Ficha disposicion

Ficha disposicion





DECRET 75/2008, de 23 de maig, del Consell, pel qual reestructura les funcions i servicis dels llocs de treball pertanyents al Cos de Farmacèutics Titulars al servici de la Sanitat Local i crea els llocs de treball de farmacèutics de salut pública.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 5771 de 27.05.2008
Número identificador:  2008/6557
Referència Base de Dades:  006486/2008
 



DECRET 75/2008, de 23 de maig, del Consell, pel qual reestructura les funcions i servicis dels llocs de treball pertanyents al Cos de Farmacèutics Titulars al servici de la Sanitat Local i crea els llocs de treball de farmacèutics de salut pública. [2008/6557]

Antecedents legals

La Sanitat Local, i també els farmacèutics titulars que l'han servida sempre des de fa més d'un segle, ha patit transformacions profundes i successives que, en conjunt, també incidixen de ple en el contingut d'este decret.

Els farmacèutics titulars, anteriorment denominats inspectors farmacèutics municipals, han tingut, fins a la transferència a les comunitats autònomes diferents, la condició de funcionaris tècnics de l'Estat, dependents del Ministeri de Sanitat, al servici de la sanitat local, pertanyents al Cos de Farmacèutics Titulars, amb escalafó propi.

L'Estat va classificar els distints municipis o agrupacions en partits farmacèutics, i al capdavant de cada un figurava un farmacèutic titular, excepte en les capitals de província i les localitats que disposaven de centres secundaris de sanitat.

La creació de la figura del farmacèutic titular data de principis del segle passat, s'hi fa referència en la Llei de Bases de Sanitat, de 25 de novembre de 1944, dins del model sanitari que proposa funcions sanitàries de caràcter preventiu i enfocades a la comunitat.

El Decret de 27 de novembre de 1953 va aprovar el Reglament de Personal dels Servicis Sanitaris Locals, a què estan sotmesos els farmacèutics titulars.

La Llei 8/1987, de 4 de desembre, de la Generalitat, del Servici Valencià de Salut, atribuïx a este organisme les funcions i servicis dels funcionaris tècnics de l'Estat al servici de la sanitat local.

La disposició transitòria segona de Llei 6/1998, de 22 de juny, de la Generalitat, d'Ordenació Farmacèutica de la Comunitat Valenciana, establix que s'han de reestructurar les funcions i servicis dels llocs pertanyents al Cos de Farmacèutics Titulars al Servici de la Sanitat Local, que s'incorporen a la conselleria de Sanitat, i considera, entre altres funcions, les de salut pública, tradicionalment assignades a la seua titulació i concordants amb les necessitats actuals de salut de la població.

La disposició addicional segona de la Llei 4/2005, de 17 de juny, de la Generalitat, de Salut Pública de la Comunitat, establix que «es declaren a extingir les places dels farmacèutics titulars al servici de la sanitat local transferides a la Generalitat. Els funcionaris de carrera amb plaça en propietat o destinació provisional a la Comunitat Valenciana, i titulars d'oficina de farmàcia, pertanyents a este cos, conservaran tots els seus drets i deures (...) i continuaran exercint les seues funcions mentre estiguen en les seues destinacions actuals».

Així mateix, en la disposició addicional quarta explica la forma de fer el procés esmetnat d'amortització de places: «L'extinció de les places de farmacèutics titulars ocupades per personal interí s'iniciarà una vegada finalitzat el primer procés de selecció de farmacèutics de salut pública, en la mesura que siga necessari per a donar lloc a este procés. L'amortització de la resta de places s'efectuarà de forma escalonada en exercicis pressupostaris successius, (...) garantint d'esta manera el funcionament més adequat dels servicis de salut pública».

Finalment, la disposició addicional tercera de la Llei de Salut Pública de la Comunitat Valenciana preveu que «en el termini màxim d'un any des de la publicació d'esta llei, el Consell, mitjançant un decret, crearà la categoria professional de farmacèutic de salut pública, amb la naturalesa jurídica de funcionaris d'institucions sanitàries al servici de la conselleria de Sanitat i adscrits a l'Entitat Valenciana per a l'Acció en Salut pública, n'establirà les funcions, la plantilla inicialment prevista i el procediment que s'ha de seguir...»

Marc territorial

Quant a l'àmbit territorial, la Llei General de Sanitat de 1986 definix l'Àrea de Salut com el marc territorial d'actuació de les distintes unitats de gestió, es va adaptar a la Comunitat Valenciana per mitjà de l'Orde de 2 de maig de 1986, de la conselleria de Sanitat i Consum, la qual establix que les àrees i zones de salut substituïsquen les delimitacions anteriors de partits farmacèutics i veterinaris.

El Decret 129/1988, de 16 d'agost, del Consell, disposa: «Els funcionaris tècnics al servici de la sanitat local, farmacèutics titulars, s'incorporaran als dispositius de salut pública de la seua Àrea de Salut, de la manera que es determine reglamentàriament».

En el mateix sentit, la Llei 3/2003, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'Ordenació Sanitària de la Comunitat Valenciana, establixen l'ordenació territorial de la Comunitat Valenciana en departaments que substituïxen les antigues àrees, als quals s'adapten els centres de salut pública.

Organització i competències

Finalment, en relació amb l'organització sanitària i les seues competències, el Reglament Orgànic i Funcional actual de la conselleria de Sanitat, aprovat pel Decret 120/2007, de 27 de juliol, del Consell, manté la Direcció General de Salut pública, igual que en anteriors reglaments, i assigna les competències en matèria d'higiene dels aliments a esta direcció general. Al mateix temps, l'Orde de 27 de maig de 2005, de la conselleria de Sanitat, desplega estes competències, i estes funcions es fan a través de l'Àrea de Seguretat Alimentària i els servicis que comprén.

Pel que fa a la sanitat ambiental, la Llei de Salut Pública de la Comunitat Valenciana, en la disposició final cinquena, establix que en el termini d'un any, desde la publicació d'esta llei, el Consell regularà l'assignació a la conselleria de Sanitat, o a les entitats autònomes que en depenen, de les funcions i competències previstes en esta llei, en especial les referents a sanitat ambiental, d'acord amb l'article 9.2.g) d'esta llei.

Finalment, les matèries de salut laboral estan enquadrades en la Direcció General de Salut pública a través del Servici de Salut Laboral i algunes les fan en els departaments de salut els farmacèutics titulars.

Per tant, després d'haver consultat les entitats a què es referix l'article 42 de la Llei del Consell, i fets els tràmits previstos en l'article 37 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, a proposta del conseller de Sanitat, conforme amb el Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana, i després de la deliberació del Consell, en la reunió del dia 23 de maig de 2008,

DECRETE

Article 1. Objecte

Este decret té com a objecte la reestructuració de les funcions i servicis dels llocs de treball de farmacèutics titulars al servici de la sanitat local i la creació de llocs de treball de farmacèutics de salut pública, d'acord amb el que preveu la Llei 4/2005, de 17 de juny, de la Generalitat, de Salut Pública de la Comunitat Valenciana

CAPÍTOL I

Reestructuració de les funcions i servicis dels llocs de treball

del cos de farmacèutics titulars transferits

a la Comunitat Valenciana

Article 2. Funcions, règim jurídic i dependència

Els farmacèutics titulars, funcionaris de carrera amb plaça en propietat o destinació provisional a la Comunitat Valenciana, que estiguen en l'exercici del seu lloc de treball sense integrar-se en la nova categoria de farmacèutic de salut pública, mantindran les funcions i el règim jurídic i retributiu específics del Cos de la Sanitat Local esmentat, si bé en col·laboració i coordinació amb el centre de salut pública del qual depenguen i sota la direcció superior, en el seu moment, de l'Entitat Valenciana per a l'Acció en Salut pública.

