Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ordre de 30 de gener de 1992, de la Conselleria d'Economia i Hisenda, sobre el procediment de retribució a les oficines liquidadores de districte hipotecari.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 1746 de 17.03.1992
Referència Base de Dades:  0613/1992
 



Ordre de 30 de gener de 1992, de la Conselleria d'Economia i Hisenda, sobre el procediment de retribució a les oficines liquidadores de districte hipotecari.

Pel Decret 209/1987,'de 28 de desembre, del Consell de la Generalitat Valenciana, s'atribuí a la Conselleria d'Economia i Hisenda la competència per a fixar el sistema retributiu de les oficines liquidadores de districtes hipotecaris per la gestió i liquidació de l'impost sobre successions i donacions.

Tot desplegant aquest decret es dictà l'Ordre de 30 de gener de 1988, de la Conselleria d'Economia i Hisenda, que establí, en l'article tercer, el procediment de pagament de les retribucions corresponents a la gestió de l'impost sobre successions i donacions.

Pel Decret 249/1991, de 23 de desembre, del Consell de,la Generalitat Valenciana, s'atribuí al Conseller d'Economia i Hisenda la facultat de regular el sistema retributiu de les oficines liquidadores de districtes hipotecaris per la gestió i liquidació de l'impost sobre tranmissions patrimonials i actes jurídics documentats.

Amb la finalitat d'agilitar el pagament a les oficines liquidadores de districtes hipotecaris, de les retribucions, indemnitzacions i compensacions de despeses, meritades amb motiu de la gestió i liquidació dels impostos de successions i donacions i transmissions patrimonials i actes jurídics Documentats, d'acord amb les atribucions que em confereixen les disposicions abans esmentades

ORDENE:

Article primer

El dia 25 de cada mes, les oficines liquidadores de districtes hipotecaris trametran al director dels serveis territorials de la Conselleria d'Economia i Hisenda d'on depenguen la liquidació de les retribucions, indemnitzacions i compensacions de despeses, meritades fins aquest dia, que estiguen pendents de pagar, d'acord amb els models que com annexos I i II s'hi adjunten.

Article segon

La liquidació, a què es refereix l'article anterior, durà adjunt el comunicat de gestió corresponent al mateix període de temps els honoraris dels quals es liquiden.

La liquidació esmentada s'haurà d'adequar a les dades de gestió i recaptació recollides en el comunicat de gestió esmentat, el qual es confeccionarà segons l'annex III A i III B que, igualment, s'adjunten a aquesta ordre.

Article tercer

Una vegada comprovada pels serveis territorials l'exactitud de les dades consignades en l'annex I i II es trametrà a la intervenció delegada del servei territorial, per a la conformitat i posterior pagament pel servei territorial, abans de l'últim dia del mes següent a què corresponga la liquidació.

Article quart

Una vegada efectuat el pagament de les retribucions a què es refereix l'article anterior, es trametrà a la Direcció General de Tributs i Patrimoni informació sobre aquest pagament i la data de la seua execució.

Article cinquè

El pagament de les retribucions objecte d'aquesta ordre s'efectuarà a càrrec dels conceptes corresponents del pressupost d'ingressos per minoració d'aquests.

València, 30 de gener de 1992.

El Conseller d'Economia i Hisenda,

ANTONI BIRLANGA CASANOVA

Veure imatge

Mapa web