Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Paterna. Informació pública de l'inici d'expedient d'obertura de fossa comuna ubicada al cementeri municipal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 6434 de 10.01.2011
Número identificador:  2010/13812
Referència Base de Dades:  000170/2011
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Plans d'Urbanisme
    Descriptors:
      Temàtics: pla d'urbanisme, administració local
      Descriptors toponímics: Paterna



Informació pública de l'inici d'expedient d'obertura de fossa comuna ubicada al cementeri municipal. [2010/13812]

Per Decret de la tinent d'alcalde d'Infraestructures núm. 4672, de data 4 de novembre de 2010, es va adoptar la resolució d'inici d'expedient d'obertura de fossa comuna a instància de Josefa Celda Soler, ubicada al cementeri municipal.

Resultant que la iniciació de l'expedient en primera instància requerix la concessió de tràmit d'audiència als familiars directes dels soterrats en la fossa comuna (registre de cementeri - 1 esquerra fosses - 9) nínxol núm. 126, fila 1a - 011 esquerra i les inicials dels difunts que es troben en esta són les següents:

- M. G., Fco.

- G. D., Alfonso

- A. S., Enrique

- F., Fco.

- G., Fco.

- C., Vte.

- G., Manuel

- D., Bautista

- R., Rafael

- D., David

- L., Ramón

- M., Bautista

- A., Fco.

- C., Antonio

- F., Vicente

De conformitat amb el que disposa la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, s'exposa al públic, pel termini de 15 dies, comptats des de l'última publicació que es produïsca per mitjà d'edicte en el Butlletí Oficial de l'Estat, Butlletí Oficial de la Província, Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, Diari Oficial de la Unió Europea, periòdics de Paterna i al tauler d'edictes municipal, a efectes del corresponent tràmit d'audiència als familiars directes dels soterrats en l'esmentada fossa comuna i que es procedisca, per part dels interessats, a l'examen de l'expedient i pronunciament de conformitat/disconformitat per escrit d'obertura de l'esmentada fossa comuna; s'entendrà definitivament aprovat l'inici d'obertura de l'esmentada fossa comuna en el cas que no es formule cap al·legació.

Paterna, 5 de novembre de 2010.- L'alcalde president: Lorenzo Agustí Pons.

Mapa web