor/a d'aquest.

S'han de presentar en suport físic, amb la signatura de tots els integrants de l'equip autor d'aquest. El document que es presenta, incloent-hi si és el cas els annexos, ha de contenir tota la informació necessària per a la valoració del treball.

Si la documentació aportada fóra incompleta o no reunira els requisits exigits en la convocatòria, es requerirà l'equip sol·licitant perquè, en un termini de 10 dies hàbils, complete la documentació o esmene les deficiències, amb advertència que, si no ho fa, es considera que ha desistit de la seua petició, de conformitat amb l'article 71 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, després de la resolució prèvia que s'ha de dictar en els termes previstos en l'article 42 de la llei esmentada.

La comunicació del requeriment d'esmena s'ha d'efectuar a l'interessat amb indicació de la causa o els motius pels quals es requereix l'esmena de la documentació presentada.





5) Jurat de selecció

La valoració dels treballs i l'adjudicació dels premis els porta a cap un Jurat de selecció, integrat pels membres següents:



- Un representant de cadascuna de les cinc universitats públiques del Sistema Universitari Valencià.

- Un representant de la Direcció General de Formació i Qualificació Professional (DGFCP), de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació.

- Dos professors de Formació Professional, designats per la DGFCP.

- Un representant de cada empresa patrocinadora.

En el procés de valoració i proposta d'adjudicació dels premis, el Jurat pot sol·licitar l'assessorament que considere, o comptar amb la col·laboració d'experts en la temàtica de què es tracta.

La proposta de resolució del Jurat ha d'estar motivada degudament.



6) Criteris de selecció

Per a la proposta de resolució de la convocatòria, el Jurat de selecció té en compte el que preveu la base 2a sobre la distribució dels premis. La dita proposta ha de contenir la relació prioritzada i puntuada de sol·licituds per a les quals es proposa la concessió de premi, així com la relació prioritzada i puntuada de la resta de sol·licituds.

La valoració dels premis ha d'atendre l'originalitat de la idea, projecte o millora desenvolupada en el treball i el seu valor innovador, amb relació a alguna de les àrees previstes: edificació, llar, planificació i gestió i espai social. S'ha de tenir en compte, igualment, l'aplicabilitat pràctica i l'impacte que la dita aplicació pot generar a l'hàbitat o al territori.



7) Documentació i termini de presentació de sol·licituds

Els equips que concorren a la present convocatòria han de lliurar per duplicat, al registre d'entrada de la universitat a què està adscrit el seu centre a l'efecte de realitzar les proves d'accés a la universitat, la sol·licitud que s'acompanya com a annex a aquesta convocatòria, signada per tots els components de l'equip, junt amb un exemplar del treball en suport físic.

La sol·licitud es pot presentar igualment per qualssevol de les vies previstes en l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, modificada per la Llei 4/1999.

El termini de presentació de sol·licituds és des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i conclourà el 15 de maig de 2013.



8) Procediment d'adjudicació dels premis

En el termini màxim de dos mesos des de la finalització del termini de presentació de sol·licituds, el Jurat de selecció ha de resoldre la convocatòria i proposar l'adjudicació, si és el cas, dels premis als equips participants que els han obtingut al rector de la universitat a què correspon, d'acord amb les indicacions de la base 2a.

Els resultats s'han de publicar a través de les pàgines web de les universitats participants i s'han de notificar als representants dels equips premiats i als seus centres d'estudis.



9) Obligacions i drets dels beneficiaris

Els integrants dels equips participants en aquesta convocatòria assumeixen les obligacions següents:

- Acceptar aquestes bases.

- Col·laborar de bona fe amb la resta d'integrants de l'equip en l'elaboració del treball.

- Presentar treballs originals que són resultat d'aportacions pròpies dels components de l'equip.

- Permetre que les universitats convocants difonguen i publiquen el treball, amb reconeixement exprés de l'autor o autors d'aquest.

- Facilitar, a petició de les universitats, la informació necessària sobre el treball i el procés d'elaboració, i autoritzar-ne l'ús per les universitats en accions de difusió de la present convocatòria de premis o del projecte CAMPUSHABITAT5U.

- Acceptar i sotmetre's a les actuacions de comprovació de dades o informació que poden resultar necessàries per a l'adjudicació dels premis.

- Complir, en cas de resultar premiats, la normativa sobre subvencions públiques que resulte d'aplicació, i sotmetre-s'hi.

Els integrants dels equips participants en aquesta convocatòria gaudeixen dels drets següents:

- Al reconeixement de la seua condició de coautor o tutor, que s'ha d'incloure en qualsevol difusió que es puga efectuar del treball.

- A la percepció dels premis que han obtingut, en qualssevol de les modalitats.



