Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ordre de 6 de juny de 1991, de la Conselleria d'Economia i Hisenda, per la qual s'estableix el procediment per a disposició de la recaptació de tributs cedits i propis.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 1574 de 27.06.1991
Referència Base de Dades:  1923/1991
 
  • Anàlisi jurídica

    Texto
    Texto Texto2
    Data d'entrada en vigor: 28.06.1991
    Notes: Recaptació de tributs cedits i propis. Procediment. DG de Tributs. DG del Tresor i Patrimoni. Intervenció General. - L'ordre que deroga aquesta disposició és de 25-09-85, i no de 25-09-89, com figura en el DOGV.
  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Conselleria Economia i Hisenda
    Grup temàtic: Legislació, Reglamentació
    Matèries: Normativa tributària
    Descriptors:
      Temàtics: recaptació d'impostos, hisenda regional, impost local, administració regional, administració central , monografies



Ordre de 6 de juny de 1991, de la Conselleria d'Economia i Hisenda, per la qual s'estableix el procediment per a disposició de la recaptació de tributs cedits i propis.

Per ordre d'aquesta conselleria de 25 de setembre de 1985, es regulava el procediment per a disposició dels fons procedents de la recaptació de tributs cedits per la Llei 37/1983, de 28 de desembre; en l'article 4 s'autoritzava la Direcció General del Tresor i Patrimoni perquè comunicàs a les direccions territorials de la conselleria les normes complementàries que s'estimassen oportunes i per Resolució del centre directiu esmentat de 17 de setembre de 1987, es fixà que els dies 10, 20 i últim de cada mes s'efectuaria la transferència de fons del compte restringit de recaptació al compte de disposició de la Generalitat.

Posteriorment, per Llei 14/1985, de 27 de desembre, de la Generalitat Valenciana, es regularen els tributs Propis i els recàrrecs sobre tributs estatals a la recaptació dels quals es donà el mateix tractament que als tributs cedits. Per la introducció del nou sistema informàtic d'aquesta Conselleria en els Serveis Territorials és aconsellable que, per a una major agilitat, es modifique el procediment anteriorment regulat.

Per això i fent ús de les facultats que tiene atribuïdes,

ORDENE

Primer

Que els dies 10, 20 i últim de cada mes les Intervencions Delegades en els Serveis Territorials de la Conselleria, pel saldo existent en el compte restringit de recaptació, expediran manaments de pagament i aplicació a operacions de tresoreria «Lliuraments a la Tresoreria per a pagaments de la Generalitat», per l'import dels quals s'efectuarà transferència al compte de disposició «Generalitat Valenciana-Conselleria d'Hisenda» que designe la Direcció General del Tresor i Patrimoni.

Segon

El desglossament del saldo transferit, per la part corresponent a cada tribut cedit i propi, serà aplicat per les Intervencions Delegades al pressupost d'ingressos. La part del saldo que el dia de la transferència es trobe en situació transitòria s'aplicarà al concepte d'operacions extrapressupostàries que gira sota la rúbrica: «Ingressos pendents d'aplicació» concepte des del qual es regularitzarà posteriorment a pressupost.

Tercer

Direcció General de Tributs comunicarà als òrgans corresponents del Ministeri d'Economia i Hisenda les dades de recaptació per tributs cedits que siguen procedents.

DISPOSICIO DEROGATORIA

Es derogada l'ordre d'aquesta Conselleria de 25 de setembre de 1989.

Primera

DISPOSICIONS FINALS

S'autoritza la Intervenció General i la Direcció General del Tresor i Patrimoni perquè dicte la normes de la seua competència que siguen procedents.

Segona

Aquesta ordre entrarà en vigor l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

València, 6 de juny de 1991. - El Conseller d'Economia i Hisenda: Antoni Birlanga Casanova.

Mapa web