Ficha disposicion

Ficha disposicion





DECRET 129/2006, de 29 de setembre, del Consell, pel qual es crea l'Oficina Liquidadora de Districte Hipotecari de Manises.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 5359 de 03.10.2006
Número identificador:  2006/M11256
Referència Base de Dades:  5092/2006
 
  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Conselleria Economia, Hisenda i Ocupació
    Grup temàtic: Legislació
    Matèries: Normativa tributària
    Descriptors:
      Temàtics: organització administrativa, cadastre, impost sobre transmissions patrimonials
      Descriptors toponímics: Manises



DECRET 129/2006, de 29 de setembre, del Consell, pel qual es crea l'Oficina Liquidadora de Districte Hipotecari de Manises. [2006/M11256]

Mitjançant el Reial Decret 398/2000, de 24 de març, es va crear el Registre de Paterna número 2, per segregació del de Paterna, amb capitalitat en la dita localitat, la circumscripció territorial de la qual comprén els termes de Manises i Quart de Poblet. No obstant això, mitjançant Ordre de 2 d'abril de 2004, del Ministeri de Justícia, es va acordar el canvi de capitalitat del Registre, que va passar a radicar a Manises.

El canvi de capitalitat del Registre es justifica per la falta de connexió territorial entre l'anterior seu del Registre i la seua circumscripció, l'entitat econòmica i de població dels termes municipals de Manises i Quart de Poblet, així com l'existència en les dites localitats de dependències de diversos organismes públics.

Les circumstàncies mencionades sustenten la decisió de crear una Oficina Liquidadora de Districte Hipotecari a Manises, radicada en la seu del Registre de la Propietat, a fi de facilitar als subjectes passius el compliment de les seues obligacions tributàries.

Sobre la base de tot això, a proposta del conseller d'Economia, Hisenda i Ocupació i amb la deliberació prèvia del Consell, en la reunió de dia 29 de setembre de 2006,

DECRETE

Article 1

Es crea l'Oficina Liquidadora de Districte Hipotecari de Manises.

Article 2

La nova Oficina Liquidadora de Districte Hipotecari tindrà encomanades les funcions de gestió i liquidació de l'impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats i de l'impost sobre successions i donacions, en els mateixos termes i amb les mateixes atribucions que les que posseïxen les existents a l'entrada en vigor del present decret.

Article 3

Els termes municipals que queden integrats en l'àmbit de l'Oficina Liquidadora de Districte Hipotecari de Manises seran els de Manises i Quart de Poblet.

Disposicions finals

Primera

S'autoritza el conseller d'Economia, Hisenda i Ocupació per a dictar totes les disposicions que siguen necessàries per a l'execució i el desplegament del que disposa el present decret.

Segona

El present decret entrarà en vigor l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat.

València, 29 de setembre de 2006

El president de la Generalitat,

FRANCISCO CAMPS ORTIZ

El conseller d'Economia, Hisenda i Ocupació,

GERARDO CAMPS DEVESA

Mapa web