Ficha disposicion

Ficha disposicion





Extracte de la Resolució de 29 de febrer de 2016, del president de l'Agència Valenciana del Turisme, per la qual es convoquen les ajudes per a l'any 2016 de l'Agència Valenciana del Turisme, dirigides a les empreses de la Comunitat Valenciana.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 7738 de 10.03.2016
Número identificador:  2016/1631
Referència Base de Dades:  001789/2016
 



Extracte de la Resolució de 29 de febrer de 2016, del president de l'Agència Valenciana del Turisme, per la qual es convoquen les ajudes per a l'any 2016 de l'Agència Valenciana del Turisme, dirigides a les empreses de la Comunitat Valenciana. [2016/1631]

BDNS(Identif.):301914



De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Dades Nacionals de Subvencions

http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index

 

Primer. Beneficiaris

Empreses turístiques, sempre que estiguen degudament inscrites en el Registre General d'Empreses, Establiments i Professions Turístiques de la Comunitat Valenciana en la data de publicació d'aquesta convocatòria.

 

Segon. Objecte

Ajudes per als projectes que s'emmarquen en els programes que es detallen a continuació i que figuren en l'annex I de la convocatòria:

 

Programa 1: Suport a la singularitat de l'oferta turística

Impuls del turisme sostenible i responsable

Impuls del turisme inclusiu

Impuls de la innovació empresarial



Programa 2: Suport a la prestació de serveis turístics innovadors



Implantació de sistemes interactius d'informació turística

Instal·lació de sistemes d'obertura intel·ligent de portes.

Incorporació de tecnologies de comunicació sense utilitzar cables (WIFI)

Implantació i certificació d'unitats d'intel·ligència turística

Incorporació de sistemes de gestió intel·ligent (domòtica)

Incorporació de tecnologies big data

 

Tercer. Bases reguladores

Ordre 34/2014, de 4 de novembre, de la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, per la qual es fixen les bases reguladores per a la convocatòria i concessió d'ajudes per l'Agència Valenciana del Turisme, publicada en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana número 7397, del dia 6 de novembre de 2014.

Normativa europea: subjectes a les disposicions del Reglament (UE) número 1407/2013 de la Comissió, de 18 de desembre de 2013 (DOUE L 352, de 24.12.2013), del Tractat a les ajudes de minimis.

 

Quart. Quantia

1. L'import global màxim destinat a les presents ajudes ascendeix a 1.130.000 euros, dels quals s'assignen 330.000 euros al Programa 1 i 800.000 euros al Programa 2.

2. La quantia de la subvenció, sense perjudici del que estableix l'article 8.3 de la convocatòria per al cas que es produïsquen empats en l'ordre de prelació, serà la quantitat que resulte d'aplicar sobre el cost subvencionable el percentatge de subvenció següent:

Programa 1: Suport a la singularitat de l'oferta turística

Per a actuacions dirigides a l'impuls del turisme inclusiu, fins a un 70 % del cost subvencionable.

Per a la resta d'actuacions, fins a un 50 % del cost subvencionable.



Programa 2: Suport a la prestació de servicis turístics innovadors

Fins a un 70 % del cost subvencionable.

3. No es contemplaran ajudes per a projectes el cost subvencionable dels quals siga inferior a 3.000 euros en despesa corrent i 15.000 euros en despeses d'inversió.

4. L'import de la subvenció no superarà els 50.000 euros en cap. VII i 10.000 en cap. IV per establiment i programa.

5. L'import màxim d'ajuda per beneficiari serà de 100.000 euros, sense perjuí del que estableix l'article 2.2 d'aquesta convocatòria, relatiu a l'acumulació d'ajudes.



Cinqué. Termini representació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies naturals a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la resolució de convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

 

Sisé. Altres dades

1. Sol·licituds: els interessats hauran de presentar una instància de sol·licitud degudament omplida, per mitjà del model que figura en l'annex II d'aquesta resolució, disponible igualment en l'adreça d'internet: http://www.gva.es/downloads/publicados/IN/25145_BI.pdf

Les sol·licituds hauran de presentar-se en els registres dels Serveis Territorials d'Alacant, Castelló i València o per qualsevol dels mitjans previstos en l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

Les sol·licituds podran presentar-se així mateix per via telemàtica, a través de l'adreça d'internet:

Programa 1: http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=02500

Programa 2: http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=02507

2. Documentació a presentar amb la sol·licitud: la prevista en l'article 6 de la convocatòria, així com la que s'especifica en cada programa.



3. Criteris de valoració: les ajudes es concediran en règim de concurrència competitiva, segons els criteris de valoració i la puntuació màxima a aconseguir que es detallen en l'article 7 de la convocatòria i mentre existisca disponibilitat pressupostària adequada i suficient.

La puntuació mínima per a optar a les presents ajudes serà l'establida en l'article 8.2

4. Forma de justificació: la justificació de l'actuació objecte d'ajuda haurà de realitzar-se d'acord amb el projecte subvencionat, en els termes fixats en la resolució de concessió i d'acord amb el que disposa l'article 12 de la convocatòria.

5. Pagament de l'ajuda: el pagament es realitzarà d'acord amb la justificació presentada i sempre que el beneficiari haja complit totes les obligacions i, en tot cas, després de la justificació.



València, 29 de febrer de 2016.– El president de l'Agència Valenciana del Turisme: Francesc Colomer Sánchez.

Mapa web