L'àmbit d'actuació territorial s'adaptarà a la nova estructura del mapa sanitari, consistent en la dependència del centre de salut pública i del departament gestionat per este centre, sector i zona de salut. Se'ls assignarà la zona de salut que corresponga a la localitat principal de l'antic partit farmacèutic a què pertanyien. També es coordinaran estretament amb el personal del centre de salut pública del qual depenguen per a fer les seues funcions.

Article 3. Integració

Els farmacèutics titulars al servici de la sanitat local que siguen funcionaris de carrera amb plaça en propietat o amb destinació provisional a la Comunitat Valenciana podran accedir als procediments d'integració en llocs de treball de farmacèutic de salut pública.

Els llocs de farmacèutic de salut pública s'oferiran per a la integració abans dels processos de selecció de personal de nou ingrés o de mobilitat de la categoria esmentada. Els farmacèutics titulars que opten per la integració podran sol·licitar qualsevol de les destinacions oferides en l'àmbit de tota la Comunitat Valenciana, d'acord amb el procediment que reglamentàriament es determine.

El personal que resulte integrat comunicarà la data d'incorporació, que en tots els casos haurà de produir-se dins del termini de sis mesos des de la resolució d'integració, almenys amb un mes d'antelació.

No obstant això, els farmacèutics titulars que no hagen resultat integrats en alguna de les convocatòries per a això, podran sol·licitar-la en qualsevol moment, en tot l'àmbit de la Comunitat Valenciana, sobre qualsevol plaça vacant de farmacèutic de salut pública, excepte quan el lloc estiga inclòs en una convocatòria de selecció o mobilitat.

El personal que resulte integrat des de la situació de destinació provisional obtindrà el lloc de treball de farmacèutic de salut pública amb destinació definitiva.

Article 4. Règim d'extinció dels llocs

D'acord amb la declaració a extingir dels llocs de farmacèutic titular transferits a la Comunitat Valenciana que conté la disposició addicional segona de la Llei 4/2005, de 17 de juny, de la Generalitat, de Salut Pública de la Comunitat Valenciana, no es produirà la creació de noves places, convocatòries de nou ingrés ni concursos de trasllats del cos esmentat en l'àmbit territorial esmentat, i tampoc reingressos al servici actiu ni nomenaments de personal interí.

L'extinció dels llocs de treball es produirà per amortització únicament dels que es troben vacants. S'amortitzaran els llocs de treball que estiguen sent exercits per funcionaris de carrera amb destinació definitiva en en el moment en què queden vacants. Els llocs vacants exercits per funcionaris de carrera amb nomenament provisional no s'amortitzaran fins que per qualsevol causa cesse la situació d'actiu del funcionari sobre el lloc.

El crèdit pressupostari alliberat per l'amortització d'estos llocs de treball es destinarà a la creació de llocs de farmacèutic de salut pública.

Els farmacèutics titulars de la Comunitat Valenciana que es troben en situació d'excedència sense reserva de plaça podran reingressar al servici actiu com a farmacèutics de salut pública, amb les funcions i el règim jurídic de la nova categoria.

CAPÍTOL II

Farmacèutics de salut pública

Article 5. Creació i règim jurídic

S'autoritza la creació de la categoria de personal i llocs de treball de farmacèutic de salut pública, que es regiran pel que disposa la llei de la funció pública de la Generalitat i les normes que la complementen i despleguen.

Tindran la condició de personal sanitari, amb les conseqüències que corresponguen quant a desplegament reglamentari, àmbit de participació dels representants de personal, selecció i provisió, situacions administratives i qualsevol altra de referent a la gestió i resolució dels seus assumptes. Per tant, les competències que l'ordenament conferix a la conselleria competent en matèria de funció pública s'entenen referides, quant a este personal, com a la resta de personal sanitari, a la conselleria competent en matèria de sanitat.

Article 6. Classificació dels llocs

Els llocs de treball de farmacèutics i farmacèutiques de salut pública es classificaran de naturalesa funcionarial, administració especial, grup A, requisit de llicenciatura en farmàcia, i forma de provisió per concurs. Seran funcionaris d'institucions sanitàries de la conselleria de Sanitat i, en el seu moment, de l'Entitat Valenciana per a l'Acció en Salut pública.

Article 7. Funcions

D'acord amb la disposició transitòria segona de la Llei 6/1998, de 22 de juny, de la Generalitat, les funcions de les places de farmacèutic de salut pública estaran orientades a la protecció de la salut i a la prevenció de la malaltia, adequades a les necessitats actuals de la població. En conseqüència, dins del perfil de competències per a què capacita la titulació en farmàcia, faran funcions o activitats en matèria de seguretat alimentària, salut laboral, promoció de la salut i prevenció de la malaltia, especialment en el camp de la sanitat ambiental, i col·laboraran en les activitats dels distints nivells d'atenció farmacèutica per mitjà dels mecanismes de coordinació que establisquen en cada cas els òrgans competents, especialment l'òrgan competent en matèria farmacèutica.

L'exercici d'estes funcions es farà en col·laboració amb la resta de professionals sanitaris de salut pública, atenent la intervenció multidisciplinària necessària, en la mesura, igualment, del perfil de competències de cada titulació.

No obstant això, les funcions que, d'acord amb l'ordenament jurídic, només poden ser exercides per personal farmacèutic, com ara la custòdia i control de medicaments, entre altres, les faran els farmacèutics de salut pública i els farmacèutics titulars.

Article 8. Dependència

Els llocs de treball de farmacèutic de salut pública dependran orgànicament i funcionalment dels centres de salut pública dels departaments i, a través d'estos, dependran de la conselleria de Sanitat. El seu àmbit territorial d'actuació és el del centre de salut pública del qual depenguen.

Article 9. Retribucions

Es crearà el grup retributiu corresponent inclòs en la taula IX de Personal de Salut pública, del catàleg de taules retributives del personal d'institucions sanitàries de la conselleria de Sanitat. En estes taules retributives s'inclourà el complement específic que valore la dedicació exclusiva.

Article 10. Règim de dedicació

Estaran subjectes al règim d'incompatibilitats previst en la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'Incompatibilitats del Personal al Servici de les Administracions Públiques, i les normes que la despleguen, per als llocs amb dedicació exclusiva a l'administració pública.

En tots els casos, els farmacèutics de salut pública no podran ser titulars d'una oficina de farmàcia, i són també incompatibles amb l'exercici de qualsevol funció professional en les oficines de farmàcia.

Article 11. Plantilla

La plantilla de farmacèutics de salut pública, fins que no es facen tots els processos selectius, s'anirà constituint de forma escalonada en exercicis pressupostaris successius, de manera que es garantirà el funcionament més adequat dels servicis de salut pública.

La distribució de la plantilla serà de forma proporcional a la càrrega de treball dels centres de salut pública. En qualsevol cas es podran crear places de farmacèutic de salut pública amb independència de l'amortització de les places vacants de farmacèutic titular, d'acord amb les necessitats del servici.

Article 12. Selecció

La selecció dels farmacèutics de salut pública es farà per mitjà de procediments selectius successius per mitjà de concurs oposició, en els quals, respectant els principis d'igualtat, mèrit i capacitat, es valoraran especialment els servicis prestats com a farmacèutic titular interí al servici de la sanitat local de la Comunitat Valenciana, d'acord amb el Reglament de Personal dels Servicis Sanitaris Locals aprovat pel Decret de 27 de novembre de 1953.

DISPOSICIONS ADDICIONALS

Primera

En l'annex d'este decret s'allisten els llocs de treball del Cos de Farmacèutics Titulars que integren la plantilla vigent, i també la situació del funcionari que els ocupa: funcionari de carrera amb destinació definitiva, funcionari de carrera amb destinació provisional o funcionari interí.

