Ficha disposicion

Ficha disposicion





DECRET 45/2010, de 12 de març, del Consell, de modificació del Decret 198/2003, de 3 d'octubre, pel qual establix els criteris de selecció que s'apliquen en els procediments d'autorització de noves oficines de farmàcia.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 6227 de 16.03.2010
Número identificador:  2010/3006
Referència Base de Dades:  002994/2010
 



DECRET 45/2010, de 12 de març, del Consell, de modificació del Decret 198/2003, de 3 d'octubre, pel qual establix els criteris de selecció que s'apliquen en els procediments d'autorització de noves oficines de farmàcia. [2010/3006]

PREÀMBUL

Per executar la Sentència número 2069 de 2004, de 30 de desembre, recaiguda en el recurs contenciós administratiu 1741/2003, seguit en el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, confirmada per sentència de la Secció Quarta de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Suprem, de 17 de juny de 2008, recaiguda en el recurs de cassació 3417 de 2005, es modifica el Decret 198/2003, de 3 d'octubre, del Consell, que establix els criteris de selecció que s'apliquen en els procediments d'autorització de noves oficines de farmàcia, en els articles i apartats de l'annex d'este decret anul·lats per la sentència que s'executa.

Per tot això, a proposta del conseller de Sanitat, per executar la Sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana de 30 de desembre de 2004, dictada en el recurs contenciós administratiu 1741/2003, conforme amb el Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana i després de la deliberació del Consell, en la reunió del dia 12 de març de 2010,

Decrete

Article únic. Modificació del Decret 198/2003, de 3 d'octubre

S'aprova la modificació del primer paràgraf de l'apartat 7 de l'article 2, l'apartat 2 de l'article 4 i els apartats I i II de l'annex del Decret 198/2003, de 3 d'octubre, del Consell, que establix els criteris de selecció que s'apliquen en els procediments d'autorització de noves oficines de farmàcia, que queden redactats com establix l'annex.

Disposició final

Única. Entrada en vigor

Este decret entra en vigor l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

València, 12 de març de 2010

El president de la Generalitat,

FRANCISCO CAMPS ORTIZ

El conseller de Sanitat,

MANUEL CERVERA TAULET

Annex

I. Modificació de l'apartat 7 de l'article 2

La puntuació que s'obté en l'apartat III «Expedient Acadèmic» es regix pels criteris següents:

- La puntuació corresponent al subapartat 1 «Expedient Acadèmic» s'obté en dividir el total de punts pel nombre d'assignatures avaluades. Les qualificacions corresponents a Religió, Formació Política i Educació Física no s'avaluen, per això no han d'estar compreses en el divisor.

- En el cas dels estudis de llicenciatura per crèdits, la puntuació s'obté per mitjà de l'aplicació de l'expressió següent:

(1Ca + 2Cn + 3Ce + 4Cmh) / (Ca + Cn + Ce + Cmh) on els números 1, 2, 3 i 4 corresponen a les puntuacions assignades, respectivament, a les qualificacions d'aprovat, notable, excel·lent i matrícula d'honor. No es puntuarà l'excel·lent quan s'haja obtingut matrícula d'honor. Les notacions Ca, Cn, Ce i Cmh corresponen al nombre total de crèdits que, en la certificació acadèmica personal aportada per l'aspirant, estiguen adscrits a matèries troncals, obligatòries i optatives en què, respectivament, s'hagen obtingut les qualificacions d'aprovat, notable, excel·lent i matrícula d'honor. La puntuació resultant s'expressa amb els dos primers decimals obtinguts, i se'n rebutja la resta.

No es compta la puntuació corresponent al subapartat 2 «Estudis de Doctorat» quan es tinga el Grau de Doctor. Estos estudis es compten quan s'hagen fet sobre matèries d'interés sanitari o farmacèutic.

II. Modificació de l'apartat 2 de l'article 4

D'acord amb el que establix l'article 18 de la Llei 6/1998, de 22 de juny, de la Generalitat, d'Ordenació Farmacèutica de la Comunitat Valenciana, les sol·licituds de participació en els procediments d'adjudicació d'oficines de farmàcia són, en tots els casos, individuals, sense perjuí que qualsevol farmacèutic que tinga els requisits establits puga accedir a la cotitularitat d'una oficina de farmàcia ja autoritzada.

III. Modificació de l'apartat I. Mèrits Professionals de l'annex.

Apartat I. Mèrits professionals

La puntuació màxima d'este apartat no pot superar els 45 punts.



IV. Modificació de l'apartat II. Formació Professional Complementària de l'annex

Apartat II. Formació Professional Complementària

La puntuació màxima d'este apartat no pot superar els 10 punts.

Mapa web