10) Forma de reclamació

Contra la present resolució, i els actes administratius derivats d'aquesta que posen fi a la via administrativa, segons assenyala l'article 109 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, modificada per la Llei 4/1999, de 17 de desembre, es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació de la resolució o recepció de la notificació de l'acte.

Així mateix, es pot optar per interposar un recurs de reposició (de caràcter potestatiu) davant del rector de la universitat que ha resolt la sol·licitud, en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la publicació de la resolució o recepció de la notificació de l'acte. En aquest cas, no cal interposar el recurs contenciós administratiu assenyalat en el paràgraf anterior fins que no recaiga resolució expressa o desestimació presumpta del recurs de reposició, tot això d'acord amb el que estableix l'article 116 de la Llei assenyalada anteriorment, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.





11) Protecció de dades

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la Universitat Politècnica de València, coordinadora d'aquesta convocatòria, amb domicili a aquests efectes al Camí de Vera, s/n, de València, us informa, i atorgueu el vostre consentiment mitjançant la participació en la present convocatòria, perquè les dades personals que faciliteu en la sol·licitud de participació s'incorporen a un fitxer de titularitat d'aquesta universitat, amb la finalitat de portar a cap: a) la participació en la present edició dels premis i en edicions successives, així com per a comunicar-vos-en la convocatòria; b) la gestió i el lliurament dels premis inclosos en aquesta convocatòria en cas que resultàreu guanyador/a; c) la difusió de l'atorgament dels premis en cas que el treball fóra escollit com a guanyador, i d) el compliment de qualssevol obligacions fiscals o d'una altra índole que s'han d'aplicar amb relació als premis.



Així mateix, us informem que es poden exercir els drets d'accés, de rectificació, de cancel·lació i d'oposició mitjançant una petició escrita adreçada a la universitat coordinadora, a l'adreça indicada anteriorment.



Per la Universitat de València-Estudi General

Esteban Morcillo Sánchez

Rector



Per la Universitat Politècnica de València

Juan Juliá Igual

Rector



Per la Universitat d'Alacant

Manuel Palomar Sanz

Rector



Per la Universitat Jaume I

Vicent Climent Jordà

Rector



Per la Universitat Miguel Hernández

Jesús Tadeo Pastor Ciurana

Rector

ANNEX



Termini de sol·licituds: fins al 15 de maig de 2013



SOL·LICITUD DE PARTICIPACIÓ EN LA CONVOCATÒRIA DE PREMIS PER A LA INNOVACIÓ EN HÀBITAT I TERRITORI ADREÇATS A ESTUDIANTS DE SEGON CURS DE CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR



(Presenteu la sol·licitud per duplicat, junt amb un exemplar del treball)





DADES DEL PROJECTE







DADES DE L'ALUMNE/A REPRESENTANT DE L'EQUIP









DADES DE LA RESTA DE COMPONENTS DE L'EQUIP









DADES DEL CENTRE







Assabentats/ades de les bases que regulen la convocatòria d'aquests premis, sol·licitem que s'admeta el treball que s'adjunta a aquesta sol·licitud i manifestem que, en cas de resultar premiats/ades, ens trobem en condicions de justificar qualsevol dada continguda en la informació que declarem o en la documentació que acompanyem.



, de de 2013



L'alumne/a representant



Les dades de caràcter personal facilitades per l'interessat o a les quals les universitats tenen accés en el marc d'aquesta convocatòria, tenen la protecció derivada de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre.

* * * * *



ANEXO



Plazo de solicitudes: hasta el 15 de mayo de 2013



SOLICITUD DE PARTICIPACIÓN EN LA CONVOCATORIA DE PREMIOS PARA LA INNOVACIÓN EN HÁBITAT Y TERRITORIO DIRIGIDOS A ESTUDIANTES DE SEGUNDO CURSO DE CICLOS FORMATIVOS DE GRADO SUPERIOR



(Presentar la solicitud por duplicado, junto con un ejemplar del trabajo)



DATOS DEL PROYECTO









DATOS DEL (DE LA) ALUMNO(A) REPRESENTANTE DEL EQUIPO









DATOS DEL RESTO DE COMPONENTES DEL EQUIPO









DATOS DEL CENTRO









Enterados(as) de las bases que regulan la convocatoria de estos premios, solicitamos que sea admitido el trabajo que se adjunta a la presente solicitud y manifestamos que, en caso de resultar premiados(as), nos encontramos en condiciones de justificar cualquier dato contenido en la información que declaramos o en la documentación que acompañamos.



En , a de de 2013



El (La) alumno(a) representante





Los datos de carácter personal facilitados por el interesado o a los que las universidades tengan acceso en el marco de la presente convocatoria, tendrán la protección derivada de la ley orgánica 15/1999, del 13 de diciembre.

Mapa web