Segona

Una vegada finalitzades les convocatòries de selecció de personal de nou ingrés per a la provisió de places de farmacèutics de salut pública, es crearà una borsa de treball per a la cobertura interina d'estos llocs de treball, que es regirà per la norma reguladora de la Borsa de Treball de Salut pública.

DISPOSICIÓ TRANSITÒRIA

Única

En el termini màxim de sis mesos des de l'entrada en vigor d'este decret, es farà la primera convocatòria pública d'un concurs oposició per a la provisió dels llocs de farmacèutics de salut pública.

DISPOSICIÓ DEROGATÒRIA

Única

Queden derogades totes les disposicions que s'oposen a este decret i siguen del mateix rang o d'un rang inferior.

DISPOSICIONS FINALS

Primera

Es faculta el conseller de Sanitat per a dictar les disposicions necessàries per al desplegament i l'execució d'este decret.

Segona

Este decret entra en vigor l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

Valencia, 23 de maig de 2008.

El president de la Generalitat,

FRANCISCO CAMPS ORTIZ

El conseller de Sanitat,

MANUEL CERVERA TAULET

ANNEX

FARMACÈUTICS TITULARS

LLOC CENTRE DE TREBALL SITUACIÓ

50183 Centre Auxiliar de Salut pública de la Vilavella Funcionari interí en plaça vacant

50184 Centre Auxiliar de Salut pública de Fanzara Funcionari interí en plaça vacant

50185 Centre Auxiliar de Salut pública de Borriol Funcionari de carrera en destinació definitiva

50186 Centre Auxiliar de Salut pública de Càlig Funcionari interí en plaça vacant

50187 Centre Auxiliar de Salut pública de Benlloch Funcionari interí en plaça vacant

50188 Centre Auxiliar de Salut pública de Jérica Funcionari interí en plaça vacant

50189 Centre Auxiliar de Salut pública de la Jana Funcionari interí en plaça vacant

50190 Centre Auxiliar de Salut pública de Vall d'Alba Funcionari interí en plaça vacant

50191 Centre Auxiliar de Salut pública de Betxí Funcionari interí en plaça vacant

50192 Centre Auxiliar de Salut pública de Vilafamés Funcionari de carrera en destinació definitiva

50193 Centre Auxiliar de Salut pública de Soneja Funcionari interí en plaça vacant

50194 Centre Auxiliar de Salut pública de Canet lo Roig Funcionari interí en plaça vacant

50195 Centre Auxiliar de Salut pública de Xert Funcionari interí en plaça vacant

50196 Centre Auxiliar de Salut pública de Sant Mateu Funcionari interí en plaça vacant

50197 Centre Auxiliar de Salut pública d'Altura Funcionari interí en plaça vacant

50198 Centre Auxiliar de Salut pública d'Atzeneta del Maestrat Funcionari interí en plaça vacant

50199 Centre Auxiliar de Salut pública de Moncofa Funcionari interí en plaça vacant

50200 Centre Auxiliar de Salut pública de les Useres Funcionari interí en plaça vacant

50201 Centre Auxiliar de Salut pública d'Artana Funcionari interí en plaça vacant

50202 Centre Auxiliar de Salut pública de Cabanes Funcionari interí en plaça vacant

50203 Centre Auxiliar de Salut pública de Montán Funcionari interí en plaça vacant

50204 Centre Auxiliar de Salut pública de Morella Funcionari interí en plaça vacant

50205 Centre Auxiliar de Salut pública de Viver Funcionari de carrera en destinació definitiva

50206 Centre Auxiliar de Salut pública de Benicàssim Funcionari interí en plaça vacant

50207 Centre Auxiliar de Salut pública de Torreblanca Funcionari interí en plaça vacant

50208 Centre Auxiliar de Salut pública d'Onda Funcionari interí en plaça vacant

50209 Centre Auxiliar de Salut pública d'Almenara Funcionari interí en plaça vacant

50210 Centre Auxiliar de Salut pública de la Salzadella Funcionari interí en plaça vacant

50211 Centre Auxiliar de Salut pública de Vila-real Funcionari interí en plaça vacant

50212 Centre Auxiliar de Salut pública de Burriana Funcionari interí en plaça vacant

50213 Centre Auxiliar de Salut pública de la Vall d'Uixó Funcionari interí en plaça vacant

50214 Centre Auxiliar de Salut pública de Segorbe Funcionari interí en plaça vacant

50215 Centre Auxiliar de Salut pública d'Almassora Funcionari de carrera en destinació provisional

50216 Centre Auxiliar de Salut pública d'Albocàsser Funcionari interí en plaça vacant

50217 Centre Auxiliar de Salut pública de Rossell Funcionari interí en plaça vacant

50218 Centre Auxiliar de Salut pública de l'Alcora Funcionari interí en plaça vacant

50219 Centre Auxiliar de Salut pública de Xilxes Funcionari interí en plaça vacant

50220 Centre Auxiliar de Salut pública de Peñíscola Funcionari de carrera en destinació definitiva

50221 Centre de Salut pública de Benicarló Funcionari de carrera en destinació definitiva

50222 Centre Auxiliar de Salut pública de Forcall Funcionari interí en plaça vacant

50223 Centre Auxiliar de Salut pública de Vilafranca Funcionari interí en plaça vacant

50224 Centre Auxiliar de Salut pública de Lucena del Cid Funcionari interí en plaça vacant

50225 Centre Auxiliar de Salut pública d'Alcalà de Xivert Funcionari interí en plaça vacant

50226 Centre Auxiliar de Salut pública de Nules Funcionari interí en plaça vacant

50357 Centre Auxiliar de Salut pública de Benasal Funcionari interí en plaça vacant

50358 Centre Auxiliar de Salut pública de les Coves de Vinromà Funcionari interí en plaça vacant

50359 Centre Auxiliar de Salut pública de Traiguera Funcionari interí en plaça vacant

50360 Centre Auxiliar de Salut pública d'Albal Funcionari interí en plaça vacant

50361 Centre Auxiliar de Salut pública d'Anna Funcionari interí en plaça vacant

50668 Centre Auxiliar de Salut pública de Massanassa Funcionari interí en plaça vacant

50669 Centre Auxiliar de Salut pública de Villanueva de Castellón Funcionari interí en plaça vacant

50670 Centre Auxiliar de Salut pública de Chelva Funcionari interí en plaça vacant

50671 Centre Auxiliar de Salut pública de Burjassot Funcionari interí en plaça vacant

50672 Centre Auxiliar de Salut pública de Bétera Funcionari interí en plaça vacant

50673 Centre Auxiliar de Salut pública d'Alboraya Funcionari de carrera en destinació definitiva

50674 Centre Auxiliar de Salut pública de Corbera Funcionari interí en plaça vacant

50675 Centre Auxiliar de Salut pública d'Alginet Funcionari interí en plaça vacant

50676 Centre Auxiliar de Salut pública d'Alcàsser Funcionari interí en plaça vacant

50677 Centre Auxiliar de Salut pública de Rafelbunyol Funcionari de carrera en destinació definitiva

50678 Centre Auxiliar de Salut pública d'Alfafar Funcionari de carrera en destinació provisional

50679 Centre Auxiliar de Salut pública d'Ayora Funcionari de carrera en destinació definitiva

50680 Centre Auxiliar de Salut pública de l'Alcúdia de Crespins

50681 Centre Auxiliar de Salut pública de Riba-roja de Túria Funcionari interí en plaça vacant

50682 Centre Auxiliar de Salut pública de Venta del Moro Funcionari interí en plaça vacant

50683 Centre Auxiliar de Salut pública de Real de Gandía Funcionari interí en plaça vacant

50684 Centre Auxiliar de Salut pública de Monserrat Funcionari interí en plaça vacant

