Ficha disposicion

Ficha disposicion





DECRET 80/2008, de 6 de juny, del Consell, sobre el reconeixement de triennis del personal al servici de les institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat amb vinculació de caràcter temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 5780 de 09.06.2008
Número identificador:  2008/7073
Referència Base de Dades:  006930/2008
 
  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Conselleria Sanitat
    Grup temàtic: Legislació, Reglamentació
    Matèries: Sanitat Funció pública
    Descriptors:
      Temàtics: administració regional, prima salarial, personal sanitari, treball temporal , personal estatutari d'institucions sanitàries



DECRET 80/2008, de 6 de juny, del Consell, sobre el reconeixement de triennis del personal al servici de les institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat amb vinculació de caràcter temporal. [2008/7073]

L'article 25.2 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, preveu, respecte als funcionaris interins, el reconeixement dels triennis corresponents als servicis prestats abans de l'entrada en vigor de l'Estatut Bàsic, els quals tenen efecte retributiu només a partir de l'entrada en vigor d'esta norma.

Així mateix, l'Advocacia General de la Generalitat ha emés un informe en què considera que la previsió que conté l'article esmentat s'ha d'aplicar també al personal estatutari temporal, i també a la resta de personal al servici de les Institucions Sanitàries de la conselleria de Sanitat amb vinculació de caràcter temporal.

Este decret s'aprova després de la negociació amb les centrals sindicals presents en la Mesa Sectorial de Sanitat, d'acord amb el que preveu el capítol IV del títol III de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

Per tant, a proposta del conseller de Sanitat, conforme amb el Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana, i després de la deliberació del Consell, en la reunió del dia 6 de juny de 2008,

DECRETE

Article 1. Àmbit d'aplicació

1.Este decret s'aplica al personal de gestió sanitària en llocs de la conselleria de Sanitat i de l'Agència Valenciana de Salut, que tinguen la consideració de personal sanitari d'acord amb el que disposa el Decret 71/1989, de 15 de maig, del Consell. S'aplica al personal:

a) Estatutari temporal, siga quin siga el seu tipus de nomenament (interí, eventual o de substitució).

b) Funcionari interí.

2. Els triennis que perfeccione el personal estatutari en situació de promoció interna temporal a partir del 13 de maig de 2007, data d'entrada en vigor de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, seran triennis del grup de classificació corresponent al lloc d'adscripció i de prestació de servicis efectius.

Article 2. Efecte econòmic

D'acord amb el que preveu l'article 25.2 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, els triennis reconeguts a l'empara d'este precepte tenen efecte econòmic a partir del 13 de maig de 2007.

Article 3. Procediment

1. El reconeixement dels triennis previstos en este decret l'efectua d'ofici el centre de gestió al qual es troba adscrit el lloc de treball exercit per la persona interessada, sense que siga necessari sol·licitar-lo abans.

2. Per a això, es reconeixen tots els servicis prestats en l'Administració Pública, d'acord amb el que preveu la Llei 70/1978, de 26 de desembre, de Reconeixement de Servicis Previs en l'Administració Pública.

3. No obstant el que preveu l'apartat 1 d'este article, i respecte als servicis prestats que no consten en la base de dades de personal de les Institucions Sanitàries o en l'expedient de la persona interessada, la persona interessada ha de formular una sol·licitud oportuna, segons el model que figura com a annex d'este decret. Per a això, ha d'aportar la documentació acreditativa necessària per al reconeixement.

4. Quan s'haja reconegut l'antiguitat, el reconeixement dels triennis successius el fa igualment d'ofici la unitat de personal en què es trobe prestant servicis la persona interessada en complir els tres anys de servici, i es fan efectius a partir del primer dia del mes següent al de perfeccionament del nou trienni, però només es liquida segons els dies treballats. Si la persona interessada ha prestat servicis en organismes no dependents de la conselleria de Sanitat, ha de presentar els certificats corresponents per a comptar-los i valorar-los.

DISPOSICIÓ FINAL

Única. Entrada en vigor

Este decret entra en vigor l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

Valencia, 6 de juny de 2008.

El president de la Generalitat,

FRANCISCO CAMPS ORTIZ

El conseller de Sanitat,

MANUEL CERVERA TAULET

<div id="AquiVaUnaImagen"></div><div id="AquiVaUnaImagen"></div>

Mapa web