Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 15 d'abril, del conseller de Governació, per la qual es determinen els representants de l'Administració Autonòmica Valenciana en la Comissió de Coordinació de Policies Locals.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 5783 de 12.06.2008
Número identificador:  2008/7124
Referència Base de Dades:  007133/2008
 



RESOLUCIÓ de 15 d'abril, del conseller de Governació, per la qual es determinen els representants de l'Administració Autonòmica Valenciana en la Comissió de Coordinació de Policies Locals. [2008/7124]

La Llei 6/1999, de 19 d'abril de 1999, de la Generalitat Valenciana, de Policies Locals i de coordinació de les Policies Locals de la Comunitat Valenciana, regula en els seus articles 11 i següents la composició i funcionament de la Comissió de Coordinació de les Policies Locals com a màxim òrgan consultiu, deliberant i de participació, que s'adscriu a la conselleria competent en la matèria esmentada, en aquest cas la conselleria de Governació.

El seu article 12, en fixar els components de la comissió adés esmentada, assenyala que en seran sis, en representació de l'administració autonòmica valenciana.

El Decret 7/2007 de 28 de juny, del president de la Generalitat Valenciana, va atribuir les competències en matèria de Seguretat i Protecció Ciutadana, i per tant les competències en matèria de policies locals, a la conselleria de Governació. Per la seua banda, el Decret 100/2007 de 13 de juny del Consell, pel qual s'aprova el Reglament Orgànic i Funcional de la conselleria de Governació, desplega les competències assignades alhora que estableix l'actual sistema orgànic de la conselleria, adequant la jerarquia institucional a les modificacions implementades per la nova redacció de la Llei 5/1983, de 30 de desembre, del Consell.

Per Resolució de 20 de gener de 1992, es va disposar al seu moment la composició dels representants de l'administració autonòmica per a complir a la Llei de Coordinació d'aleshores.

Per tot això, i per mor d'adaptar aquesta composició a la nova situació orgànica de la conselleria, es fa necessari, doncs, establir la determinació dels representants de la Generalitat en l'esmentada Comissió de Coordinació.

Per tot això, i de conformitat amb el que disposa l'article 12 de la Llei 6/1999, de 19 d'abril, de la Generalitat Valenciana, de Policies Locals i de Coordinació de Policies Locals de la Comunitat Valenciana, resolc:

Primer

Designar com a vocals representants de l'administració autonòmica valenciana en la Comissió de Coordinació de les Policies Locals, establits en l'article 12.1.c) de la Llei 6/1999 de 19 d'abril, el següents:

• El/la titular de la secretària general administrativa de la conselleria de Governació.

• El/la titular de l'Àrea de Seguretat Pública i Formació de la Direcció de Seguretat i Protecció Ciutadana.

• El/la titular de l`Àrea d'Emergències i Planificació de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Emergències (o funcionari del grup A que delegue).

• El/la cap de Servei d'Organització de Seguretat Pública.

• Un/a representant de la Direcció General de Cohesió Territorial de Presidència.

• Un/a representant de la Direcció General d'Administració Autonòmica de la conselleria de Justícia i Administracions Públiques.

Segon

Deixar sense efecte per la Resolució de 20 de gener de 1992, per la qual es designen els representants de l'administració autonòmica en la Comissió de Coordinació de Policies Locals.

València, 15 d'abril de 2008.- El conseller de Governació: Serafín Castellano Gómez.

Mapa web