50685 Centre Auxiliar de Salut pública de Godella Funcionari interí en plaça vacant

50686 Centre de Salut pública de Gandia Funcionari interí en plaça vacant

50687 Centre de Salut pública de Xàtiva Funcionari interí en plaça vacant

50688 Centre Auxiliar de Salut pública de Castelló de Rugat Funcionari interí en plaça vacant

50689 Centre Auxiliar de Salut pública d'Estivella Funcionari de carrera en destinació definitiva

50690 Centre Auxiliar de Salut pública de Llíria Funcionari interí en plaça vacant

50691 Centre Auxiliar de Salut pública de Sinarcas Funcionari interí en plaça vacant

50692 Centre Auxiliar de Salut pública de Mislata Funcionari interí en plaça vacant

50693 Centre Auxiliar de Salut pública de la Font d'En Carròs

50694 Centre Auxiliar de Salut pública de Bocairent Funcionari interí en plaça vacant

50695 Centre Auxiliar de Salut pública de Cullera Funcionari interí en plaça vacant

50696 Centre Auxiliar de Salut pública de l'Alcúdia Funcionari interí en plaça vacant

50697 Centre Auxiliar de Salut pública de Silla Funcionari de carrera en destinació definitiva

50698 Centre Auxiliar de Salut pública de Bellreguard Funcionari interí en plaça vacant

50699 Centre Auxiliar de Salut pública de Casinos Funcionari interí en plaça vacant

50700 Centre Auxiliar de Salut pública d'Ademuz Funcionari interí en plaça vacant

50701 Centre Auxiliar de Salut pública de Quart de Poblet Funcionari interí en plaça vacant

50702 Centre Auxiliar de Salut pública de Benigánim

50703 Centre Auxiliar de Salut pública de Navarrés Funcionari interí en plaça vacant

50704 Centre Auxiliar de Salut pública de Chella Funcionari de carrera en destinació definitiva

50705 Centre Auxiliar de Salut pública de Chiva Funcionari interí en plaça vacant

50706 Centre Auxiliar de Salut pública de Villalonga

50707 Centre Auxiliar de Salut pública d'Oliva Funcionari interí en plaça vacant

50708 Centre Auxiliar de Salut pública de Canet d'En Berenguer Funcionari interí en plaça vacant

50709 Centre Auxiliar de Salut pública de Sollana Funcionari de carrera en destinació definitiva

50710 Centre Auxiliar de Salut pública de Quatretonda Funcionari interí en plaça vacant

50711 Centre Auxiliar de Salut pública d'Antella Funcionari interí en plaça vacant

50712 Centre Auxiliar de Salut pública de Requena Funcionari interí en plaça vacant

50713 Centre Auxiliar de Salut pública de la Pobla de Vallbona Funcionari interí en plaça vacant

50714 Centre Auxiliar de Salut pública de Meliana Funcionari interí en plaça vacant

50715 Centre Auxiliar de Salut pública de Museros Funcionari de carrera en destinació definitiva

50716 Centre Auxiliar de Salut pública d'Almàssera Funcionari de carrera en destinació definitiva

50717 Centre Auxiliar de Salut pública de Quartell Funcionari interí en plaça vacant

50718 Centre Auxiliar de Salut pública de Massamagrell Funcionari interí en plaça vacant

50719 Centre Auxiliar de Salut pública de Buñol Funcionari interí en plaça vacant

50720 Centre Auxiliar de Salut pública de Camporrobles Funcionari interí en plaça vacant

50721 Centre Auxiliar de Salut pública d'Albuixech Funcionari interí en plaça vacant

50722 Centre Auxiliar de Salut pública de Picassent Funcionari interí en plaça vacant

50723 Centre Auxiliar de Salut pública de Catadau Funcionari interí en plaça vacant

50724 Centre Auxiliar de Salut pública de Benaguasil Funcionari interí en plaça vacant

50725 Centre Auxiliar de Salut pública de Paterna

50726 Centre Auxiliar de Salut pública de Carlet Funcionari interí en plaça vacant

50727 Centre de Salut pública de Torrent Funcionari interí en plaça vacant

50728 Centre de Salut pública de Utiel Funcionari interí en plaça vacant

50729 Centre Auxiliar de Salut pública de Puçol Funcionari de carrera en destinació definitiva

50730 Centre Auxiliar de Salut pública d'Alpuente Funcionari interí en plaça vacant

50731 Centre Auxiliar de Salut pública de Polinyà de Xúquer Funcionari interí en plaça vacant

50732 Centre Auxiliar de Salut pública de Xeraco Funcionari interí en plaça vacant

50733 Centre Auxiliar de Salut pública de Canals Funcionari interí en plaça vacant

50734 Centre Auxiliar de Salut pública de Benifaió Funcionari interí en plaça vacant

50735 Centre Auxiliar de Salut pública de Catarroja Funcionari interí en plaça vacant

50736 Centre Auxiliar de Salut pública de Vilamarxant Funcionari interí en plaça vacant

50737 Centre Auxiliar de Salut pública de Jarafuel Funcionari interí en plaça vacant

50738 Centre Auxiliar de Salut pública d'Aielo de Malferit Funcionari interí en plaça vacant

50739 Centre Auxiliar de Salut pública de Rafelcofer Funcionari interí en plaça vacant

50740 Centre Auxiliar de Salut pública de Paiporta Funcionari interí en plaça vacant

50741 Centre Auxiliar de Salut pública de Foios Funcionari interí en plaça vacant

50742 Centre Auxiliar de Salut pública de Sedaví Funcionari interí en plaça vacant

50743 Centre Auxiliar de Salut pública de Carcaixent Funcionari interí en plaça vacant

50744 Centre Auxiliar de Salut pública de Tuéjar Funcionari de carrera en destinació definitiva

50745 Centre Auxiliar de Salut pública de Picanya Funcionari interí en plaça vacant

50746 Centre Auxiliar de Salut pública de Tavernes de la Valldigna Funcionari interí en plaça vacant

50747 Centre Auxiliar de Salut pública de Tavernes Blanques Funcionari de carrera en destinació definitiva

50748 Centre Auxiliar de Salut pública d'Almoines Funcionari interí en plaça vacant

50749 Centre Auxiliar de Salut pública de Simat de la Valldigna Funcionari interí en plaça vacant

50750 Centre Auxiliar de Salut pública d'Algemesí Funcionari interí en plaça vacant

50751 Centre Auxiliar de Salut pública de Moncada Funcionari interí en plaça vacant

50752 Centre Auxiliar de Salut pública d'Algimia de Alfara

50753 Centre Auxiliar de Salut pública de Faura Funcionari de carrera en destinació definitiva

50754 Centre Auxiliar de Salut pública d'Aldaia Funcionari interí en plaça vacant

50755 Centre Auxiliar de Salut pública de Càrcer

50756 Centre Auxiliar de Salut pública de Jalance Funcionari interí en plaça vacant

50757 Centre Auxiliar de Salut pública de Palma de Gandía Funcionari interí en plaça vacant

50758 Centre Auxiliar de Salut pública de Moixent

50759 Centre Auxiliar de Salut pública de Manuel Funcionari interí en plaça vacant

50760 Centre de Salut pública de Manises Funcionari de carrera en destinació definitiva

50761 Centre Auxiliar de Salut pública de Guadassuar Funcionari de carrera en destinació definitiva

50762 Centre Auxiliar de Salut pública de Serra Funcionari interí en plaça vacant

50763 Centre Auxiliar de Salut pública d'Enguera Funcionari interí en plaça vacant

50764 Centre Auxiliar de Salut pública d'Alberic Funcionari interí en plaça vacant

50765 Centre Auxiliar de Salut pública de Xirivella Funcionari interí en plaça vacant

50766 Centre Auxiliar de Salut pública de Rótova Funcionari interí en plaça vacant

50767 Centre Auxiliar de Salut pública d'Almussafes Funcionari interí en plaça vacant

50768 Centre Auxiliar de Salut pública de Puig Funcionari interí en plaça vacant

50769 Centre Auxiliar de Salut pública de Sagunt Funcionari interí en plaça vacant

50770 Centre Auxiliar de Salut pública de Pedralba Funcionari interí en plaça vacant

50771 Centre Auxiliar de Salut pública d'Albaida Funcionari de carrera en destinació definitiva

50772 Centre Auxiliar de Salut pública d'Ontinyent Funcionari interí en plaça vacant

50773 Centre Auxiliar de Salut pública de Turís Funcionari interí en plaça vacant

50775 Centre Auxiliar de Salut pública de Torrebaja Funcionari interí en plaça vacant

50776 Centre Auxiliar de Salut pública d'Ontinyent Funcionari interí en plaça vacant

50777 Centre Auxiliar de Salut pública de Sueca Funcionari interí en plaça vacant

50778 Centre Auxiliar de Salut pública de Villar del Arzobispo Funcionari de carrera en destinació definitiva

50888 Centre Auxiliar de Salut pública de Llombai Funcionari interí en plaça vacant

50899 Centre de Salut pública d'Elda Funcionari interí en plaça vacant

51236 Centre Auxiliar de Salut pública de Cheste Funcionari interí en plaça vacant

51237 Centre de Salut pública d'Alzira

51238 Centre Auxiliar de Salut pública de Benetússer Funcionari interí en plaça vacant

51239 Centre Auxiliar de Salut pública de la Font de la Figuera Funcionari interí en plaça vacant

51240 Centre Auxiliar de Salut pública de la Pobla Llarga Funcionari interí en plaça vacant

51241 Centre Auxiliar de Salut pública d'Albalat de la Ribera Funcionari interí en plaça vacant

51242 Centre Auxiliar de Salut pública d'Alaquàs

Funcionari de carrera en destinació definitiva

51243 Centre Auxiliar de Salut pública de l'Olleria Funcionari interí en plaça vacant

51244 Centre Auxiliar de Salut pública de Caudete de las Fuentes Funcionari interí en plaça vacant

51245 Centre Auxiliar de Salut pública d'Alfara del Patriarca

51495 Centre Auxiliar de Salut pública de Rojales Funcionari interí en plaça vacant

51496 Centre Auxiliar de Salut pública de Banyeres de Mariola Funcionari de carrera en destinació definitiva

51497 Centre Auxiliar de Salut pública de Bigastro Funcionari interí en plaça vacant

51498 Centre de Salut pública d'Alcoi Funcionari interí en plaça vacant

51499 Centre Auxiliar de Salut pública del Campello Funcionari interí en plaça vacant

51500 Centre Auxiliar de Salut pública d'Albatera Funcionari interí en plaça vacant

51501 Centre Auxiliar de Salut pública de Sant Vicent del Raspeig Funcionari interí en plaça vacant

51502 Centre Auxiliar de Salut pública de Villena Funcionari de carrera en destinació definitiva

51503 Centre Auxiliar de Salut pública de Monòver Funcionari interí en plaça vacant

51504 Centre Auxiliar de Salut pública d'Agost Funcionari de carrera en destinació definitiva

51505 Centre Auxiliar de Salut pública de Santa Pola Funcionari interí en plaça vacant

51506 Centre Auxiliar de Salut pública de Finestrat

51507 Centre Auxiliar de Salut pública de Xixona Funcionari interí en plaça vacant

51508 Centre Auxiliar de Salut pública de la Nucia Funcionari interí en plaça vacant

51509 Centre Auxiliar de Salut pública de Castalla

51510 Centre Auxiliar de Salut pública de Callosa de Segura Funcionari interí en plaça vacant

51511 Centre Auxiliar de Salut pública de Beniarrés Funcionari interí en plaça vacant

51512 Centre Auxiliar de Salut pública de Monforte del Cid Funcionari interí en plaça vacant

51513 Centre Auxiliar de Salut pública d'Aspe Funcionari interí en plaça vacant

51514 Centre Auxiliar de Salut pública d'Orba Funcionari interí en plaça vacant

51515 Centre Auxiliar de Salut pública de Xàbia Funcionari de carrera en destinació definitiva

51516 Centre de Salut pública de Dénia

51517 Centre Auxiliar de Salut pública de Mutxamel Funcionari interí en plaça vacant

51519 Centre Auxiliar de Salut pública de Teulada Funcionari interí en plaça vacant

51520 Centre Auxiliar de Salut pública de Novelda Funcionari interí en plaça vacant

51521 Centre Auxiliar de Salut pública de Cox Funcionari interí en plaça vacant

51522 Centre Auxiliar de Salut pública de Benissa Funcionari interí en plaça vacant

51523 Centre Auxiliar de Salut pública de Redován Funcionari interí en plaça vacant

51524 Centre Auxiliar de Salut pública de Muro de Alcoy Funcionari interí en plaça vacant

51525 Centre Auxiliar de Salut pública de Penàguila Funcionari interí en plaça vacant

51526 Centre de Salut pública d'Elx Funcionari interí en plaça vacant

51527 Centre Auxiliar de Salut pública de Cocentaina Funcionari interí en plaça vacant

51528 Centre Auxiliar de Salut pública de Pedreguer Funcionari interí en plaça vacant

51529 Centre Auxiliar de Salut pública del Verger Funcionari interí en plaça vacant

51530 Centre Auxiliar de Salut pública d'Onil

51531 Centre Auxiliar de Salut pública d'Altea Funcionari interí en plaça vacant

51532 Centre Auxiliar de Salut pública de la Romana Funcionari interí en plaça vacant

51533 Centre Auxiliar de Salut pública de Beneixama Funcionari interí en plaça vacant

51534 Centre Auxiliar de Salut pública de Callosa de Segura Funcionari interí en plaça vacant

51535 Centre Auxiliar de Salut pública de Petrer Funcionari interí en plaça vacant

51536 Centre Auxiliar de Salut pública de Sant Joan d'Alacant Funcionari interí en plaça vacant

51537 Centre Auxiliar de Salut pública del Fondó de les Neus Funcionari de carrera en destinació definitiva

51538 Centre Auxiliar de Salut pública del Pinós Funcionari interí en plaça vacant

51539 Centre Auxiliar de Salut pública de Xaló Funcionari interí en plaça vacant

51540 Centre Auxiliar de Salut pública de Guardamar del Segura Funcionari interí en plaça vacant

51541 Centre Auxiliar de Salut pública d'Almoradí Funcionari interí en plaça vacant

51542 Centre Auxiliar de Salut pública de Biar Funcionari interí en plaça vacant

51543 Centre Auxiliar de Salut pública de Crevillent Funcionari de carrera en destinació definitiva

51544 Centre de Salut pública de Benidorm Funcionari interí en plaça vacant

51545 Centre Auxiliar de Salut pública de la Vila Joiosa Funcionari interí en plaça vacant

51546 Centre Auxiliar de Salut pública de Pego Funcionari interí en plaça vacant

51547 Centre Auxiliar de Salut pública de Catral Funcionari de carrera en destinació definitiva

51548 Centre Auxiliar de Salut pública d'Ibi

51549 Centre Auxiliar de Salut pública de Benejúzar Funcionari de carrera en destinació definitiva

51550 Centre Auxiliar de Salut pública de Callosa d'En Sarrià Funcionari interí en plaça vacant

51551 Centre Auxiliar de Salut pública de Gata de Gorgos Funcionari de carrera en destinació definitiva

51552 Centre Auxiliar de Salut pública de Sax Funcionari interí en plaça vacant

51553 Centre Auxiliar de Salut pública de Torrevieja Funcionari interí en plaça vacant

51554 Centre Auxiliar de Salut pública de Dolores Funcionari interí en plaça vacant

51555 Centre Auxiliar de Salut pública d'Algueña Funcionari de carrera en destinació provisional

51556 Centre Auxiliar de Salut pública d'Ondara Funcionari interí en plaça vacant

51557 Centre Auxiliar de Salut pública de Calp Funcionari interí en plaça vacant

*******************************************

ANEXO

FARMACÉUTICOS TITULARES





PUESTO CENTRO DE TRABAJO SITUACIÓN

50183 Centro Auxiliar de Salud Pública de la Vilavella Funcionario interino en plaza vacante

50184 Centro Auxiliar de Salud Pública de Fanzara Funcionario interino en plaza vacante

50185 Centro Auxiliar de Salud Pública de Borriol Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50186 Centro Auxiliar de Salud Pública de Càlig Funcionario interino en plaza vacante

50187 Centro Auxiliar de Salud Pública de Benlloch Funcionario interino en plaza vacante

50188 Centro Auxiliar de Salud Pública de Jérica Funcionario interino en plaza vacante

50189 Centro Auxiliar de Salud Pública de la Jana Funcionario interino en plaza vacante

50190 Centro Auxiliar de Salud Pública de Vall d'Alba Funcionario interino en plaza vacante

50191 Centro Auxiliar de Salud Pública de Betxí Funcionario interino en plaza vacante

50192 Centro Auxiliar de Salud Pública de Vilafamés Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50193 Centro Auxiliar de Salud Pública de Soneja Funcionario interino en plaza vacante

50194 Centro Auxiliar de Salud Pública de Canet lo Roig Funcionario interino en plaza vacante

50195 Centro Auxiliar de Salud Pública de Chert Funcionario interino en plaza vacante

50196 Centro Auxiliar de Salud Pública de Sant Mateu Funcionario interino en plaza vacante

50197 Centro Auxiliar de Salud Pública de Altura Funcionario interino en plaza vacante

50198 Centro Auxiliar de Salud Pública de Atzeneta del Maestrat Funcionario interino en plaza vacante

50199 Centro Auxiliar de Salud Pública de Moncofa Funcionario interino en plaza vacante

50200 Centro Auxiliar de Salud Pública de Useras Funcionario interino en plaza vacante

50201 Centro Auxiliar de Salud Pública de Artana Funcionario interino en plaza vacante

50202 Centro Auxiliar de Salud Pública de Cabanes Funcionario interino en plaza vacante

50203 Centro Auxiliar de Salud Pública de Montán Funcionario interino en plaza vacante

50204 Centro Auxiliar de Salud Pública de Morella Funcionario interino en plaza vacante

50205 Centro Auxiliar de Salud Pública de Viver Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50206 Centro Auxiliar de Salud Pública de Benicasim Funcionario interino en plaza vacante

50207 Centro Auxiliar de Salud Pública de Torreblanca Funcionario interino en plaza vacante

50208 Centro Auxiliar de Salud Pública de Onda Funcionario interino en plaza vacante

50209 Centro Auxiliar de Salud Pública de Almenara Funcionario interino en plaza vacante

50210 Centro Auxiliar de Salud Pública de la Salzadella Funcionario interino en plaza vacante

50211 Centro Auxiliar de Salud Pública de Vila-real Funcionario interino en plaza vacante

50212 Centro Auxiliar de Salud Pública de Burriana Funcionario interino en plaza vacante

50213 Centro Auxiliar de Salud Pública de la Vall d'Uixó Funcionario interino en plaza vacante

50214 Centro Auxiliar de Salud Pública de Segorbe Funcionario interino en plaza vacante

50215 Centro Auxiliar de Salud Pública de Almazora Funcionario de carrera en destino provisional

50216 Centro Auxiliar de Salud Pública de Albocàsser Funcionario interino en plaza vacante

50217 Centro Auxiliar de Salud Pública de Rossell Funcionario interino en plaza vacante

50218 Centro Auxiliar de Salud Pública de l'Alcora Funcionario interino en plaza vacante

50219 Centro Auxiliar de Salud Pública de Chilches Funcionario interino en plaza vacante

50220 Centro Auxiliar de Salud Pública de Peñíscola Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50221 Centro de Salud Pública de Benicarló Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50222 Centro Auxiliar de Salud Pública de Forcall Funcionario interino en plaza vacante

50223 Centro Auxiliar de Salud Pública de Villafranca del Cid Funcionario interino en plaza vacante

50224 Centro Auxiliar de Salud Pública de Lucena del Cid Funcionario interino en plaza vacante

50225 Centro Auxiliar de Salud Pública de Alcalà de Xivert Funcionario interino en plaza vacante

50226 Centro Auxiliar de Salud Pública de Nules Funcionario interino en plaza vacante

50357 Centro Auxiliar de Salud Pública de Benasal Funcionario interino en plaza vacante

50358 Centro Auxiliar de Salud Pública de les Coves de Vinromà Funcionario interino en plaza vacante

50359 Centro Auxiliar de Salud Pública de Traiguera Funcionario interino en plaza vacante

50360 Centro Auxiliar de Salud Pública de Albal Funcionario interino en plaza vacante

50361 Centro Auxiliar de Salud Pública de Anna Funcionario interino en plaza vacante

50668 Centro Auxiliar de Salud Pública de Massanassa Funcionario interino en plaza vacante

50669 Centro Auxiliar de Salud Pública de Villanueva de Castellón Funcionario interino en plaza vacante

50670 Centro Auxiliar de Salud Pública de Chelva Funcionario interino en plaza vacante

50671 Centro Auxiliar de Salud Pública de Burjassot Funcionario interino en plaza vacante

50672 Centro Auxiliar de Salud Pública de Bétera Funcionario interino en plaza vacante

50673 Centro Auxiliar de Salud Pública de Alboraya Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50674 Centro Auxiliar de Salud Pública de Corbera Funcionario interino en plaza vacante

50675 Centro Auxiliar de Salud Pública de Alginet Funcionario interino en plaza vacante

50676 Centro Auxiliar de Salud Pública de Alcàsser Funcionario interino en plaza vacante

50677 Centro Auxiliar de Salud Pública de Rafelbuñol Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50678 Centro Auxiliar de Salud Pública de Alfafar Funcionario de carrera en destino provisional

50679 Centro Auxiliar de Salud Pública de Ayora Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50680 Centro Auxiliar de Salud Pública de l'Alcúdia de Crespins

50681 Centro Auxiliar de Salud Pública de Riba-roja de Túria Funcionario interino en plaza vacante

50682 Centro Auxiliar de Salud Pública de Venta del Moro Funcionario interino en plaza vacante

50683 Centro Auxiliar de Salud Pública de Real de Gandía Funcionario interino en plaza vacante

50684 Centro Auxiliar de Salud Pública de Monserrat Funcionario interino en plaza vacante

50685 Centro Auxiliar de Salud Pública de Godella Funcionario interino en plaza vacante

50686 Centro de Salud Pública de Gandia Funcionario interino en plaza vacante

50687 Centro de Salud Pública de Xàtiva Funcionario interino en plaza vacante

50688 Centro Auxiliar de Salud Pública de Castelló de Rugat Funcionario interino en plaza vacante

50689 Centro Auxiliar de Salud Pública de Estivella Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50690 Centro Auxiliar de Salud Pública de Llíria Funcionario interino en plaza vacante

50691 Centro Auxiliar de Salud Pública de Sinarcas Funcionario interino en plaza vacante

50692 Centro Auxiliar de Salud Pública de Mislata Funcionario interino en plaza vacante

50693 Centro Auxiliar de Salud Pública de la Font d'En Carròs

50694 Centro Auxiliar de Salud Pública de Bocairent Funcionario interino en plaza vacante

50695 Centro Auxiliar de Salud Pública de Cullera Funcionario interino en plaza vacante

50696 Centro Auxiliar de Salud Pública de l'Alcúdia Funcionario interino en plaza vacante

50697 Centro Auxiliar de Salud Pública de Silla Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50698 Centro Auxiliar de Salud Pública de Bellreguard Funcionario interino en plaza vacante

50699 Centro Auxiliar de Salud Pública de Casinos Funcionario interino en plaza vacante

50700 Centro Auxiliar de Salud Pública de Ademuz Funcionario interino en plaza vacante

50701 Centro Auxiliar de Salud Pública de Quart de Poblet Funcionario interino en plaza vacante

50702 Centro Auxiliar de Salud Pública de Benigánim

50703 Centro Auxiliar de Salud Pública de Navarrés Funcionario interino en plaza vacante

50704 Centro Auxiliar de Salud Pública de Chella Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50705 Centro Auxiliar de Salud Pública de Chiva Funcionario interino en plaza vacante

50706 Centro Auxiliar de Salud Pública de Villalonga

50707 Centro Auxiliar de Salud Pública de Oliva Funcionario interino en plaza vacante

50708 Centro Auxiliar de Salud Pública de Canet d'En Berenguer Funcionario interino en plaza vacante

50709 Centro Auxiliar de Salud Pública de Sollana Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50710 Centro Auxiliar de Salud Pública de Quatretonda Funcionario interino en plaza vacante

50711 Centro Auxiliar de Salud Pública de Antella Funcionario interino en plaza vacante

50712 Centro Auxiliar de Salud Pública de Requena Funcionario interino en plaza vacante

50713 Centro Auxiliar de Salud Pública de la Pobla de Vallbona Funcionario interino en plaza vacante

50714 Centro Auxiliar de Salud Pública de Meliana Funcionario interino en plaza vacante

50715 Centro Auxiliar de Salud Pública de Museros Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50716 Centro Auxiliar de Salud Pública de Almàssera Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50717 Centro Auxiliar de Salud Pública de Quartell Funcionario interino en plaza vacante

50718 Centro Auxiliar de Salud Pública de Massamagrell Funcionario interino en plaza vacante

50719 Centro Auxiliar de Salud Pública de Buñol Funcionario interino en plaza vacante

50720 Centro Auxiliar de Salud Pública de Camporrobles Funcionario interino en plaza vacante

50721 Centro Auxiliar de Salud Pública de Albuixech Funcionario interino en plaza vacante

50722 Centro Auxiliar de Salud Pública de Picassent Funcionario interino en plaza vacante

50723 Centro Auxiliar de Salud Pública de Catadau Funcionario interino en plaza vacante

50724 Centro Auxiliar de Salud Pública de Benaguasil Funcionario interino en plaza vacante

50725 Centro Auxiliar de Salud Pública de Paterna

50726 Centro Auxiliar de Salud Pública de Carlet Funcionario interino en plaza vacante

50727 Centro de Salud Pública de Torrent Funcionario interino en plaza vacante

50728 Centro de Salud Pública de Utiel Funcionario interino en plaza vacante

50729 Centro Auxiliar de Salud Pública de Puçol Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50730 Centro Auxiliar de Salud Pública de Alpuente Funcionario interino en plaza vacante

50731 Centro Auxiliar de Salud Pública de Polinyà de Xúquer Funcionario interino en plaza vacante

50732 Centro Auxiliar de Salud Pública de Xeraco Funcionario interino en plaza vacante

50733 Centro Auxiliar de Salud Pública de Canals Funcionario interino en plaza vacante

50734 Centro Auxiliar de Salud Pública de Benifaió Funcionario interino en plaza vacante

50735 Centro Auxiliar de Salud Pública de Catarroja Funcionario interino en plaza vacante

50736 Centro Auxiliar de Salud Pública de Vilamarxant Funcionario interino en plaza vacante

50737 Centro Auxiliar de Salud Pública de Jarafuel Funcionario interino en plaza vacante

50738 Centro Auxiliar de Salud Pública de Aielo de Malferit Funcionario interino en plaza vacante

50739 Centro Auxiliar de Salud Pública de Rafelcofer Funcionario interino en plaza vacante

50740 Centro Auxiliar de Salud Pública de Paiporta Funcionario interino en plaza vacante

50741 Centro Auxiliar de Salud Pública de Foios Funcionario interino en plaza vacante

50742 Centro Auxiliar de Salud Pública de Sedaví Funcionario interino en plaza vacante

50743 Centro Auxiliar de Salud Pública de Carcaixent Funcionario interino en plaza vacante

50744 Centro Auxiliar de Salud Pública de Tuéjar Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50745 Centro Auxiliar de Salud Pública de Picanya Funcionario interino en plaza vacante

50746 Centro Auxiliar de Salud Pública de Tavernes de la Valldigna Funcionario interino en plaza vacante

50747 Centro Auxiliar de Salud Pública de Tavernes Blanques Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50748 Centro Auxiliar de Salud Pública de Almoines Funcionario interino en plaza vacante

50749 Centro Auxiliar de Salud Pública de Simat de la Valldigna Funcionario interino en plaza vacante

50750 Centro Auxiliar de Salud Pública de Algemesí Funcionario interino en plaza vacante

50751 Centro Auxiliar de Salud Pública de Moncada Funcionario interino en plaza vacante

50752 Centro Auxiliar de Salud Pública de Algimia de Alfara Funcionario interino en plaza vacante

50753 Centro Auxiliar de Salud Pública de Faura Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50754 Centro Auxiliar de Salud Pública de Aldaia Funcionario interino en plaza vacante

50755 Centro Auxiliar de Salud Pública de Càrcer

50756 Centro Auxiliar de Salud Pública de Jalance Funcionario interino en plaza vacante

50757 Centro Auxiliar de Salud Pública de Palma de Gandía Funcionario interino en plaza vacante

50758 Centro Auxiliar de Salud Pública de Mogente

50759 Centro Auxiliar de Salud Pública de Manuel Funcionario interino en plaza vacante

50760 Centro de Salud Pública de Manises Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50761 Centro Auxiliar de Salud Pública de Guadassuar Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50762 Centro Auxiliar de Salud Pública de Serra Funcionario interino en plaza vacante

50763 Centro Auxiliar de Salud Pública de Enguera Funcionario interino en plaza vacante

50764 Centro Auxiliar de Salud Pública de Alberic Funcionario interino en plaza vacante

50765 Centro Auxiliar de Salud Pública de Xirivella Funcionario interino en plaza vacante

50766 Centro Auxiliar de Salud Pública de Rótova Funcionario interino en plaza vacante

50767 Centro Auxiliar de Salud Pública de Almussafes Funcionario interino en plaza vacante

50768 Centro Auxiliar de Salud Pública de Puig Funcionario interino en plaza vacante

50769 Centro Auxiliar de Salud Pública de Sagunto Funcionario interino en plaza vacante

50770 Centro Auxiliar de Salud Pública de Pedralba Funcionario interino en plaza vacante

50771 Centro Auxiliar de Salud Pública de Albaida Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50772 Centro Auxiliar de Salud Pública de Ontinyent Funcionario interino en plaza vacante

50773 Centro Auxiliar de Salud Pública de Turís Funcionario interino en plaza vacante

50775 Centro Auxiliar de Salud Pública de Torrebaja Funcionario interino en plaza vacante

50776 Centro Auxiliar de Salud Pública de Ontinyent Funcionario interino en plaza vacante

50777 Centro Auxiliar de Salud Pública de Sueca Funcionario interino en plaza vacante

50778 Centro Auxiliar de Salud Pública de Villar del Arzobispo Funcionario de carrera en destino de-finitivo

50888 Centro Auxiliar de Salud Pública de Llombai Funcionario interino en plaza vacante

50899 Centro Auxiliar de Salud Pública de Elda Funcionario interino en plaza vacante

51236 Centro Auxiliar de Salud Pública de Cheste Funcionario interino en plaza vacante

51237 Centro Auxiliar de Salud Pública de Alzira

51238 Centro Auxiliar de Salud Pública de Benetússer Funcionario interino en plaza vacante

51239 Centro Auxiliar de Salud Pública de la Font de la Figuera Funcionario interino en plaza vacante

51240 Centro Auxiliar de Salud Pública de la Pobla Llarga Funcionario interino en plaza vacante

51241 Centro Auxiliar de Salud Pública de Albalat de la Ribera Funcionario interino en plaza vacante

51242 Centre Auxiliar de Salud Pública de Alaquàs Funcionario de carrera en destino de-finitivo

51243 Centro Auxiliar de Salud Pública de l'Olleria Funcionario interino en plaza vacante

51244 Centro Auxiliar de Salud Pública de Caudete de las Fuentes Funcionario interino en plaza vacante

51245 Centro Auxiliar de Salud Pública de Alfara del Patriarca

51495 Centro Auxiliar de Salud Pública de Rojales Funcionario interino en plaza vacante

51496 Centro Auxiliar de Salud Pública de Banyeres de Mariola Funcionario de carrera en destino de-finitivo

51497 Centro Auxiliar de Salud Pública de Bigastro Funcionario interino en plaza vacante

51498 Centro Auxiliar de Salud Pública de Alcoy Funcionario interino en plaza vacante

51499 Centre Auxiliar de Salud Pública del Campello Funcionario interino en plaza vacante

51500 Centro Auxiliar de Salud Pública de Albatera Funcionario interino en plaza vacante

51501 Centro Auxiliar de Salud Pública de Sant Vicente del Raspeig Funcionario interino en plaza vacante

51502 Centro Auxiliar de Salud Pública de Villena Funcionario de carrera en destino de-finitivo

51503 Centro Auxiliar de Salud Pública de Monóvar Funcionario interino en plaza vacante

51504 Centro Auxiliar de Salud Pública de Agost Funcionario de carrera en destino de-finitivo

51505 Centro Auxiliar de Salud Pública de Santa Pola Funcionario interino en plaza vacante

51506 Centro Auxiliar de Salud Pública de Finestrat

51507 Centro Auxiliar de Salud Pública de Jijona Funcionario interino en plaza vacante

51508 Centro Auxiliar de Salud Pública de la Nucia Funcionario interino en plaza vacante

51509 Centro Auxiliar de Salud Pública de Castalla

51510 Centro Auxiliar de Salud Pública de Callosa de Segura Funcionario interino en plaza vacante

51511 Centro Auxiliar de Salud Pública de Beniarrés Funcionario interino en plaza vacante

51512 Centro Auxiliar de Salud Pública de Monforte del Cid Funcionario interino en plaza vacante

51513 Centro Auxiliar de Salud Pública de Aspe Funcionario interino en plaza vacante

51514 Centro Auxiliar de Salud Pública de Orba Funcionario interino en plaza vacante

51515 Centro Auxiliar de Salud Pública de Jávea Funcionario de carrera en destino de-finitivo

51516 Centro de Salud Pública de Dénia

51517 Centro Auxiliar de Salud Pública de Mutxamel Funcionario interino en plaza vacante

51519 Centro Auxiliar de Salud Pública de Teulada Funcionario interino en plaza vacante

51520 Centro Auxiliar de Salud Pública de Novelda Funcionario interino en plaza vacante

51521 Centro Auxiliar de Salud Pública de Cox Funcionario interino en plaza vacante

51522 Centro Auxiliar de Salud Pública de Benissa Funcionario interino en plaza vacante

51523 Centro Auxiliar de Salud Pública de Redován Funcionario interino en plaza vacante

51524 Centro Auxiliar de Salud Pública de Muro de Alcoy Funcionario interino en plaza vacante

51525 Centro Auxiliar de Salud Pública de Penàguila Funcionario interino en plaza vacante

51526 Centro Auxiliar de Salud Pública de Elche Funcionario interino en plaza vacante

51527 Centro Auxiliar de Salud Pública de Cocentaina Funcionario interino en plaza vacante

51528 Centro Auxiliar de Salud Pública de Pedreguer Funcionario interino en plaza vacante

51529 Centre Auxiliar de Salud Pública de el Verger Funcionario interino en plaza vacante

51530 Centro Auxiliar de Salud Pública de Onil

51531 Centro Auxiliar de Salud Pública de Altea Funcionario interino en plaza vacante

51532 Centro Auxiliar de Salud Pública de la Romana Funcionario interino en plaza vacante

51533 Centro Auxiliar de Salud Pública de Beneixama Funcionario interino en plaza vacante

51534 Centro Auxiliar de Salud Pública de Callosa de Segura Funcionario interino en plaza vacante

51535 Centro Auxiliar de Salud Pública de Petrer Funcionario interino en plaza vacante

51536 Centro Auxiliar de Salud Pública de Sant Joan d'Alacant Funcionario interino en plaza vacante

51537 Centre Auxiliar de Salud Pública de Hondón de las Nieves Funcionario de carrera en destino de-finitivo

51538 Centre Auxiliar de Salud Pública de Pinoso Funcionario interino en plaza vacante

51539 Centro Auxiliar de Salud Pública de Jalón Funcionario interino en plaza vacante

51540 Centro Auxiliar de Salud Pública de Guardamar del Segura Funcionario interino en plaza vacante

51541 Centro Auxiliar de Salud Pública de Almoradí Funcionario interino en plaza vacante

51542 Centro Auxiliar de Salud Pública de Biar Funcionario interino en plaza vacante

51543 Centro Auxiliar de Salud Pública de Crevillent Funcionario de carrera en destino de-finitivo

51544 Centro de Salud Pública de Benidorm Funcionario interino en plaza vacante

51545 Centro Auxiliar de Salud Pública de Villajoyosa Funcionario interino en plaza vacante

51546 Centro Auxiliar de Salud Pública de Pego Funcionario interino en plaza vacante

51547 Centro Auxiliar de Salud Pública de Catral Funcionario de carrera en destino de-finitivo

51548 Centro Auxiliar de Salud Pública de Ibi

51549 Centro Auxiliar de Salud Pública de Benejúzar Funcionario de carrera en destino de-finitivo

51550 Centro Auxiliar de Salud Pública de Callosa d'En Sarrià Funcionario interino en plaza vacante

51551 Centro Auxiliar de Salud Pública de Gata de Gorgos Funcionario de carrera en destino de-finitivo

51552 Centro Auxiliar de Salud Pública de Sax Funcionario interino en plaza vacante

51553 Centro Auxiliar de Salud Pública de Torrevieja Funcionario interino en plaza vacante

51554 Centro Auxiliar de Salud Pública de Dolores Funcionario interino en plaza vacante

51555 Centro Auxiliar de Salud Pública de Algueña Funcionario de carrera en destino provisional

51556 Centro Auxiliar de Salud Pública de Ondara Funcionario interino en plaza vacante

51557 Centro Auxiliar de Salud Pública de Calpe Funcionario interino en plaza vacante

Mapa web